ewelajnawrocek 07.03.12, 14:30 hej, rozwazam: Dyrekcyjna, Lodzka, Borowska, ewent. Wieczysta..zalezy mi na takich opiekunkach, które przypilnuja troszke dziecko przy jedzeniu, zachęcą.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: Huby Gaj które przedszkole dla wczesniaka nia 07.03.12, 16:17 mój chodził na Dyrekcyjną i bardzo polecam to przedszkole. Wiem, że panie nie poganiały przy jedzeniu, przy co "większych" niejadkach (3- i 4-latki) siedziały i pomagały. Odpowiedz Link Zgłoś
paulaiigi Re: Huby Gaj które przedszkole dla wczesniaka nia 09.03.12, 20:06 Mój wcześniaczek chodzi na Łódzką i nie dość że radzi sobie świetnie, je pięknie to jeszcze jest w grupie rok starszej i odnalazł się tam naprawde dobrze. Panie pomagają i zachęcają do jedzenia, atmosfera w przedszkolu bardzo fajna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelajnawrocek paulaiigi 10.03.12, 07:56 no własnie nie moge sie zdedycowac miedzy Lódzka a Dyrekcyjna, choc dobrze bedzie jak sie w ogole dostanie..wiesz, moj sie urodzil 23.12 a mial 4.03 wiec nie wiem do jakiej grupy go dać, ale chyba dam rocznikowo..boje sie ze go nie przyjmą do powyższych bo mam pod domem pkole na Wieczystej ale nie słyszalam o nim dobrych opinii wiec nie chce ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelajnawrocek paulaiigi 10.03.12, 07:58 aha, jeszcze jedno..czy wczesniactwo mialo jakis wpływ na przyjecie do pkola? Odpowiedz Link Zgłoś
paulaiigi Re: paulaiigi 11.03.12, 21:31 Wcześniactwo nie miało żadnego wpływu na przyjęcie, braliśmy udział w rekrutacji i się nie dostaliśmy do żadnego przedszkola udało się dopiero z odwołania. Ja pod domem mam Drukarską ale nie byłam przekonana do tego przedszkola i nawet tam nie startowaliśmy. Jak będziesz chciała się spotkać i pogadać to daj znać odpowiem na wszystkie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś