agar2208 08.11.12, 12:57 Witam. Chciałam się podpytać, czy we Wrocławiu będzie organizowane cos fajnego dla dzieci na Mikołaja?? Nie jestem z Wrocławia i nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Mikołajki 2012 IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.12, 16:06 też szukam i nic nie mogę znaleźć, w Bobolandii będą Andrzejki, dzwoniłam też do Kinderplanety i mają organizować Mikołajki ale szczegółów jeszcze nie znają. Jakby ktoś miał jakieś info gdzie można pójść z dzieckiem na Andrzejki lub Mikołajki (może w jakimś Młodzieżowym Domu Kultury albo gdziekolwiek), to będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Mikołajki 2012 IP: *.tktelekom.pl 19.11.12, 17:06 Andrzejki organizuje mam czas cafe na zwycięskiej Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: Mikołajki 2012 21.11.12, 15:05 My zarezerwowaliśmy sobie miejsce w końcu w www.czekoladziarnia.wroclaw.pl/index.php/o-czekoladziarni. Tam jest sala zabaw dla dzieciaków i za opłata panie zorganizują nam godzinne zajecia dla dzieciaków, w tym robienie własnoręcznie pralinek. Dowiedziałam się też , że coś tam na Bielanach na tym wielkiej sali zabaw (nie pamietam nazwy) tez cos bedzie na mikołajki. Odpowiedz Link Zgłoś