Gość: Madzik IP: *.neting.com.pl 22.06.04, 00:54 O co pytaja na obronie pracy magisteskiej???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GK Re: Obrona pracy mgr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 08:28 Jak by tu zec o pracy magisterskiej i o ................ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traian to się nazywa egzamin magisterki nie obrona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 18:08 a skoro jest to egzamin to pytać moga o wszystko z twojej dziedziny (w teorii) a w praktyce zazwyczaj pytania w jakis sposób wiążą sie z pracą magisterską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: to się nazywa egzamin magisterki nie obrona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 21:35 to sie nazywa egzamin dyplomowy i akurat mnie z pracy nic nie pytali. losowalem 2 pytania z calego materialu na studiach i na nie odpowiadalem. ale w ogole to jest luz. chyba najmniej stresujacy egzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: Obrona pracy mgr IP: 62.233.177.* 22.06.04, 19:40 a to ja cofne sie w czasie. jak do cholery napisac prace, zeby nie zwariowac i zeby zrobic to szybko. jakies porady praktyczne od razu mowie, ze nie przekonuja mnie slowa medrców typu: "pisac, pisac, pisac" chyba cala te magisterke przekomplikowalem magistrzy pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen de mello Re: Obrona pracy mgr IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 22:15 Wszystko zależy :) 1.od promotora bo może podać wczesniej pytania 2.od recenzenta bo może pytać ze wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Obrona pracy mgr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 00:24 Hehe. Nie wiedziałem, iż na forum spotkam samego generała de Mello! Pozdro! A co do tematu - warto pojsc wszesniej do promotora i ustalic pytania. Z niektorymi da sie. Odpowiedz Link Zgłoś