Gość: red IP: 10.202.5.* 10.03.02, 16:55 Tu Wasz red. Czy u nas we Wrocku tez taka wstretna pogoda jak w Stolycy? Wieje i pada od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyrysek Re: Jak we Wroclawiu? - red IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 16:57 slonce pieknie swieci, pare chmurek wsrod blekitu mily wiaterek delikatnie powiewa ale ogolnie podejrzana atmosfera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Jak we Wroclawiu? - red 10.03.02, 17:00 tyrysku, niosłem tulipana dla Kociątka, a ten miły, jak napisałaś, wiaterek o mało mi go nie połamał!! miau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Jak we Wroclawiu? - red IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 10.03.02, 17:03 To i tak macie niezle.U mnie po wczorajszej ulewie i wichurze przy +16C, nastopil mroz -10C i Des Plains River chce sie wylac z koryta.Ale idzie na lepsze. Swieci slonce i temp. p o w o l u t k u rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Jak we Wroclawiu? - red 10.03.02, 16:58 dzisiaj nawet nie pada - słoneczko ładnie świeci, ale wiatrzycho takie, że chodzę w zimowej kurtce. co szanowny red robi w stolycy? niech red szybko wraca bo jeszcze redowi stolyczne powietrze zaszkodzi!! miau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.proxy.aol.com 10.03.02, 17:16 Lalo caly dzien a wieczorem przymrozilo i jest zadymka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 10.03.02, 17:21 Gość portalu: Toto napisał(a): > Lalo caly dzien a wieczorem przymrozilo i jest zadymka. To prawdziwe. Znajomi przylecieli z Meksyku w krotkich spodenkach.:))))Samolot byl opozniony o 3godz. Jak oni sie smieeeesznie trztrztrzesli.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 18:04 ale teraz robi sie cieplutko - zapowiada sie szalona noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.stacje.agora.pl 10.03.02, 18:06 Szaaaaloooona? Gość portalu: ceglar napisał(a): > ale teraz robi sie cieplutko - zapowiada sie szalona noc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 18:14 a czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.stacje.agora.pl 10.03.02, 18:18 Nie, nie. Ja popieram, oczywiscie! To byla chyba nutka zazdrosci. Tak trzymac. pzdr Gość portalu: ceglar napisał(a): > a czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.stacje.agora.pl 10.03.02, 18:19 Ktos tu sie nabija z reda... Gość portalu: Toto napisał(a): > Lalo caly dzien a wieczorem przymrozilo i jest zadymka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 10.03.02, 18:38 Gość portalu: red napisał(a): > Ktos tu sie nabija z reda... > > Gość portalu: Toto napisał(a): > > > Lalo caly dzien a wieczorem przymrozilo i jest zadymka. > Nikt sie nie nabija, zadymka minela. No i adres sprawdz.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.stacje.agora.pl 10.03.02, 19:06 Nie kumam. Wyslij mi e-mailem o co chodzi (jezeli masz jeszcze adres) pzdr Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Gość portalu: red napisał(a): > > > Ktos tu sie nabija z reda... > > > > Gość portalu: Toto napisał(a): > > > > > Lalo caly dzien a wieczorem przymrozilo i jest zadymka. > > > > Nikt sie nie nabija, zadymka minela. No i adres sprawdz.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Z +14 na -15 w dwie godziny 10.03.02, 20:29 Gość portalu: red napisał(a): > Nie kumam. Wyslij mi e-mailem o co chodzi (jezeli masz jeszcze adres) > pzdr > > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > Gość portalu: red napisał(a): > > > > > Ktos tu sie nabija z reda... > > > > > > Gość portalu: Toto napisał(a): > > > > > > > Lalo caly dzien a wieczorem przymrozilo i jest zadymka. > > > > > > > Nikt sie nie nabija, zadymka minela. No i adres sprawdz.:)) > To chyba redakcja z Warszawki nie wie, że nasz JaJacek zza oceanu do nas pisze... Wstyd...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.stacje.agora.pl 11.03.02, 14:21 Oczywiscie, ze wie!!! A redakcja jest z Wroclawia, a tylko chwilowo w Stolycy postmodern napisał(a): > Gość portalu: red napisał(a): > > > Nie kumam. Wyslij mi e-mailem o co chodzi (jezeli masz jeszcze adres) > > pzdr > > > > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > > > Gość portalu: red napisał(a): > > > > > > > Ktos tu sie nabija z reda... > > > > > > > > Gość portalu: Toto napisał(a): > > > > > > > > > Lalo caly dzien a wieczorem przymrozilo i jest zadymka. > > > > > > > > > > Nikt sie nie nabija, zadymka minela. No i adres sprawdz.:)) > > > > To chyba redakcja z Warszawki nie wie, że nasz JaJacek zza oceanu do nas pisze. > .. > Wstyd...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: Z +14 na -15 w dwie godziny 10.03.02, 22:42 Gość portalu: red napisał(a): > Nie kumam. O! niekumaty redaktor... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 22:45 bardzo niekumaty! tak to jest, gdy sie niedziele w stolicy spedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.stacje.agora.pl 11.03.02, 14:23 I Ty Marsha uwazasz, ze to jest dobry argument „kubkowy”? NIE!!!!!!!!! marsha napisał(a): > Gość portalu: red napisał(a): > > > Nie kumam. > > O! niekumaty redaktor... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: Z +14 na -15 w dwie godziny 11.03.02, 21:01 > I Ty Marsha uwazasz, ze to jest dobry argument „kubkowy”? NIE!!!!!! a co,mam się podlizywać?????!!! NIE! ... redaktor szantażysta!!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 10.03.02, 23:48 Gość portalu: red napisał(a): > Nie kumam. Wyslij mi e-mailem o co chodzi (jezeli masz jeszcze adres) > pzdr > > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > Gość portalu: red napisał(a): > > > > > Ktos tu sie nabija z reda... > > > > > > Gość portalu: Toto napisał(a): > > > > > > > Lalo caly dzien a wieczorem przymrozilo i jest zadymka. > > > > > > > Nikt sie nie nabija, zadymka minela. No i adres sprawdz.:)) > Toto pisze z AOL, ja z att. Tutaj mamy ZIME. Wroclawian mamy dookola kuli. W Warszawie rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Z +14 na -15 w dwie godziny IP: *.stacje.agora.pl 11.03.02, 19:33 A dzisiaj slonecznie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel Re: +18 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 21:15 Niemożliwe! To w stolycy też slonko świeci??? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: +18 12.03.02, 21:32 > Niemożliwe! To w stolycy też slonko świeci??? to samo co we Wrocku? o nie! umrę na raka skóry :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś