Dodaj do ulubionych

STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 14:27
Jesli jest na forum ktos kto mial okazje byc na tej imprezie z mila checia
zapoznam sie z wasza opinia na ten temat
Jesli mozecie napiszcie prosze krotka recenzje
Chcialbym wiedziec co wam sie podobalo , co wam sie nie podobalo , skad
dowiedzieliscie sie o imprezie , kogo chcielibyscie zobaczyc w przyszlym roku
etc.
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 14:59
      Chyba mam przyjemnośc odpowiadac na list Maćka wokalisty zespołu Ocean.Po
      pierwsze to podczas koncertu afiszowaliscie sie witryną internetową
      www.ocean.pl wszedłem na ta strone a tu tylko wyświetla się główna i nie mozna
      wejść dalej nigdzie co jest? Ogólnie to byłem tylko na waszym koncercie,
      jesteście zespołem bardzo energetycznym i rozbawiliscie publiczność do
      czerwoności gdyby nie pewna monotonia która się wkradła pod koniec koncertu
      czyli szybka muzyka i spiew i póżniej uspokojenie. Zwróć uwage,że wszystkie
      piosenki waszej grupy w ten sposób wyglądają. A tak całkiem prywatnie to
      przyszedłem zobaczyć Ciebie czyli osobe z którą chodziłem do podstawówki przez
      jakieś 3 lata zanim nie uciekłeś od nas do sportowej. Po koncercie byłem
      podbudowany,że z kimś takim kto tworzy tak dobrą muzykę chodziłem do jednej
      klasy. Pozdrawiam
      • Gość: Maciek Re: STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 15:25
        Ale ten swiat maly !!!!
        Jesli chodzi o www to tak jak mowilem na koncercie - str dopiero staruje i
        zapewniam ze w przeciagu najblizszych 2 tygodni wszystko powinno dzialac jak
        nalezy
        Jesli chodzi o sama muzyke oceanu to musisz pamietac ze koncert rzadzi sie
        innymi prawami i - wiem z praktyki - nie ma tutaj miejsca na jakies skoki
        stylistycze mozliwosc pokazania czegos bardziej zroznicowanego
        zachecam do przesluchania naszego minialbumu "6" - wydaje mi sie ze zawarty tam
        material pokaqzuje ze stac nas na zupelnie inne granie ( sa tam numery ktorych
        dla odmiany nie gramy na zywo )
        ze wzgledu na fakt iz wspolorganizowalem ta impreze zalezy mi tez na waszej
        opini odnosnie samej imprezy , jej pomyslu , miejsca innych zespolow etc.

pozdr i mam nadzieje do zobaczenia na koncercie

ps. dzisiaj tj 22.III.gramy w samym życiu (pod Palacykiem )start o 21:00 wstep
        wolny - przed koncertem ocean w wersji semi akustycznej
      • Gość: igo Re: STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 10:16
        git
    • Gość: Karola Re: STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002 IP: 217.96.19.* 23.03.02, 13:57
      O koncercie dowiedziałam się (jak to zwykle bywa) z plakatów.
      I przyszłam głównie dlatego że grał zespół Fruhstuck, który bardzo bzrdzo cenię
      (ogromne podziękowania za przekaz). Zanim jednak zagrał Fruhstuck miałam okazję
      po raz pierwszy zapoznac się z zespołem Ocean. I naprawde zostałam pozytywnie
      zaskoczona. Całość spodobała mi się na tyle, że wczoraj wybrałam sie takze na
      ich koncert do Życia i było równie fajnie :))). Więcej takich imprez!!!
      A co do przyszłości to fajnie było by usłyszeć na takim festiwalu zespół
      Happy Pills. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
    • Gość: maciek Re: STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 23:02
      milo to slyszec
      a Happy Pils to faktycznie zespol godny zainteresowania
    • Gość: Maciek Re: STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 09:54
      Czyzby nikt z forumowiczow nie wiedzial nic na temat tej imprezy
      Czekam na wasze opinie
      • Gość: szczota Re: STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002 IP: *.ok.ae.wroc.pl 26.03.02, 12:34
        Cóż, całkiem interesująca imprezka.Wjazd darmowy, lokal w porządku,światła
        bez zarzutu.Troszeczkę szwankował dźwięk, przez co niektóre partie wokalne były
        nieco niezrozumiałe.Mylę się, czy Ocean i Fruhstuck mają wspólnego basistę?
        (tylko w innej koszulce).Jeśli tak,to dlaczego?Jest taki rewelacyjny,czy może
        niewiele jest przyzwoitych basistów w ogóle w okolicy?Ale to dygresja.
        Postuluję więcej takich imprez i to jak najszybciej,bo fani cięższego
        rockowego grania naprawdę się we Wrocławiu nudzą.Pozdrawiam i tak trzymać
        chłopaki(aha,nie słuchacie za często Korna i Linkin Park?;)
        • Gość: Maciek Re: STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 18:19
          Z dzwiękiem to juz raczej wina samej sali i jeje akustyki bo naglosnienie bylo
          naprawde z gornej polki

jesli chodzi o wspolnego basiste to zebralismy sie bardziej towarzysko a
          dopiero potem okazalo sie ze jest rewelacyjny

z gory informuje ze to na pewno nie ostatnia impreza tego typu i moze juz nie
          dlugo znow zaskoczymy czyms wroclaw

jeli chodzi o Korna i LinkinPark to nie sa to nasi faworyci - z tego co sie
          orientuje to tylko gitarzysta oceanu ma plyte LinkinPark - ale to juz taki los
          malo znanych zespolow ze zawsze sa do kogos porownywani
          w zasadzie pokazdym koncercie ktos nas do czegos porownuje ale co smiesniejsze
          zawsze sa to inne zespoly - a to bardzo dobry znak
          tak naprawde bardziej nas inspiruja srtarsze zespoly jak kingsX , Soungarden ,
          StoneTemplePilots , CorrosionOfConformity etc. ktorych nikt nigdy nie wymienia
          pozdr i dzieki za rzeczowa opinie
    • Gość: Maciek Re: STUDENCKA WIOSNA ROCKOWA 2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 13:52
      czekam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka