Dodaj do ulubionych

Edukole na Kiełczówku - opinie

24.09.12, 13:48
Witam,
wszędzie szukałam opinii na temat edukola z KIełczówka ale nie znalazłam stad założony przeze mnie wątek.
Zastanawiam się gdzie posłać dziecko do przedszkola, na całym Kiełczowie brak miejsc, a w edukolu wciąż trwa rekrutacja, grupy są bardzo małe i zastanawiam się z czego to wynika? Fakt, jest to bardzo małe przedszkole, sprawiające wrażenie wręcz ciasnego, poza tym na uboczu ale czy to jedyny powód? MOże napiszą tutaj coś Rodzice, którzy mieli kontakt z ta placówką albo których dzieci tam uczęszczają.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Edukole na Kiełczówku - opinie IP: *.azylnet.com 26.09.12, 23:20
      witam, nie mam dla Ciebie dobrych wieści.
      Niestety tam jest bardzo niski poziom, brud i dziadostwo!
      Wolne miejsca mówią same za siebie, do dobrego przedszkola w Kiełczowie czekałam rok na miejsce, pozdrawiam
      • Gość: Wielka_Smuta Re: Edukole na Kiełczówku - opinie IP: *.play-internet.pl 02.10.12, 22:29
        A mają chociaż duże cycki?
    • Gość: mama Edukolaka Re: Edukole na Kiełczówku - opinie IP: *.171.196.244.static.cdpnetia.pl 02.10.12, 22:14
      Ja jestem bardzo zadowolona, kadra super ! Dziewczyny starają sie i moje dziecko chce chodzic do przedszkola. Niestety konkurencja robi nie fajną, dziwną opinię. Ceny sa normalne jak na prywatne przedszkole. Dużo atrakcji co zreszta mozna zobaczyć w galerii Edukola. Skoro jest tak źle skąd usmiechniete dzieci? Moja sąsiadka dawała córkę do Europejskiego na Kiełczowie i mała ciagle chorowała a na ul. Rzecznej same słodycze do jedzenia. Ja Edukole polecam i proponuje sprawdzić osobiście a nie słuchać innych bo najlepiej jest pisać złe opinie z drugiej strony komputera... Podziwiam tez mamy co dały dzieci do baraków na Psiaku, no skoro to lepsze to gratuluję! Nawet bezdomni nie chca w takich mieszkać a ciepło w nich raczej nie będzie.
    • Gość: Zuzol Połykasz? IP: *.play-internet.pl 02.10.12, 22:28
      Jeśli lubisz połyk lub spust na ryj, to da się rozwiązać twój problem. Pisz na Adam_michnik_jude_@gazeta.pl
    • Gość: tata Re: Edukole na Kiełczówku - opinie IP: *.171.196.244.static.cdpnetia.pl 02.10.12, 22:54
      Wszędzie te mamy, może chociaż raz tata podejmie temat :-) Moje dziecko bardzo chętnie wstaje rano i jedzie ze mną do Edukola, to powinno wystarczyć ale...
      Myślę, że każdy zainteresowany sam powinien podjechać i zobaczyć jak wyglądają w tym przedszkolu zajęcia. Wtedy nikt nie pisałby krzywdzących i bezzasadnych głupot, można też porozmawiać z rodzicami oddającymi do Edukola swoje pociechy. Poleciłbym Edukole z czystym sumieniem swoim przyjaciołom i znajomym. Za prowadzenie zajęć (również tych dodatkowych) zaangażowanie Pań, przyjazną atmosferę, nacisk na zdrowe odżywianie, kulturę i przede wszystkim uśmiech dziecka, daję piątkę z plusem i myślę, że jest to ocena większości rodziców oddających swoje pociechy w tym roku do Edukola:-)
      • Gość: mmm Re: Edukole na Kiełczówku - opinie IP: *.azylnet.com 05.10.12, 00:57
        Drogi tato:) masz racje każdy ma wybór,ale nie mydl oczu że tam jest zdrowe jedzenie z cateringu! moja córeczka była tam krótko i ciągle były dolegliwości żołądkowe, a atmosfera zdecydowanie nie była przyjazna.
    • edukole8961504906 Edukole w Kiełczówku 05.10.12, 16:09
      Szanowni Państwo,
      jestem założycielką i współwłaścicielką edukola. Oczywiście jest mi trudno dyskutować z opiniami rodziców na temat mojego przedszkola, ale z całą pewnością nie jest mi obojęte Państwa zdanie i zawsze jest ono dla mnie inspiracją do zmian na lepsze. Bardzo dziękuję za pochlebne słowa i cieszę się, że Państwa dzieci chętnie chodzą do edukola. Zakładałam edukole z intencją stworzenia miejsca przyjaznego, wszechstronnie rozwijającego umiejętności dzieci, rozbudzającego w nich ciekawość świata, a przede wszystkim uczącego dzieci dobrych manier, dającego im w przyszłości pewność siebie oraz rozwijającego w młodych ludziach postawy społeczne i równościowe.
      Dzięki wspólnym staraniom całej drużyny edukola, udaje nam się to sukcesywnie realizować, co na bieżąco dokumentujemy na naszej stronie i tam odsyłam. Tutaj chciałabym tylko powiedzieć, że oczywiście nie wszystko od razu nam wychodzi, cięgle dążymy do jak najwyższej jakości - robimy ankiety, rozmawiamy z rodzicami i wprowadzamy pozytywne zmiany. Jedzenie rzeczywiście mamy dobre, kucharz stosuje się do naszych sugestii, wprowadził do dziennego menu dużo zdrowych produktów, z czego cieszą się nasi rodzice, a i dzieciom ono smakuje. Wzorowo wdrożyliśmy HACCP i aktualnie pracujemy nad wdrożeniem programu SoftMeal.
      Chętnie będę brała udział w tej dyskusji, traktując forum gazety, jako platformę komunikacji z naszymi i potencjalnymi rodzicami. Podpisuję się pod tym komentarzem imieniem i nazwiskiem, podaję również prywatny numer telefonu.
      Takie jest prawo forum, że każdy może wyrazić swoje zdanie, ale proszę pamiętać, że negatywne, często pojedyncze i zawsze subiektywne oceny mogą być obiektywnie krzywdzące.
      z wyrazami szacunku - Izabela Brymerska (603 928 425)
    • Gość: anonim Re: Edukole na Kiełczówku - opinie IP: *.156.115.114.mortin.pl 23.10.12, 16:01
      Witam,
      Dwojka moich dzieci uczeszcza do edukola i zarowno dzieci jak i my rodzice jestesmy bardzo zadowoleni. Ceny sa normalne jak na prywatne przedszkole, mila kadra, odleglosc od ruchliwej ulicy jest wg. nas bardzo duzym plusem (cisza, zdrowe powietrze, bezpieczenstwo), wysoki poziom nauczania, j. angielski, basen, roznorodnosc zajec i zaangazowanie pan. Ja szczerze polecam, a najlepiej jak ktos juz wczesniej napisal warto podjechac i samemu zobaczyc.
      pozdrawiam
    • Gość: Małgosia Re: Edukole na Kiełczówku - opinie IP: *.internetia.net.pl 26.11.12, 18:50
      Jest Super i wcale nie takie małe. Nasza córeczka jest Mega zadowolona. Gorąco polecam Klimat przedszkola! A że nie ma zbyt wielu dzieci to tylko zaleta, bo się nie zarażają jedno od drugiego.
    • Gość: mama edukolaka Re: Edukole na Kiełczówku - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 20:18
      Moje dziecko uczęszcza do edukola od samego początku czyli 3 lata. Nie będę się rozpisywać, bo to nie ma sensu ale powiem jedno, każdego dnia cieszę się, że powierzyłam opiekę mojego dziecka kadrze edukola. Nie mogłam trafić lepiej!
      • Gość: 45 No cóż za przypadkowy przypadek ;-> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 21:42
        Taaaa...
        Zupełnie przypadkiem po 3 latach korzystania trafiłaś na ten wątek i nie mogłaś się powstrzymać żeby nie pochwalić tekstem żywcem wyprutym z reklamy, co?

Nie czarujmy się: na 99% robisz kryptoreklamę swojemu geszeftowi, widać słabo idą interesy.
        • Gość: Andrzej Re: No cóż za przypadkowy przypadek ;-> IP: 216.185.35.* 13.09.13, 17:29
          Dlaczego wypowiadają się Ci, co nie widzieli na oczy tego przedszkola? Moje dziecko chodzi tam już drugi rok. Nie będę wychwalał pod niebiosa placówki, ale powodu do narzekań nie mam.
        • Gość: mama19875 Re: No cóż za przypadkowy przypadek ;-> IP: 77.88.191.* 22.06.14, 15:58
          Witam
          Moje dziecko uczęszczał do edukole jednak gdy tylko się udało zmieniliśmy placówkę wpłynęło na to wiele czynników. Przede wszystkim podejście jednej z przedszkolanek do dzieci moim zdaniem nie było profesjonalne, zależne od nastroju Pani... dość otwarcie okazywala swoje sympatię bądź nie do dzieci. Bytności jednej z właścicielek i jej bezczelność mię miała granic. Niedopilnowanie dziecka w przedszkolu potrafiła zwalić na rodziców. Moje dziecko przebywało tam rok i to było mega za dużo pod opieką tego przedszkola wiele razy chorował (ale to może być w każdym przedszkolu) rozbili głowę o ścianę bo Pani nie zdążyła złapać, wywrocil się o metalowa! Lopatke bo ktoś nie posprzatal i wiele innych... obecnie jestem zadowolona z innej placówki ( nie podaje nazwy aby nie być posadzona o reklame) jak w każdej placówce są pewne niedociągnięcia ale moje uwagi są zawsze wysłuchiwać i brane pod uwagę a nie obracanie przeciwko mnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka