Dodaj do ulubionych

Protasiewicz = nic

IP: *.wroclaw.mm.pl 10.06.04, 13:48
Wybor tego pana oznacza zmarnowane miejsce w PE , zupelnie tak samo jak wybor
kazdej osoby z Samoobrony .
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Też mi się tak wydaje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 14:30
      chociaż chcę głosować na PO. Dlaczego wystawili taką podpierdółkę??
      • Gość: WYBORCA1 Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: 213.17.147.* 10.06.04, 15:23
        www.jalowiecki.pl
        Jałowiecki najlepszym kandydatem - nr 2 na liście PO.
        • Gość: dude Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 17:43
          te wybory nie tyle polegają na wyborze konkretnych osób ale na plebiscycie
          polularności sił politycznych , do PE należy wybrać ludzi znających europę ,
          języki i takich którzy nie będą nas kompromitować za granicą - czy jacek p
          jest takim kandydatem ?chyba tak - ale lepiej by wypadał gdyby odciął się od
          pępowiny schetyny który ciągnie go w dół
          • Gość: erni Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:34
            MORAS najlepszym kandydatem na liście do PE.

www.moras.pl
            • Gość: wszechpolak Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 19:44
              LPR najlepsze. Z naszym kandydatem nikt nie wygra.
              • Gość: erni MORAS THE BEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:52
                MORAS NA PREZYDNTA !!!
            • Gość: Rafis Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: 213.199.196.* 10.06.04, 19:51
              Gość portalu: erni napisał(a):

> MORAS najlepszym kandydatem na liście do PE.
              >
              > www.moras.pl

tez głosujesz na Morasa? :)
              • Gość: erni Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:57
                No pewno.
    • Gość: erni Re: Protasiewicz = nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:59
      Ostnio jak lecialem do wawy Moras siedzial za mna z ekipa mlodych
      platformiarzy. To swietny koles. Super elokwetny. Wg mnie on morze być
      premierem za x lat.
      • Gość: Rafis Re: Protasiewicz = nic IP: 213.199.196.* 10.06.04, 20:03
        Gość portalu: erni napisał(a):

> Ostnio jak lecialem do wawy Moras siedzial za mna z ekipa mlodych
        > platformiarzy. To swietny koles. Super elokwetny. Wg mnie on morze być
        > premierem za x lat.

Ja wprawdzie do Wawy nie leciałem ale wiem o czym mówisz i zgadzam sie z
        opisem. Co do premiera to wątpie. W Polsce licza sie tylko układy, szczególnie
        w Wawce ale prezydentem Wrocka czemu nie.
        • Gość: erni MORAS THE BEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:08
          Mam nadzieje ze za "pare" lat zmienia sie obyczaje w polsce. Stara gwardia
          odejdzie i wymrze, a zaczna sie liczyc kompetencje.
          • Gość: wszechpolak Re:Macie rację stawiając na młodych z LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 20:52
            Dziękujemy za poparcie w sejmiku dolnośląskim. Na prezydenta miasta też mamy
            świetnego kandydata. Młody, wykształcony, przystojny. Idealny prezydent po
            zakonczeniu kadencji przez obecnego pana prezydenta. Czas na LPR.
    • Gość: er Re: Protasiewicz = nic IP: *.wroclaw.mm.pl 10.06.04, 22:20
      Nie zgadzam sie z Toba... Protasiewicz wcale nie = nic. Z całej listy PO jest
      on chyba najlepszym kandydatem na posła PE.
      • Gość: wszechpolak Re: Protasiewicz = nic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 22:25
        Z listy PO może i jest najlepszy, choć to wątpliwe, ale do naszego kandydata z
        LPR-u to mu daleko. Taka jest prawda.
    • wielki_czarownik UPR! UPR!! 10.06.04, 22:37
      GŁOSUJCIE NA UPR!!
      • Gość: wszechpolak Re:Człowieku, nie osłabiaj prawicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 22:44
        Przecież UPR nie ma żadnych szans na przekroczenie progu. Oddaj głos na LPR.
        • wielki_czarownik W życiu!! 10.06.04, 22:49
          Wolę umrzeć niż żyć pod rządami LPR!
          A UPR ma duże szanse - patrz na wynik Korwina w ostatnich wyborach. Media wyciszają UPR ale to im wiele nie pomaga.
      • Gość: Rafis Re: UPR! UPR!! IP: 213.199.196.* 10.06.04, 23:32
        wielki_czarownik napisał:

> GŁOSUJCIE NA UPR!!
        >

ja juz głosowałem w wyborach do senatu ale koniec tego dobrego :)
        • Gość: erni Re: UPR! UPR!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 23:34
          Ja tez głosowalem na MIkkego. Co prawda wiedzialem ze Huskowski zwyciezy ale
          chcialem oddac hołd Korwinowi :)
    • Gość: Jacek P..ł Re: Protasiewicz = nic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 22:53
      Jestem za mniejszościami seksualnymi i legalizacją związków partnerskich -
      każdy ma prawo do miłości, postaram się by powrócić do dyskusji o aborcji,
      postaram się by ograniczyć rolę kościoła w Unii Europejskiej, "Nicea albo
      śmierć" nie podpiszę się pod tym. Głosujcie na mniejszości, będę dobrym
      eurodeputowanym. Proszę o poparcie w wyborach 13 czerwca

Jacek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka