Dodaj do ulubionych

Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zostaną...

10.07.12, 08:20
To wszystko przez Dutkiewicza! Pamiętam lata 70-te ubiegłego wieku. Nie było Dutkiewicza i nie było zasieków na stadionie. Dziwny zbieg okoliczności prawda?
Obserwuj wątek
    • joe_brody Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zostaną... 10.07.12, 08:20
      800 tysięcy? Kogoś mocno pogięło...
      • wielka_smuta Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 08:23
        joe_brody napisał:

> 800 tysięcy? Kogoś mocno pogięło...

To fakt. ...oj niedobrze, niedobrze :( we Wrocławiu żyje się strasznie :(
        • wielka_dupa Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 09:03
          wielka_smuta napisała:

> joe_brody napisał:
          >
          > > 800 tysięcy? Kogoś mocno pogięło...
          >
          > To fakt. ...oj niedobrze, niedobrze :( we Wrocławiu żyje się strasznie :(

Jak fajnie, tylko 800 tysięcy. A mogłobyć 8 milionów!
          • wielka_smuta Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 09:06
            Ja myślę że to właśnie będzie 8 milionów i taką wersję od dzisiaj podawajmy na forum, bo taka wersja jest najbardziej wiarygodna. Ja myślę że te 800tys to tylko taka ściema i tak naprawdę nikt w nią wierzy.
            • Gość: ubu król Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta IP: *.play-internet.pl 10.07.12, 10:55
              a ile kosztowałoby utrzymanie i remont zamkniętych wrocławskich basenów?
              bo chyba za dużo.. skoro stoją zamknięte,, a pieniądze na piłkę kopaną ciągle płyną... z podatków wszystkich..
              jak idę na koncert, to place za bilet i organizator z tego utrzymuje i tworzy impreze..
              a tu sport, gdzie miliardy lecą od sponsorow, reklamodawców.. utrzymywany jest z budżetu miasta !! (gratulacje umowy z Solorzem..)
              i chyba nie ma innego sportu, gdzie widzów , kibiców? nalaży zapchać do klatek pod nadzorem uzbrojonej policji..
              • urko70 Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 11:49
                Gość portalu: ubu król napisał(a):

> a ile kosztowałoby utrzymanie i remont zamkniętych wrocławskich basenów?
                > bo chyba za dużo.. skoro stoją zamknięte,, a pieniądze na piłkę kopaną ciągle p
                > łyną... z podatków wszystkich..
                > jak idę na koncert, to place za bilet i organizator z tego utrzymuje i tworzy i
                > mpreze..
                > a tu sport, gdzie miliardy lecą od sponsorow, reklamodawców.. utrzymywany jest
                > z budżetu miasta !! (gratulacje umowy z Solorzem..)
                > i chyba nie ma innego sportu, gdzie widzów , kibiców? nalaży zapchać do klat
                > ek pod nadzorem uzbrojonej policji..

Bardzo dobre przywołanie wrocławskich niebasenów, pompuje się w oglądanie piłki kopanej, separowanie kibiców, a na aktywną rekreację czyli m.in baseny kasy "nie ma i nie będzie". Bo to przecież takie niemedialne reaktywować baseny. Niedawno oglądałem zgliszcza basenu na Racłąwickiej... a taki był ładny w owych czasach.
                • wielka_smuta Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 11:52
                  No właśnie! Chcemy baseny zamiast ścieżek rowerowych!
              • wielka_smuta Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 11:51
                Gość portalu: ubu król napisał(a):

> jak idę na koncert, to place za bilet i organizator z tego utrzymuje i tworzy impreze..

Masz dużo racji w tym co piszesz. Powiedz mi tylko kto ci płaci za bilet gdy idziesz na basen i kto ten basen ma za ciebie ma utrzymywać?
      • Gość: yumhg Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta IP: 46.115.21.* 10.07.12, 14:08
        byl przetarg mogles sie zglosic z tansza propozycja zamiast glupie komentarze pisac
    • piotr_ze_wsi Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zostaną... 10.07.12, 08:24
      I kolejny milion w błoto:)
      Kto płaci? Wrocławianie. Robią to ochoczo.

Piłka nożna to sport dla pawianów, które gryzą się i kąsają, a nasi piłkarze to aktorzy, którzy na boisku mają zagrać tak, jak im "Fryzjer" karze. Oni nie muszą umieć kopać piłki, bo wynik jest ustalony rok wcześniej. Jaką są "klasą" pokazali niedawno.
      Tłukące się na stadionach bydło nie jest w stanie tego pojąć.
      • wielka_smuta Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 08:26
        piotr_ze_wsi napisał:

> I kolejny milion w błoto:)

Nie ma się z czego cieszyć. Ja myślę że to nie będzie tylko milion a nawet 10 milionów. Od dzisiaj przyjmijmy na forum taką wersję że stadion kosztował 5 miliardów złotych. Czym wyższa kwota tym lepiej się smuci i marudzi.
      • Gość: posełpierdzistołek Zoo? IP: 194.251.119.* 10.07.12, 08:31
        Skoro budujemy klatki to można ściągnąć jeszcze jakieś okazy typu kibolus wisłokrakus i organizować cotygodniowe walki w dziurze przy stadionie. Skoro są fani MMA to może i walki zwierząt też będą chcieli zobaczyć.

A na poważnie to Wrocław bogate miasto. 4mln na zwiększenie kursów komunikacji miejskiej w godzinach szczytu nie ma ale na kontzentrazion kibol lager to jest.
        • wielka_smuta [...] 10.07.12, 08:51
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • wielka_dupa Re: Zoo? 10.07.12, 09:02
            Jak fajnie jest wydać kolejne 800 tysięcy złotych. Niech się wszyscy cieszą! Jak fajnie jest żyć we Wrocławiu. Rafał robi!
            • wielka_smuta Re: Zoo? 10.07.12, 09:07
              No właśnie ... a można było odłożyć je na konto i żyć z procentów :( same straty :(
              • wielka_dupa Re: Zoo? 10.07.12, 09:11
                wielka_smuta napisała:

> No właśnie ... a można było odłożyć je na konto i żyć z procentów :( same strat
                > y :(

Stadion jest najlepszą i zarabiającą na siebie inwestycją a nie procenty!
                • wielka_smuta Re: Zoo? 10.07.12, 09:18
                  wielka_dupa napisała:

> wielka_smuta napisała:
                  >
                  > > No właśnie ... a można było odłożyć je na konto i żyć z procentów :( same
                  > strat
                  > > y :(
                  >
                  > Stadion jest najlepszą i zarabiającą na siebie inwestycją a nie procenty!

Nie ma takiej możliwości. Widziałem wczoraj przed Wiadomościami w TV reklamę banku. Trzeba odłożyć na konto i już. W reklamie mówili że to same korzyści. Trzeba być głupim aby budować stadion. Na całym świecie już nikt stadionów nie buduje. Wszyscy odkładają na konta, bo po cholerę 600 tysięcznemu miastu stadion? Same straty :(
                  • wielka_dupa Re: Zoo? 10.07.12, 11:26
                    wielka_smuta napisała:

> wielka_dupa napisała:
                    >
                    > > wielka_smuta napisała:
                    > >
                    > > > No właśnie ... a można było odłożyć je na konto i żyć z procentów :
                    > ( same
                    > > strat
                    > > > y :(
                    > >
                    > > Stadion jest najlepszą i zarabiającą na siebie inwestycją a nie procenty!
                    >
                    >
                    > Nie ma takiej możliwości. Widziałem wczoraj przed Wiadomościami w TV reklamę ba
                    > nku. Trzeba odłożyć na konto i już. W reklamie mówili że to same korzyści. Trze
                    > ba być głupim aby budować stadion. Na całym świecie już nikt stadionów nie budu
                    > je. Wszyscy odkładają na konta, bo po cholerę 600 tysięcznemu miastu stadion? S
                    > ame straty :(

Co ty gadasz człowieku. Przecież wszystkie imprezy były udane! Na taką promocję byśmy musieli wydać kilka razy więcej. Na przykład dwa miliardy a nie jeden!
                    • wielka_smuta Re: Zoo? 10.07.12, 11:38
                      Może i tak ale stadion według moich najnowszych wyliczeń kosztuje 5 miliardów. Wiesz jaką promocję byśmy mogli sobie zrobić za 5 miliardów? Już nie wspominając o tym ile byśmy mieli z odsetek gdybyśmy tą kasę umieścili na koncie. Te odsetki można by podzielić na wszystkich mieszkańców i każdy byłby zadowolony.
                  • Gość: zópa Re: Zoo? IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 11:30
                    Palancie z UM, bo inaczej sie nie da, gdybys Ty był chociaz zabawny a nadajesz sie do leczenia!
                    • wielka_smuta Re: Zoo? 10.07.12, 11:39
                      Gość portalu: zópa napisał(a):

> Palancie z UM...

ooo! Znieważenie urzędnika państwowego. Nie ładnie!
                    • wielka_smuta Re: Zoo? 10.07.12, 11:42
                      Gość portalu: zópa napisał(a):

> Palancie z UM, bo inaczej sie nie da, gdybys Ty był chociaz zabawny a nadajesz
                      > sie do leczenia!

Masz nielubiany na tym forum adres IP: *.dynamic.chello.pl
                      dynamic... Ha! Ha! Ha! ... nawet smuta się zaśmiała :)
          • Gość: Łoś_bimbacz POdatek klatkowy:) IP: *.ip.netia.com.pl 10.07.12, 10:09
            > Mimo wszystko witamy posiłki z Finlandii
            > w "Centrum Europejskiego Marudzenia Forum Gazeta.pl"
            > Marudy wszystkich krajów łączmy się!
            >
            Wrogowie Dynamizmu beda wytropieni choćby na koncu świata. Dyskusja o koszcie klatek dla kiboli jest bezcelowa, bo zyjemy w Paradygmacie Piłki Nożnej, a Wrocław to miasto zi zamożnych dynamisto-optymistów, których stac na wszelkie nowatorskie POdatki w POdatek klatkowy:)
            • wielka_smuta Re: POdatek klatkowy:) 10.07.12, 11:47
              Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a):

> Wrogowie Dynamizmu beda wytropieni choćby na koncu świata.

Co zrobić skoro głównie stamtąd przybywają ale dzięki temu moja smuta nie jest tutaj sama. Dla mnie każde wsparcie się liczy!
            • Gość: z Dalej się nudzisz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.12, 12:09
              Pora by zmienić płytę, przygłupie.
              Klawiaturę też, bo "caps lock" ci się zacina.
              • wielka_smuta Re: Dalej się nudzisz? 10.07.12, 12:16
                Uważaj co piszesz do przyszłego prezydenta. On ma taką wiedzę że będziemy go lansować na tego który spełni wszystkie nasze zachcianki.
          • wielka_smuta Złamałem regulamin? Ciekawe jak? A niech to :( 10.07.12, 18:20
            Złamałem regulamin? Ciekawe jak? A niech to :(
            • wielka_smuta Re: Złamałem regulamin? Ciekawe jak? A niech to : 10.07.12, 18:44
              wielka_smuta napisała:

> Złamałem regulamin? Ciekawe jak? A niech to :(

A już wiem! Ha! Ha! Ha! Dzięki bimbaczowi kawałek się zachował :)

> Mimo wszystko witamy posiłki z Finlandii
              > w "Centrum Europejskiego Marudzenia Forum Gazeta.pl"
              > Marudy wszystkich krajów łączmy się!

Dzięki ogólnie dostępnym informacjom na forum gazety ustaliłem że Finlandia nas wspiera w marudzeniu
              Gość: posełpierdzistołek IP: 194.251.119.* 10.07.12, 08:31

Ha! Ha! Ha! A to (nazwę delikatnie) mało-rozumni cenzorzy z Wybiórczej :) Nie wiedzą że mimo zakrycia gwiazdką kawałka adresu IP można się dużo dowiedzieć na podstawie pozostałej części. To fakt do cenzury najmądrzejsi się nie zaciągają :)

Dobra spadam. Wrócę gdy mi się znów zechce pomarudzić wśród innych marudzących półgłówków :)
    • Gość: Mumin Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta IP: 195.85.249.* 10.07.12, 10:03
      Wypowiedź idioty.
      • wielka_smuta Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 11:53
        Gość portalu: Mumin napisał(a):

> Wypowiedź idioty.

Widzę podpis a gdzie wypowiedź?
    • Gość: Kilimandzaro Iile wynosi prowizja od 800.000 zł ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.12, 10:46
      2-10% ?
      • wielka_smuta Re: Iile wynosi prowizja od 800.000 zł ? 10.07.12, 11:53
        Gość portalu: Kilimandzaro napisał(a):

> 2-10% ?

Według moich ostatnich wyliczeń 120%
    • stach22 Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zostaną... 10.07.12, 11:01
      a nie taniej skorzystać z doświadczeń anglików? musimy z uporem maniaka wynajdować proch od nowa?
      • wielka_smuta Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 11:55
        stach22 napisał:

> a nie taniej skorzystać z doświadczeń anglików?

Czyś ty oszalał! Ty widziałeś jak oni się tam leją na trybunach?
    • Gość: wrocławianin Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta IP: 193.22.252.* 10.07.12, 13:04
      wielka_smuta mam dla ciebie wiadomość - jest de*ilem!
      • wielka_smuta Re: Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zosta 10.07.12, 13:12
        Gość portalu: wrocławianin napisał(a):

> wielka_smuta mam dla ciebie wiadomość - jest de*ilem!

wielka_smuta ma dla ciebie wiadomość - Co powie twój szef gdy się dowie że w czasie pracy ze służbowego komputera obrażasz ludzi? Jednak nie zmienia faktu że pracownicy AIG Credit S.A. są wyjątkowo sfrustrowani. Jakby nie patrzeć pasują do tego forum.
        • Gość: Łoś_bimbacz Funkcjonariusz Departamentu POwszechnejPOmyślności IP: *.ip.netia.com.pl 10.07.12, 13:51

na tropie. Drzyjcie malkątęci oraz kto nie nabył karnetu na kopaczy hey_ślaśk-hey!

>twój szef gdy się dowie że w cz
          > asie pracy ze służbowego komputera obrażasz ludzi? Jednak nie zmienia faktu że
          > pracownicy AIG Credit S.A. są wyjątkowo sfrustrowanin

Ty masz lepszą pracę; cała doba na dyżurze PRodynamicznym, robicie na dwie zmiany? zawsze to lepsza fucha niż roznoszenie ulotek lub wysyłanie majli z Fraszkami Sternika...
          • wielka_smuta Re: Funkcjonariusz Departamentu POwszechnejPOmyśl 10.07.12, 13:54
            > robicie na dwie zmiany?

Dynamicznie marudzimy na cztery...
            ...We Wrocławiu żyje się najgorzej :( o jak ciężko, o jak ciężko żyć w tym Wrocławiu :(
            • Gość: Wera Re: Funkcjonariusz Departamentu POwszechnejPOmyśl IP: *.play-internet.pl 10.07.12, 13:56
              Urzędasom pewnie nie najgorzej. Każdemu normalnemu robi się słabo, jak zda sobie sprawę z miliardowych długów miasta wielkiego logika, co załatwił nam gola za miliard złotych.
              • wielka_smuta Re: Funkcjonariusz Departamentu POwszechnejPOmyśl 10.07.12, 13:59
                Trzymaj się faktów ... za 5 miliardów
                • wielka_dupa Re: Funkcjonariusz Departamentu POwszechnejPOmyśl 10.07.12, 18:44
                  wielka_smuta napisała:

> Trzymaj się faktów ... za 5 miliardów

Ja liczyłem! 50 miliardów i to euro!
    • Gość: Cierpliwa Wesołows KOSZTY, umowa z MB, Zasieki za 800 tys. IP: 89.204.154.* 10.07.12, 14:09
      Aha panie Pietraszyn, a więc trzeba znowu wydać milionik. Parodia polega znów na tym, że
      przez was tak kochany Max Bogl miał w zamówieniu i umowie obowiązek wykonania zabezpieczeń zarówno w wersji na EURO jak i na ligę polską, ale widocznie nie chcecie z pewnych względów cwaniaków z Niemiec dręczyć….. ciekawe jak by potraktował inwestor niemiecki wykonawcę z Polski mając podobny problem na terenie Niemiec !?! Niewyobrażalna jest niegospodarność inwestora – miasta w tej sprawie i jego obojętność na nas podatników! Chciałabym usłyszeć pana (nie wykrętne) wytłumaczenie…
      • wielka_smuta Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? 10.07.12, 14:16
        Witamy marudę z Niemiec! Ogólnoświatowa siła nas! Nadziwić się nie mogę że najwięcej marudzą osoby niemieszkające we Wrocławiu.
        • Gość: Julian Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 15:18
          Przerasta cię myśl, że ludzie podróżują, jeżdżą w delegacje, a nie siedzą od 9 w urzędzie i tłuką wiernopoddańczy spam.
          Będzie premia, może medal? No chyba, że robisz to za frajer, wtedy jesteś idiotą.
          • wielka_smuta Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? 10.07.12, 15:23
            Gość portalu: Julian napisał(a):

> Przerasta cię myśl, że ludzie podróżują, jeżdżą w delegacje...

Może nie przerasta ale przeraża że podróżują i w czasie podróży tracą czas na narzekanie w internecie.
            • Gość: Julian Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 15:32
              Niektórym wystarczy kilka minut, ty masz "full time job"
              • wielka_smuta Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? 10.07.12, 15:36

> Niektórym wystarczy kilka minut, ty masz "full time job"

Co mam???
                • Gość: Julian Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 15:54
                  Pełny etat, podsumujmy. Jesteś trollem, który ciężko pracuje od rannych godzin otwarcia biur, nie zna angielskiego więc nie może pracować w firmie, traktuje budżet w kategoriach "my urzędnicy wam coś dajemy", trolluje w bramkę Dudosceptyków....
                  • wielka_smuta Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? 10.07.12, 15:56
                    aha ... rozszyfrował mnie :(
                    • wielka_smuta Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? 10.07.12, 15:58
                      To smutne że dla niektórych świat składa się tylko ze złych urzędników i z zacnych obywateli którzy narzekają w słusznej sprawie ... smutne
                      • Gość: Julian Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 16:03
                        NIe, nie dzieli się, ale obserwując Twój zapał w dyskredytowaniu osób Dudosceptycznych, wyciągnąłem odpowiednie wnioski.
                        • Gość: Julian Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 16:18
                          bingo!!! 16:00 wybiła, urzędasek pobiegł do domku.
                          • wielka_smuta Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? 10.07.12, 18:23

> bingo!!! 16:00 wybiła, urzędasek pobiegł do domku.

Już w domu :) Tylko urzędasy kończą o 16 ??? .... ech forumowe półgłówki :)
                          • Gość: Adamiak Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? IP: *.ip.netia.com.pl 10.07.12, 18:39
                            >bingo!!! 16:00 wybiła, urzędasek pobiegł do domku.

Nie, nie Siepacze Dynamizmu dyżurują całodobowo, bo malkątęctwo szerzy się zwłaszcza wieczorami:)
                          • Gość: chyży ruj Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 18:47
                            Julianie, dobrze wyczułeś że to sfrustrowany urzędas UM. Po 16;00 zero komentarzy tego debila o ksywie wielka smuta. Na marginesie to musi się w pracy mocno nudzić skoro jest taki aktywny na forum od 8:00 do 16:00.
                      • wielka_dupa Re: Czy jest (marudzi) tu ktoś z Wrocławia??? 10.07.12, 18:43
                        wielka_smuta napisała:

> To smutne że dla niektórych świat składa się tylko ze złych urzędników i z zacn
                        > ych obywateli którzy narzekają w słusznej sprawie ... smutne

Odpowiadanie samemu sobie świadczy o schizofrenii. Biedny magistrat, że już pacjentów musi wynajmować.
    • Gość: Szczepan Komu potrzebni są bandyci na stadionach? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.12, 14:19
      Paranoja. Czy stadiony nie mogą być dla normalnych ludzi, dla których nie potrzeba budować zasieków i płotów. Za milion PLN zbudują wybieg dla bydła, by mogło oddawać się swoim uciechom. Mówię stanowcze nie dla krzewienia kibolskich zwyczajów na stadionie we Wrocławiu. Po co nam kibolstwo na stadionie? Nikt normalny ich nie potrzebuje, ale politycy (w tym nasz prezydent) jak najbardziej. Dla zwiększenia swojego elektoratu nawet o marne kilka tysięcy osób, lekką ręką wydadzą publiczną kasę.
      • wielka_smuta Re: Komu potrzebni są bandyci na stadionach? 10.07.12, 14:23
        Gość portalu: Szczepan napisał(a):

> Paranoja.

Zapomniałeś dopisać jeszcze żenada.
        • Gość: Szczepan Re: Komu potrzebni są bandyci na stadionach? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.12, 14:52
          Płacą ci od ilości postów?
          • wielka_smuta Re: Komu potrzebni są bandyci na stadionach? 10.07.12, 15:00
            nie :(
        • wielka_dupa Re: Komu potrzebni są bandyci na stadionach? 10.07.12, 15:36
          wielka_smuta napisała:

> Gość portalu: Szczepan napisał(a):
          >
          > > Paranoja.
          >
          > Zapomniałeś dopisać jeszcze żenada.
          >
          Sukces!
          • wielka_smuta Re: Komu potrzebni są bandyci na stadionach? 10.07.12, 15:42
            wielka_dupa napisała:

> Sukces!

Wypluj to słowo! Ten wyraz jest na tym forum zakazany! Można go używać tylko i wyłącznie w formie ironii.
            • wielka_dupa Re: Komu potrzebni są bandyci na stadionach? 10.07.12, 18:45
              wielka_smuta napisała:

> wielka_dupa napisała:
              >
              > > Sukces!
              >
              > Wypluj to słowo! Ten wyraz jest na tym forum zakazany! Można go używać tylko i
              > wyłącznie w formie ironii.
              >
              W stosunku do ciebie to na pewno... choociaż?
    • czterdziestyiczwarty Zasieki za 800 tys. - stadionowi kibice zostaną... 10.07.12, 19:21
      Przepisy prawa na ktore powoluje sie prezes Pietryszyn sa bardziej restrykcyjne niz za czasow prl-u. Nawet za czasow komuny nie umieszczano na stadionach klatek dla kibicow. Odczytuje to raczej jako dalszy ciag mszczenia sie Donalda T. za krytyke ze strony kibicow. Najpierw wszystkich nazwal kibolami a teraz wszystkich nakazal zamykac za kratkami zamiast po prostu wylapac stadionowych bandytow ,ktorzy stanowia mniej niz 1% kibicow.
      To ma byc normalnosc w wydaniu liberalow z PO.
    • Gość: @ Dlaczego mecze Euro2012 nie potrzebowały zasieków? IP: *.core.lanet.net.pl 10.07.12, 19:28
      Czy to była inna dyscyplina?!

A na bydło najlepszy pastuch elektryczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka