olek_01 16.06.12, 08:56 Zwykli popieprzeni wandale !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryba Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 09:38 Nie zwykli, lewaccy. Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ 16.06.12, 10:51 Akurat to jest haslo "prawdziwych" kibicow, a wiec bzdury wasc piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.12, 11:15 raczej feministek i lewackiego planktonu, kto protestował przed euro, kto chciał żłobków zamiast stadionów, kto nie szanuje cudzej własności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd chcieli po angielsku ale sie nie udalo... IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 16.06.12, 14:23 'We wont live on the stadium' - nie ma zadnego sensu... o co im chodzilo? We wont live in the stadium?...ze co??? Odpowiedz Link Zgłoś
chelmiak Re: chcieli po angielsku ale sie nie udalo... 16.06.12, 15:06 Nie będziemy żyć ze stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: chcieli po angielsku ale sie nie udalo... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.06.12, 15:42 Nie tanczcie, jak wam zagraja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 16.06.12, 15:30 jest kilka grup prptestujących przeciw Euro. Np. anarchiści z powodu dużych wydatków, które poszły na imprezę dla bogatych. Kibole zasadniczo olewają reprezentację i gardzą tzw. piknikami. Do tego dochodzi zaostrzenie podejścia do stadionowego bandytyzmu itd. "Fuck Euro" to raczej hasło kiboli. Plakaty anarchistów pojawiały się na bilbordach - są bardziej wyszukane i treściwe. Odpowiedz Link Zgłoś
tumimi przedszkole 16.06.12, 10:08 Umieszczenie tych zdjęć jest formą promocji działalności wandali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remster Re: przedszkole IP: *.zone3.bethere.co.uk 16.06.12, 11:23 Wandalizmu jest w tym wyjatkowo mala domieszka w porownaniu z prawdziwymi wadnalami przestrzeni publicznej: bryla.gazetadom.pl/bryla/56,85300,9896607,1__Reklamy__reklamy__reklamy__5125_GLOSOW_,,2.html Manifestowanie niecheci do Euro ma charkter polityczny i konstruktywny i jako taki jest stanowczo szlachetniejszy od obsmarowywania miasta wizerunkiem swojego proszku do prania, swojej druzyny pilkarskiej czy swojego graficiarskiego pseudonimu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz karygodne antydynamiczne PRzedszkole IP: *.ip.netia.com.pl 16.06.12, 11:41 Zakłocanie oraz kalanie atmosfery "PIłkarskiego Święta za POżyczone Pieniądze" jest karygodne. Wszystkie lemingi powinny zgodnie radować się z przetaczania piłki pomiędzy bramkami i ze spłaty kredytów już wkrótce:) będzie bolało:) Spraców PRzykładnie ukarać aresztem w strefie kibola za niebieską ścianą kibelków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacek Re: karygodne antydynamiczne PRzedszkole IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.12, 12:20 jestes urodzonym pesymista i skrajnym ignorantem Odpowiedz Link Zgłoś
pochodna.dx Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [FOTO] 16.06.12, 10:46 Dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.12, 11:33 Jasne lemingu, to dziecinada...... pogadamy za pół roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imat Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.12, 11:46 Rozumiem ze jesli ktos ma inne zdanie od Ciebie, z automatu staje sie lemingiem? I rozumiem ze wedlug Ciebie, rzucenie jednej (powiedzmy) inwektywy i rownowaznika zdania, to dyskusja? Skoro obiecujesz podobna za pol roku to ja dziekuje postoje. Poza tym co ma sie stac za pol roku? Co sie zmieni, ze tak goraco namawiasz do dyskusji i powrotu do sprawy, ekhem wlepek i biednych szablonow. Biednych bo bez pomyslu i chociaz szczypty wyczucia formy, ot pust haselka. Euro, imho najwieksza impreza sportowa jaka do tej pory organizowala Polska. Jasne mozna sie z tym nie zgadzac, mozna byc przeciw, mozna protestowac. Ale czemu smarowac swiezo odmalowane mury (ul. Drobnera). Niby protestujac przeciwko wydawaniu publicznych pieniedzy, sami wandale przyczyniaja sie do trwonienia ich. W tym wypadku na zamalowanie sciany. Traci to dosc mocno obluda. Ale nie wiem ja sie nie znam, pewnie tez naleze do tzw. lemingow. Bardzo prosto poslugiwac sie tym stwierdzeniem, ladne slowko, majace tyle znaczen i zastosowan. Tylko czy rzucanie nim na prawo i lewo, pozwala/umozliwia Ci czuc sie lepszym, bo chyba o to Ci chodzilo. Pozdrawiam leming. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf modne pustosłowia.... 16.06.12, 11:54 > Rozumiem ze jesli ktos ma inne zdanie od Ciebie, z automatu staje sie lemingiem No cóż, pewne słówka stają się modne, pewne trendy stają się... trendy :) A że oskarżanie o bycie lemingiem stało się modne, a bycie lemingiem ukazywane jest jak wielki obciach... to niektóre lemingi, żeby osiągnąć pozornie wyższą pozycję w stadzie (bo leming to najniższa pozycja w stadzie, nawet poniżej samca omega :) rzucają hasłem lemingowym gdzie się da... jeśli jednak lemingi okażą się na tyle inteligentne, żeby leminga podszywającego się pod nie-leminga rozpoznają, to widzą, że jest jeszcze gorsza opcja: leming zidiociały (wiem, to prawie to samo - nawet wśród lemingów prawie robi wielką różnicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pochodna.dx Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ 16.06.12, 15:16 A co, za pół roku te napisy zaczną zarabiać na siebie? BTW o ile pamiętam o Euro zdecydował PiS więc do kogo pretensje? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ 16.06.12, 11:47 > Zwykli popieprzeni wandale !! Ja bym tym od wlepek jeszcze tak ostro się nie czepiał, zwłaszcza że owlepkowali głównie rzeczy związane z euro, których za dwa miesiące już we Wrocławiu nie będzie. Ale to, że w 2022 wciąż będzie widoczny napis przypominający, że 10 lat wcześniej we Wrocławiu odbyło się Euro 2012.. to już sprzeciw promujący imprezę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.12, 13:10 Jacy wandale? To nastepcy Banckyego czy jak mu tam, te dziela moga byc warte miliony. Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Wyłapać gnojków i użyć tych samych szablonów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.12, 13:29 malując ich "na golasa" sprayem, w tym na ogolonych na zero pustych łbach. A przede wszystkim obciążyć kosztami remontu oszpeconych budynków, nic tak nie boli przygłupów jak "walenie po kieszeni". Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 zlapac takiego i na du..wytatulowac mu fuck barani 16.06.12, 14:06 za malaowanie scian...sracz sobie wymaluj jezeli takowy masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opamietajcie.sie dziennikarzu, czy Ty myślisz??? IP: *.internetunion.pl 16.06.12, 14:29 Przecież zamieszczanie tych zdjęć przycyznia się istotnie do popularyzacji wandalizmu. Najskutczeniejszą formą walki z osobami niszczącymi cudze elewacje jest zasłona milczenia + szybkie zamalowywanie. Czy jeszcze termin "misja dziennikarzy" coś znaczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.12, 15:32 Wandale, których po złapaniu należałoby zaprząc do zmywania, zdzierania i zamalowywania całej tej wesołej twórczości. Na własny koszt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [ IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.12, 15:34 Jak chcą sku...ele "zaprotestować", to niech idą malować mieszkania biednym ludziom, a nie dewastować elewacje. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Oni są przeciw Euro. Pokazują to. Anonimowo [FOTO] 16.06.12, 16:18 Poziom rozumu ten sam co kaczki ona zasrywa swoje podwórko i oni tez! Odpowiedz Link Zgłoś
jokajan Są przeciw i może warto się zastanowić dlaczego 16.06.12, 21:24 I czy przypadkiem nie mają racji? Dlaczego mam się zachwycać bandami pijanych kiboli, którzy sikają po kątach na moim podwórku? Dlaczego mam radośnie reagować na dźwięki wuwuzeli, które mi towarzyszą od rana do wieczora od kilku dni? Mój przekaz dla debila, który wymyślił strefę kibica w rynku: bandy pijanych, niebezpiecznych troglodytów zamyka się w gettach na obrzeżach miast, z dala od siedlisk zwykłych ludzi, którzy czasami muszą, między jednym meczem a drugim zrobić zakupy, albo wyjść do pracy. Zaczynam być przeciw Euro. Jeszcze kilka dni i zacznę malować napisy na murach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz już PO wszystkim:) IP: *.ip.netia.com.pl 16.06.12, 22:46 Od jutra wyprzedaż koszulek i innych 1001 szkaradzieństw, chociaż w marketach PRzeczuwali klęskę, bo już dzisiaj było 50% na gadżety kopaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 jednak klątwa Mauzoleum Sternika nadal działa :) 17.06.12, 09:15 coś czułem, że wrocławski stadion przyniesie kopaczom pecha ;) a może to te krasnoludki co im przed kamerami Dudi podarował? Odpowiedz Link Zgłoś