Dodaj do ulubionych

WIOSNA, WIOSNA,WIOSNA ACH TO TY!!!

17.03.02, 23:28
tak wyczekiwana każdego roku pora, wokoło rozkwitają jednocześnie Kobiety i
kwiaty... :) chodzimy lżej ubrani, bardziej uśmiechnięci. Ja np. rozpocząłm
już nowy sezon rowerowy,chociaż mój brat narciarz siedzi nadal w Zieleńcu,
gdzie jak mówi są bardzo dobre warunki narciarskie...

wiosenne pozdr dla wszystkich forumowiczów :)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: WIOSNA, WIOSNA,WIOSNA ACH TO TY!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 08:16
      Zimowych ciuchów na wszelki wypadek nie chowałem mimo, że dziś wieczorkiem
      wiosna ma zawitać. :)))
      • Gość: Homar Re: WIOSNA, WIOSNA,WIOSNA ACH TO TY!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 08:21
        Janku, to bedziesz mogl przypiac przyslowiowy kwiatek do korzucha!
        ;-)
        • Gość: Homar Re: WIOSNA, WIOSNA,WIOSNA ACH TO TY!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 08:22
          Gość portalu: Homar napisał(a):
          > Janku, to bedziesz mogl przypiac przyslowiowy kwiatek do korzucha!
          > ;-)

o rety, oczywiscie - do kozucha. Ale blad, fuj!
    • Gość: Mara W. Re: WIOSNA, WIOSNA,WIOSNA ACH TO TY!!! IP: *.dozamel.ssk.pl 20.03.02, 10:20
      Dziękuję za wiosenne pozdrowienia i również pozdrawiam! Ja wypastowałam już
      kozaki i mam nadzieję, że nie będę zmuszona do włożenia ich znowu wcześniej niż
      jesienią. Czekam teraz, kiedy na dobre będę mogła pozbyć się płaszcza na rzecz
      lekkiej wiatrówki czy polaru. Dziś zapowiadali jakieś fronty atmosferyczne, ale
      chyba im się nie sprawdzi.
      • Gość: Janek Re: WIOSNA, WIOSNA,WIOSNA ACH TO TY!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 10:30
        Póki DużY z nart nie wróci nie ma szans na wiosnę. DużY ma dobre ukłdady z
        tymi od pogody. Zresztą jak wszędzie. Na forum też. :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka