estor1977 29.05.12, 09:02 Witam szukam parkingu na 21 dni , w necie znajduje kilkanaście ofert o różnej rozpiętości cenowej , czy macię coś godnego polecenie . Parking ul. Zemska 44 Parking scorpio ul. Graniczna itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HD Re: Parking przy lotnisku co godne polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 12:26 Korzystałem ze Skorpio, niewielki ,ale to zaleta chyba. Natychmiastowy transfer na lotnisko i z lotniska, polecam. Blisko do lotniska. Cena aktualnie chyba najniższa ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
13monique_n Re: Parking przy lotnisku co godne polecenia 29.05.12, 12:28 Polecam tzw. parking długoterminowy na samym lotnisku. Nie odbiega cenowo, a znajduje się najbliżej i zrobił na mnie najlepsze wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latawiec Zobacz przy starym terminalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 12:53 Teraz jest tam puściutko - najlepiej strzeżone auta we Wrocławiu i nikt Ci autka nie zarysuje ;-) a i co do ceny można się dogadać ;-). Od kilku lat z niego korzystam i jak dotąd byłem zadowolony. Mają prostą stronkę możesz się przyjrzeć: www.parking24h.za.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
estor1977 Re: Zobacz przy starym terminalu 29.05.12, 13:26 ten parking Kro-met ma podobne ceny co parking na lotnisku gdzie dostaje upust 40% od ceny . scorpio jest najtańszy ale czekam na dalsze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latawiec Re: Zobacz przy starym terminalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 20:35 Na tym parkingu zawsze możesz negocjować cenę przy dłuższym pobycie. Mnie ostatnio kosztowalo mniej niż w scorpio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Os Re: Zobacz przy starym terminalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 21:59 Jest jeszcze jeden adres tego parkingu. Może dłuższy, ale łatwiej zapamiętać www.parking-kromet-lotnisko-wroclaw.pl znajdziecie tam więcej informacji i zdjęcia. Dla mnie osobiście, poza ceną ważny jest też monitoring, ubezpieczenie i miła obsługa. Jak ktoś zdecyduje się tam parkować, to lepiej zarezerwować telefonicznie miejsce, bo mają najlepsze ceny i na prawdę warto. A dla stałych klientów zniżki i co któreś parkowanie gratis. POLECAM KRO-MET Odpowiedz Link Zgłoś