Gość: oki IP: 156.17.34.* 19.03.02, 09:57 ...czy jest male prawdopodobienstwo, aby casanova pochodzil z kozanowa ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wromario Re: casanova 19.03.02, 12:49 Gość portalu: oki napisał(a): > ...czy jest male prawdopodobienstwo, aby casanova pochodzil z kozanowa ??? ;) casanovow bez liku znajdziesz w okolicach krzyków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: casanova IP: *.chem.uni.wroc.pl 19.03.02, 13:53 Casanovowie calymi stadami chodza staromiejskimi ulicami. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:08 Gość portalu: STrup napisał(a): > Casanovowie calymi stadami chodza staromiejskimi ulicami. Nie, kolego. Mylisz-że go. Mieszkają na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Jeszcze raz dorwala mnie Muza IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.02, 10:41 Idzie sobie Rynkiem Casanova śliczny. Oj, grozi nam, grozi wyż demograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: casanova IP: *.25.116.227.unregistered.k.pl 19.03.02, 14:34 i po co ta cała mowa, casanova jest z Gądowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:04 Gość portalu: jaga napisał(a): > i po co ta cała mowa, casanova jest z Gądowa!! Casanova jest z Gądowa? Toż to prawdy jest połowa! Jeśli chcesz go, jago spotkać - bywa na świdnickich schodkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: casanova 19.03.02, 16:05 isis nie wie o czym pisze. Jego rejon-to Zacisze. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:07 kiwas napisał(a): > isis nie wie o czym pisze > Jego rejon-to Zacisze Kiwas, ale jesteś krótki! Casanova jest z Sobótki! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:09 A ja wiem. Każdego ranka wraca z osiedla Różanka! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: casanova 19.03.02, 16:10 Każdy niech się dzisiaj dowie, ze mieszka na Oporowie Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:12 kiwas napisał(a): > Każdy niech się dzisiaj dowie, > ze mieszka na Oporowie Kiwas, ty stary obwiesiu. Casa... mieszka na Zalesiu. Zaś jesienią oraz w zimie włóczy się po Biskupinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: casanova 19.03.02, 16:14 isis! napisał(a): > Kiwas, ty stary obwiesiu. Casa... mieszka na Zalesiu. Co ty mowisz?W dzien marcowy czysci z dam Park Poludniowy Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:16 kiwas napisał(a): > Co ty mowisz?W dzien marcowy > czysci z dam Park Poludniowy Ależ gdzie tam! Bzdury pleciesz! Widziałam go w EPI-markecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:18 Cos wam idzie to mozolnie... Wiem, że mieszka na Sępolnie! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! casanova kiwas.... (hehe,wyszło, że ty casanova!) 19.03.02, 16:20 Co, kiwas, pomysłów brakuje? ja tak mogę bez końca, aż mi się dzielnice skończą. A wtedy pozostają nazwy ulic, parków, knajp, okolicznych miejscowości, hoteli, banków, instytucji kulturalnych, sklepów etc.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:25 Casanova? O mój Boże! Wszak mieszka na Muchoborze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:28 Teraz ma już ścieżki nowe - zwiedza pętle trawmajowe. A że obdarzony szczodrze, co sobotę pływa w Odrze! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:29 A w niedziele zbija bąki i przemierza Niskie Łąki... Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 19.03.02, 16:49 A jak wraca skądś "na haju", nocuje na Tarnogaju... Kiwas, do boju! Śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: casanova 20.03.02, 00:33 isis! napisał(a): > Kiwas, do boju! Śpisz? Sorki,musialem gnac na zajecia.Jestem juz,ale zbyt zmeczony,by myslec.Znowu oblalem,napisze ci na poczte.Jutro tez mam przechlapane.Ale nie ma zainteresowania jak widze.Zostalas samotna ze swoim casanova. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: casanova IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 21.03.02, 03:13 W zadnej z dzielnic juz niemago, Wszak wyjechal do Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 21.03.02, 22:49 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > W zadnej z dzielnic juz niemago, > Wszak wyjechal do Chicago. Rozumiem, że Casanova to Ty...? Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: casanova 21.03.02, 22:55 Coasanova, rzecz to znana nosi mleko, bulki z rana. Do swej lubej na Lotnicza, ile lat juz - o! nie zlicza! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 21.03.02, 23:01 Homar, Ty przeginasz pałę! Jego teren - Księże Małe! Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: casanova 21.03.02, 23:05 Isis nam sie myli wielce, w Gaju Casa suszy kierpce! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 21.03.02, 23:11 homar napisał(a): > Isis nam sie myli wielce, > w Gaju Casa suszy kierpce! Casanova jest góralem??? Homar plotki puszcza stale. Bowiem jego okolice to jest Brochów, bądź Maślice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: casanova IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 21.03.02, 23:21 isis! napisał(a): > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > W zadnej z dzielnic juz niemago, > > Wszak wyjechal do Chicago. > > Rozumiem, że Casanova to Ty...? Trzym rym!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: casanova IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 23:11 nikt z was nie ma racji Casanova jest u mnie na kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: casanova 21.03.02, 23:16 To musi byc Casanova podrobiony, mozna sprawdzic to po metce! On nie opuszcza nigdy swojej zony, ktora od dawna kocha wielce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: casanova IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 23:21 Casanova, rzecz to dobrze znana zamienilby zone na szampana Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 21.03.02, 23:24 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > Casanova, rzecz to dobrze znana > zamienilby zone na szampana Tak, tak, prawda w oczy kole. Casanowa wszak w stodole Klepie dolę i niedolę. A gdzie? Zajrzyj na Psie Pole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: casanova IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 23:28 isis potwierdza prawdziwosc mego zdania on na Psim Polu zostaje do sniadania Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 21.03.02, 23:27 homar napisał(a): > To musi byc Casanova podrobiony, > mozna sprawdzic to po metce! > On nie opuszcza nigdy swojej zony, > ktora od dawna kocha wielce! Czy nie przyszło Ci do głowy, że się mylisz mój Homarze? Żona jak kredens trzydrzwiowy, więc smutki zalewa w barze. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 21.03.02, 23:19 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > nikt z was nie ma racji > Casanova jest u mnie na kolacji Utop swe nadzieje w winie, prawda wszak cię nie ominie. Czas nieubłaganie płynie: Casanova, nim noc minie, Z Katarzyną na pierzynie będzie... W Świętej Katarzynie. Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: casanova 21.03.02, 23:27 isis! napisał(a): > Utop swe nadzieje w winie, prawda wszak cię nie ominie. > Czas nieubłaganie płynie: Casanova, nim noc minie, > Z Katarzyną na pierzynie będzie... W Świętej Katarzynie. Nie moge czytac o tych bezecenstwach, oczy zamykam na wieki, Casa nie jest do tego zdolen! O podejrzliwosc! O czlowieki! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 21.03.02, 23:30 homar napisał(a): > Nie moge czytac o tych bezecenstwach, > oczy zamykam na wieki, > Casa nie jest do tego zdolen! > O podejrzliwosc! O czlowieki! Ha! Homarze, to nie wszystko. Prawda jest już całkiem blisko. Bowiem, gdy na dworze ślisko, odwiedza... A. Towarzyską! Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: casanova 21.03.02, 23:36 Anastazje Towarzyska? Toz to zdzira jakich malo! Dusze ma juz calkiem sliska Zwiedlo takze onej cialo. Casanova, ten z Mieszczanskiej nie zabawi u puszczalskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: casanova IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 21.03.02, 23:29 Doszly piski mnie- kobitek- mieszkajacych w pieknym miescie, ktore zowie sie Siechnice, ze ktos czynil wczora zbytek zagladajac pod spodnice. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 21.03.02, 23:32 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Doszly piski mnie- kobitek- mieszkajacych w pieknym miescie, > ktore zowie sie Siechnice, > ze ktos czynil wczora zbytek > zagladajac pod spodnice. Mógł to być klon Casanovy, lub bliźniak "jednojajowy". Casavova na piechotę udał się do... Częstochowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: casanova IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 21.03.02, 23:42 Ha! Coz slysze! Wlos mi sie na glowie jezy:!!! Czyzby slynny ten podrywacz, Uwzial sie na duszpasterzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: casanova IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 23:55 gilotyna juz gotowa zginie biedny casanova ze wstydem juz dluzej zyc nie moze odkad isis wspomniala o jednojajowym potworze bo to prawda jest niestety nie zdobedzie biedak zadnej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: casanova 22.03.02, 00:03 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > gilotyna juz gotowa > zginie biedny casanova > ze wstydem juz dluzej zyc nie moze > odkad isis wspomniala o jednojajowym potworze > bo to prawda jest niestety > nie zdobedzie biedak zadnej kobiety Z jednym jajem biedak gania, choroba nerek prawde maskuje. Na nic pieknych kobiet starania, on pod brzuchem nic nie czuje! ---- A mieszka na Biskupinie! (tak moili wczoraj w gminie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: casanova IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 00:12 to mnie bardzo intryguje jak choroba nerek maskuje to, czego mu brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: casanova 22.03.02, 11:25 Isis niech wybaczyc raczy Pan C. jest Odrzanskich Praczy Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: casanova 22.03.02, 12:28 brezly napisał(a): > Isis niech wybaczyc raczy > Pan C. jest Odrzanskich Praczy Wszyscy z was to marni gracze. Casanova i te... Pracze...? Myslisz bracie 2 pojęcia: Casanova to brat zięcia córki szefa wuja Zdzicha, tego, z którym gruba Krycha, co jej siostra z własnym dziadkiem miała młode (tak, przypadkiem), z którym Felek pił czasami, co z Elunią i klonami babcię napadł w noc majową. Wiem na pewno, daję słowo, że nie z Praczy Casanova (brezly niech się tutaj schowa), ale z praczką się widuje, tą, co Mańka żony wujek... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s siostro kochana 22.03.02, 13:45 Byłaś , jesteś i będziesz klonem ze mnie poczętym. Jesteś tak samo jak ja kupą słoniny , włosów , nawet na cyckach mamy włosy; nie udawaj więc ,że jesteś inna , nie potępiaj swoich protoplastów , już taki nasz los , że ciągle żremy golonki , smalce i łoje , że nie możemy pokazać swego zniszczonego ospą oblicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kapus Re: waldku s. 22.03.02, 13:54 waldek.s napisał(a): > Byłaś , jesteś i będziesz klonem ze mnie poczętym. Jesteś tak samo jak ja kupą > słoniny , włosów , nawet na cyckach mamy włosy; nie udawaj więc ,że jesteś > inna , nie potępiaj swoich protoplastów , już taki nasz los , że ciągle żremy > golonki , smalce i łoje , że nie możemy pokazać swego zniszczonego ospą oblicza > . > To bez sensu i nie na temat.Czytajac niektore twoje posty, zaczalem podejrzewac Cie o inteligencje. Przepraszam za pomylke.kapuś Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: siostro kochana 22.03.02, 14:10 waldek.s napisał(a): > Byłaś , jesteś i będziesz klonem ze mnie poczętym. Jesteś tak samo jak ja kupą > słoniny , włosów , nawet na cyckach mamy włosy; nie udawaj więc ,że jesteś > inna , nie potępiaj swoich protoplastów , już taki nasz los , że ciągle żremy > golonki , smalce i łoje , że nie możemy pokazać swego zniszczonego ospą oblicza Ty nie jestes chlopie normalny Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: siostro kochana 22.03.02, 14:48 Waldek.S. nawiedzony razem z Casą napalony. Szuka sensu od początku lecz go nie ma i w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: siostro kochana 22.03.02, 14:58 nexus20 napisał(a): > Waldek.S. nawiedzony razem z Casą napalony. > Szuka sensu od początku lecz go nie ma i w tym wątku. Między nimi jest roznica Casanove pociaga spodnica A waldek we srody i wtorki chlopaczkom zaglada w rozporki Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: siostro kochana 23.03.02, 00:24 waldek.s napisał(a): > Byłaś , jesteś i będziesz klonem ze mnie poczętym. Jesteś tak samo jak ja kupą > słoniny , włosów , nawet na cyckach mamy włosy; itd. w tym stylu. Potrafisz zepsuć każdy wątek. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
homar Re: casanova 22.03.02, 17:19 Dzies nie bylo bohatera, w domu, w pracy, u fryzjera. Casanova wiosny szuka, szpera w parku, w Odrze szuka. Jak juz znajdzie, to zaniesie, tam, gdzie mieszka - na Zalesie! Odpowiedz Link Zgłoś