Gość: stefano IP: *.wroclaw.mm.pl 10.06.04, 13:48 Wybor tego pana oznacza zmarnowane miejsce w PE , zupelnie tak samo jak wybor kazdej osoby z Samoobrony . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Też mi się tak wydaje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 14:30 chociaż chcę głosować na PO. Dlaczego wystawili taką podpierdółkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA1 Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: 213.17.147.* 10.06.04, 15:23 www.jalowiecki.pl Jałowiecki najlepszym kandydatem - nr 2 na liście PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 17:43 te wybory nie tyle polegają na wyborze konkretnych osób ale na plebiscycie polularności sił politycznych , do PE należy wybrać ludzi znających europę , języki i takich którzy nie będą nas kompromitować za granicą - czy jacek p jest takim kandydatem ?chyba tak - ale lepiej by wypadał gdyby odciął się od pępowiny schetyny który ciągnie go w dół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:34 MORAS najlepszym kandydatem na liście do PE. www.moras.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 19:44 LPR najlepsze. Z naszym kandydatem nikt nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni MORAS THE BEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:52 MORAS NA PREZYDNTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: 213.199.196.* 10.06.04, 19:51 Gość portalu: erni napisał(a): > MORAS najlepszym kandydatem na liście do PE. > > www.moras.pl tez głosujesz na Morasa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: głosujcie na Jałowieckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:57 No pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Protasiewicz = nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 19:59 Ostnio jak lecialem do wawy Moras siedzial za mna z ekipa mlodych platformiarzy. To swietny koles. Super elokwetny. Wg mnie on morze być premierem za x lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Protasiewicz = nic IP: 213.199.196.* 10.06.04, 20:03 Gość portalu: erni napisał(a): > Ostnio jak lecialem do wawy Moras siedzial za mna z ekipa mlodych > platformiarzy. To swietny koles. Super elokwetny. Wg mnie on morze być > premierem za x lat. Ja wprawdzie do Wawy nie leciałem ale wiem o czym mówisz i zgadzam sie z opisem. Co do premiera to wątpie. W Polsce licza sie tylko układy, szczególnie w Wawce ale prezydentem Wrocka czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni MORAS THE BEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 20:08 Mam nadzieje ze za "pare" lat zmienia sie obyczaje w polsce. Stara gwardia odejdzie i wymrze, a zaczna sie liczyc kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak Re:Macie rację stawiając na młodych z LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 20:52 Dziękujemy za poparcie w sejmiku dolnośląskim. Na prezydenta miasta też mamy świetnego kandydata. Młody, wykształcony, przystojny. Idealny prezydent po zakonczeniu kadencji przez obecnego pana prezydenta. Czas na LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Protasiewicz = nic IP: *.wroclaw.mm.pl 10.06.04, 22:20 Nie zgadzam sie z Toba... Protasiewicz wcale nie = nic. Z całej listy PO jest on chyba najlepszym kandydatem na posła PE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak Re: Protasiewicz = nic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 22:25 Z listy PO może i jest najlepszy, choć to wątpliwe, ale do naszego kandydata z LPR-u to mu daleko. Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak Re:Człowieku, nie osłabiaj prawicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 22:44 Przecież UPR nie ma żadnych szans na przekroczenie progu. Oddaj głos na LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik W życiu!! 10.06.04, 22:49 Wolę umrzeć niż żyć pod rządami LPR! A UPR ma duże szanse - patrz na wynik Korwina w ostatnich wyborach. Media wyciszają UPR ale to im wiele nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: UPR! UPR!! IP: 213.199.196.* 10.06.04, 23:32 wielki_czarownik napisał: > GŁOSUJCIE NA UPR!! > ja juz głosowałem w wyborach do senatu ale koniec tego dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: UPR! UPR!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 23:34 Ja tez głosowalem na MIkkego. Co prawda wiedzialem ze Huskowski zwyciezy ale chcialem oddac hołd Korwinowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek P..ł Re: Protasiewicz = nic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.04, 22:53 Jestem za mniejszościami seksualnymi i legalizacją związków partnerskich - każdy ma prawo do miłości, postaram się by powrócić do dyskusji o aborcji, postaram się by ograniczyć rolę kościoła w Unii Europejskiej, "Nicea albo śmierć" nie podpiszę się pod tym. Głosujcie na mniejszości, będę dobrym eurodeputowanym. Proszę o poparcie w wyborach 13 czerwca Jacek. Odpowiedz Link Zgłoś