khinga 10.12.07, 11:27 Jak wspomniałam czasami zmiany są potrzebne...nawet w nazwie) Coś wymyślę, ale na razie weny mi brak Może..."Wypasione forum"?PP jak to mówi młodzież)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwykot Re: Znudziły mi się ploteczki;) 10.12.07, 11:28 hihi nic na siłę))) ciekaw jestem co też wymyślisz)) Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Znudziły mi się ploteczki;) 10.12.07, 11:35 ploteczki nigdy sie nie nudzą bo i tematów do plotek nigdy nie brakuje niezależnie od nazwy i tak tu będę zaglądał Odpowiedz Link
khinga Re: Znudziły mi się ploteczki;) 10.12.07, 11:37 ravenheart1 napisał: > ploteczki nigdy sie nie nudzą bo i tematów do plotek nigdy nie brakuje zgadzam się z Tobą > niezależnie od nazwy i tak tu będę zaglądał i prawidłowo ależ mnie połechtałeś D Odpowiedz Link
khinga Re: Znudziły mi się ploteczki;) 11.12.07, 12:11 hehe, wiesz, że taki pomysł też przyszedł mi do głowy) ale... jeszcze zamkną i co wtedy? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Znudziły mi się ploteczki;) 11.12.07, 12:41 khinga napisała: > Jak wspomniałam czasami zmiany są potrzebne...nawet w nazwie) > Coś wymyślę, ale na razie weny mi brak > > > Może..."Wypasione forum"?PP jak to mówi młodzież)) > A może "pogaduchy do poduchy" albo coś w tym stylu? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Znudziły mi się ploteczki;) 12.12.07, 00:08 tylko skad tu ta młodziez wziąźć?;-P Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Znudziły mi się ploteczki;) 12.12.07, 12:34 Tu zagląda sama młodzież - tylko czasem już trochę dojrzała PS. skąd ten durny tytuł forum? ;PP Odpowiedz Link
khinga Re: Znudziły mi się ploteczki;) 12.12.07, 12:45 skąd? a jakiś sympatyczny forumowicz pomógł tyle, że poduchę sobie przywłaszczył) Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Znudziły mi się ploteczki;) 12.12.07, 13:36 khinga napisała: > skąd? a jakiś sympatyczny forumowicz pomógł tyle, że poduchę sobie > przywłaszczył) > Może odda, a może czeka aż się położysz obok niego na tej poduszce ;P Odpowiedz Link
monnia3 Re: Znudziły mi się ploteczki;) 12.12.07, 18:04 I znów zmiana)) dobrze ze mam to forum w ulubionych ale i tak zdziwienie na mym licu było tak duże że moja koteczka mi sie dziwnie przygladała - Odpowiedz Link
teletoobis Re: Znudziły mi się ploteczki;) 12.12.07, 23:04 Kinga, ja juz zaczynam sie obawiac.... Odpowiedz Link