tabletka_bez_krzyzyka 18.04.11, 22:36 Mam pytanie - czy mail gazetowy to zawsze nick@gazeta.pl? Czy wzór jest zawsze taki sam? Dopytuję, bo narobiłam bigosu. Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: mail gazetowy 18.04.11, 22:47 U mnie tak, więc myślę że u innych też. Mam 2 maile: jeden tzw. forumowy i drugi- do prywatnej korespondencji- w każdym tak właśnie adres wygląda. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: mail gazetowy 18.04.11, 23:43 Nie każdy nick na forum ma podłączony adres. Ja mam akurat, ale nowe nicki niekoniecznie. Odpowiedz Link
at.at Re: mail gazetowy 18.04.11, 22:50 Tak, zawsze. Nick to po prostu część nazwy maila. Jak się logujesz, to wpisujesz nick@gazeta.pl. Jak chcesz wysłać maila do osoby z forum, to też nick@gazeta.pl Odpowiedz Link
meggi79 Re: mail gazetowy 19.04.11, 08:31 A mój gazetowy meil nie działa Chociaż konto mam chyba 6 lat Nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link
kasiak37 Re: mail gazetowy 19.04.11, 09:35 to ja chcialam tylko powiedzoiec ze nie zawsze gazetowy nick@gazeta.pl to adres mailowy.Najpierw trzeba zalozyc poczte.Mozna miec sam nick do forumowania a wcale nie miec aktywowanej poczty na gazeta.pl. Odpowiedz Link
at.at Re: mail gazetowy 19.04.11, 10:22 To cofam moją wypowiedź. nie wiedziałam, że pocztę aktywuje się osobno. Odpowiedz Link