lokis91 16.03.13, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochaj.forumowicza.jak.siebie Wrocław dla wszystkich. Oto pierwszy film promu... 16.03.13, 20:22 Piękna inicjatywa. Szkoda, że prawdopodobnie będzie zawłaszczona przez gejów i ich próby zrównania związków opartych o seks homoseksualny ze związkami heteroseksualnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
piesiec81 Re: Wrocław dla wszystkich. Oto pierwszy film pro 16.03.13, 20:53 Nawet nie "prawdopodobnie", tylko z pewnością rzeczywistym celem parady będzie promowanie "właściwych i postępowych" zachowań pod pretekstem walki z "nietolerancją i rasizmem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsssSs parada to promowanie nienawisci w imie tolerancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 03:02 Glowne zalozenia: jesli masz odmienne poglady niz uczestnicy parady musisz byc represjonowany, szykanowany i nienawidzony "w imie tolerancji". Wiec katolicy, patrioci, biali, normalni beda obiektem plucia jadem. Promowane beda zachowania jak pedofilia, homoseksualizm, zoofilia (ktora w Niemczech zdelegalizowano dopiero w styczniu tego roku przez "faszystow"), imigracja i przymusowa akceptacja dla wszelkich zwyrodnien lewicowego elektoratu. Swietna okazja tez dla politykow lewicowych, zeby sie pokazac. Takie inicjatywy jak ta sluza rozłamowi spoleczenstwa i widzac je zaczynam popierac skrajna prawice, do ktorej nigdy nie pałałem sympatia. Bo ktos musi sie temu przeciwstawic. Imigranci dzisiaj NISZACZA KRAJE ZACHODNIE. Jest totalnie na odwrot niz to co zapowiadala lewicw i spelnilo sie to co zapowiadala prawica. Zapytajcie amerykanskich Indian co sadza o imigracji i jakie sa jej skutki. Albo Aborygenow. Albo innych ludow, ktore juz calkowicie wymarly. Tak samo przymusowa akceptaja dla dewiacji. Zaczynalo sie od tolerancji, konczy sie na adopcji dzieci, przywilejach i uznawaniu za normalne pedofilii, zoofilii, dendrofilii, koprofilii oraz kazirodztwa. Co, macie jakis problem z tym ze dwoje doroslych blisko spokrewnionych ludzi sie kocha ? Faszysci. Ciemnota i zascianek. To ich sprawa, a nie wasza. Milosc do dzieci tez jest normalna, wyborcza juz probowala przekonywac, ze pedofilia jest normalna orientacja seksualna. wyborcza.pl/duzyformat/1,127291,8570474,Czy_jestem_pedofilem_.html Jakis problem naziole ? Trzeba byc tolerancyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Nieheteronormatywni? 17.03.13, 10:55 Czy nieheteronormatywni to ci, których dawniej określano mianem pedały? Czy na tej paradzie będę mógł pojawić się z transparentem, na którym umieszczę napis: NIE DLA ADOPCJI DZIECI PRZEZ NIEHETERONORMATYWNYCH, to zostanę przepędzony, czy może w imię tolerancji zostanę dopuszczony, tak abym mógł głosić swe poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Nieheteronormatywni? IP: *.e-wro.net.pl 17.03.13, 13:22 Całe życie byłem tolerancyjny dla pedałów ale ci zaszli już za daleko w narzucaniu światu poglądu że to niegroźna choroba. Pedały spowodowały moją nietolerancję. Nie mówię ze to takie same odchylenia jak inne zboczenia seksualne ale czy ja muszę się godzić na to że pedały będą zohydzać świat który ja staram się naprawiać ? Tak jak mama prawo zabijać agresora na moja ojczyznę tak nie widzę innej rady jak przeciwstawić się siła zalewowi pedalstwa. Oczywiście nikogo do przemocy nie namawiam ale ludzie myślą tak jak ja. Jak każdy zrobi to co ja i co mu sumienie nakazuje to przegonimy z ulic lesbijki i pedałów do alkowy Dziś czytałem ze pedały zaanektowały wtorki w saunie w aquaparku. Obrzydliwe że muszą to robić w meijscach publicznych. Gdyby im na to pozwalać dalej niedługo będą to robić na przystanku. To nie miłość . Oni chcą epatować swoja odmiennością . To takie samo odchylenie jak seks z osobnikami swojej płci. Zgadzam się płacić za leczenie tych ludzi. Nie chcę ich bić ale jak mnie zmuszą to będę się bronił. Chyba zmuszą mnie abym się zapisał do NOP Zacznijmy działać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madeingermany Re: Nieheteronormatywni? IP: 193.59.74.* 17.03.13, 22:46 A znasz choć jednego "pedała"? Ja znam, mogę podesłać, poznasz, wali w pysk aż równo puchnie. Reflektujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prav Re: Wrocław dla wszystkich. Oto pierwszy film pro IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 20:58 > Piękna inicjatywa. Szkoda, że prawdopodobnie będzie zawłaszczona przez gejów i > ich próby zrównania związków opartych o seks homoseksualny ze związkami heteros > eksualnymi. Rzeczywiscie. Geje o niczym innym nie mysla, tylko zeby zawlaszczac piekne inicjatywy... Nie pomyslales, ze moze zbyt czesto przychodza ci do glowy skojarzenia zwiazane z seksem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOP My z NOP przepraszamy za kiboli IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.13, 22:57 Jak najbardziej popieramy białych homoseksualistów z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Wrocław dla wszystkich. Oto pierwszy film pro IP: *.e-wro.net.pl 17.03.13, 13:36 > Rzeczywiscie. Geje o niczym innym nie mysla, tylko zeby zawlaszczac piekne inic > jatywy... jeszcze o seksie w miejscach publicznych myślą. No i brzydzą sie seksem między osobnikami różnej płci i o tym tez dużo myślą. > Nie pomyslales, ze moze zbyt czesto przychodza ci do glowy skojarzeni > a zwiazane z seksem? To wpływ pedalstwa .Oni o niczym innym nie myślą. Oddajmy im dzieci na wychowanie a zobaczymy czy nie wyrosną na pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW zablokowane dodawanie komentarzy na YT, szkoda! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.03.13, 22:44 boicie się, co ludzie myślą naprawdę o tęczowych pedałach i lesbijkach, o pier...nych feministkach walczących o prawa psów a mordujących nienarodzone dzieci. Zapamiętajcie sobie raz na zawsze, ludzie mają w dupie wasze parady, ludzi interesuje to, żeby utrzymać miejsca pracy, żeby mieli co jeść, żeby dzieci głodne nie chodziły do szkoły. Pedalstwo już szuka okazji, żeby promować swe zdegenerowane urojenia seksualne pod płaszczykiem walki z nienawiścią. Jak widzę Biedronia plującego jadem na wszystko co "narodowe", to pięsci mi się zaciskają same. To jest Polska, a jak się nie podoba to won! Fora ze dwora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Kibol Wroclaw jest kolorowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.13, 22:55 > To jest Polska, a jak się nie podoba to won! Fora ze dwora No wlasnie... to jest Polska K O L O R O W A jak ci sie nie podoba... zawsze mozesz sie przeprowadzic do Ciepielowa Dolnego tam sami Polacy! Katolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW 100% poparcia! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.13, 22:54 Bardzo diobra inicjatywa. Wroclaw mowi dosc kibolstwu i faszyzmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: 100% poparcia! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.03.13, 23:05 Podczas II wojny, gdy złapano wroga w przebraniu innej, sojuszniczej armii, natychmiast go rozstrzeliwano. Nie podszywaj się więc pajacyku pode mnie. Moje stanowisko wobec lewactwa i tęczowego dewianctwa jest na tym i innych forach szeroko znane, więc nie poszło ci trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: 100% poparcia! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.13, 23:18 a co to masz wykupione prawa do tego nicka? > Podczas II wojny, gdy złapano wroga w przebraniu innej, sojuszniczej armii, nat > ychmiast go rozstrzeliwano ale ty masz naj....w glowie!!! takich jak ty powinno sie obserwowac 24h/dobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: 100% poparcia! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.03.13, 23:25 Pajacu dęty, skoro jesteś tak ograniczony, że nie potrafisz sam stworzyć własnego nicka, tylko podszywasz się pode mnie, nie jesteś wart abym tracił na ciebie swój czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW buziaczki :-x IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.13, 23:28 to sp....laj! bede mial cie na oku pajacu! buziaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: buziaczki :-x IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.03.13, 23:49 super, do zobaczenia na tej nędznej paradzie, tylko uważaj żeby przypadkiem dachówka ci nie spadła na głowę.... Kamienice są w kiepskim stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madeingermany Re: buziaczki :-x IP: 193.59.74.* 17.03.13, 22:36 Ty też jak widać po wypowiedziach, jesteś w kiepskim stanie Odpowiedz Link Zgłoś
piesiec81 Re: 100% poparcia! 16.03.13, 23:13 "Bardzo diobra inicjatywa. Wroclaw mowi dosc kibolstwu i faszyzmowi!" To nie jest zdanie mieszkańców Wrocławia, tylko jakiegoś gimbusa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: 100% poparcia! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.13, 23:20 > To nie jest zdanie mieszkańców Wrocławia, tylko jakiegoś gimbusa... lamusie... jestem mieszkancem Wroclawia od urodzenia. Podobnie jak moi rodzice. Mozesz sie slinic i pluc jadem. Wroclawianie mowia DOSC KIBOLO-FASZYZMU w tym miescie. WROCLAW JEST KOLOROWY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: 100% poparcia! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 16.03.13, 23:26 Idź pierdo.nij sie ze trzy razy o kant stołu czółkiem, potem pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
piesiec81 Re: 100% poparcia! 16.03.13, 23:49 Jad i plwocina to m.in. z Twoich wypowiedzi się wylewa - to po pierwsze. Dziwne, że tego nie zauważyłeś Zgodnie z netykietą nie powinno się używać Caps Locka w wypowiedziach internetowych - jest to niekulturalne i jest odbierane jako krzyk lub też próba wywarcia presji - to po drugie Wykrzyczałeś coś o rzekomych faszystach i kolorach Wrocławia - zaklinanie rzeczywistości poprzez użycie Caps Locka się nie udało. No może nie do końca - Wrocław jednak jest kolorowy - błękitne niebo nad miastem w słoneczne dni, zielona trawa na wałach nad Odrą, kolorowe reklamy, ale dominuje szara codzienność, gdy wielu kombinuje, jak przetrwać do głodowej wypłaty/zasiłku albo dostać się do lekarza, a nie kontempluje nad niezmiernie wątpliwym "pseudofaszyzmem", czy tolerancją dla gejów - zakładam jednak, że nie o takie kolory Ci chodziło No i najważniejsze - wybierasz się na paradę? Ona ma w nazwie "Wrocław dla wszystkich bez nienawiści". Poprzez zamieszczanie takich "merytorycznych" wpisów, jak Twój, czy Anty-Kibola sprawiacie tylko, że szczytne, podszyte humanizmem hasło parady (a w szczególności pierwsza jego część) brzmi jak szyderstwo i tylko utwierdzacie przeciwników w tym, że mają rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: 100% poparcia! 23.03 Warszawa IP: *.e-wro.net.pl 16.03.13, 23:57 Lewactwo chyba się bardzo obawia, że w Warszawie będzie ogromna manifestacja pt." Tusek won!" Ciekawe czy na tej "kolorowej" paradzie będzie można mieć plakat ze zdjęciem 12 tygodniowego płodu i z napisem: " JA TEŻ MAM PRAWO DO ŻYCIA!" ? To będzie głos najsłabszych, tych wykluczonych z dyskusji pt." czy mam prawo do życia". Lewaki i feministki od razu pewnie zaatakują, w ramach...tolerancji..... Odpowiedz Link Zgłoś
piesiec81 Re: 100% poparcia! 23.03 Warszawa 17.03.13, 10:10 "Ciekawe czy na tej "kolorowej" paradzie będzie można mieć plakat ze zdjęciem 12 tygodniowego płodu i z napisem: " JA TEŻ MAM PRAWO DO ŻYCIA!"" Facet pewnie zostałby "oszołomem dnia", ale gdyby jakaś odważna kobieta wyciągnęła plakat o podobnej treści, to zapewne szybko dowiedziałaby się, że tolerancja jest tylko dla wybranych. Prawdopodobnie wyleciałaby z demonstracji na kopach pobita przez jakiegoś miejscowego lewicowego aktywistę (tak, jak to miało miejsce w Warszawie na manifie, gdzie piotr nowak z lewica.pl skopał manifestantkę). A może jakby zadeklarowała, że po urodzeniu dziecka odda je do adopcji parze gejów z Zachodu, to zostałaby bohaterką? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Re: 100% poparcia! 17.03.13, 10:26 Całkowity błąd w rozumowaniu. Ksenofobia we Wrocławiu nie istnieje a jest wymyślana tylko po to ,aby mogły istnieć organizacje walczące z ksenofobią. Jeszcze jedno - jeśli Polka nie chce iść do łóżka z czaroskórym to nie jest akt ksenofobii. Jeśli ten przy okazji dostanie po pysku od jej kolegi stającego w obronie jej godności to też nie jest akt ksenofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madeingermany Re: 100% poparcia! IP: 193.59.74.* 17.03.13, 22:42 O czym ty mówisz? Jakiś czarny chciał iść z tobą do łóżka? To niesłychane! Trzeba stanąć w twojej obronie, no chyba, że to ksiądz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aNty Kibol do DW: IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.13, 17:33 ciekawe czy szefostwo wie o tym,ze ma naziola wsrod pracownikow. zapytam! mailem info.wroclaw@***.pl i listownie: Powstancow Slaskich *a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: do DW: IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.03.13, 22:46 Nazista-członek partii NSDAP, poza tym smarku, nie nazywaj mnie nazistą, bo się kompromitujesz. Jestem Narodowcem, nacjonalistą. Nie nazistą, faszystą, św. Mikołajem czy nie wiem kim jeszcze. Jak nie widzisz różnicy, to dyskusja z tobą zakończona. P.S-nie strasz mnie @, poza tym coś ci chyba chyba pojebało, ale ślij, nawet do papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Wrocław dla wszystkich. Oto pierwszy film promu... 17.03.13, 07:40 Tak samo jak lewackie bojowki blokowaly Marsz Niepodleglosci, tak samo nalezy blokowac ten marsz bolszewikow i ich srodowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madeingermany Re: Wrocław dla wszystkich. Oto pierwszy film pro IP: 193.59.74.* 17.03.13, 22:25 A co ty chłopczyku wiesz o bolszewikach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Czy NOP pomaszeruje jako wykluczeni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.13, 08:52 "Już za tydzień ulicami Wrocławia przejdzie radosna, kolorowa parada "Wrocław dla wszystkich bez nienawiści". Uczestnicy będą szli w imię tolerancji i szacunku dla inności" W/g powyższych kryteriów kwalifikują się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Wrocław dla wszystkich. Oto pierwszy film pro IP: *.w90-60.abo.wanadoo.fr 17.03.13, 10:03 tnij.com/jVyKu WOW tnij.com/jVyKu WOW tnij.com/jVyKu WOW Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Wrocław dla wszystkich. Oto pierwszy film promu... 17.03.13, 10:21 Aby istniały takie organizacje trzeba zdrowemu wcisnąć chorobę. dzieje się to od pewnego czasu. Dutkiewicz to dupa nie prezydent bo pozwala na takie antypromowanie Wrocławia. Akty ksenofobii stanowią zero, zero nic promila czynów zabronionych. Proszę mi powiedzieć - jeśli Wrocław jest ksenofobiczny to ile takich czynów w ostatnim półroczu dotyczyło Koreańczyków? Stanowcze nie dla takich manifestacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Psich kup tez coraz więcej IP: 78.10.90.* 17.03.13, 11:20 Kolorowych coraz więcej i psich kup coraz więcej. Jedno i drugie trzeba usuwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOP NOP deklaruje sie posprzatac Wroclaw IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.13, 13:32 z psich kup! Prezes NOP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madeingermany Re: NOP deklaruje sie posprzatac Wroclaw IP: 193.59.74.* 17.03.13, 22:28 do tego MOP, sorry NOP sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Wrocław dla wszystkich. Oto pierwszy film pro IP: *.xdsl.centertel.pl 17.03.13, 11:39 "PEDLASTWO NIE PRZEJDZIE!" Oczywiście, że nie przejdzie i wiesz to z własnej autopsji Kochany :) Orientacja nie przechodzi, po prostu musisz ją w sobie zaakceptować i zacząć cieszyć się życiem drogi Kryptogeju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOP Różowa Swastyka! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.13, 13:37 Wybaczcie ale musi trochę czasu upłynąć by wszyscy Naziści zaczęli rozumieć, że Gay'e są wśród nas. Co 3 przedstawiciel NOP przyznaje do kontaktów homoseksualnych. en.wikipedia.org/wiki/The_Pink_Swastika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Różowa Swastyka! IP: *.xdsl.centertel.pl 17.03.13, 15:49 No właśnie! Co trzeci się przyznaje. Jeśli dodać tych co się nie przyznają, to już lepiej nie gadać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heteryk 100% Re: Różowa Swastyka! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.13, 15:59 mysle,ze ci co krzycza najbardziej o zakazie pedalowania... maja sami z tym problem. Ze wzgledu na poglady/religie/kulture uwiezieni we wlasnych umyslach staraja sie pokazac swiatu, ze geje to nie my... a tu taka niespodzianka. ich naturalna sklonnosc daje swoj spust podczas meczy, wspolnych wypadow na piwo. Mozna sie upic, posciskac, popatrzec na swoje male fiuty przy pisuarze. Taka kibolsko-gejowska rzeczywistosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Różowa Swastyka! IP: *.static.tvk.wroc.pl 17.03.13, 22:26 Wg badań psychologów najbardziej gejów obawiają się Ci, którzy się boją, że ulegną w chwili słabości. Odpowiedz Link Zgłoś
katonzwybiorczej Re: Różowa Swastyka! 17.03.13, 22:39 Wg badań psychologów większość homoseksualistów męczy się sama ze sobą. Aby zmniejszyć męczarnie gejów i lesbijek homoseksualizm zostanie powtórnie wpisany na listę chorób. 20 lat poza listą chorób, to o 20 lat za dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Różowa Swastyka! IP: *.static.tvk.wroc.pl 18.03.13, 00:07 Pokaż te badania - sam je napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Bandi Znalezione na interii. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.03.13, 06:30 Polscy Nacjonaliści, pozdrawiam Was. Rozpoczyna się dla Nas wspaniała epoka, Polska wreszcie się przebudziła. Zdobędziemy władzę, ale najpierw musimy zdobyć poparcie Narodu Polskiego. Jestem przekonany, że nadchodzi czas, że miliony ludzi, którzy nas potępiali, wstąpi w nasze szeregi i będą podziwiać wraz z nami nasze dzieło, okupione ogromnym wysiłkiem Nową Rzeczpospolitą Polską. Polskę wielką, silną i honorową! Jeśli żydowskim pismakom wydaje się, że mogą nas zastraszyć ukrytymi groźbami, niech lepiej uważają! NASZA CIERPLIWOŚĆ MA SWOJE GRANICE!!! Pewnego dnia zamkniemy ich brudne, kłamliwe, żydowskie usta. Rodacy, nie martwcie się. Koniec czerwonego, lewacko-pedlskiego terroru jest bliższy niż sądzicie, a wy-komuchy, możecie się spodziewać najgorszego lania jakie wam spuszczono... Nasi przeciwnicy myślą, że My jesteśmy nacjonalistami, nietolerancyjni, homofobiczni, nie do zniesienia. Krytykują nas za to, że ośmielamy się manifestować wartości Narodowe i palcem pokazywać wrogów naszego kraju, I maja rację!!! JESTEŚMY NIETOLERANCYJNI!!! Naszym celem, jest likwidacja wszystkich organizacji lewackich, których fundamenty powstały na wartościach antynarodowych, jako elementu antypatriotycznego. Odpowiedz Link Zgłoś