Dodaj do ulubionych

Zbieramy pieniądze dla Kuby

17.07.04, 14:05
zastanawia mnie trochę ta pewność co do przegrania procesu przez Vulevu. Jak
dotąd wypowiada się na ten temat tylko jeden człowiek, broker
ubezpieczeniowy. A wydaje mi się, że żaden prawnik nie mówi w ten sposób
publicznie o prowadzonym procesie przed jego rozpoczęciem. Tym bardziej, że
tutaj mamy do czynienia przecież z bezpośrednim sprawstwem osoby trzeciej.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.komuny.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 18.07.04, 14:35
      znalazł się adwokat VuleVu ! a może powiązany w układach sie odezwał nagle!
      • Gość: gość Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.komuny.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 18.07.04, 14:36
        KUBA nie poddawaj się, sportowcy zawsze zwyciężają!!!
        • Gość: X Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.04, 17:01
          Gość wystarczy spojrzeć na twoje IP i wszystko wiadomo kim jesteś.
    • Gość: tfurca kuba jest szczesciarzem ... IP: *.miedzyrzecz.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 18:58
      ... ze sprawa zajely sie media
      to bardzo ulatwia sprawe.
      vulevu musi beknac i to mocno,
      operacja jest szansa dla niego
      cholerna operacja droga,
      ja od 13 lat na wozku i tez
      marze o tym by sie zooperowac
      dzieki supermenowi

kuba trzymaj sie, nie daj sie
      PROPONUJE BOJKOT VULEVU

z powazaniem
      tomasz jakub syslo
      • Gość: gu BOJKOT VULEVU I RADIOBARU IP: *.miedzyrzecz.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 18:59
        bo to ten sam wlasciciel :)
    • Gość: Grafit66_(GieEr) SFD Również na pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:05
      Na Sportowym Forum Dyskusyjnym www.sfd.pl ogłoszona została cała akcja!
      Bardzo wiele osób zaaoferowało pomoc finansową! Wszystko jest na dobrej drodze!
      Trzymaj się Kuba, nie jesteś sam! Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!!

Pozrawiam! Grafit66, oraz SFD Team!
      • Gość: Maciek Re: SFD Również na pomoc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:09
        gratulacje! jak prawdziwi sportowcy potraficie się zmobilizować
    • Gość: Retoryk Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 12:08
      Zoitgerg wydaje się być myślącym człowiekiem.
      Mój pogląd jest identyczny. Winę należy udowodnić, a co więcej niewinnie
      oskarżany podmiot ma prawo do odszkodownaia za poniesione straty moralne.
      Akcja Gazety jest niewątpliwie słuszna, ponieważ należy chłopakowi pomóc bez
      względu na to co, kto i jak.
    • Gość: GÓRAL Z SFD Re: ZASTRZYK FINANSOWY IP: 193.111.144.* 20.07.04, 15:23
      Z przyjemnoscia pragne poinformowac, ze akcja na sportowym forum dyskusyjnym
      www.sfd.pl nabrala niezlego rozmachu. Z oficjalnych informacji wiem, ze firma
      OLIMP SPORT NUTRITION przekaze na konto Kuby 10 tys. zl, do akcji wlaczyla sie
      rowniez jeszcze jedna firma z branzy suplementow dla sportowcow oraz setki
      uzytkownikow forum sportowego. Dzialamy dalej! Razem nam sie napewno uda! 3maj
      sie KUBA!!!!
    • Gość: Michal` Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: 195.150.162.* 20.07.04, 23:39
      Normalnie brak mi słow , co to sie dzieje na tym swiecie :-(((. Powinni wybic
      takich skur**********. Powinni przywrocic KARE SMIERCI !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: łukasz_SFD Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:44
        zyc sie odechciewa jak sie słyszy o takich gnidach... takich ludzi to powinni
        wsadzac od razu na dozywocie bez mozliwosci wczesniejszego zwolnienia. Dla
        sportowca nawet małą kontuzja niekorzystnie wpływa na psychike a co dopiero
        taki dramat... Trzymaj sie Kuba jestesmy z tobą!!
        • Gość: PL Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.04, 23:51
          Cieciu ile razy jeszcze zmienisz nick? Co ty synku myślisz, że ludzie są takimi
          idiotami, że nie zauważyli, że ponad 3/4 postów w tematach o tym Kubie pisze
          jedna i ta sama osoba, zmieniając tylko nicki. Próbujesz na siłę nakręcać temat?

Przejrzyjcie sobie wątki o Kubie i wpisy osobnika z tym IP:
          *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Palant wpisał się już pod około 100 różnych nicków.

• Gość: Anita Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 00:56
            ty jestes cieciem PL wszyscy co maja neostrade plus wyswitla sie
            neoplus.adsl.tpnet.pl to zalezy od konfiguracji sieciowej , ale z ciebie lamer
            PL - poczytaj najpierw o przydzilach i zakresach nr IP CIECIU buahahaha po
            cholere sie wypowiadasz jak nie masz pojecia o co w tym chodzi
          • Gość: Viki Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:10
            Nagonka po to by dostać miliony odszkodowania.
            Ktoś się naoglądał filmów amerykańskich.
    • Gość: klubowicz Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:23
      W vulevu zawsze przesiaduje towarzystwo bandytow i karkow, nic dziwnego, ze
      dzieja sie takie rzeczy.w radiobarze podobnie olbrzymi kolesie bezkarnie
      grasuja po sali i moga kazdego obrazic/uderzyc a ochrona nic nie zrobi...
      milej zabawy w "najlepszych klubach w miescie"
      a co do procesu mam nadzieje, zeby przegrali. Jesli ochrona nie reaguje to kto
      odpowiada?
    • Gość: Gość-Konrad Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 20:22
      Oczywiście,że masz rację wypowiedzi brokera są śmieszne i niczym nie
      uzasadnione żaden szanujący sie prawnik mający wiedzę o faktycznym przebiegu
      wydarzenia i jego okolicznościach nigdy nie wypowie sie w ten sposób. Trwa
      nadal dochodzenie, Kuba jak sie okazuje aniołkiem nie jest i nie był.Ta
      bijatyka to najprawdopodobniej gangsterskie porachunki.
    • Gość: soplica Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.crowley.pl 26.07.04, 09:58
      Moje dzieci też trenują judo.Pomogę.
      • zoitberg Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby 27.07.04, 10:45
        Nie znam Kuby, nie wiem gdzie jest Vulevu, zakladając wątek chciałem tylko
        zapytać jakiegoś prawnika (a jest ich chyba dużo na forum) jak to jest z tym
        odszkodowaniem, bo ten broker mnie zwyczajnie nie przekonuje. Czy ta sprawa
        rzeczywiście jest tak wygrana i na jakiej podstawie prawnej? I czy można w
        ogóle dostać od klubu odszkodowanie za pobicie? Ciekawi mnie to po prostu, bo
        dostać można nie tylko w Vulevu.
        Ale niestety mam wrażenie, że piszą w tym wątku tylko bezpośrednio
        zainteresowani, więc odpowiedzi się chyba nie doczekam.
        Życzę więc Kubie zdrowia i zostanie mi czekać na proces.
        • Gość: Viki Re: Zbieramy pieniądze dla Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 14:41
          Wydaje mi się, że masz rację . Osoby piszące to jakby jedna i ta sama osoba.
          Sprawa smutna i nudna ./
          ja już się w ten wątek nie włączę. BYe bye
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka