Dodaj do ulubionych

Ale jazda! Świecące sanie z reniferem zaparkowa...

11.12.12, 14:38
Jakaż masakra! Kicz okropny! Kto coś takiego zamówił i zaakceptował!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kiker Dokładnie, coś wstrętnego. IP: *.dynamic.mm.pl 11.12.12, 20:26
      I ten pyrkający silnik + klakson.
      Czy Wyborcza musi się zgadzać na umieszczanie tych sponsorowanych tekstów? Są aż tak zdesperowani z powodu kłopotów finansowych?
    • nazimno A co na to rodzime jelenie i losie? 12.12.12, 10:02
      Nie jest to przypadkiem oddawanie rynku niezdrowej konkurencji z polnocy Europy?

To powazna sprawa, wymagajaca interpelacji poselskiej.
      Ktos powinien beknac za te sytuacje.

• mixeters Ale jazda! Świecące sanie z reniferem zaparkowa... 16.12.12, 23:30
      Oczywiście, najlepiej jest krytykować, ale wiadomo, negatywne opinie zawsze się pojawić muszą. Myślę jednak, że więcej osób jest `za` takim przedsięwzięciom, mnóstwo osób było zachwyconych pojazdem, pomysłem i wesołym klimatem jaki wprowadzał na wrocławskim rynku. Aż mnie rozbawił komentarz `koleżanki` czy też `kolegi` o rodzimych łosiach i jeleniach.. Szkoda, że niektórzy mają dostęp do internetu no ale wiadomo głupota jest powszechnie znana i trudna do wytępienia.
    • santaclausis zgadzam się z mixeters 16.12.12, 23:36
      Sanie św. Mikołaja bardzo mi się podobały, nie tylko mnie, ale też wielu moim znajomym.
      Nie rozumiem, czy wszystko musi być wystawione z górnej półki? Niedługo niczym człowieka się nie zadowoli, najlepiej siedzieć w domu przed komputerem i krytykować.
      • Gość: jola Re: zgadzam się z mixeters IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.12, 12:07
        sanie są idealne dla miłośników disco polo i serialu pierwsza miłość.
        Dawno nie widziałam takiego badziewia. a hałas, który robią, sprawia, że odechciewa mi się chodzenia na rynek
    • makeslov camparis 16.12.12, 23:41
      bez urazy ale kicz to Ty masz wypisany na czole ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka