Dodaj do ulubionych

w sprawie koszulek - do reda

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 15:13
Red!
Na watku "pospotkaniowym" juz zalalo nasza rozmowe, wiec przenosze ja tutaj.
Wolalbym odebrac koszulki jak najszybciej - rozmiary XL i M. Napisz, jak mam je
odebrac: znow na portierni podac panu haslo?
Pozdrawiam

ps.
Jak samopoczucie w trakcie pobytu w Wawie? Pogoda dopisuje?
homar
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: w sprawie koszulek - do reda 12.03.02, 15:17
      Pogoda w Warszawie cudowna, słonko, 16 stopni - jak w raju.
      • Gość: Homar Re: w sprawie koszulek - do reda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 15:20
        Z pewnoscia red sie cieszy
        • Gość: red Re: w sprawie koszulek - do reda IP: *.stacje.agora.pl 12.03.02, 17:51
          Red od rana do nocy siedzi w firmie
          To slonce moge sobie przez okna poogladac!!!

Gość portalu: Homar napisał(a):

> Z pewnoscia red sie cieszy

• Gość: red Re: w sprawie koszulek - do reda IP: *.stacje.agora.pl 12.03.02, 17:49
      Mozemy Ci wyslac koszulki do domu (boje sie jednak, że mamy tylko xl i xxl).
      Jezeli Ci to odpowiuada, to wyslij mi swoj adres - rk@wroc.gazeta.pl

> Red!
      > Na watku "pospotkaniowym" juz zalalo nasza rozmowe, wiec przenosze ja tutaj.
      > Wolalbym odebrac koszulki jak najszybciej - rozmiary XL i M. Napisz, jak mam je
      >
      > odebrac: znow na portierni podac panu haslo?
      > Pozdrawiam
      >
      > ps.
      > Jak samopoczucie w trakcie pobytu w Wawie? Pogoda dopisuje?
      > homar

• Gość: Tirsa Re: w sprawie koszulek - do reda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 18:58
        red :-))))
        a czy mój adres też Ci mogę podesłać? :-)
        w kwestii koszulek oczywiście :-)))))))))))))))
        • Gość: cyfer Re: w sprawie koszulek - do reda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 20:01
          czyzby red powiedzial XXL??? jesli tak, to cyfer napisze natentychmiast! :-)
          • Gość: red Re: w sprawie koszulek - do reda IP: *.stacje.agora.pl 12.03.02, 20:46
            A,juz calkiem pomylilem te cholerne rozmiary koszulek. Chyba powinienem napisac l
            i xl. Sorry ale gdybym sie znal na koszulkach pracowalbym w sklepie, a ze nie
            pracuje, to sie nie znam.
            Cyfer, juz Ci obiecalem: jak tylko bedzie xxl, to dostaniesz pierwszy.
            red

Gość portalu: cyfer napisał(a):

> czyzby red powiedzial XXL??? jesli tak, to cyfer napisze natentychmiast! :-)

• Gość: cyfer Re: w sprawie koszulek - do reda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 20:53
              cyfer pamieta i za pamiec dziekuje :-) jednak cyfer dalby glowe, ze uslyszal "XXL" :-)))))))
              • Gość: predo koszulki!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 21:27
                a jak juz forumowicz wspominal ze go nie bylo...z przyczyn zdrowotnych to czy dostanie taka ladna koszukle jak poda adres???
                bylo by to jakies zrekompensowanie straty jaka bylo nie pojscie na impreze...
                • Gość: red Re: koszulki!!! IP: *.stacje.agora.pl 12.03.02, 21:34
                  Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem na Wasze zainteresowanie koszulkami bedzie
                  jakis konkurs. Wymysle i oglosze.
                  pzdr
                  red
                  ps Ci, ktorym obiecalem (chyba cyfer i homar dostana bez konkursu)

Gość portalu: predo napisał(a):

> a jak juz forumowicz wspominal ze go nie bylo...z przyczyn zdrowotnych to czy d
                  > ostanie taka ladna koszukle jak poda adres???
                  > bylo by to jakies zrekompensowanie straty jaka bylo nie pojscie na impreze...

• Gość: tyrysek Re: koszulki!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 22:23
                    tyrysek z wlasniego doswiadczenia czerpiac informuje, ze w konkursy z nagrodami
                    wierzyc nie nalezy!
                  • Gość: Homar Re: koszulki!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 22:59
                    Gość portalu: red napisał(a):
                    > Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem na Wasze zainteresowanie koszulkami bedzie
                    > jakis konkurs. Wymysle i oglosze.
                    > pzdr
                    > red
                    > ps Ci, ktorym obiecalem (chyba cyfer i homar dostana bez konkursu)

red!
                    Juz wysylam swoj adres. Ale zapomniales jeszcze o tyrysku! Ona powinna dostac
                    (oprocz koszulki) dodatkowo kubek, bo koszulka jest za uczestnictwo w imprezie
                    (moze to nie zasluga, ale...), a kubek - za zwycieskie haslo ("haslo? jakie
                    haslo")!
                    To nieladnie zapomniec o obiecanej nagrodzie ;-)
                    Wiem, ze to szybko naprawisz!
                    Pozdr
                    • Gość: Tirsa Re: koszulki!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 00:09
                      Tirsa już dostała kubeczek, za konkurs w którym udział wzięła zupełnie
                      nieświadomie :-)))
                      to może teraz dostanie świadomą koszulkę bez udziału w konkursie?... np. za sam
                      staż na forum ;-)))
                  • Gość: ceglar Re: koszulki!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 11:35
                    a i tak konkurs wygra ceglar i zgarnie nagrode:)
                  • Gość: STrup Re: koszulki!!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 14.03.02, 10:17
                    Gość portalu: red napisał(a):

> Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem na Wasze zainteresowanie koszulkami bedzie
                    > jakis konkurs. Wymysle i oglosze.
                    > pzdr
                    > red
                    > ps Ci, ktorym obiecalem (chyba cyfer i homar dostana bez konkursu)
                    >
                    > Gość portalu: predo napisał(a):
                    >
                    > > a jak juz forumowicz wspominal ze go nie bylo...z przyczyn zdrowotnych to
                    > czy d
                    > > ostanie taka ladna koszukle jak poda adres???
                    > > bylo by to jakies zrekompensowanie straty jaka bylo nie pojscie na impreze
                    > ...
                    >

Kurczę! Znowu sie nie załapałem :-(
                    Człowiek niby poważny, na Forum sie udziela, a z gołym torsem musi chodzić...

Nieszczęśliwy STrup
                • Gość: STrup Też chcę koszulke!!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 13.03.02, 11:26
                  Gość portalu: predo napisał(a):

> a jak juz forumowicz wspominal ze go nie bylo...z przyczyn zdrowotnych to czy d
                  > ostanie taka ladna koszukle jak poda adres???
                  > bylo by to jakies zrekompensowanie straty jaka bylo nie pojscie na impreze...

Dlaczego koszulka jest tylko dla obecnych na spotkaniu?
                  A taki STrup - pracowity, udziela się na Forum - to już nic?
                  Na spotkaniu nie był, bo nie mógł.
                  Koszulka dla STrupa (rozmiar XL)!
                • zielinska.m78 Re: koszulki!!! 26.03.15, 13:10
                  Bardzo ładne koszulki robią na zamówienie w Dreamtex, można coś samemu wymyślić a oni już to zrealizują, na swojej stronie mają sporo odzieży na zniżce)
    • Gość: Janek Dotyczy pracujących na forum na III-ciej zmianie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 15:13
      Drogi Redaktorze, a nocnych koszul nie macie? I takie coś z pomponem na głowę.
      Wieczory i nocki chłodne bywają i człowiek w łysinę marznie. Pozdrawiam jak
      zwykle serdecznie. :)))
      • Gość: cyfer Re: Dotyczy pracujących na forum na III-ciej zmianie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 15:25
        to cos na glowe, to sie chyba szlafmyca nazywa... -)
        • Gość: hrabiaa Re: Dotyczy pracujących na forum na III-ciej zmianie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 15:58
          Janek ! Doszły słuchy, że dawali po 10 sztuk. Myślę, że odstąpisz nam po
          jednej. Czy podkoszulki- bokserki były również do wzięcia ?
          • Gość: Janek Re: Dotyczy pracujących na forum na III-ciej zmianie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 16:15
            Ja nie wiem co dawali w redakcji, bo byłem tam gdzie nie powinienem być, tzn. w
            Harrachovie. Informuję, że wróciłem cały i zdrowy , bo nawet jak dawali i to
            często za darmo, to nie brałem. :)))
            • Gość: deINO Re: Dotyczy pracujących na forum na III-ciej zmianie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 16:47
              miejmy nadzieje, ze nie jezdziles na krzeselkach nad tlumem...;)
              • Gość: Janek Re: Dotyczy pracujących na forum na III-ciej zmianie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 20:46
                Oczywiście, ze nie. Zobligowałoby to ich w ramach wzajemności do
                przespacerowania się nade mną. :)))
                • Gość: hrabiaa Re: Dotyczy pracujących na forum na III-ciej zmianie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 08:55
                  Janek ! Amman pozdrowił Cię niezmiernie gorąco. Dziękuje Ci za fiolet po okiem.
    • sraluch Re: w sprawie koszulek - do reda 05.05.02, 03:25

> Red!
      > Na watku "pospotkaniowym" juz zalalo nasza rozmowe, wiec przenosze ja tutaj.
      > Wolalbym odebrac koszulki jak najszybciej - rozmiary XL i M. Napisz, jak mam je
      >
      > odebrac: znow na portierni podac panu haslo?
      > Pozdrawiam
      >
      > ps.
      > Jak samopoczucie w trakcie pobytu w Wawie? Pogoda dopisuje?
      > homar

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka