luznylori 28.12.12, 14:09 "Żaden z poszkodowanych nie złożył na policji oficjalnego zawiadomienia o pobiciu." Wychodzi na to że nic się nie stało, więc o co to całe zamieszanie? Następnym razem dostaną po mordach to jeszcze podziękują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inny Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.12, 15:13 Mam rozumieć, że sprawcy umarli śmiercią naturalną zanim przyjechała policja, czy że zostali po prostu wypuszczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 15:42 Podobno mieszkańcy Świdnicy nie podcierają tyłków po oddaniu stolca. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 16:11 Gość portalu: Wrocławianin napisał(a): > Podobno mieszkańcy Świdnicy nie podcierają tyłków po oddaniu stolca. Czy to pra > wda? Nie, tak robią debile bijący rodziców dzieci grających na dziecięcym turnieju piłkarskim. Czasem podcierają się dłońmi. Rąk nie myją, ale bywa, że oblizują je sobie wzajemnie. Różne rzeczy sobie oblizują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahahahahhahahahhah Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 16:35 za niezłożenie zawiadomienia o pobiciu - wielki szacun dla dzielnych rodziców:) oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 20:58 Gość portalu: ahahahahhahahahhah napisał(a): > za niezłożenie zawiadomienia o pobiciu - wielki szacun dla dzielnych rodziców:) > oby tak dalej! A może się bali?Napadła ich sfora zamaskowanych debili. Debili, którzy widzieli swoje ofiary i mogli by się na nich mścić za złożenie doniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnago Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.12, 17:49 Nie wiem . Ale jak odbierasz rzeczone stolce, to podzieliłbyś się obserwacjami. Rozumiem skromność nie pozwala się reklamować . Nie muszą, bo wylizujesz do czysta. Faktycznie , postępujesz jak nasi politycy. Zrozum.... to tylko tak się mówi. Donald najprawdopodobniej nie nadstawia się Putinowi czy Obamie , Merkel a i im odbytów nie wylizuje, sprawia, jedynie są działalnością, takie wrażenie. To głupia droga dla politycznego "sukcesu" Bo dzisiejsi politycy niedługo będą tańczyć na wietrze za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 21:00 Gość portalu: gnago napisał(a): > Nie wiem . Ale jak odbierasz rzeczone stolce, to podzieliłbyś się obserwacjami. > > Rozumiem skromność nie pozwala się reklamować . Nie muszą, bo wylizujesz do czy > sta. Faktycznie , postępujesz jak nasi politycy. Zrozum.... to tylko tak się mó > wi. Donald najprawdopodobniej nie nadstawia się Putinowi czy Obamie , Merkel a > i im odbytów nie wylizuje, sprawia, jedynie są działalnością, takie wrażenie. > > To głupia droga dla politycznego "sukcesu" Bo dzisiejsi politycy niedługo będą > tańczyć na wietrze za całokształt. Czy mógłbym prosić o napisanie tego po polsku? Za nic tego bełkotu nie da się zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferrum Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 21:24 A, to ty jesteś jednym z tych bandytów, co napadli na rodziców dzieci grających w turnieju. To właśnie "mądra" droga do politycznego sukcesu. I reklama na medal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 19:32 Taka mentalność tatuśków-kibliców. Oni pewnie jakby nie było mordobicia to by nie wiedzieli że są ma meczu, nawet dziecinnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lm09 Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 20:15 Byłem tam i widziałem więc milcz i myśl zanim napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowy11 Świdnica miasto patologii 28.12.12, 20:29 Co tu będziemy dużo mówić i tylko w jedym portalu tyle o Świdnicy kontakt24.tvn.pl/artykul,atak-patologi-znowu-noze-poszly-w-ruch,409012.html kontakt24.tvn.pl/artykul,pobili-dziecko-dla-pieniedzy,642795.html Kibole ze Świdnicy pobili dzieci kontakt24.tvn.pl/artykul,atak-kiboli-na-dzieci-i-ich-rodzicow,811966.html No tak jak by inaczej Świdnica kontakt24.tvn.pl/artykul,brutalny-napad-na-schronisko-opiekun-w-szpitalu,115565.html Kobieta pobita bejsbolem też w Świdnicy kontakt24.tvn.pl/artykul,pobili-kobiete-bejsbolem,14030.html Świdnica zawsze musi ładnie święta zakończyć kontakt24.tvn.pl/artykul,swiateczne-skutki-pobicia,48235.html Świdnica szaleje w województwie nawet atakują stróży prawa kontakt24.tvn.pl/artykul,atak-na-policjantow-policja-musiala-uzyc-broni-palnej,43191.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: To nikt ze Świdnicy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.12, 21:23 Od Wałbrzycha to się odjebaj, bo kibole Śląska nie raz pokazali już "klasę" Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: To nikt ze Świdnicy 29.12.12, 12:09 > To debile z Wałbrzycha twoi krewni, żeś taki pewny? Odpowiedz Link Zgłoś
miastowy11 Świdnica na gościnnych występach w Oławie 28.12.12, 20:31 swidnica.naszemiasto.pl/artykul/1668067,swidniczanie-na-goscinnych-wystepach,id,t.html#66015d522f6dd678,1,3,3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.248.104.5.static.rdi.pl 28.12.12, 20:40 Sądząc po wielkiej odwadze atakujacych jestem pewien że to kibice Amiki Wronki tzw. Wiara Lecha! Odpowiedz Link Zgłoś
polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 21:09 Gość portalu: kibic napisał(a): > Sądząc po wielkiej odwadze atakujacych jestem pewien że to kibice Amiki Wronki > tzw. Wiara Lecha! Wszyscy kibole są tak samo odważni- uzbrojeni i zamaskowani atakują watahą nieuzbrojonych, niezorganizowanych, niezamaskowanych. Cóż- małe ptaszki (dodatkowo skurczone przez sterydy) o malutkich móżdżkach chcą się dowartościować. A jak mieliby to zrobić, skoro na niczym się nie znają, nic nie potrafią. Całe życie tylko na mecze chodzili, pili tanie siki udające piwo i pluli siedząc na ławce pod blokiem. W końcu im się poprzestawiało w łysych czerepach i mamy efekty. A skoro państwo nie próbowało nawet tej patologii zwalczać, to dziś im się wydaje, że są bezkarni. Teraz trudno z nimi walczyć. Jak tylko zamknięto stadiony (zdemolowane wcześniej przez łysych debili latem w szalikach chodzących), to podnieśli krzyk, że im się krzywda działa. Jakby ich jedyna rozrywka była ich obowiązkiem, a nie prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.156.121.30.internetia.net.pl 28.12.12, 21:53 Mieli falę, szaliki, klubowe bluzy, nie sprzedali na psy, ale że maja dzieci to już kibicami nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 23:11 Gość portalu: ja napisał(a): > Mieli falę, szaliki, klubowe bluzy, nie sprzedali na psy, ale że maja dzieci to > już kibicami nie są. Są, są. Dla tego zostali pobici. Bo kibole biją głównie kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
000abc000 Atak kiboli podczas dziecięcego turnieju piłkar... 28.12.12, 22:44 No i co ze mieli bluzy klubowe,szaliki i inne gadżety.Pojechali przecież dopingować swoje dzieci.Przecierz rodzice sa najwierniejszymi kibicami swoich pociech.Poza tym nie napada się na grupę ludzi dorocznych tyłem,kobiet i małych dzieci,bo takie też tam stały.Wiem co pisze bo widzialam to na własne oczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
000abc000 Re: Atak kiboli podczas dziecięcego turnieju piłk 28.12.12, 22:49 Oczywiście nie dorocznych,tylko stojących.Nie zwrocilam uwagi,jak mi na klawiaturze przeskoczylo :$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodion Re: Atak kiboli podczas dziecięcego turnieju piłk IP: 78.9.6.* 29.12.12, 11:35 Rodzic który miesza swoje dziecko w patologię (a wszystko co związane z piłką nożną w polsce można pod to zakwalifikować) nie zasługuje moim zdaniem na cień współczucia. Nie oszukujmy się, to tylko wyrośnięte i byćmoże czasami troche bardziej cywilizowame wersje tych którzy ich pobili Odpowiedz Link Zgłoś
erol4 Atak kiboli podczas dziecięcego turnieju piłkar... 28.12.12, 22:45 I co to wszystko ze strony policji??? nikt nie złożył oficjalnego zawiadomienia więc jest po sprawie???? Jeżeli to było pobicie to przecież jest to ścigane z urzędu, nie potrzeba żadnych Oficjalnych zawiadomień. Jeżeli tym razem znowu odpuści się kibolom, następnym razem nakopią do dupy i kibicom i piłkarzom na turnieju o puchar komendanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBol Policja złapała jakiegoś bandziora, czy udawali... IP: *.internetia.net.pl 29.12.12, 01:29 że nic się nie dzieje??? Dostał któryś solidnie pałą po łbie? Z artykułu wnioskuję, że kibole weszli na halę, zaczęli tłuc ludzi, żadne służby porządkowe na to nie zareagowały, oragnizator jest szczęśliwy, bo nikt nie zgłosił pobicia (ze strachu?). Odpowiedz Link Zgłoś
benkmen Czyżby miał to być "rewanż " za coś 29.12.12, 09:29 podobnego, co się kiedyś wydarzyło na Borowskiej we Wrocławiu? Raczej rewanż psychotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cała Prawda Ja wiem kto to był IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.12, 15:31 Słuchajcie to nic innego jak opryszczki z tego ich osiedla Zawiszów, mało kto wie że w Świdnicy była taka impreza. Policja powinna szukać na Zawiszowie tej bandy lub w okolicznych osiedlach. Świdnicy to takie sceny są na porządku dziennym. Świdnica to niebezpieczne miasto co pokazują te linki i artykuły wszystko dzieje się w Świdnicy w małym mieście. Tyle patologi nie ma w żadnym dużym mieście co w Świdnicy. Świdnica to miasto przestępczości . 1 Atak Świdniczan na Ośrodek dla bezdomnych 2 Gangsterzy ( 1 ) ze Świdnicy 3 Pobili kierowcę ukradli mu auto i przyjechali do Wrocławia ze Świdnicy 4 Świdnica: Skatował kobietę i przez tydzień ukrywał w łóżku pod kołdrą 5 Świdnica: Zginął, bo zwrócił uwagę 6 Świdnica - pobił staruszka na śmierć 7 Straszne pobicie i komentarze Świdniczan do artykułu masakra 8 Pobite dwie 17 latki 9 kompletnie pijany nastolatek pobił policjanta 10 Tak się leją damscy bokserzy w Świdnicy FILMIK 11 Pobili kobietę bejsbolem 12 Groźni Gangsterzy (2 ) wolni 13 Policji też tam nie można wierzyć działali w groźnym Gangu Odpowiedz Link Zgłoś
polujacy_na_kaczki Re: Ja wiem kto to był 29.12.12, 16:22 Gość portalu: Cała Prawda napisał(a): > Słuchajcie to nic innego jak opryszczki z tego ich osiedla Zawiszów, mało kto w > ie że w Świdnicy była taka impreza. Policja powinna szukać na Zawiszowie tej b > andy lub w okolicznych osiedlach. > > Świdnicy to takie sceny są na porządku dziennym. Świdnica to niebezpieczne mias > to co pokazują te linki i artykuły wszystko dzieje się w Świdnicy w małym mieśc > ie. Tyle patologi nie ma w żadnym dużym mieście co w Świdnicy. Świdnica to m > iasto przestępczości . > > Największa przestępczość pospolita jest zazwyczaj w średniej wielkości miastach, nie w największych. Zwłaszcza w miastach przemysłowych o wysokim bezrobociu. Wypisz-wymaluj Świdnica. Ale nie lepiej jest w Wałbrzychu, Legnicy (choć tam się ostatnio poprawiło, ale pod koniec lat '90 było to miasto o największej przestępczości- tuż przed Warszawą, Katowicami i Szczecinem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autorka Re: Ja wiem kto to był IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.12, 16:44 Świdnica to małe miasteczko w porównaniu z Legnicą i Wałbrzychem. Jakoś nie przypominam sobie aby w Legnicy czy Wałbrzychu działał groźny gang tak jak to działa w Świdnicy. Świdnica też nie jest miastem przemysłowym mają tam jakąś podstrefę i tylko tyle. Artykuły pokazują że Świdnica to najgorsze miasto na Dolnym Śląsku miasto gdzie nawet policji nie wolno ufać. Świdnica to miasto gangów w żadnym innym mieście nie ma takiego czegoś jak tam w Świdnicy. Takiego napadu też nikt inny nie zrobił tylko świdniczanie kontakt24.tvn.pl/artykul,atak-na-policjantow-policja-musiala-uzyc-broni-palnej,43191.html Świdnica to zalążek patologii Dolnego Śląska kradzieże, włamania, pobicia, gangi, napady, i cholera wie co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autorka z ostaniej chwili IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.12, 16:54 Zamordowanie więc co tu dużo pisać i mówić, zasłaniać i dowartościowywać się innymi miastami jest tu bezsensu. To że w innych miastach jest może podobnie to nie znaczy że w Świdnicy jest super i bezpiecznie. swidnica24.pl/zabojstwo-na-pulaskiego/#comment-79617 Odpowiedz Link Zgłoś