Gość: Tirsa IP: *.techtronic.com.pl 16.03.02, 14:23 ....na jakimś kursie (na jakim własnie siedzę)założyć dowolny wątek na dowolnym forum...... no to gdzie mogłam założyć, jak nie u nas???? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em Re: kazali mi ....:-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 14:27 ee... z musu to niczego z tego nie będzie... pozdrawiam kursowiczów :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: kazali mi ....:-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 14:30 czyzby to byl Przyspieszony Kurs Zakladania Watkow? Pozdrawiam Tirso ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Potwierdzenie odbioru!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 14:30 Tirso. Przekaż tym co kazali, że wątek forumowiczom bardzo sie podobał i zasługuje co najmniej na celujący. Pozdrawiam serdecznie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: kazali mi ....:-( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 14:36 no i poradzilas sobie kto by pomyslal ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: kazali mi ....:-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 20:29 no nie? ja i zakładanie wątków ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: kazali mi ....:-( 16.03.02, 21:20 > no nie? > ja i zakładanie wątków ;-)))) musieli Cie niezle postraszyc ! Biją was na tym kursie linijka po łapie ? bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: kazali mi ....:-( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.02, 23:09 pszczolowski napisał(a): > Biją was na tym kursie linijka po łapie ? > bzzz bajtami pieszczą i przez wyszukiwarkę przepuszczają ;-))) Pszczółek ulubiona... ale Ty mnie musisz lubić, że nawet głos odzyskałaś na forum by się o moje łapy zatroszczyć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: kazali mi ....:-( 16.03.02, 23:29 > Pszczółek ulubiona... ale Ty mnie musisz lubić, miałaś co do tego jakieś watpliwosci ? :-)))) >że nawet głos odzyskałaś na for > um ja go nigdy nie straciłam - tak jak ty, zza kolumienki (he, he) przysłuchuje sie, a jak nic do wybzykania nie mam to miod pilnie produkuje ....... > by się o moje łapy zatroszczyć :-))) łapy Tirsy interesuja ogromne grono forumowiczow , z nich płyna dowody, ze wroclawska matematyka nie tylko do odrabiania slupkow przygotowuje swoich absolwentow ;-))) bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: kazali mi ....:-( IP: *.techtronic.com.pl 17.03.02, 09:21 nic do wybzykania mówisz.... ciekawe ;-))) a wrocławska matematyka nie ma ze mnie żadnego pożytku... ja wiejski nauczyciel jestem :-)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: kazali mi ....:-( IP: *.pai.net.pl 17.03.02, 10:32 Ależ Ty fenomenlnie te watki zakladasz? Jak Ty to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: kazali mi ....:-( IP: *.techtronic.com.pl 17.03.02, 10:51 to mój urok osobisty działa i niekłamana sympatia do forum ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś