Dodaj do ulubionych

Fish z Marillion w Stajni!!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 18:39
Kochani Forumowicze! 29 wrzesnia w Klubie Stajnia wystapi FISH!!!!!
Moze zorganizujemy spotkanie po koncercie? Co Wy na to?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Pafik Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: *.kom-net.pl 18.08.01, 18:45
      Gość portalu: Asia napisał(a):

> Kochani Forumowicze! 29 wrzesnia w Klubie Stajnia wystapi FISH!!!!!
      > Moze zorganizujemy spotkanie po koncercie? Co Wy na to?
      > Pozdrawiam

Fish & Co. znowu razem? Hmmmm... gradka nie lada. Moze to faktycznie dobra okazja
      abym ujawnil swa fizjonome :)
      • Gość: betty Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 18:49
        Fantastycznie! Ja sie pisze. Moze znizki dla forumowiczow?
        • Gość: Alojz Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: 213.76.92.* 18.08.01, 20:49
          Zglaszam sie! Moze wiecej informacji.
          Pozdro
    • Gość: Tirsa Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.01, 21:02
      a skąd ta informacja?... na stronce Stajni nie ma o tym ani słowa...
      • Gość: Asia Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: 213.76.92.* 18.08.01, 21:06
        Wlasnie sa finalizowane ostatnie uzgodnienia. Chcialam, zeby Forumowicze
        dowiedzieli sie o tym pierwsi.
        Pozdro
    • Gość: Mintaj Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 21:05
      Jeśli to prawda, to już się cieszę :)))))))))))
      • Gość: Rychu Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: 213.76.92.* 18.08.01, 21:07
        A kto ten fish?
        • Gość: Tirsa Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.01, 21:14
          hmm... przecieki ze Stajni... heh... ciekawe, co na to własciciele ;-)
          • Gość: Mintaj Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 21:17
            Ech, a ja tu węszę podpuchę. Coś za dużo odpowiedzi RÓŻNYCH osób spod adresu
            213.76.92.*.
            • Gość: Tirsa Re: Fish z Marillion w Stajni!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.01, 21:25
              Mintaj... będę jutro w Stajni... zasięgnę informacji z pierwszej ręki :-)
              • Gość: Bea Re: Do Tirsy IP: 195.205.145.* 21.08.01, 09:44
                Tirsa, byłaś w Stajni? masz jakies informacje?
                Jeśli Fish ma być 29 września - to ja się też piszę :)
                • Gość: Tirsa Re: Do Tirsy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.01, 10:01
                  w niedzięlę nie udało mi się, niestety, zasięgnąć żadnych informacji, gdyż nie
                  trafiłam na pierwszych po bogu, a rozmowę z pracownikami odpuściłam sobie ;-)))
                  jest spora szansa, że dziś się czegoś dowiem....
                  o sprawie pamiętam, więc jak tylko będę znać jakieś konkrety - wstukam :-))
                  • Gość: osiek Re: Do Tirsy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.01, 22:29
                    a czs sobie plynie banalnie tik tak ;) jest ten koncert czy go brak???
                    Pozdrawiam
                    P.
                    • Gość: Tirsa Re: Do Tirsy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 19:43
                      powiedziano mi tak... Fisha nie będzie, chyba, że wystąpi za darmo :-)...
                      jeden ze współszefów rzekł mi, że nie będzie płacił za występ kogoś, kogo nie
                      zna :-)
                      • Gość: A''Tom Re: Do Tirsy IP: 213.76.92.* 29.08.01, 21:01
                        Gratuluje znajomych! Niestety "Rzeznie" prowadza aparatczyki z ZSMP. Na cholere
                        im wiedziec kto to FISH. Grunt, ze wiedza kto to byl Dzierzynski.
                        Kancierta nie budziet!
                        • Gość: Tirsa Re: Do Tirsy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.01, 21:37
                          heh... znaczy i ja aparatczyk ZSMP jestem, bo i mi Fish obcy ideowo...
                          • Gość: Klon Re: Do Tirsy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:29
                            Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> heh... znaczy i ja aparatczyk ZSMP jestem, bo i mi Fish obcy ideowo...

Szanowny Panie Administrator!
                            Ty rzeźniku! To my kasę na czerwoną TePsę wydajemy, czas tracimy na czytanie
                            wyplwocin Isis i innych, stawiamy za darmo diagnozę psychiatryczną (kolega
                            eldupa jest lekarzem z Kraszewskiego), dostajemy żylaków odbytu od siedzenia
                            przed kompem a Ty, zatrądzikowany dyktatorku wywalasz efekt naszej ciężkiej
                            pracy do oślej. Dobra!
                            Oby Twoja paszcza zaczęła trąchać niczym trzewia Azora po suchej karmie, oby
                            Twoje swetry filcowały pod pachami, żeby Twoje włosy w nosie zamieniły się w
                            dżunglę z okolicy boba, oby Twój partner zaznał skrętu kiszek a Twojej Szefowej
                            skończyły się bezpowrotnie podpaski.
                            A od debili lub idiotów możesz wyzywać swoich kolegów z przychodni
                            dermatologicznej. Pamiętaj, że jesteś tu służbowo (jak Stanisław Tym na statku)
                            a noblesse oblige. Twoich inwektyw chętnie wysłucham prywatnie, zawodowo masz
                            obowiązek (w przeciwieństwie do mnie i moich funfli) trzymać fason.
                            Żegnam Cię, parchu mego kota spod ogona, wrzodzie na dupie wolności słowa i
                            niech Ci siarkowodorem wali z rowa! Pa (gwiżdż na pryszcz).

P.S. Całuj Azora w nos, buraku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka