Dodaj do ulubionych

Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju piłka...

28.12.12, 14:09
"Żaden z poszkodowanych nie złożył na policji oficjalnego zawiadomienia o pobiciu."

Wychodzi na to że nic się nie stało, więc o co to całe zamieszanie? Następnym razem dostaną po mordach to jeszcze podziękują.
Obserwuj wątek
    • Gość: inny Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.12, 15:13
      Mam rozumieć, że sprawcy umarli śmiercią naturalną zanim przyjechała policja, czy że zostali po prostu wypuszczeni.
      • Gość: Wrocławianin Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 15:42
        Podobno mieszkańcy Świdnicy nie podcierają tyłków po oddaniu stolca. Czy to prawda?
        • polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 16:11
          Gość portalu: Wrocławianin napisał(a):

> Podobno mieszkańcy Świdnicy nie podcierają tyłków po oddaniu stolca. Czy to pra
          > wda?
          Nie, tak robią debile bijący rodziców dzieci grających na dziecięcym turnieju piłkarskim. Czasem podcierają się dłońmi. Rąk nie myją, ale bywa, że oblizują je sobie wzajemnie. Różne rzeczy sobie oblizują.
          • Gość: ahahahahhahahahhah Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 16:35
            za niezłożenie zawiadomienia o pobiciu - wielki szacun dla dzielnych rodziców:) oby tak dalej!
            • polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 20:58
              Gość portalu: ahahahahhahahahhah napisał(a):

> za niezłożenie zawiadomienia o pobiciu - wielki szacun dla dzielnych rodziców:)
              > oby tak dalej!
              A może się bali?Napadła ich sfora zamaskowanych debili. Debili, którzy widzieli swoje ofiary i mogli by się na nich mścić za złożenie doniesienia.
        • Gość: gnago Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.12, 17:49
          Nie wiem . Ale jak odbierasz rzeczone stolce, to podzieliłbyś się obserwacjami.

Rozumiem skromność nie pozwala się reklamować . Nie muszą, bo wylizujesz do czysta. Faktycznie , postępujesz jak nasi politycy. Zrozum.... to tylko tak się mówi. Donald najprawdopodobniej nie nadstawia się Putinowi czy Obamie , Merkel a i im odbytów nie wylizuje, sprawia, jedynie są działalnością, takie wrażenie.

To głupia droga dla politycznego "sukcesu" Bo dzisiejsi politycy niedługo będą tańczyć na wietrze za całokształt.
          • polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 21:00
            Gość portalu: gnago napisał(a):

> Nie wiem . Ale jak odbierasz rzeczone stolce, to podzieliłbyś się obserwacjami.
            >
            > Rozumiem skromność nie pozwala się reklamować . Nie muszą, bo wylizujesz do czy
            > sta. Faktycznie , postępujesz jak nasi politycy. Zrozum.... to tylko tak się mó
            > wi. Donald najprawdopodobniej nie nadstawia się Putinowi czy Obamie , Merkel a
            > i im odbytów nie wylizuje, sprawia, jedynie są działalnością, takie wrażenie.
            >
            > To głupia droga dla politycznego "sukcesu" Bo dzisiejsi politycy niedługo będą
            > tańczyć na wietrze za całokształt.
            Czy mógłbym prosić o napisanie tego po polsku? Za nic tego bełkotu nie da się zrozumieć
          • Gość: ferrum Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 21:24
            A, to ty jesteś jednym z tych bandytów, co napadli na rodziców dzieci grających w turnieju. To właśnie "mądra" droga do politycznego sukcesu. I reklama na medal.
    • Gość: q Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 19:32
      Taka mentalność tatuśków-kibliców. Oni pewnie jakby nie było mordobicia to by nie wiedzieli że są ma meczu, nawet dziecinnym.
      • Gość: lm09 Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 20:15
        Byłem tam i widziałem więc milcz i myśl zanim napiszesz.
        • miastowy11 Świdnica miasto patologii 28.12.12, 20:29
          Co tu będziemy dużo mówić i tylko w jedym portalu tyle o Świdnicy

kontakt24.tvn.pl/artykul,atak-patologi-znowu-noze-poszly-w-ruch,409012.html
          kontakt24.tvn.pl/artykul,pobili-dziecko-dla-pieniedzy,642795.html
          Kibole ze Świdnicy pobili dzieci
          kontakt24.tvn.pl/artykul,atak-kiboli-na-dzieci-i-ich-rodzicow,811966.html
          No tak jak by inaczej Świdnica
          kontakt24.tvn.pl/artykul,brutalny-napad-na-schronisko-opiekun-w-szpitalu,115565.html
          Kobieta pobita bejsbolem też w Świdnicy
          kontakt24.tvn.pl/artykul,pobili-kobiete-bejsbolem,14030.html
          Świdnica zawsze musi ładnie święta zakończyć
          kontakt24.tvn.pl/artykul,swiateczne-skutki-pobicia,48235.html
          Świdnica szaleje w województwie nawet atakują stróży prawa
          kontakt24.tvn.pl/artykul,atak-na-policjantow-policja-musiala-uzyc-broni-palnej,43191.html
    • stach72 To nikt ze Świdnicy 28.12.12, 19:51
      To debile z Wałbrzycha
      • Gość: olo Re: To nikt ze Świdnicy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.12, 21:23

Od Wałbrzycha to się odjebaj, bo kibole Śląska nie raz pokazali już "klasę"
      • nchyb Re: To nikt ze Świdnicy 29.12.12, 12:09
        > To debile z Wałbrzycha
        twoi krewni, żeś taki pewny?
    • miastowy11 Świdnica na gościnnych występach w Oławie 28.12.12, 20:31
      swidnica.naszemiasto.pl/artykul/1668067,swidniczanie-na-goscinnych-wystepach,id,t.html#66015d522f6dd678,1,3,3
    • Gość: kibic Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.248.104.5.static.rdi.pl 28.12.12, 20:40
      Sądząc po wielkiej odwadze atakujacych jestem pewien że to kibice Amiki Wronki tzw. Wiara Lecha!
      • polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 21:09
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> Sądząc po wielkiej odwadze atakujacych jestem pewien że to kibice Amiki Wronki
        > tzw. Wiara Lecha!
        Wszyscy kibole są tak samo odważni- uzbrojeni i zamaskowani atakują watahą nieuzbrojonych, niezorganizowanych, niezamaskowanych. Cóż- małe ptaszki (dodatkowo skurczone przez sterydy) o malutkich móżdżkach chcą się dowartościować. A jak mieliby to zrobić, skoro na niczym się nie znają, nic nie potrafią. Całe życie tylko na mecze chodzili, pili tanie siki udające piwo i pluli siedząc na ławce pod blokiem. W końcu im się poprzestawiało w łysych czerepach i mamy efekty. A skoro państwo nie próbowało nawet tej patologii zwalczać, to dziś im się wydaje, że są bezkarni. Teraz trudno z nimi walczyć. Jak tylko zamknięto stadiony (zdemolowane wcześniej przez łysych debili latem w szalikach chodzących), to podnieśli krzyk, że im się krzywda działa. Jakby ich jedyna rozrywka była ich obowiązkiem, a nie prawem.
        • Gość: ja Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił IP: *.156.121.30.internetia.net.pl 28.12.12, 21:53
          Mieli falę, szaliki, klubowe bluzy, nie sprzedali na psy, ale że maja dzieci to już kibicami nie są.
          • polujacy_na_kaczki Re: Atak kibolów podczas dziecięcego turnieju pił 28.12.12, 23:11
            Gość portalu: ja napisał(a):

> Mieli falę, szaliki, klubowe bluzy, nie sprzedali na psy, ale że maja dzieci to
            > już kibicami nie są.
            Są, są. Dla tego zostali pobici. Bo kibole biją głównie kibiców.
    • 000abc000 Atak kiboli podczas dziecięcego turnieju piłkar... 28.12.12, 22:44
      No i co ze mieli bluzy klubowe,szaliki i inne gadżety.Pojechali przecież dopingować swoje dzieci.Przecierz rodzice sa najwierniejszymi kibicami swoich pociech.Poza tym nie napada się na grupę ludzi dorocznych tyłem,kobiet i małych dzieci,bo takie też tam stały.Wiem co pisze bo widzialam to na własne oczy!!!!
      • 000abc000 Re: Atak kiboli podczas dziecięcego turnieju piłk 28.12.12, 22:49
        Oczywiście nie dorocznych,tylko stojących.Nie zwrocilam uwagi,jak mi na klawiaturze przeskoczylo :$
      • Gość: Rodion Re: Atak kiboli podczas dziecięcego turnieju piłk IP: 78.9.6.* 29.12.12, 11:35
        Rodzic który miesza swoje dziecko w patologię (a wszystko co związane z piłką nożną w polsce można pod to zakwalifikować) nie zasługuje moim zdaniem na cień współczucia. Nie oszukujmy się, to tylko wyrośnięte i byćmoże czasami troche bardziej cywilizowame wersje tych którzy ich pobili
    • erol4 Atak kiboli podczas dziecięcego turnieju piłkar... 28.12.12, 22:45
      I co to wszystko ze strony policji??? nikt nie złożył oficjalnego zawiadomienia więc jest po sprawie???? Jeżeli to było pobicie to przecież jest to ścigane z urzędu, nie potrzeba żadnych Oficjalnych zawiadomień. Jeżeli tym razem znowu odpuści się kibolom, następnym razem nakopią do dupy i kibicom i piłkarzom na turnieju o puchar komendanta.
    • Gość: YaBol Policja złapała jakiegoś bandziora, czy udawali... IP: *.internetia.net.pl 29.12.12, 01:29
      że nic się nie dzieje??? Dostał któryś solidnie pałą po łbie? Z artykułu wnioskuję, że kibole weszli na halę, zaczęli tłuc ludzi, żadne służby porządkowe na to nie zareagowały, oragnizator jest szczęśliwy, bo nikt nie zgłosił pobicia (ze strachu?).
    • benkmen Czyżby miał to być "rewanż " za coś 29.12.12, 09:29
      podobnego, co się kiedyś wydarzyło na Borowskiej we Wrocławiu? Raczej rewanż psychotyczny.
      • Gość: Cała Prawda Ja wiem kto to był IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.12, 15:31
        Słuchajcie to nic innego jak opryszczki z tego ich osiedla Zawiszów, mało kto wie że w Świdnicy była taka impreza. Policja powinna szukać na Zawiszowie tej bandy lub w okolicznych osiedlach.

Świdnicy to takie sceny są na porządku dziennym. Świdnica to niebezpieczne miasto co pokazują te linki i artykuły wszystko dzieje się w Świdnicy w małym mieście. Tyle patologi nie ma w żadnym dużym mieście co w Świdnicy. Świdnica to miasto przestępczości .

1 Atak Świdniczan na Ośrodek dla bezdomnych

2 Gangsterzy ( 1 ) ze Świdnicy

3 Pobili kierowcę ukradli mu auto i przyjechali do Wrocławia ze Świdnicy

4 Świdnica: Skatował kobietę i przez tydzień ukrywał w łóżku pod kołdrą

5 Świdnica: Zginął, bo zwrócił uwagę

6 Świdnica - pobił staruszka na śmierć

7 Straszne pobicie i komentarze Świdniczan do artykułu masakra

8 Pobite dwie 17 latki

9 kompletnie pijany nastolatek pobił policjanta

10 Tak się leją damscy bokserzy w Świdnicy FILMIK

11 Pobili kobietę bejsbolem

12 Groźni Gangsterzy (2 ) wolni

13 Policji też tam nie można wierzyć działali w groźnym Gangu
        • polujacy_na_kaczki Re: Ja wiem kto to był 29.12.12, 16:22
          Gość portalu: Cała Prawda napisał(a):

> Słuchajcie to nic innego jak opryszczki z tego ich osiedla Zawiszów, mało kto w
          > ie że w Świdnicy była taka impreza. Policja powinna szukać na Zawiszowie tej b
          > andy lub w okolicznych osiedlach.
          >
          > Świdnicy to takie sceny są na porządku dziennym. Świdnica to niebezpieczne mias
          > to co pokazują te linki i artykuły wszystko dzieje się w Świdnicy w małym mieśc
          > ie. Tyle patologi nie ma w żadnym dużym mieście co w Świdnicy. Świdnica to m
          > iasto przestępczości
          .
          >
          >
          Największa przestępczość pospolita jest zazwyczaj w średniej wielkości miastach, nie w największych. Zwłaszcza w miastach przemysłowych o wysokim bezrobociu. Wypisz-wymaluj Świdnica. Ale nie lepiej jest w Wałbrzychu, Legnicy (choć tam się ostatnio poprawiło, ale pod koniec lat '90 było to miasto o największej przestępczości- tuż przed Warszawą, Katowicami i Szczecinem).
          • Gość: Autorka Re: Ja wiem kto to był IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.12, 16:44
            Świdnica to małe miasteczko w porównaniu z Legnicą i Wałbrzychem. Jakoś nie przypominam sobie aby w Legnicy czy Wałbrzychu działał groźny gang tak jak to działa w Świdnicy. Świdnica też nie jest miastem przemysłowym mają tam jakąś podstrefę i tylko tyle. Artykuły pokazują że Świdnica to najgorsze miasto na Dolnym Śląsku miasto gdzie nawet policji nie wolno ufać. Świdnica to miasto gangów w żadnym innym mieście nie ma takiego czegoś jak tam w Świdnicy.

Takiego napadu też nikt inny nie zrobił tylko świdniczanie
            kontakt24.tvn.pl/artykul,atak-na-policjantow-policja-musiala-uzyc-broni-palnej,43191.html

Świdnica to zalążek patologii Dolnego Śląska kradzieże, włamania, pobicia, gangi, napady, i cholera wie co jeszcze.
    • Gość: Autorka z ostaniej chwili IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.12, 16:54
      Zamordowanie więc co tu dużo pisać i mówić, zasłaniać i dowartościowywać się innymi miastami jest tu bezsensu. To że w innych miastach jest może podobnie to nie znaczy że w Świdnicy jest super i bezpiecznie.
      swidnica24.pl/zabojstwo-na-pulaskiego/#comment-79617
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka