Dodaj do ulubionych

Forum wciąga.

IP: 217.30.132.* 25.06.01, 00:00
Czesc!
Na początku dostałem maila od wędzonki, że na forum jest dyskusja o EXPO...
No i wlazłem...
Teraz oprócz wypowiedzi o EXPO przeglądam wątki jeden po drugim i nie mogę
przestać. To działa jak narkotyk ( ja nie biorę jakby ktos się pytał ).
Znalazłem taki wątek o liscie obecnosci. Stwierdzam więc :OBECNY teraz i zawsze.
Jak myslicie: czy lekarze wymyslili już na to nazwę??? FORUMOHOLIZM???
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: Forum wciąga. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
      też jestem uzależniona, nie wystarcza mi forum jednego miasta lu określony
      temat, tylko ganiam tam i spowrotem, nawet rachunki mnie nie powstrzymują
      • Gość: Roberto Re: Forum wciąga. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
        Forum wciąga i uzależnia. Nie piję, nie palę, nie używam narkotyków, a mój
        jedyny nałóg to internet (i forum GD)i szybka (ale bezpieczna-zapewniam) jazda
        samochodem.
    • Gość: jaga Re: Forum wciąga. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
      ojej, jak wciąga, całkiem jestem wciągnięta. nie lubię pisać, ale czytam prawie
      wszystko
    • Gość: Jarosz Re: Forum wciąga. IP: 195.116.104.* 27.06.01, 12:24
      Wciąga tak, że w każdej wolnej chwili - jeśli tylko mam dostęp do Sieci -
      sprawdzam, co się pojawiło nowego... To już jest chyba choroba (BTW:
      forumoholizm - świetna nazwa!), bo nawet podczas gościnnego pobytu w Poznaniu
      sprawdzałem jego zawartość w kafejce internetowej...
      • Gość: MKK Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.01, 12:39
        Ciekawe czym to się leczy?
        :)
        • Gość: Jarosz Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: 195.116.104.* 27.06.01, 12:44
          Obawiam się, że lekarstwo może być tylko jedno, a na dodatek drastyczne -
          odcięcie od Sieci...

;-)))))))))))))))))))))))
          • Gość: hrabia Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 12:50
            Forum wciąga podobnie do WC.
          • Gość: Piootr Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: 156.24.231.* 27.06.01, 13:03
            Gość portalu: Jarosz napisał(a):

> Obawiam się, że lekarstwo może być tylko jedno, a na dodatek drastyczne -
            > odcięcie od Sieci...
            >
            > ;-)))))))))))))))))))))))

O nie, uważam Jaroszu, że na amputację wolno się decydować tylko w
            ostateczności! :-)))
            • Gość: Jarosz Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: 195.116.104.* 27.06.01, 13:24
              To prawda, niemniej chyba niczego bardziej skutecznego potencjalnym pacjentom
              zaaplikować się nie da ;-))))))))))))))))))
              • Gość: lelek Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.01, 13:49
                studentom to ewentualnie SESJA może przeszkodzić, ale to też tylko na chwilę.
                • Gość: Kuba_Wr Re: Forum wciąga i wyciąga IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 15:05
                  Szczególnie jak ktoś sie łączy przez TPSA
        • Gość: Jureek Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: 62.8.156.* 27.06.01, 18:29
          Gość portalu: MKK napisał(a):

> Ciekawe czym to się leczy?
          > :)

Mysle, ze tak jak w przypadku kazdego innego nalogu jedynym skutecznym lekarstwem jest kompletna
          abstynencja. Tylko czy warto?
          Jurek
          • Gość: wędzonka Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: 156.24.231.* 27.06.01, 18:47
            Gość portalu: Jureek napisał(a):
            > abstynencja. Tylko czy warto?
            > Jurek

:))
            Nie warto!!! :)
            • Gość: Jureek Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: 62.8.156.* 27.06.01, 18:49
              Pytanie bylo retoryczne :)
              J.
              • Gość: Roberto Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 21:01
                Choroba zwana "FORUM" jest nieuleczalna !!!!!
                • Gość: marsha Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: 192.168.0.* / 213.17.157.* 27.06.01, 21:07
                  Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Choroba zwana "FORUM" jest nieuleczalna !!!!!

...oj,coś w tym jest :)

też jestem "wciągnięta"!

• Gość: sin Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 22:11
                    Jestem uzależniony i nie chcę się leczyć. Żyjemy w wolnym kraju i możemy się
                    nawet zaforumować na śmierć. Nikt i nic nie może nam tego zabronić.
                    Poza tym suma nałogów jest stała, jeśli zrezygnuję z forum będę robił coś
                    innego, na pewno bardziej szkodliwego.
                    • Gość: Roberto Re: Forum wciąga - nowicjusze strzeżcie się ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 22:53
                      Gość portalu: sin napisał(a):

> Jestem uzależniony i nie chcę się leczyć. Żyjemy w wolnym kraju i możemy się
                      > nawet zaforumować na śmierć. Nikt i nic nie może nam tego zabronić.
                      > Poza tym suma nałogów jest stała, jeśli zrezygnuję z forum będę robił coś
                      > innego, na pewno bardziej szkodliwego.

Sin, a kto by sie chciał leczyć z tak przyjemnego nałogu jakim jest
                      FORUM ????????? POZDR !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka