kklement 17.04.12, 22:55 Niech się cieszą, że Legutko to nie Breivik ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: Legutko musi przeprosić za "rozwydrzonych sma IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.12, 01:03 Procesowanie się o takie sprawy, to objaw szczeniactwa i pospolitego magla. Zwłaszcza sądu się to tyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Legutko musi przeprosić za "rozwydrzonych sma IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.12, 01:11 A ja myślę, że to krok w stronę normalności w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Legutko musi przeprosić za "rozwydrzonych sma IP: *.e-wro.net.pl 19.04.12, 15:29 >A ja myślę, że to krok w stronę normalności w Polsce Jeszcze ci bokiem taka normalność wyjdzie. Przecież te dzieciaki były narzędziem bo działały w pewnych strukturach. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Legutko musi przeprosić za "rozwydrzonych sma 19.04.12, 15:56 Gość portalu: edi napisał(a): > >A ja myślę, że to krok w stronę normalności w Polsce > > Jeszcze ci bokiem taka normalność wyjdzie. > Przecież te dzieciaki były narzędziem bo działały w pewnych strukturach. Rzec by można w pewnym układzie i miały za zadanie realizację określonych celów, o których my wiemy, a mądrzy zdają sobie z nich sprawę.... np sadzić sosny w nieodpowiednich miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Legutko musi przeprosić za "rozwydrzonych sma IP: *.pl 18.04.12, 08:29 Generalnie niedługo nie będzie nikogo (nawet sąsiada z którym masz na pieńku) nazwać głupkiem, bo ten zaraz poleci do sądu. A nie daj boże np. nazwać geja pedałem! Toż to kryminał. Albo tego, kto nakradł przy prywatyzacji nazwać złodziejem! Niedopuszczalne! Aha, nie możecie mi nic zrobić, bo moim celem jest wzbudzenie tutaj debaty publicznej na temat o czym można dyskutować, a o czym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Legutko musi przeprosić za "rozwydrzonych sma 18.04.12, 08:42 Dlatego najlepiej zostać dziennikarzem. Wtedy można pisać wszystko bez żadnej odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Legutko musi przeprosić za "rozwydrzonych sma 18.04.12, 13:24 Gość portalu: janek napisał(a): > Generalnie niedługo nie będzie nikogo (nawet sąsiada z którym masz na pieńku) n > azwać głupkiem, bo ten zaraz poleci do sądu. To dobry krok w kierunku cywilizowania stosunków między ludźmi. Ty jemu powiedz głupku, on Tobie idioto, Ty mu chmia zbolały on nie zacznie o Twojej matce, nie wytrzymasz i uruchomisz ręce i dostaniesz z buta w kark. Lepiej nie zaczynać i nie obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as ? IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.12, 01:40 Nie pisz po pijaku, bo kompletnie nie wiadomo o co chodzi w twoim bełkocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele odezwa Re: ? IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 18.04.12, 09:50 forum.gazeta.pl/forum/w,73,135178779,135196024,Re_widamomo_gimnazjum.html Odpowiedz Link Zgłoś
miejski_glupek Legutko musi przeprosić za "rozwydrzonych smark... 18.04.12, 10:59 Bardzo dobrze, drogie dzieci. Lepiej się żyje w świecie, w którym szanuje się innych za to, że są ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Kres już blisko 18.04.12, 16:29 za chwilę - rok , dwa - zmienią się rządy i zobaczymy jak poradzą sobie ci uczniowie - nazwiska będziemy pamiętać . Odpowiedz Link Zgłoś
bewi1 Re: Legutko musi przeprosić za "rozwydrzonych sma 19.04.12, 15:07 Ciesze sie ze moj syn chodzi wlasnie do tej szkoly :) Odpowiedz Link Zgłoś