Gość: siedem Re: wpisz co chcesz... IP: *.tgory.pik-net.pl 24.04.02, 10:36 psycholog.w napisał(a): > ...a ja pobadam! lepiej opublikuj Scana książkę co obiecałeś a nie zrobiłeś 7,00 czy to oznacza ze jestem pamiętliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w pamiętliwość! 24.04.02, 10:40 Gość portalu: siedem napisał(a): > czy to oznacza ze jestem pamiętliwy? dział kłótni obok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 a ja zaryzykuje... IP: 202.108.191.* 24.04.02, 10:44 nostromo jest mlody nie boi sie wody taki zdrowy jako rydz tam gdzie woda to on chyc! i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sidem doktorze! mamy tu niezwykle rzadki przypadek IP: *.tgory.pik-net.pl 24.04.02, 10:46 kevinokostnerozy postępującej "wodny świat" 7,44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 sidem, to naprawde... IP: 202.108.191.* 24.04.02, 10:55 Gos´c´ portalu: sidem napisa?(a): aaarrrgh... w jezyku lynguicz: sidem iz it ryli ju? od wody chyba mi mozg zardzewial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedeem Re: sidem, to naprawde... IP: *.tgory.pik-net.pl 24.04.02, 11:04 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > Gos´c´ portalu: sidem napisa?(a): > > aaarrrgh... > w jezyku lynguicz: > > sidem > iz it ryli ju? > > od wody chyba mi > mozg zardzewial... to ja Basia39 byłam tu na forum 3 dni ale wyjechałam na delegacje, ale wróciłam i mój kolega siedem teraz tu stoi obok, ale wcale nie pisze. jestem tu również nowa ale wiem że mój kolejny kolega ślimak to przyzwoity człowiek. acha i ja pisze z drugiego pokoju. gdybym miała world translatora to bym coś napisała do ciebie po singapursku ale nie ma w nim singapurskiego to do mosze napisze szalom krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 hilfe! IP: 202.108.191.* 24.04.02, 11:21 a jednak zardzewial... dobrze jest wpasc na chwile do swojego ulubionego psychiatryka naprawde nigdzie nie ma tak dobrze jak w domu... ach - i korekta... juz nie s'pore juz nie... podpowiadam: 6 stopni w nocy 18 w dzien nawiany piasek zgrzyta w giembie az sie oczy zwieraja w szparki jak u mojej sekretarki pozdrawiam i czekam na doktora nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem 'byte' IP: *.tgory.pik-net.pl 24.04.02, 11:29 z mułu wylazł ślimak niedeptany staje się coraz bardziej rozbrykany a siedem czuje sie zobligowany interweniować gdy slimak zbytnio wariować ___________ bywaj czesciej 7,10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 byndem jutro IP: 202.108.191.* 24.04.02, 11:35 bo dzis jest juz fajerabend i idem do domu czli do hutoru (czytaj tomka w krainie - tam znajdziesz podpowiedzi nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w wniemanje! 24.04.02, 15:48 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > jak u mojej sekretarki siostro! Brom prosze! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku A wiecie dlaczego przyroda ma się kiepsko? IP: *.mofnet.gov.pl 24.04.02, 11:52 Hipotetyczny człowiek, który odżywia się samym mięsem (np. kurzym, wołowym lub wieprzowym - takim z hodowli) zużywa 10 razy więcej ziemi, wody i paszy niż wegetarianin, czyli człowiek, który odżywia się paszą bezpośrednio. Produkcja nabiału jest tylko 2 razy wydajniejsza niż produkcja mięsa. Oznacza to, że gdyby nagle wszyscy ludzie zrezygnowali z jedzenia mięsa i nabiału, to biorąc pod uwagę procent ludzi jedzących mięso i nabiał, oraz procentowy udział tych produktów w ich diecie, możnaby zaoszczędzić około 40-50% ziemi uprawnej (zamienić je na lasy). Ponad połowa tego co uprawiają rolnicy na świecie jest pożerana przez zwierzęta hodowlane, a tylko niewielki ułamek tego co jemy (jako ludzkość) stanowią produkty pochodzenia zwierzęcego. Hodowla zwierząt jest największą krzywdą jaką ludzie wyrządzają przyrodzie i sobie samym. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w dobra dobra! 24.04.02, 12:03 Gość portalu: doku napisał(a): muszę to zbadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rYSY PROBA 0 IP: *.104.popsite.net 24.04.02, 10:57 jestem psycolog badam tu I CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wpisz co chcesz... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.04.02, 11:01 Cholera, niecierpię .................... * *) a niech każdy wpisze sobie co chce. No i widzisz, zgadzamy się w 100% !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: wpisz co chcesz... 24.04.02, 11:02 już są takie wątki na kraj. Szerokie pole dla badacza o ile te wątki za szybko nie zdechną. pozdrawiam badacza i życzę sukcesów. Zdawać relację z postępów badawczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmjgr js Re: wpisz co chcesz... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 11:29 kjvtr ajh kj jbhuktrjb i ijuker eukrhj kjhe jjkw qwei jj ijr!!!! lktbj trkljw4kj mkijkl3jj q??? iejki mrji kl kijjk3h qukhl;k ilje w3v jeijr lk ij3ri hj 3kok ojk 2lkq2mjj eij [;p kk k kk l wer jehf bhek aj efjk ejjk ehj )) (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: wpisz co chcesz... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 11:42 Medice, cura te ipsum jerry Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w BEZ WYOBRAZNI! - DLACZEGO?? 24.04.02, 11:53 Gość portalu: jerry napisał(a): > jerry popatrz na innych! mają dłuższe niki i co? wiecej piszą! popraw sie! niu niu! dżinks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku to miało być tu IP: *.mofnet.gov.pl 24.04.02, 11:54 A wiecie dlaczego przyroda ma się kiepsko? Hipotetyczny człowiek, który odżywia się samym mięsem (np. kurzym, wołowym lub wieprzowym - takim z hodowli) zużywa 10 razy więcej ziemi, wody i paszy niż wegetarianin, czyli człowiek, który odżywia się paszą bezpośrednio. Produkcja nabiału jest tylko 2 razy wydajniejsza niż produkcja mięsa. Oznacza to, że gdyby nagle wszyscy ludzie zrezygnowali z jedzenia mięsa i nabiału, to biorąc pod uwagę procent ludzi jedzących mięso i nabiał, oraz procentowy udział tych produktów w ich diecie, możnaby zaoszczędzić około 40-50% ziemi uprawnej (zamienić je na lasy). Ponad połowa tego co uprawiają rolnicy na świecie jest pożerana przez zwierzęta hodowlane, a tylko niewielki ułamek tego co jemy (jako ludzkość) stanowią produkty pochodzenia zwierzęcego. Hodowla zwierząt jest największą krzywdą jaką ludzie wyrządzają przyrodzie i sobie samym. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w tu? dlaczego tu? jakis przesąd? 24.04.02, 11:58 --------hamburger --------frytki --------O gdzie sie znajduje brakujący element ewolucji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku taki mam przesądny interfejs IP: *.mofnet.gov.pl 24.04.02, 14:14 psycholog.w napisał(a): > > > --------hamburger > > --------frytki > > --------O > > gdzie sie znajduje brakujący element ewolucji?? fasola! Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w hmm fasola? 25.04.02, 18:14 Gość portalu: doku napisał(a): > psycholog.w napisał(a): > > > > > > > --------hamburger > > > > --------frytki > > > > --------O > > > > gdzie sie znajduje brakujący element ewolucji?? > > fasola! musze to przemyyyslec... zaraz wracam Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: to miało być tu 24.04.02, 12:12 Gość portalu: doku napisał(a): > A wiecie dlaczego przyroda ma się kiepsko? > > Hipotetyczny człowiek, który odżywia się samym mięsem (np. kurzym, wołowym lub > wieprzowym - takim z hodowli) zużywa 10 razy więcej ziemi, wody i paszy niż > wegetarianin, czyli człowiek, który odżywia się paszą bezpośrednio. Produkcja > nabiału jest tylko 2 razy wydajniejsza niż produkcja mięsa. Oznacza to, że > gdyby nagle wszyscy ludzie zrezygnowali z jedzenia mięsa i nabiału, to biorąc > pod uwagę procent ludzi jedzących mięso i nabiał, oraz procentowy udział tych > produktów w ich diecie, możnaby zaoszczędzić około 40-50% ziemi uprawnej > (zamienić je na lasy). a potem te lasy zetniemy, przerobimy na papier i przelejemy na ten papier swoje złote myśli. a może nie, bo teraz jest komp i internet. Komp tez wszystko zniesie i nie plami jak atrament(?) )) o właśnie, jak teraz plamić zamiast atramentem? > > Ponad połowa tego co uprawiają rolnicy na świecie jest pożerana przez zwierzęta > > hodowlane, a tylko niewielki ułamek tego co jemy (jako ludzkość) stanowią > produkty pochodzenia zwierzęcego. Hodowla zwierząt jest największą krzywdą jaką > > ludzie wyrządzają przyrodzie i sobie samym. Ja tam nie chcę być jak krowa , żywić się trawą i kręcić mordą. androidem z pożeraczem coraz to nowszych nośników energii też nie chcę być. co mi więc proponujesz? podobno, ale tylko podobno, duchy nic nie potrzebują aby się pojawiać. no to pojawiłam się i znikam. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku O, to coś dla psychologa IP: *.mofnet.gov.pl 24.04.02, 14:12 d_nutka napisał(a): > > podobno, ale tylko podobno, duchy nic nie potrzebują aby się pojawiać. > no to pojawiłam się i znikam. > jak czuje się osoba zniknięta z punktu widzenia psychologii w.? skoro tak trudno wyjaśnić fenomen wegetarianizmu Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w fenomen! 25.04.02, 17:57 Gość portalu: doku napisał(a): > d_nutka napisał(a): > > > > > podobno, ale tylko podobno, duchy nic nie potrzebują aby się pojawiać. > > no to pojawiłam się i znikam. > > > > jak czuje się osoba zniknięta z punktu widzenia psychologii w.? > > skoro tak trudno wyjaśnić fenomen wegetarianizmu no wlasnie! nic nie jedza a zyja Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: wpisz co chcesz... 24.04.02, 12:10 kopiowacz, amisz, globalizator, antyglobalizator, wolnościowiec, libe coś tam, antytyuowiec i antyscanowiec, zrób to sam, dzikus, upierdliwiec, migacz, anarcho-max, a co mi tam ...... Mógłbym dużo więcej, ale po co. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakfan Re: wpisz co chcesz... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 12:26 Tunel czasoprzestrzenny jest hipotetycznym połączeniem między dwiema czarnymi dziurami - możemy go sobie wyobrazić jako tunel poprowadzony przez inny wymiar. W projekcie podróży w czasie skręca się go tak, aby oba jego końce znalazły się blisko siebie, a następnie przyspiesza jedną z czarnych dziur do prędkości bliskiej prędkości światła. To powinno dać w rezultacie takie zniekształcenie czasu w tym obszarze, które pozwoliłoby statkowi kosmicznemu podróżować pod prąd strumienia czasu w swoją własną przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 portal czasoprzestrzenny lucymerona kusiawki IP: 211.101.130.* 24.04.02, 15:18 ...w tym samym czasie lucymeron nastawil wode na herbate wormhole, jego mac - mruknal z cicha gaz skonczyl sie rachityczna eksplozja palnika trza byndzie zafasowac nowom butlem - dodal na cale szczescie woda byla juz tak bliska stanu wrzenia jak malzonka kusiawki lecz nigdy w pelni zagotowana... kolapsem grawitacyjnym lucymeron odbil szyjke belta nie bedzie herbaty bedzie trutka na dendryty i to byla jego ostatnia swiadoma mysl tego wieczora gdy wstal rano z zazenowaniem zauwazyl ze paradoks blizniat spowodowal iz zamiast jego zony zbil do nieprzytomnosci siebie samego z wczoraj a na dodatek w rekawie marynarki znalazl tradycyjnie juz martwa pederastwe lucymeron podniosl glowe znad uchylonego lufcika i w drodze do kotlowni usmiechnal sie szeroko do nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jondrus Jan Riesenkampf- Wiara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.02, 16:03 Wiara Wiara jest wtedy, gdy Święty Franciszek zobaczył niemieckiego Jezusa i mu rzekł otwórz pysk niech narobię ci do środka Matko Boska Kalwaryjska niesiemy Ci w darze nakaz eksmisji do Pieniężna abyś Znów pozwoliła nam uwierzyć w Siebie My nie chcemy ptaszydła smukłego jak pająk złotych szponów jak ołów bez siły litości Oderwij dupę panie heraldyku i domalujże szmalcu na dwa palce To jest dziś. Wiek się kończy a z nim tysiąclecie Kto dożył bez kaftana zapłacił dzieciństwem Jeszcze żyją dorośli co wierzą błagając Boga by wierzył w Siebie ich darząc tym samym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jondrus Jan Riesenkampf - *** IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.02, 20:03 Matka Boska Częstochowska wyskoczyła z ram Z miłosierdziem się przyjrzała wielbicieli hordzie Chodźcie do mnie moje dzieci coś wam dam I ramami jak Van Damne wszystkich prask po mordzie Nawet lubię gdy ktoś znowu Jezus Maria klnie Zamiast tony medalików nosić Ale każda feministka wam to powie, że i kobieta też ma czasem dosyć Biała cisza żadnych pytań jednomyślna zgoda Cud nareszcie: to milczenie niczym jeden głos Całkiem jak na antypodach człek człekowi rękę poda I kamurków coraz więcej cóż za piękny stos Inkwizytor podpisuje a kat ostrzy miecz Rozdziawiając mądrze paszczę jak pies do księżyca Jak Darczanka, jak Giordano, jak Hus, prosta rzecz Raz że pierze zwykłym proszkiem dwa że żydowica Każdy chwyta za kamura śliniąc się za trzech A co świeższy pod sztandarem zaraz cztery łapie Ty cnotliwa ty niechrzczona twój ostatni dech Nie pomoże ci już nawet i elektryk w klapie Zawsze będą chętni żeby w konia robić was Cacy cacy święto pracy i na gnidzie gnida Prosta rzecz za mordę trzymać kadząc cały czas Jak się komuś nie podoba męczennik się przyda Matka Boska Częstochowska popatrzyła z ram Popłynęły łzy wzruszenia macierzyńskie szczere Ino mi spróbujcie dziatki już wam dam I w garść skręca namoczoną ścierę Jan Riesenkampf Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w tutaj juz chyba maczał paluchy Dr. Ściera? :) 25.04.02, 17:51 Gość portalu: Jondrus napisał(a): > I w garść skręca namoczoną ścierę Henric Domestos Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: wpisz co chcesz... 24.04.02, 20:50 Oj, Maksiu, Maksiu! Znowu się nudzisz. Twój niezmiennie opresywny... Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w zaskocznie "kropka kropka kropka" 25.04.02, 17:52 tyu napisał(a): > Twój > niezmiennie opresywny... tabu? Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: zaskoczenie 26.04.02, 07:07 psycholog.w napisał(a): > tyu napisał(a): > > > Twój > > niezmiennie opresywny... > > tabu? Żadne tabu! Po prostu dalszy ciąg znasz już na pamięć. Przy tej ilości cytowań... ) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: zaskoczenie - do Tyulęgniarza 26.04.02, 08:19 tyulęgniarz napisał: > (: pamięć. Proszę Pana Ja tu przyszłem na terapię. A tu co? piasek brudny. Najpierw to się obiecuje góry piasku a jak przyjdzie co do czego, to znaczy do zabawy, to piasku nie ma albo jest brudny. Ot socjał! Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Tyulęgniarz do Jacka 28.04.02, 09:09 jacek#jw napisał(a): > tyulęgniarz napisał: > > > (: pamięć. > > Proszę Pana > Ja tu przyszłem na terapię. A tu co? piasek brudny. Najpierw to się obiecuje > góry piasku a jak przyjdzie co do czego, to znaczy do zabawy, to piasku nie ma > albo jest brudny. Ot socjał! > > Pozdr / Jacek Krytykę przyjmuję i już się poprawiam. Tylko - o który piasek chodzi: ten w piaskownicy (po Maksiu), czy ten w kuwecie? Przypuszczam, że dla Twojej Osoby pasowałby raczej ten pierwszy, ale - przychodzą na to Forum różni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Krytyka piasku 28.04.02, 14:46 tyu napisał(a): > jacek#jw napisał(a): > > > tyulęgniarz napisał: > > > > > (: pamięć. > > > > Proszę Pana > > Ja tu przyszłem na terapię. A tu co? piasek brudny. Najpierw to się obiecu > je > > góry piasku a jak przyjdzie co do czego, to znaczy do zabawy, to piasku ni > e ma > > albo jest brudny. Ot socjał! > > > > Pozdr / Jacek > > > Krytykę przyjmuję i już się poprawiam. > Tylko - o który piasek chodzi: ten w piaskownicy (po Maksiu), czy ten w kuwecie > ? > Przypuszczam, że dla Twojej Osoby pasowałby raczej ten pierwszy, ale - przychod > zą > na to Forum różni ludzie... > Krytykę przyjąłem i już się poprawiam. Chodzi o ten piasek niezbędny w klinice psychologa.w. Jak piasek dostosować do różnych ludzi i do mnie nie wiem i dlatego tu jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liman Telepatyczny przekaz do psychologa. IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 01:44 Wiec tak... . . . . . . . . . . . . . och, no wiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w 13 25.04.02, 18:09 Gość portalu: liman napisał(a): > Wiec tak... > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > . > och, no wiesz o co mi chodzi. 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vgfofyuv to wątek siedem- psychola z Tarnowskich Gór IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 25.04.02, 09:26 ......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiulvfhy to wątek psychola z Tarnowskich Gór- siedem IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 25.04.02, 09:27 nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: No co jest z tą cholerną kliniką!! 25.04.02, 10:14 Jak ona działa, kto tu rządzi?! Pacjenci poniewierają się w poczekalni nikt się nimi nie zajmuje! Kasa Chorych nie zapłaciła czy co? Gdzie jest doktor specjalista, ile można czekać? Co tu się kurwa dzieje? Nawet rejestracja nie działa. Skierowanie jakieś trzeba mieć, czy co? Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w a za czym ta kolejka stoi? :) 25.04.02, 17:47 jacek#jw napisał(a): > Jak ona działa, kto tu rządzi?! Pacjenci poniewierają się w poczekalni nikt się > > nimi nie zajmuje! Kasa Chorych nie zapłaciła czy co? Gdzie jest doktor > specjalista, ile można czekać? Co tu się kurwa dzieje? Nawet rejestracja nie > działa. Skierowanie jakieś trzeba mieć, czy co? > > Pozdr / Jacek Przepraszam! Pan "ostatni" w tej kolejce? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Re: Za psychologiem.w oczywiście. :) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 23:07 psycholog.w napisał(a): > jacek#jw napisał(a): > > > Jak ona działa, kto tu rządzi?! Pacjenci poniewierają się w poczekalni nik > t się > > > > nimi nie zajmuje! Kasa Chorych nie zapłaciła czy co? Gdzie jest doktor > > specjalista, ile można czekać? Co tu się kurwa dzieje? Nawet rejestracja n > ie > > działa. Skierowanie jakieś trzeba mieć, czy co? > > > > Pozdr / Jacek > > Przepraszam! Pan "ostatni" w tej kolejce? ;] Gdzie tam, byłem pierwszy ale nie mogę się dostać a chcę być pobadany trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog.w mistyczne nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 25.04.02, 17:48 Gość portalu: kiulvfhy napisał(a): > nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmm mmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce wpisuję co chcę, a ty analizuj IP: *.chello.pl 27.04.02, 16:29 Kilka nazw mamy zs świata ptaków, a więc przede wszystkim powszechny i stary 'kukuć', w litewskiej formie 'kukutis', na oznaczenie Żmudzina. Litwini żalili się na Paska, że wyjeżdżając z gospody, napisał na ścianie "wiersze narodowi naszemu hańbę czyniące", zaczynające się od słów: <Za coś mię, taki synu, kukuć, napastował?> "Kukutis" oznacza dudka lub kukułkę. Wedle objaśnień Kibora, 'Żemajtis kukutis' znaczy Żmudzin kukułka (...)"Żemajti kukuti, kudiet ne kukuui?" Żmudzinie kukułko, czemu nie kukasz - mówi przysłowie określając tych, którzy ukrywaja myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn IP: *.cm-upc.chello.se 02.05.02, 12:40 psycholog.w napisał(a): > Gość portalu: kiulvfhy napisał(a): > > > nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn > > nnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmm mmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD UWAGA........PACJęCI KAżDEMU NUMER ...! IP: *.cm-upc.chello.se 27.04.02, 17:11 1. psycholog.w@poczta.gazeta.pl 2. siedem 3. n0str0m0 4. Basia39 5. krystyna 6. doku 7. rYSY 8. XXL 9. d_nutka@poczta.gazeta.pl 10. kmjgr js 11. jerry 12. jacek#jw@poczta.gazeta.pl 13. krakfan 14. Jan Riesenkampf 15. Jondrus 16. Matka Boska Częstochowska 17. Dr. Ściera 18. Jezus Maria 19. Giordano 20. Inkwizytor 21. kunce 22. tyu@poczta.gazeta.pl 23. Henric Domestos 24. Max 25. Tyulęgniarz 26. liman 27. kiulvfhy 28. kukuć ____________________________________________ NR 1 !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: UWAGA........PACJęCI KAżDEMU NUMER ...! IP: *.tgory.pik-net.pl 27.04.02, 17:22 zaraz wyrwę umywalkę 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD Re: UWAGA........PACJęCI KAżDEMU NUMER ...! IP: *.cm-upc.chello.se 27.04.02, 18:29 Gość portalu: siedem napisał(a): > zaraz wyrwę umywalkę > 7,00 __________________________________________________________________ REGULY ® 1. za grożenie wyrwania umywalki * przesuniecie w kolejce na ostatnie miejsce 2. za wyrwanie umywalki * pranie mózgu za pomocą alGebry ® UWAGA........PACJęCI KAżDEMU NUMER ...! -------------------------------------------------------------------------------- 1. psycholog.w@poczta.gazeta.pl 2. n0str0m0 3. Basia39 4. krystyna 5. doku 6. rYSY 7. XXL 8. d_nutka@poczta.gazeta.pl 9. kmjgr js 10. jerry 11. jacek#jw@poczta.gazeta.pl 12. krakfan 13. Jan Riesenkampf 14. Jondrus 15. Matka Boska Częstochowska 16. Dr. Ściera 17. Jezus Maria 18. Inkwizytor 19. Giordano 20. kunce 21. tyu@poczta.gazeta.pl 22. Max 23. Henric Domestos 24. liman 25. Tyulęgniarz 26. kukuć 27. kiulvfhy 28. siedem NR 1 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FröJD DZISIAJ KLINIKA JEST ZAMKNIETA IP: *.cm-upc.chello.se 27.04.02, 19:48 Z POWODU SWIETA SHABAT SHALOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Protest w sprawie: DZISIAJ KLINIKA JEST ZAMKNIETA IP: *.chello.pl 27.04.02, 21:27 Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): > Z POWODU SWIETA > SHABAT SHALOM żądam!! przywrócenia mi nr-u 21, bo przestało mi sie farcić w grze w oko. Wymówka w postaci świeta SHABAT (schabu?) nie dotyczy państwowej służby zdrowia, której kuchnia wyrasta z wieloletniej tradycji serwowania chudego białego sera pod różnymi postaciami (świąteczny zestaw to mielony z sera, młoda kapusta z maślanki, stopka wódki ze spirytusu salicylowego) Odpowiedz Link Zgłoś
datsh Re: Protest w sprawie: DZISIAJ KLINIKA JEST ZAMKNIETA 27.04.02, 22:06 Gość portalu: kunce napisał(a): Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a): Z POWODU SWIETA SHABAT SHALOM żądam!! przywrócenia mi nr-u 21, bo przestało mi sie farcić w grze w oko. Wymów ka w postaci świeta SHABAT (schabu?) nie dotyczy państwowej służby zdrowia, której kuchnia wyrasta z wieloletniej tradycji serwowania chudego białego sera pod różnymi postaciami (świąteczny zestaw to mielony z sera, młoda kapusta z maślanki, stopka wódki ze spirytusu salicylowego) Podanie Wielce Szanownej Pani KUNCE zostalo przekazane doktorowi ktory prowadzi klinike jako instytucje prywatna a nie panstwowa a poza tym bezplatna i w zwiazku z tym swieto SCHABU symbolizuje dla niego wiele bardzo dziwnych rzeczy o ktorych nie mam najmniejszego pojecia ...pan profesor jest excentrykiem....w zwiazku z numerem 21 dostalem nastepujaca informacje... PANI KUNCE DOSTAJE NOWE MIEJSCE NR 7 datsh 1 sekretarz prywatnej wirtualnej kliniki psychiatrycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce kto w końcu rządzi tym sanatorium pod klepsydrą? IP: *.chello.pl 27.04.02, 23:52 obywatelu psychologu.w i pierwszy sekretarzu! Nalegam (stanowczo, łagodnie, bez lęku)na zaprezentowanie czytelnego podziału kompetencji m-y Panami oraz wyjaśnienie roli excentrycznego profesora w tej - dotowanej przez podatników - placówce. Profesorowie zawsze bowiem wnosili w me życie dziwny niepokój i byli powodami licznych zawirowań. Ponadto nadmieniam, że jestem panną. A numer 21 nalezy mi sie, bo takie są prawa przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentЛ Re: kto w końcu rządzi tym sanatorium pod klepsydrą? IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.02, 00:52 Gość portalu: kunce napisał(a): > obywatelu psychologu.w i pierwszy sekretarzu! > Nalegam (stanowczo, łagodnie, bez lęku)na zaprezentowanie czytelnego podziału > kompetencji m-y Panami oraz wyjaśnienie roli excentrycznego profesora w tej - > dotowanej przez podatników - placówce. Profesorowie zawsze bowiem wnosili w me > życie dziwny niepokój i byli powodami licznych zawirowań. > Ponadto nadmieniam, że jestem panną. A numer 21 nalezy mi sie, bo takie są > prawa przyrody. Pani Kunce to sanatorium jest w stanie kompletnego zametu...Trodno odroznic pacjetow od pracownikow...kolejka rosnie ...jakosc obslugi spada...obywatel psycholog w ktory wystartowal z tym projektem zostal sprywatyzowany przez excentrycznego profesora F , ktory de facto zadnym profesorem nie jest a jedynie oszalalym algebraistą specjalizujączm się w wązkim zakresie teori grup pierwszych kabały polityczno erotycznej, datsh jego 1sekretarz jest też terapeutą profesora i ma kontakty z PIEKŁEM które jak sobie przypominam Wielce Szanowna Pani odwiedziła.....z tego względu jestem przekonany iż nr 21 się Pani należy .... ............................................................................. ............................................................................. pacjentЛ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF LISTA PACJETOW KLINIKI DrF IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.02, 00:57 1. psycholog.w@poczta.gazeta.pl 2. n0str0m0 3. Basia39 4. krystyna 5. doku 6. rYSY 7. XXL 8. d_nutka@poczta.gazeta.pl 9. kmjgr js 10. jerry 11. jacek#jw@poczta.gazeta.pl 12. krakfan 13. Jan Riesenkampf 14. Jondrus 15. Matka Boska Częstochowska 16. Dr. Ściera 17. Jezus Maria 18. Inkwizytor 19. Giordano 20. tyu@poczta.gazeta.pl 21. kunce 22. Max 23. Henric Domestos 24. liman 25. Tyulęgniarz 26. siedem 27. kiulvfhy 28. kukuć ___________________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Zapamietaj... IP: *.pool.mediaWays.net 28.04.02, 10:33 Jezeli chcesz przezyc zdrowo wiek caly , Nie pij zimnego spotnialy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Do rejestracji prowadzonej przez DrF 28.04.02, 14:54 Gość portalu: DrF napisał(a): > 1. psycholog.w@poczta.gazeta.pl > 2. n0str0m0 > 3. Basia39 > 4. krystyna > 5. doku > 6. rYSY > 7. XXL > 8. d_nutka@poczta.gazeta.pl > 9. kmjgr js > 10. jerry > 11. jacek#jw@poczta.gazeta.pl > 12. krakfan > 13. Jan Riesenkampf > 14. Jondrus > 15. Matka Boska Częstochowska > 16. Dr. Ściera > 17. Jezus Maria > 18. Inkwizytor > 19. Giordano > 20. tyu@poczta.gazeta.pl > 21. kunce > 22. Max > 23. Henric Domestos > 24. liman > 25. Tyulęgniarz > 26. siedem > 27. kiulvfhy > 28. kukuć > ___________________________________________________________________________ > Tak to jest, gdy niewłaściwa osoba jest na niewłaściwym miejscu. Wizytę zamawiałem w trybie telefonicznym i przedtermniowym i byłem pierwszy. Dwie jedynki to nie to samo co jedna. Poza tym na liście są lewe pozycje, czyli martwe dusze. Zbulwersowany pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Do rejestracji prowadzonej przez DrF 28.04.02, 16:33 a ten spis nicków do czego uprawnia? nie wiem czy mam się cieszyć z obecności na tej liście? może autor listy zdradzi mi moje uprawnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk Do zarejestrowanej De 28.04.02, 17:02 d_nutka napisał(a): > a ten spis nicków do czego uprawnia? > nie wiem czy mam się cieszyć z obecności na tej liście? > może autor listy zdradzi mi moje uprawnienia? zdradził ciebie śmiech masz do niego prawo krytyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF LISTA PACJENTOW SANATORIUM DrF IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.02, 20:21 1. psycholog.w 2. n0str0m0 3. Basia39 4. krystyna 5. doku 6. rYSY 7. XXL 8. d_nutka 9. kmjgr js 10. jerry 11. jacek#jw 12. krakfan 13. Jan Riesenkampf 14. Jondrus 15. Matka Boska Częstochowska 16. Dr. Ściera 17. Jezus Maria 18. Inkwizytor 19. Giordano 20. tyu 21. kunce 22. Max 23. Henric Domestos 24. liman 25. Tyulęgniarz 26. siedem 27. kiulvfhy 28. kukuć 29. as 30. krytyk 31. 88 32. MeF 33. Gumisie 34. Rumsfeld 35. Tabu 36. Ramzes 37. Andrzej 38. yota 39. normalna _______________________________________________________________ PIERWSZE ćWICZENIE DLA WSZYSTKICH !!! ___________________________________________________________________________ a/VIBRACJE PRZEPONY, b/WYDECHY DżWIęCZNE z spółgłoską "H",c/Usta w ksztalcie U 3 razy dziennie 10 minut OBOWIAZKOWO czekamy tez na relacje indywidualne do dyskusji grupowej DrF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Re: Do rejestracji prowadzonej przez DrF IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.02, 23:18 d_nutka napisał(a): > a ten spis nicków do czego uprawnia? ........do rozwoju duuuchowego > nie wiem czy mam się cieszyć z obecności na tej liście? .........ciesz sie > może autor listy zdradzi mi moje uprawnienia? .........odkryjesz je we wlasciwym czasie d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRF Re: Do rejestracji prowadzonej przez DrF IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.02, 20:39 jacek#jw napisał(a): > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > 1. psycholog.w@poczta.gazeta.pl > > 2. n0str0m0 > > 3. Basia39 > > 4. krystyna > > 5. doku > > 6. rYSY > > 7. XXL > > 8. d_nutka@poczta.gazeta.pl > > 9. kmjgr js > > 10. jerry > > 11. jacek#jw@poczta.gazeta.pl > > 12. krakfan > > 13. Jan Riesenkampf > > 14. Jondrus > > 15. Matka Boska Częstochowska > > 16. Dr. Ściera > > 17. Jezus Maria > > 18. Inkwizytor > > 19. Giordano > > 20. tyu@poczta.gazeta.pl > > 21. kunce > > 22. Max > > 23. Henric Domestos > > 24. liman > > 25. Tyulęgniarz > > 26. siedem > > 27. kiulvfhy > > 28. kukuć > > __________________________________________________________________________ > _ > > > > Tak to jest, gdy niewłaściwa osoba jest na niewłaściwym miejscu. Wizytę > zamawiałem w trybie telefonicznym i przedtermniowym i byłem pierwszy. Dwie > jedynki to nie to samo co jedna. Poza tym na liście są lewe pozycje, czyli mart > we > dusze. > Zbulwersowany pacjent. ______________________________________________ PRZYJęTO DO WIADOMOśCI ps/ PROSZę UDOWODNIć MARTWOść DUSZ i Się ODBULwerSOWAć bo lepsze dwie jedynki niż trzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa przepraszam pańństwa! czy suuna obok? IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 28.04.02, 20:00 jak to było z tym ukropem? :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF suuna SANATORIUM drF..... do małpy IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.02, 20:25 1. psycholog.w 2. n0str0m0 3. Basia39 4. krystyna 5. doku 6. rYSY 7. XXL 8. d_nutka 9. kmjgr js 10. jerry 11. jacek#jw 12. krakfan 13. Jan Riesenkampf 14. Jondrus 15. Matka Boska Częstochowska 16. Dr. Ściera 17. Jezus Maria 18. Inkwizytor 19. Giordano 20. tyu 21. kunce 22. Max 23. Henric Domestos 24. liman 25. Tyulęgniarz 26. siedem 27. kiulvfhy 28. kukuć 29. as 30. krytyk 31. 88 32. MeF 33. Gumisie 34. Rumsfeld 35. Tabu 36. Ramzes 37. Andrzej 38. yota 39. normalna 40. małpa _______________________________________________________________ PIERWSZE ćWICZENIE DLA WSZYSTKICH !!! ___________________________________________________________________________ a/VIBRACJE PRZEPONY, b/WYDECHY DżWIęCZNE z spółgłoską "H",c/Usta w ksztalcie U 3 razy dziennie 10 minut OBOWIAZKOWO czekamy tez na relacje indywidualne do dyskusji grupowej DrF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpa słuchaj no Dr. Fr. bądz że POWAŻNYM doktorem! :) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 28.04.02, 20:37 Gość portalu: DrF napisał(a): > _______________________________________________________________ > > PIERWSZE ćWICZENIE DLA WSZYSTKICH !!! > ___________________________________________________________________________ > a/VIBRACJE PRZEPONY, b/WYDECHY DżWIęCZNE z spółgłoską "H",c/Usta w ksztalcie U > > > 3 razy dziennie 10 minut > > OBOWIAZKOWO > czekamy tez na relacje indywidualne > do dyskusji grupowej > > DrF > hm powiedz? czy ja wyglądam jak człowiek? by takie mądre rzeczy zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF;))) oj małpa ,małpa ..śmiech.nij sobie to ci dobrze .. IP: *.cm-upc.chello.se 28.04.02, 20:47 Gość portalu: małpa napisał(a): > Gość portalu: DrF napisał(a): > > > _______________________________________________________________ > > > > PIERWSZE ćWICZENIE DLA WSZYSTKICH !!! > > __________________________________________________________________________ > _ > > a/VIBRACJE PRZEPONY, b/WYDECHY DżWIęCZNE z spółgłoską "H",c/Usta w ksztalc > ie U > > > > > > 3 razy dziennie 10 minut > > > > OBOWIAZKOWO > > czekamy tez na relacje indywidualne > > do dyskusji grupowej > > > > DrF > > > > hm powiedz? czy ja wyglądam jak człowiek? by takie mądre rzeczy zrozumieć? oj małpa ,małpa ..śmiech.nij sobie to ci dobrze ..zrobi ps pozdrowienia dla małp z białegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
wild2 Re: oj małpa ,małpa ..śmiech.nij sobie to ci dobrze .. 28.04.02, 23:21 Małpy całego świata też pozdrawiają I chcą poiskać doktora Odpowiedz Link Zgłoś
datsh Małpia solidarnosc ze starszymi bracmi.... 29.04.02, 14:29 wild2 napisał(a): > Małpy całego świata też pozdrawiają > I chcą poiskać doktora ...przekazuje do szefa 1 sekretarz psykSanTorium datsh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Aktualna Lista Pacjentow DrF IP: *.cm-upc.chello.se 30.04.02, 01:44 1. psycholog.w 2. n0str0m0 3. Basia39 4. krystyna 5. doku 6. rYSY 7. XXL 8. d_nutka 9. kmjgr js 10. jerry 11. jacek#jw 12. krakfan 13. Jan Riesenkampf 14. Jondrus 15. Matka Boska Częstochowska 16. Dr. Ściera 17. Jezus Maria 18. Inkwizytor 19. Giordano 20. tyu 21. kunce 22. Max 23. Henric Domestos 24. liman 25. Tyulęgniarz 26. siedem 27. kiulvfhy 28. kukuć 29. as 30. krytyk 31. 88 32. MeF 33. Gumisie 34. Rumsfeld 35. Tabu 36. Ramzes 37. Andrzej 38. yota 39. normalna 40. małpa 41. Xywa 42. Rysy ___________________________________________ Wszyscy mile widziani .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf ...................Aktualna Lista Pacjentow DrF IP: *.cm-upc.chello.se 30.04.02, 01:55 -------------------------------------------------------------------------------- 1. psycholog.w 2. n0str0m0 3. Basia39 4. krystyna 5. doku 6. rYSY 7. XXL 8. d_nutka 9. kmjgr js 10. jerry 11. jacek#jw 12. krakfan 13. Jan Riesenkampf 14. Jondrus 15. Matka Boska Częstochowska 16. Dr. Ściera 17. Jezus Maria 18. Inkwizytor 19. Giordano 20. tyu 21. kunce 22. Max 23. Henric Domestos 24. liman 25. Tyulęgniarz 26. siedem 27. kiulvfhy 28. kukuć 29. as 30. krytyk 31. 88 32. MeF 33. Gumisie 34. Rumsfeld 35. Tabu 36. Ramzes 37. Andrzej 38. yota 39. normalna 40. małpa 41. Xywa 42. Rysy 43. Rumsfeld 44. 44 45. polishAM, ___________________________________________ Wszyscy mile widziani .... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: ...................Aktualna Lista Pacjentow DrF 30.04.02, 08:53 Gość portalu: drf napisał(a): > ___________________________________________ > > Wszyscy mile widziani .... Pokazuję się. > ______________________________________________ > > PRZYJęTO DO WIADOMOśCI Gdzie DrF ma wiadomości? > > ps/ PROSZę UDOWODNIć MARTWOść DUSZ Teza: Martwa Dusza to afera. Założenia: Jeżeli w zbiorze wystąpi Martwa Dusza to w zbiorze wystąpi Afera Dowód: Przez negację: Jeżeli w zbiorze nie wystąpi Martwa Dusza to w zbiorze nie wystąpi Afera. > 1. psycholog.w > 2. n0str0m0 > 3. Basia39 > 4. krystyna > 5. doku > 6. rYSY > 7. XXL > 8. d_nutka > 9. kmjgr js > 10. jerry > 11. jacek#jw > 12. krakfan > 13. Jan Riesenkampf > 14. Jondrus > 15. Matka Boska Częstochowska > 16. Dr. Ściera > 17. Jezus Maria > 18. Inkwizytor > 19. Giordano > 20. tyu > 21. kunce > 22. Max > 23. Henric Domestos > 24. liman > 25. Tyulęgniarz > 26. siedem > 27. kiulvfhy > 28. kukuć > 29. as > 30. krytyk > 31. 88 > 32. MeF > 33. Gumisie > 34. Rumsfeld > 35. Tabu > 36. Ramzes > 37. Andrzej > 38. yota > 39. normalna > 40. małpa > 41. Xywa > 42. Rysy > 43. Rumsfeld > 44. 44 > 45. polishAM, CBDO > i Się ODBULwerSOWAć Dziękuję. Ćwiczenia przeprowadzone. Proszę o receptę i L4. Jestem na razie ODwerSOWANY. > bo lepsze dwie jedynki > niż trzy.... Poproszę o trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF Aktualna Lista Pacjentow DrF ... jacek#jw IP: *.cm-upc.chello.se 30.04.02, 15:50 jacek#jw napisał(a): > Gość portalu: drf napisał(a): > > Wszyscy mile widziani .... Pokazuję się. ________________________________________ > > PRZYJęTO DO WIADOMOśCI Gdzie DrF ma wiadomości? .................................................... Ciekawyś ...he he to bedzie nowe ćwiczenie na telepatie.... > > ps/ PROSZę UDOWODNIć MARTWOść DUSZ > > Teza: Martwa Dusza to afera. > Założenia: Jeżeli w zbiorze wystąpi Martwa Dusza to w zbiorze wystąpi Afera > Dowód: Przez negację: Jeżeli w zbiorze nie wystąpi Martwa Dusza to w zbiorze ni > e > wystąpi Afera. ..................................................................... Dowód prawidłowy....Jest Afera PRZYJETE DO WIADOMOSCI... ..................................................................... > > 1. psycholog.w > > 2. n0str0m0 > > 3. Basia39 > > 4. krystyna > > 5. doku > > 6. rYSY > > 7. XXL > > 8. d_nutka > > 9. kmjgr js > > 10. jerry > > 11. jacek#jw ...111 UWAGA /na wlasne zyczenie/ (binarnie 1+2+4) > > 12. krakfan > > 13. Jan Riesenkampf > > 14. Jondrus > > 15. Matka Boska Częstochowska > > 16. Dr. Ściera > > 17. Jezus Maria > > 18. Inkwizytor > > 19. Giordano > > 20. tyu > > 21. kunce > > 22. Max > > 23. Henric Domestos > > 24. liman > > 25. Tyulęgniarz > > 26. siedem > > 27. kiulvfhy > > 28. kukuć > > 29. as > > 30. krytyk > > 31. 88 > > 32. MeF > > 33. Gumisie > > 34. Rumsfeld > > 35. Tabu > > 36. Ramzes > > 37. Andrzej > > 38. yota > > 39. normalna > > 40. małpa > > 41. Xywa > > 42. Rysy > > 43. Rumsfeld > > 44. 44 > > 45. polishAM, > > CBDO .............................................................. .............................................................. > > i Się ODBULwerSOWAć > > Dziękuję. Ćwiczenia przeprowadzone. Proszę o receptę i L4. Jestem na razie > ODwerSOWANY. proszę się trochę DOwerSOWAć i generalnie DOwerSOWYwać.. PS To dobrze wpływa na SAMOpoCZUCIE ....................................... > > bo lepsze dwie jedynki > > niż trzy.... > > Poproszę o trzy... .................................................. OK na wlasne zyczenie PS Proponuje dyskretne /bez afery,sic/ cwiczenia na ozywianie panskiej duszy i prosze zdac re(we)lacje na nastepnym posiedzeniu PZDR DR F Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Aktualna Lista Pacjentow DrF ... jacek#jw 30.04.02, 16:16 Gość portalu: DrF napisał(a): > Gdzie DrF ma wiadomości? > .................................................... > Ciekawyś ...he he > to bedzie nowe ćwiczenie > na telepatie.... Przyjęto do telepatii > > > 11. jacek#jw ...111 UWAGA /na wlasne zyczenie/ (binarnie 1+2+4) Nieprawidłowa pozycja. > proszę się trochę DOwerSOWAć > i generalnie DOwerSOWYwać.. > > PS To dobrze wpływa na SAMOpoCZUCIE Postaram się w czasie ŁYK-ENDU. > OK na wlasne zyczenie Życzenie nie do końca spełnione. > > PS Proponuje dyskretne /bez afery,sic/ cwiczenia na ozywianie panskiej duszy > i prosze zdac re(we)lacje na nastepnym posiedzeniu > PZDR DR F Dusza ożywiona - nie mogę sobie dać z nią rady. Poproszę o poradę. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
wild2 Re:Aktualna Lista Pacjentow DrF/ A nas tam nie ma 30.04.02, 20:52 Szanowny Panie Doktorze F. Raczył Pan znów zapomnieć o nas, miłych Dzikusach z sali 5b? My wczoraj grzeczni byli, poszli spać jak tylko siostra oddziałowa światło nam wyłączyła, no trochę my chałasowali, ale to dlatego, że mój funfel beściak wild mówił, że ja to on , a on to ja i parę innych osób ty(ż) wymienił. No i troche my wypili tyż. Ale my postępy robimy na tej nowej terapii kąputerowej, sam Pan Doktór widzi To co, będą banany (te żółte i bez skrzywień, lepiej smakują od tych czerwonych... czy znów zastrzyki?.... gul, gul, zdrruffko Pana Doktora Odpowiedz Link Zgłoś
wild2 Re: Lista Pacjentow DrF z brakami 30.04.02, 22:04 Bo na liscie dalej nie ma mojego funfla wilda ( Panie Doktorze F., to znaczy siem kto ma jego(nas) leczyć??? My nie chcem znów do izolatki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF Lista Pacjentow DrF poprawiona.. do wilda2&1 IP: *.cm-upc.chello.se 30.04.02, 23:10 Do Panow wildow 1 2 i ich funfli zarejestrowanych w sanatorium przekazano nastepujace pokoje , na specjalne zyczenie banany standartowe i napoje rozweselajace 46. funfel wilda 47. wild2 48. wild1 49. wild5aizolatka __________________________________________________________ 1. psycholog.w 2. n0str0m0 3. Basia39 4. krystyna 5. doku 6. rYSY 7. XXL 8. d_nutka 9. kmjgr js 10. jerry 11. jacek#jw 12. krakfan 13. Jan Riesenkampf 14. Jondrus 15. Matka Boska Częstochowska 16. Dr. Ściera 17. Jezus Maria 18. Inkwizytor 19. Giordano 20. tyu 21. kunce 22. Max 23. Henric Domestos 24. liman 25. Tyulęgniarz 26. siedem 27. kiulvfhy 28. kukuć 29. as 30. krytyk 31. 88 32. MeF 33. Gumisie 34. Rumsfeld 35. Tabu 36. Ramzes 37. Andrzej 38. yota 39. normalna 40. małpa 41. Xywa 42. Rysy 43. Rumsfeld 44. 44 45. polishAM, 46. funfel wilda 47. wild2 48. wild1 49. wild5aizolatka 50. hycel 51. ######## 52. $$$$$$$$, 53. 88888888 54. DANIEL 55. PolCedr _________________________________________________________________________ izolatka tylko na wlasne zyczenie maxpozdr twoj doktor drf Odpowiedz Link Zgłoś
wild2 Re: Lista Pacjentow DrF poprawiona.. do wilda2&1 01.05.02, 23:03 Szanowny Dr F, w imieniu wszystkich mnie i nas wildów dziękujemy za przyjęcie do Pańskiego eksluzywnego sanatorium. I za extra wyżywienie i wypitkie też. Każdy z nas, Dzikusów pokłada duże nadzieje w Pańskiej terapii, bo mojemu funflowi terapia kąputerowa, póki co nie pomogła Mnie (jemu) chiba tyż nie, bo dalej mamy zwidy i głosy różne. A jusz jak w lustro spojrze, to sam nie wiem, kim ja jestem.. Mój beściak funfel też tak ma.. Pomocy, Dr F !!! Odpowiedz Link Zgłoś
scan_ Re: Lista Pacjentow DrF poprawiona.. do scana2&1 01.05.02, 23:38 Szanowny Dr F, w imieniu wszystkich mnie i nas scanów dziękujemy za przyjęcie do Pańskiego eksluzywnego sanatorium. I za extra wyżywienie i wypitkie też. Każdy z nas, metodologów pokłada duże nadzieje w Pańskiej terapii, bo mojemu funflowi terapia kąputerowa, póki co nie pomogła Mnie (jemu) chiba tyż nie, bo dalej mamy zwidy i głosy różne. A jusz jak w lustro spojrze, to sam nie wiem, kim ja jestem.. Mój beściak funfel też tak ma.. Pomocy, Dr F !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF .......................................AUTOTERAPIA IP: *.cm-upc.chello.se 02.05.02, 01:16 wild2 napisał(a): > Szanowny Dr F, > w imieniu wszystkich mnie i nas wildów dziękujemy za przyjęcie do Pańskiego > eksluzywnego sanatorium. I za extra wyżywienie i wypitkie też. Każdy z nas, > Dzikusów pokłada duże nadzieje w Pańskiej terapii, bo mojemu funflowi terapia > kąputerowa, póki co nie pomogła > Mnie (jemu) chiba tyż nie, bo dalej mamy zwidy i głosy różne. A jusz jak w > lustro spojrze, to sam nie wiem, kim ja jestem.. Mój beściak funfel też tak > ma.. > Pomocy, Dr F !!! __________________________________________________________________________ AUTOTERAPIA ® METODA DrF Najlepsza pomoc to samopomoc Prosze zebrac wszystkie swe osobowosci ... Wybrac przewodniczacego, zastepce , skarbnika etc im wiecej tym lepiej ..."a imie jego legion..." najlepiej zalozyc wlasne panstwo, albo Korporacje jak dla pana radze Instytut Nauk aby naturalna wiedze "dzikusow" przeksztalcic w solidna wiedze o luskaniu bananow a ze zwidow bedzie dobry material dla etnografow czy teoretykow magii praktycznej gdyz zwidy jak pan je nazywa to zywotny element wyobrazni ktory wlasciwie zastosowany moze dac Panu (panom,niom) wlasciwa metode na integracje calego zbiorowiska osobowosci wlasnych a takze funfli... Zycze poWodzenia w autoterapii i prosze mi zdac relacje z jej postepow... PZDR wasz doktor F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrF absencja wybaczona............ale... IP: *.cm-upc.chello.se 30.04.02, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: absencja wybaczona............ale... 01.05.02, 09:11 Gość portalu: DrF napisał(a): > > Wiem, wiem. Proszę, to jest torba papierowa. [ w środku koniak, brandy i koperta ----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Weż IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 23:37 Weż mnie ze sobą na te dziwne łaki gdzieśmy te piękne zbierali kwiateczki! Kim pani jest? jestem malarką szukałam miejsca do namalowania rosy na pajęczynkach i wie pan tak trochę metafizycznie stylizuje a potem.......... Nie ma kwiatów dla marianny choć jest wiele słów....... I na wyspach bananowych dyrdymały śnić... musi potrafić mnie unieść na rekach wysoko do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dRf Re: Weż... .sztuka... formą AUTOTERAPII.... IP: *.cm-upc.chello.se 02.05.02, 01:24 Gość portalu: mysza napisał(a): > Weż mnie ze sobą na te dziwne łaki gdzieśmy te piękne zbierali kwiateczki! > > Kim pani jest? > jestem malarką szukałam miejsca do namalowania rosy na pajęczynkach i wie pan > tak trochę metafizycznie stylizuje a potem.......... > > Nie ma kwiatów dla marianny choć jest wiele słów....... > > I na wyspach bananowych dyrdymały śnić... > > musi potrafić mnie unieść na rekach wysoko do góry _________________________________________________________________________ Dla Pani(a) myszy urzadzimy w sanatorium wieczorek poezji gratuleje drF 1. psycholog.w 2. n0str0m0 3. Basia39 4. krystyna 5. doku 6. rYSY 7. XXL 8. d_nutka 9. kmjgr js 10. jerry 11. jacek#jw 12. krakfan 13. Jan Riesenkampf 14. Jondrus 15. Matka Boska Częstochowska 16. Dr. Ściera 17. Jezus Maria 18. Inkwizytor 19. Giordano 20. tyu 21. kunce 22. Max 23. Henric Domestos 24. liman 25. Tyulęgniarz 26. siedem 27. kiulvfhy 28. kukuć 29. as 30. krytyk 31. 88 32. MeF 33. Gumisie 34. Rumsfeld 35. Tabu 36. Ramzes 37. Andrzej 38. yota 39. normalna 40. małpa 41. Xywa 42. Rysy 43. Rumsfeld 44. 44 45. polishAM, 46. funfel wilda 47. wild2 48. wild1 49. wild5aizolatka 50. hycel 51. ######## 52. $$$$$$$$, 53. 88888888 54. DANIEL 55. PolCedr 56. scan 57. mysza 58. rowny ________________________________________________________________________ POZDRAWIA WSZYSTKICH PACJENTOW wasz doktor F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf do Panow scanow.............witamy w sanatorium IP: *.cm-upc.chello.se 02.05.02, 01:27 Gość portalu: dRf napisał(a): > Gość portalu: mysza napisał(a): > > > Weż mnie ze sobą na te dziwne łaki gdzieśmy te piękne zbierali kwiateczki! > > > > Kim pani jest? > > jestem malarką szukałam miejsca do namalowania rosy na pajęczynkach i wie > pan > > tak trochę metafizycznie stylizuje a potem.......... > > > > Nie ma kwiatów dla marianny choć jest wiele słów....... > > > > I na wyspach bananowych dyrdymały śnić... > > > > musi potrafić mnie unieść na rekach wysoko do góry > > _________________________________________________________________________ > > Dla Pani(a) myszy urzadzimy w sanatorium wieczorek poezji > gratuleje drF > > > 1. psycholog.w > 2. n0str0m0 > 3. Basia39 > 4. krystyna > 5. doku > 6. rYSY > 7. XXL > 8. d_nutka > 9. kmjgr js > 10. jerry > 11. jacek#jw > 12. krakfan > 13. Jan Riesenkampf > 14. Jondrus > 15. Matka Boska Częstochowska > 16. Dr. Ściera > 17. Jezus Maria > 18. Inkwizytor > 19. Giordano > 20. tyu > 21. kunce > 22. Max > 23. Henric Domestos > 24. liman > 25. Tyulęgniarz > 26. siedem > 27. kiulvfhy > 28. kukuć > 29. as > 30. krytyk > 31. 88 > 32. MeF > 33. Gumisie > 34. Rumsfeld > 35. Tabu > 36. Ramzes > 37. Andrzej > 38. yota > 39. normalna > 40. małpa > 41. Xywa > 42. Rysy > 43. Rumsfeld > 44. 44 > 45. polishAM, > 46. funfel wilda > 47. wild2 > 48. wild1 > 49. wild5aizolatka > 50. hycel > 51. ######## > 52. $$$$$$$$, > 53. 88888888 > 54. DANIEL > 55. PolCedr > 56. scan > 57. mysza > 58. rowny > 59. scan > ________________________________________________________________________ > > POZDRAWIA WSZYSTKICH PACJENTOW > wasz doktor F Odpowiedz Link Zgłoś