Dodaj do ulubionych

Poszukuję dobrego psychologa leczącego metodą

IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.12, 13:35
POZNAWCZO-BEHAWIORALNĄ na terenie Wrocławia. Z góry dziękuję za podpowiedz. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Poszukuję dobrego psychologa leczącego metodą IP: 156.17.170.* 30.04.13, 10:59
      Miałam napady lęku panicznego i trafiłam tutaj . Pracują poznawczo i behawioralnie. Polecam. Szybko mi pomogli.
    • Gość: ona Re: Poszukuję dobrego psychologa leczącego metodą IP: 156.17.170.* 30.04.13, 11:01
      Zapomniałam jeszcze dodać, że mają tam certyfikowanych psychoteraputów poznawczo-behawioralnych.
    • Gość: K. Re: Poszukuję dobrego psychologa leczącego metodą IP: *.limes.com.pl 06.05.13, 08:36
      ja polecam psychoterapię psychodynamiczną, trwa dłużej ale i zmiany są trwalsze - psycholog gdańsk
    • Gość: M. Re: Poszukuję dobrego psychologa leczącego metodą IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.13, 16:38
      Po śmierci bliskiej osoby znajomy psychiatra polecił mi panią Idę, albo Agnieszkę z Centrum Poznawczo-Behawioralnego - obie pracują od kilku lat z żałobą. Widać, że mają doświadczenie. Pozbyłam się leków, na których "jechałam" od pogrzebu, zaczynam spać, i powoli radzę sobie z żałobą. NIe jest łatwo, czasem wręcz bardzo trudno i ciężko, ale było warto.
    • Gość: gość Odradzam Haliny Kinach IP: 78.10.82.* 22.06.13, 14:58
      Odradzam Haliny Kinach i pracujących z nią terapeutki Barbary Burduk i lekarza Krzysztofa Klementowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka