Dodaj do ulubionych

Żale POSTmoderna przed monitorem...

10.03.02, 20:24
...jak tylko zobaczyłem zdjęcia z IMPREZY w GAZECIA zrobiło mi się żal, że nie
pofatygowałem się, że nie znalazłem trochę wolnego czasu, że nie zaplanowałem
tego wyjścia wcześniej...

...nie mogę sobie wybaczyć. Czy ktoś mnie może pocieszyć w jakiś sposób. Mam
nadzieję, że następna taka impreza będzie wcześniej niż dopiero za rok.. :((

ps. kto jest kim na tych trzech zdjęciach:
wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=732740&dzial=wrw010106
Obserwuj wątek
    • Gość: cyfer Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:29
      na pewno nie powinien postmodern zalowac koszulek. dla cyfra za mala przygotowali...
      • postmodern Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... 10.03.02, 20:36
        ..koszulki jakoś przeboleję! Ale ŻAL mi ogromnie tak wspaniałej imprezki...
        Jednak wracam do tego czy CYFER potrafi mi rozszyfrować jakieś osoby na
        zdjęciach...???
        ps. plis
        • Gość: cyfer Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:41
          jedynie nell, ale cyfer nie wie, czy nell chce byc zdemaskowana...
          • postmodern Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... 10.03.02, 20:44
            ..rozumiem! Więc będę czekał na odpowiedź od Sz. NELL... bądź na następną
            edycję redakcyjnej imprezki...

ps. Chyba, że ktoś ma większą odwagę.. ;)))
            • Gość: cyfer Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:51
              cyfer proponuje, zeby postmodern skrzyneczke mailowa sprawdzil :-)
              • postmodern Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... 10.03.02, 20:58
                Gość portalu: cyfer napisał(a):

> cyfer proponuje, zeby postmodern skrzyneczke mailowa sprawdzil :-)

Dzięki wielkie... a brodacz to zapewne Hrabia???
                • Gość: cyfer Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 21:02
                  tego juz cyfer nie wie i proponuje ponowne sprawdzenie skrzyneczki
          • nelka Re: Cyfer ? 11.03.02, 15:55

> jedynie nell, ale cyfer nie wie, czy nell chce byc zdemaskowana...

jestem na wszystkich trzech zdjęciach, to fakt, ale cyfer mi się nie ujawnił,
            hej cyfer który to Ty jesteś ?
            Poznałam daaga, Homara, silencium, szaregokota, jarosza (wymieniam tu płeć
            męską), ale niestety nie Ciebie !
            Postmodern - przeczytaj na innym watku, może będzie BBQ na tarasie GW. Taras robi
            rzeczywiście super wrażenie. A koszulkę otrzymałam w rozmiarze L i jest akurat.
            • Gość: cyfer Re: Cyfer ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 07:35
              cyfer wyslal do nell maila w tej sprawie. cyfer zapewnia, ze teraz wszystko stanie sie zupelnie jasne, a nell od razu cyfra sobie przypomni :-))))))))
      • marsha Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... 10.03.02, 22:34

> na pewno nie powinien postmodern zalowac koszulek. dla cyfra za mala przygotowa
        > li...

cyfer-przestań się żalić! podaruj koszulkę znajomej "drobnej niewieście" i po
        sprawie - zrobisz dobry uczynek,a kogoś uradujesz. [nie marudź,że za mała-
        dobrze,że w ogóle jest.]
        pozdrawiam
        M.

• Gość: cyfer Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 22:38
          cyfer nie zna tak "drobnych" niewiast... :-)
          • marsha Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... 10.03.02, 22:46

> cyfer nie zna tak "drobnych" niewiast... :-)

oj,marudny kolego... ja w mej koszulce "topię się" nieco i nie narzekam. jesteś
            niewdzięczny-niektórzy wcale nie dostali koszulek.

pa.
            • Gość: cyfer Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 22:50
              mozna cyfrowi duzo zarzucic, ale na pewno, nie to, ze jest niewdzieczny. cyfra zdaniem: jesli przygotowuje sie prezenty, to albo przygotowuje sie je z glowa, albo nie daje prezentow wcale. a moze za otrzymana koszulke cyfer powienien pasc na kolana i psalmy dziekczynne odmawiac?
              • Gość: Jajaccek Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 10.03.02, 23:43
                Alez ja widzialem gdzies zapewnienie reda, ze koszulinke Ci Cyferku, wymienia.
          • postmodern Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... 11.03.02, 13:51
            Koszulka... Mhm?? Ładna?? Może chcesz się podzielić?
            • Gość: cyfer Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 15:57
              zeskanowac i podeslac? :-))))))))
              • postmodern Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... 11.03.02, 15:58
                ..no oczywiście..;)
    • Gość: Irma Re: ja tez zaluje!!! IP: 3.40.128.* 11.03.02, 16:07
      ja BARDZO zaluje, ze nie przyszlam...
      przyznaje,
      poszlam na inna impreze, dzien kobiet w Columbusie i wybory mistera,
      (zadnego mistera tam nie widzialam),
      za to na spotkaniu w Wyborczej spotkalo sie tyle fajnych osob na raz!!!
      czekam na nastepna....

czy musi byc pod patronatem GW? ...
      • Gość: cyfer Re: ja tez zaluje!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 16:12
        heh... to juz druga pani, co to wybrala panow w stringach zamiast pifka w piwnicy... apel do panow: moze w przyszlosci zamiast narazac sie na ewentualna absencje FraMauro i Irmy, ktos z mezczyzn wskoczy na lawe i wykona maly pokaz? oczywiscie forumowiczki zostana odpowiednio wczesniej powiadomione :-)
        • postmodern Re: ja tez zaluje!!! 11.03.02, 16:27
          Pierwszy chętny zgłasza się!!!
          • Gość: cyfer Re: ja tez zaluje!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 16:31
            cyfer chyba bedzie robil za marzanne, wiec na razie wstrzyma sie od glosu. :-)
          • Gość: Kociątko żałuj, żałuj :P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 16:34
            no to trzeba wymusić na redakcji kolejną imprezę jak takie atrakcje mają być ;)
            marsha, co słychac z kubeczkami? czy były jakieś inne rozmiary koszulek poza l
            i xl? bo w tym l to mnie prawie nie widac zza koszulki :(
            • Gość: cyfer Re: żałuj, żałuj :P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 16:36
              to tylko na razie luzny pomysl cyfra ze zglaszajacym swoj udzial postmodernem. a czy realizacja bedzie mozliwa? redakcja raczy wiedziec...
              • postmodern :) 11.03.02, 16:40
                no to czekamy na opinię redakcji... oczywiście części damskiej
                • Gość: cyfer Re: :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 16:42
                  a moze warto naszej inicjatywie osobny watek poswiecic ?
                • postmodern Re: :) 12.03.02, 19:51
                  opini brak.. :(
                  • Gość: cyfer Re: :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 20:10
                    forumowiczki sobie chyba sprawy nie zdaja, jak bardzo postmodern i cyfer sie poswiecja... :-(
                    ale fajnie sie rymlo :-)))
            • Gość: marsha balanga!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 11.03.02, 16:42
              zróbmy imprezę z okazji pierwszego dnia wiosny!!!!!!!!!
              klubów wszelakich mamy we Wrocławiu dostatek.
              redaktorów do wspólnego świętowania zaprosimy,a postmodern wedle obietnic-
              pierwszy się rozbiera... :)))

>...bo w tym L to mnie prawie nie widac zza koszulki :(

to tak jak mnie :) ale duże cieszy :)))

• postmodern Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.02, 16:45
                ... świetny pomysł!!! Ja mam się rozbierać??? Ale tylko na tarasie GW!! ;)
                • Gość: cyfer Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 16:48
                  cyfer popiera: albo na tarasie redakcji, albo nigdzie.
                  • postmodern Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.02, 16:49
                    DOKŁADNIE!!! Oczywiście wspierasz mnie w tym "performance"
                    • Gość: cyfer Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 16:53
                      oczywiscie nie :-) cyfer juz mowil, ze bedzie robil za marzanne... chyba...
                      • postmodern Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.02, 16:54
                        to może się jeszcze cyfer namyśli cojest lepsze??? ;)
                      • postmodern to cyfer 15.03.02, 13:42

> oczywiscie nie :-) cyfer juz mowil, ze bedzie robil za marzanne... chyba...

Już się cyfer namyślił, czy cyfer nadal myśli i myśli...
                        • Gość: cyfer Re: to cyfer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 00:14
                          a jak cyfer ma podjac decyzje? patrz: watek na temat marzanny... :-))
                    • Gość: marsha Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 11.03.02, 16:54
                      fiu,fiu...! nie sądziłam,że aż tak chętni będą Forumowicze do obnażania się :)))
                      ja będę robić zdjęcia! :)
                      • Gość: Irma Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 3.40.128.* 11.03.02, 16:59
                        o, widze, ze sugerowany pomysl wzbudzil zainteresowanie.
                        mozemy sie spotkac kiedykolwiek, gdziekolwiek w fajnym miejscu, o.
                        Panowie, jak dla mnie, wcale nie musza sie rozbierac,
                        to troszke zenujace, prawde powiedziawszy...
                        • Gość: cyfer Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 17:04
                          irma wie, bo widziala :))) a co jest dla cyfra lepsze... hmmm... chyba jednak cyfer woli skoczyc... :-)
                          • Gość: Irma Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 3.40.128.* 11.03.02, 17:14
                            widziala, choc patrzec nie bylo na co, niestety, czas tym bardziej stracony!
                            • postmodern Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.02, 22:10
                              ...ale mnie jeszcze nie widziała?!?! :)
                              Ale ja wcale nie muszę się rozbirać, jeśli nie będzie takiej
                              potrzeby "podglądania" postmodernisty... :)
                      • postmodern Re: balanga!!!!!!!!!!!!!!!! 11.03.02, 22:46
                        Gość portalu: marsha napisał(a):

> fiu,fiu...! nie sądziłam,że aż tak chętni będą Forumowicze do obnażania się :))
                        > )
                        > ja będę robić zdjęcia! :)

Zdjęcia oczywiście będą musiały przejść proces autoryzacji... ;)
    • Gość: tyrysek POSTmodern! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 17:15
      mam nadzieje, ze to nie "Oczyszczeni" tak Cie osmielili!
      • postmodern do TYRYSEK 11.03.02, 22:07
        ... bynajmniej....!!!
        Pozdr.

ps. czy czytałaś już artykuł z RzP (jest w wątku "Oczyszczeni" - polecam)
        • Gość: Irma Re: do TYRYSEK IP: 3.40.128.* 12.03.02, 08:39
          szczerze mowiac, mialam byc na Oczyszczonych we wtorek, ale pracowalam do
          21ej... coz, przepadlo. nastepnnym razem.
          aczkolwiek jakos dziwnie boje sie tego widowiska ludzkich czarnych sklebionych
          mysli....?
          • Gość: tyrysek Re: do TYRYSEK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 15:21
            bylam juz jakis czas temu
            za kazdym razem, gdy swiatlo gaslo- wychodzilo pare osob
            aktorow zegnali najbardziej wytrwali ;-)
            • postmodern Re: do TYRYSEK 16.03.02, 13:46
              Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> bylam juz jakis czas temu
              > za kazdym razem, gdy swiatlo gaslo- wychodzilo pare osob
              > aktorow zegnali najbardziej wytrwali ;-)

???
          • postmodern Re: do IRMA 12.03.02, 19:02
            ... no i jak byś była we wtorek to kto wie...? Może nawet byśmy się
            spotkali.. ;)
            • Gość: Irma Re: do IRMA / do Postmoderna IP: 3.40.128.* 13.03.02, 17:18
              chyba powinnam sie zrehabilitowac.............
              na pierogi tez nie trafilam...
              jutro mam w planie Vega o 13ej na gorze. Nalesniczki albo ryz z jablkami.
              Mialam byc tam dzis, ale bylam w Holliday Inn na Targach Pracy, wspieralam
              wspolpracownikow :))

Przychodzi facet do sklepu i pyta:
              - czy jest cukier w kostkach?
              - nie
              - a jakies inne tanie bombonierki dla tesciowej?

:))moze byc?

• postmodern Re: do IRMA / do Postmoderna 14.03.02, 16:40
                ...piękne dowcipy "żenisz" (czy jak to się tam pisze - dziś usłuszałem to
                słowo)...

ps. jeszcze się kiedyś spotkamy na ruskich w MISIU... :)
                Pozdr.
                • irma.x Re: do IRMA / do Postmoderna 19.03.02, 14:43
                  postmodern napisał(a):

> ...piękne dowcipy "żenisz" (czy jak to się tam pisze - dziś usłuszałem to
                  > słowo)...
                  >
                  > ps. jeszcze się kiedyś spotkamy na ruskich w MISIU... :)
                  > Pozdr.

Tlumaczenie PRAWDZIWEJ rozmowy radiowej podczas manewrów wojskowych przy
                  wybrzeżach Nowofundlandii w październiku 1995 roku:
                  Amerykanie: Prosimy zmieńcie kurs o 15 stopni na północ by uniknąć
                  kolizji.
                  Kanadyjczycy: Sugerujemy, byście to WY zmienili kurs o 15 stopni na
                  południe by
                  uniknąć kolizji.
                  Amerykanie: Tu kapitan okrętu marynarki wojennej USA, powtarzam,
                  zmieńcie SWÓJ
                  kurs.
                  Kanadyjczycy: Nie. To ja powtarzam, wy zmieńcie SWÓJ kurs.
                  Amerykanie: TU LOTNISKOWIEC USS "MISSOURI". JESTEŚMY DUŻYM OKRĘTEM
                  WOJENNYM USA.
                  NATYCHMIAST ZMIEŃCIE SWÓJ KURS!
                  Kanadyjczycy: TU LATARNIA MORSKA. - I co teraz?

ps.
                  do ktorej jest szansa na ruskie w misiu? bo w Jacku i Agatce do 13ej max.
                  najlepszy towar zawsze najszybciej schodzi :))
    • Gość: Bianka Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... IP: *.aqua.ar.wroc.pl 13.03.02, 16:22
      Jestem...
      • postmodern Re: Żale POSTmoderna przed monitorem... 13.03.02, 16:23
        Witam i czekam w pokoju na ciebie (wroc)
        Dalej ślęczę przed monitorem...
        • Gość: Janek Re:Dobra wiadomość dla Postmoderna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 16:37
          Dla wszystkich ciężko tyrających na III-ciej zmianie Redakcja postanowiła
          przyznać nocne koszule i szlafmycki. :)))
          • postmodern Re:Dobra wiadomość dla Postmoderna 14.03.02, 16:41
            no to pięknie...
    • arvena Re: w oczekiwaniu na następną imprezę.. 16.03.02, 13:50
      KIEDY???oby jak najprędzej:-)
      • postmodern Re: w oczekiwaniu na następną imprezę.. 18.03.02, 23:37
        Pewnie trzeba będzie poczekać na tego "obiecanego" grilla... )
        • szarykot Re: w oczekiwaniu na następną imprezę.. 19.03.02, 13:52
          oby nie za długo...
          • postmodern Re: w oczekiwaniu na następną imprezę.. 19.03.02, 21:12
            Bo nam smak minie... :)
            Na pieczone kiełbaski... :)
            • arvena Re: w oczekiwaniu na następną imprezę.. 19.03.02, 22:13
              jakie kiełbaski :tort!!!!!:-)
              • postmodern Re: w oczekiwaniu na następną imprezę.. 20.03.02, 15:50
                Kiełbaski na grillu... a tort swoją drogą... ;)
                pzodr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka