Dodaj do ulubionych

Miód gryczny

16.02.12, 22:25
Witam wszystkich,
Poszukuję prawdziwego miodu grycznego bez żadnych "nienaturalnych" dodatków. Mieliśmy zaufanego pszczelarza, niestety staruszek zmarł, a pszczoły rodzina sprzedała. Już kilka m-cy szukam naturalnego midu i cay czas trafiam na miód podrabiany. Proszę pomóżcie gdzie we Wrocławiu mogę taki kupić?
Obserwuj wątek
    • kassia882 Re: Miód gryczny 18.02.12, 18:56
      Nikt nie zna żadnego zaufanego pszczelarza?
      kassia882 napisała:

> Witam wszystkich,
      > Poszukuję prawdziwego miodu grycznego bez żadnych "nienaturalnych" dodatków. Mi
      > eliśmy zaufanego pszczelarza, niestety staruszek zmarł, a pszczoły rodzina sprz
      > edała. Już kilka m-cy szukam naturalnego midu i cay czas trafiam na miód podrab
      > iany. Proszę pomóżcie gdzie we Wrocławiu mogę taki kupić?
      • pirks0 gryczny czy lipny? 18.02.12, 21:56
        Musi być gryczny czy moze być lipny albo rzepny? Poszukaj na Hali Targowej - jest tam stoisko gdzie przywożą różne z przyzwoitej pasieki.
        • kassia882 Re: gryczny czy lipny? 18.02.12, 22:30
          Na pewno nie może być "lipny" ;-) Nic nie poradzę musi być gryczany inne mi nie smakują tak jak ten. Próbowałam juz tego z Hali Targowej i dla mnie coś z nim jest nie tak;-/ Za slodki, gryczany powinien być ostry i dość cierpki, a ten jest mdły;/
          • Gość: gość Re: gryczny czy lipny? IP: *.centertel.pl 08.05.12, 12:17
            Pojedź do pasieki w Ciepłowodach mają genialny miód gryczany i lipowy.( tel 511116682- do pani pszczelarki, znajomej z koła gospodyń)
    • Gość: gryka Re: Miód gryczny IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.02.12, 01:44
      pszczelarz, p. Adam Gos 603 277 960
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka