Dodaj do ulubionych

WSZ Edukacja Wrocław

09.10.12, 18:45
Czy ktoś z was wybiera się do w/w szkoły na filologię angielską? Dostaliście informacje na e-mail z planem zajęć tak jak informowano w sekretariacie?
Obserwuj wątek
    • zafidora Re: WSZ Edukacja Wrocław 07.01.14, 10:41
      A ja mam inne pytanie. Szukam szkoły, który przyjmie mnie od II semestru. Życie mam skomplikowane i tylko taka forma studiów wchodzi w grę. Chodzi o informatykę i w miarę dobry poziom, nie tylko o papierek. Wiem, że na politechnice szans nie ma:(. Dwie, które jeszcze znalazłam to Copernikus i Wyzsza Szkola Informatyki stosowanej. Jak coś ktoś wie to będe wdziędzna. pozdrawiam
      • mareczek.krzeszowski Re: WSZ Edukacja Wrocław 07.01.14, 18:53
        Na większości szkół prywatnych jest rekrutacja zimowa. Od lutego można się zapisać na sem I , a jak ma się zaliczone przedmioty na innych uczelniach, to czasami uda się wskoczyć na sem II albo wyżej. Wszystko zależy od dziekana i różnic programowych.
        • Gość: gość Re: WSZ Edukacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 02:36
          Jeżeli chodzi o uczelnię Copernicus, to wiem od znajomych, że tam nie ma dobrego poziomu. Owszem-zaczniesz studia, dostaniesz dyplom, ale czy Tobie chodzi jedynie o papierek? Ludzie, którzy tam studiują to skarżą się na poziom uczelni i jest trochę olewania. Moim zdaniem to uczelnia dla tych, którym nie zależy na nauce, tylko na papierku. Moim zdaniem lepiej pójdź na zaoczne studia na politechnice, bo tam przynajmniej czegoś się nauczysz. Poza tym weź pod uwagę, że informatyków ,,jest jak psów". Wiele osób poszło na informatykę, bo mówiono, że brakuje inżynierów, a informatyk to taki dobry zawód. Teraz jest masa informatyków i ludzie wolą kogoś kto ma dyplom z politechniki niż z jakiejś prywatnej szkółki, bo politechnika trzyma poziom i pracodawca nie będzie się bał, że zatrudnia partacza. Jak już chcesz płacić za studia, to wybierz dobrą uczelnię. A łatwo się dostać na zaoczne studia na politechnice.
          • Gość: gość9 Re: WSZ Edukacja Wrocław IP: *.internetia.net.pl 13.03.14, 21:02
            Copernikus ma najlepsza informatyke we Wrocku. ktoś tu manipuluje. Copernikus ma dwie kolejne oceny Państwowej komisji Akredytacyjnej - pozytywne. A tego ni edaja te psy za darmo.
      • Gość: Edu - gość Re: WSZ Edukacja Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.14, 11:18
        Witam, polecam studia informatyczne w Danii, bez czesnego jest możliwość otrzymania stypendium, jak się pracuje www.studiazagranica.pl 502-812-990
      • Gość: prezbiter Re: WSZ Edukacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 22.01.14, 00:33
        Idź do seminarium duchownego.....
    • Gość: bumtarara bum Re: WSZ Edukacja Wrocław IP: *.play-internet.pl 15.01.14, 14:58
      Tak czy siak, wiekszość wyjedzie do Anglii na zmywak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka