Dodaj do ulubionych

Obrona pracy mgr

IP: *.neting.com.pl 22.06.04, 00:54
O co pytaja na obronie pracy magisteskiej????
Obserwuj wątek
    • Gość: GK Re: Obrona pracy mgr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 08:28
      Jak by tu zec o pracy magisterskiej i o ................ .
    • Gość: traian to się nazywa egzamin magisterki nie obrona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 18:08
      a skoro jest to egzamin to pytać moga o wszystko z twojej dziedziny (w teorii)
      a w praktyce zazwyczaj pytania w jakis sposób wiążą sie z pracą magisterską
      • Gość: ... Re: to się nazywa egzamin magisterki nie obrona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 21:35
        to sie nazywa egzamin dyplomowy i akurat mnie z pracy nic nie pytali. losowalem
        2 pytania z calego materialu na studiach i na nie odpowiadalem. ale w ogole to
        jest luz. chyba najmniej stresujacy egzam.
    • Gość: tymon Re: Obrona pracy mgr IP: 62.233.177.* 22.06.04, 19:40
      a to ja cofne sie w czasie. jak do cholery napisac prace, zeby nie zwariowac i
      zeby zrobic to szybko.

jakies porady praktyczne
      od razu mowie, ze nie przekonuja mnie slowa medrców typu: "pisac, pisac, pisac"

chyba cala te magisterke przekomplikowalem

magistrzy pomozcie!

• Gość: gen de mello Re: Obrona pracy mgr IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 22:15
        Wszystko zależy :)
        1.od promotora bo może podać wczesniej pytania
        2.od recenzenta bo może pytać ze wszystkiego
        • Gość: Trener Re: Obrona pracy mgr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 00:24
          Hehe. Nie wiedziałem, iż na forum spotkam samego generała de Mello! Pozdro! A
          co do tematu - warto pojsc wszesniej do promotora i ustalic pytania. Z
          niektorymi da sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka