Dodaj do ulubionych

problemy z siecią T-Mobile

13.06.13, 22:48
Hej,
od wczoraj mój telefon ciągle gubi sieć. Ustawiony w różnych konfiguracjach - 2G, 3G, mieszane... nic nie pomaga. Włączenie i wyłączenie tylko na chwilę, ręczne wyszukiwanie sieci także... Wiem, że w planie były jakieś prace modernizacyjne... Dajcie znać czy ktoś też ma taki problem. Telefon mam w miarę nowy, jeśli to nie problem sieci to muszę się wybrać do serwisu:/

Pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedź,
Truskawkowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaruga Re: problemy z siecią T-Mobile IP: *.internetia.net.pl 13.06.13, 23:05
      Jeśli problem jest w jednej lokalizacji (np. w okolicach domu) to można założyć że to sprawka remontu sieci radiowej. Ale takie prace robi się punktowo po jednym nadajniku, więc jeśli masz takie problemy w innych częściach miasta gdzie wcześniej było OK, to prawdopodobnie masz problem z telefonem.
      • Gość: S3 Re: problemy z siecią T-Mobile IP: *.dialog.net.pl 14.06.13, 07:07
        A jaki to telefon ?
        Ja mam ostatnio problem z plusem. Brak transmisji danych i podczaswybierania numeu nie słychać sygnału marszrutowania. A na dodatek zdarza się mi dodzwonić w zupełnie inne miejsce niż planowałem.
        • truskawk0wa Re: problemy z siecią T-Mobile 14.06.13, 20:49
          Ja mam Sony Xperię S... ale już sprawdziłam i problem z siecią mam tylko w centrum miasta - rynek. Krzyki i inne części miasta bez problemu. Dzwoniłam do T-Mobile i problem powinien skończyć się w niedzielę. Oby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka