Dodaj do ulubionych

"Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się p...

23.06.13, 14:15
Następnym razem wpadną od razu z kijami i maczetami....
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 15:34
      "Nie przypominam sobie, by kiedykolwiek indziej - nie tylko za mojej kadencji, ale również za rządów moich poprzedników - na sali wykładowej musiała interweniować policja, nie mówiąc o brygadzie antyterrorystycznej."

W tym cały sęk, że nie musiała. Protestujący ludzie nie mieli broni i poza werbalnym wyrażeniem swoich przekonań posiadali jedynie transparent. Kto wezwał antyterrorystów? Kto weźmie za to odpowiedzialność i poniesie koszty całej akcji?

"Podczas wykładu mieliśmy jedynie do czynienia z wyzwiskami, ale przypomnę, że kilka miesięcy temu ci sami ludzie napadli na wrocławski squat. To jest niebezpieczne."

Skoro ci sami, to poproszę o dowody.
      Dodatkowo - jakimi wyzwiskami? Ci ludzie po prostu przypomnieli o przeszłości pana profesora, przeszłości, która ciągnie się za każdym człowiekiem, przeszłości, za jaką każdy z nas powinien brać odpowiedzialność. Ten człowiek był w NKWD i był częścią aparatu krwawo zwalczającego polskie organizacje niepodległościowe!

"Uczelnie to miejsca otwartych debat i dyskusji, dlatego trudno komukolwiek odmówić udziału w wykładzie."

Proszę wobec powyższego zaprosić na wykład któregoś z oprawców Auschwitz, czy - aby było regionalnie - z Gross Rosen. I nie zapomnieć klaskać - przed jego odczytem i po.
      • Gość: bajednajaga w Polskę idziemy, drodzy panowie ... IP: 165.230.75.* 23.06.13, 18:25
        ... gdyby nam kiedyś tego zabrakło ...
        Nie, nie zabraknie.

Niestety.
    • muzzyczny "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się p... 23.06.13, 16:47
      banda komunistów i socjalistów w garniturach zawdzięczająca swoje posadki układom z partią
      mieniących się naukowcami z tytułami
      a wspierających czerwonych i uczelniany nepotyzm,wazeliniarstwo,
      • Gość: fgh Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.e-c.com 23.06.13, 17:03
        Dokładnie. Cwaniaki z tytułami profesorskimi z UWr mają też niejedno za uszami, tylko robią swoje w "sprytniejszy", można by powiedzieć "bardziej cywilizowany" sposób (np. nie krzyczą na cały głos, tylko dzwonią do zaprzyjaźnionego dziennikarza z wysokonakładowej gazety albo kolegi będącego wysoko postawionym politykiem). Summa summarum postępowanie mniej więcej takie samo, tylko bardziej wysublimowane środki. Wystarczy trochę podrążyć na uczelniach, kto komu zawdzięcza posadkę, kto kogo wykończył, kto z kim jest spokrewniony, kto ma jakich znajomych, posłuchać wypowiedzi doktorantów i studentów... Wszyscy choć trochę zorientowani doskonale wiedzą, że są to takie same świnie, tylko cwańsze.
        • Gość: doktorant Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: 69.195.136.* 23.06.13, 17:09
          Mądre słowa, polecam np. sławny artykuł z "Wyborczej" A. Dybczyńskiego o kulisach załatwiania róznych spraw na uniwersytecie, układach i układzikach jakie rządzą środowiskiem akademickim na kazdym niemal kroku:

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,9022221,Jestem_baronem__Nie_chce_dluzej_zyc_w_sredniowieczu.html
        • ten-tele-program Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 20:28
          Gość portalu: fgh napisał(a):

> Dokładnie. Cwaniaki z tytułami profesorskimi z UWr mają też niejedno za uszami,

Typowy post zakompleksionego nacjonalistycznego półgłówka, przez który przemawia zazdrość
          • Gość: Ja Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 20:37
            To teraz już sie nie jest "antysemitą" tylko
            naziolem, faszystą, zakompleksionym nacjonalistycznym półgłówkiem??

Szkoda, że tylko w taki sposób potrafisz dyskutować.
            • ten-tele-program Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 20:50
              Gość portalu: Ja napisał(a):

> To teraz już sie nie jest "antysemitą" tylko
              > naziolem, faszystą, zakompleksionym nacjonalistycznym półgłówkiem??
              >
              > Szkoda, że tylko w taki sposób potrafisz dyskutować.

z NOP jemu podobnymi nie ma co dyskutować. Brunatne bagno było, jest i będzie brunatnym.
              NOP potrafi "dyskutować"- dzisiaj pokazało po raz kolejny zasady etykiety.
              Człowieku, czy ty nie widzisz, jakie to padło?
              • Gość: Ja Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 20:56
                > Człowieku, czy ty nie widzisz, jakie to padło?

Mówisz o Baumanie?
                Nie wiem, należał do NKWD, ale nigdy nie został osądzony.
                Może to był sprawiedliwy wśród narodów świata?
                Jakiś wyjątkowy Żyd NKWDzista, który pomagał Polakom i narażał dla nich swoje życie?

Bardzo wielu Polaków narażało życie, żeby pomagać Żydom. Bardzo nieliczni z nich dostali tytuł "sprawiedliwy wśród narodów świata" czym napluto na całą resztę Polaków, którzy życie narażali, a zostali potraktowani tak, jakby na równi z Niemcami mordowali Żydów.

Cała masa Żydów była w NKWD. Wypadałoby teraz sprawdzić, czy znajdzie sie choć jeden sprawiedliwy. Może nim akurat jest Bauman?
                • ten-tele-program Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 21:10

> > Człowieku, czy ty nie widzisz, jakie to padło?
                  >
                  > Mówisz o Baumanie?

Gdzieżby tam. Mówię o NOP i wszystkich nacjonalistach

Oczywiście, że nie. cenię Baumana
                  > Nie wiem, należał do NKWD, ale nigdy nie został osądzony.
                  > Może to był sprawiedliwy wśród narodów świata?
                  > Jakiś wyjątkowy Żyd NKWDzista, który pomagał Polakom i narażał dla nich swoje ż
                  > ycie?
                  >
                  > Bardzo wielu Polaków narażało życie, żeby pomagać Żydom.

No masz racje. Ale jeszcze więcej, kilkadziesiąt tysięcy szmalcowników i dziesiątki tysięcy prymitywnego chłopstwa w polskich wsiach,, parających się we wspomaganiu holocaustu.
                  Już nie ma co wspominać o policji polskiej współpracującej z hitlerowcami, pomagającej również w pacyfikowaniu gett

Bardzo nieliczni z nic
                  > h dostali tytuł "sprawiedliwy wśród narodów świata" czym napluto na całą resztę
                  > Polaków, którzy życie narażali, a zostali potraktowani tak, jakby na równi z N
                  > iemcami mordowali Żydów.

Tylko się nie rozpłacz:))
                  >
                  > Cała masa Żydów była w NKWD. Wypadałoby teraz sprawdzić, czy znajdzie sie choć
                  > jeden sprawiedliwy. Może nim akurat jest Bauman?
                  • Gość: Ja Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 21:27
                    A skąd masz takie dane ilościowe?
                    Bardzo proszę o źródło ilu polaków w czym uczestniczyło.

Ja wiem, że w mojej rodzinie było trochę takich co pomagali. Może u ciebie wszyscy byli szmalcownikami i stąd takie przypuszczenia o skali tego zjawiska.
                  • pawelly Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 21:50
                    wiem, że czerpiesz z grossa i jemu podobnych tałatajstw, ale te paszkwilne ahistoryczne, haniebne, bezczelny tezy o Polakach jako o największych antysemitach i pomagierach hitlera możesz sobie darować na wstępie, ciekaw jestem czy powiedziałbyś mi to samo prosto w twarz.
      • ten-tele-program Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 20:26
        muzzyczny napisał:

> banda komunistów i socjalistów w garniturach

Dlaczego banda?

Niech zgadnę. Jesteś zwolennikiem tej nacjonalistycznej agresywnej hołoty?
        • Gość: Ja Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 20:40
          Nie musi być niczyim zwolennikiem, wystarczy że jest przeciwnikiem zbrodni stalinowskich i działań NKWD. Strzały w tył głowy, mordowanie ludzi, tortury, wyrywanie paznokci, bicie i wiele innych wymyślnych tortur.
          Wystarczy przeciwstawiać się komunistycznemu terrorowi, żeby wiedzieć co znaczy zapraszanie NKWDzisty na wykład na "Polskim" uniwersytecie. Promocja systemów totalitarnych w tym kraju jest zakazana, a ten człowiek nie został nawet osądzony nie mówiąc o skazaniu!!! A teraz jeszcze śmie pouczać!
          • ten-tele-program Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 20:53

> Nie musi być niczyim zwolennikiem, wystarczy że jest przeciwnikiem zbrodni stal
            > inowskich i działań NKWD. Strzały w tył głowy, mordowanie ludzi, tortury, wyryw
            > anie paznokci, bicie i wiele innych wymyślnych tortur.

Typowa emocjonalna demagogia, płytka merytorycznie.
            To właśnie typowy dla zakutych- nacjonalistycznych łbów sposób argumentów, nie mający nic wspólnego z tematem, nie różniący się niczym od bolszewickiej albop nacjonalistycznej retoryki, a właściwie pseudoretoryki
            • Gość: Ja Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 21:04
              > Typowa emocjonalna demagogia, płytka merytorycznie.
              > To właśnie typowy dla zakutych- nacjonalistycznych łbów sposób argumentów, nie
              > mający nic wspólnego z tematem, nie różniący się niczym od bolszewickiej albop
              > nacjonalistycznej retoryki, a właściwie pseudoretoryki

Widzę, że masz problemy w prowadzeniu rozmów i nie dostrzegasz zależności pomiędzy poszczególnymi wypowiedziami.
              Zatem postaram się wyjaśnić.

Kolega wyżej napisał o bandzie socjalistów i komunistów w garniturach.
              Ty nie zrozumiałeś dlaczego. Zapytałeś dlaczego "banda" i delikatnie mówiąc zacząłeś podejrzewać że kolega jest sympatykiem NOP.
              Na to ja odpowiedziałem, że nie musi być sympatykiem NOP, żeby uważać ludzi, którzy zapraszają NKWDzistę na wykład za "bandę". Po prostu najbardziej zbrodniczy system totalitarny w dziejach świata, którego zbrojnym ramieniem było NKWD nie jest uznawany za coś godnego promocji. Ba powiem więcej, promocja tego systemu jest niezgodna z prawem. Każdy uczciwy człowiek uzna takie zachwianie za godne pogardy. To tak, jakby zapraszać do Izraela na prowadzenie wykładów byłych SSmanów.

Ttak wiec mój post był odpowiedzią na dwa zagadnienia które poruszyłeś
              1) bandy
              2) sympatyzowania z NOP
        • gandan-10 Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 24.06.13, 11:37
          Ma pan skrajne widzenie spraw,tagze niewiedza o latach wojny i powojennych dzialan tz. polskich wladz na terenach ziem zachodnich itd.Prosze pamietac,ze zmiany nastapia,jest to naturalne,jest pan przybyszem do naszych miast i ziem,skonczy sie to bardzo zle.Polacy to idealny narod,smiac sie czy plakac,jaki jest swiat wie coraz bardziej.Kogo pan nazywa holota,w swym wschodnim mysleniu,sam siebie i sobie podobnym.Merytorycznie jest pan skonczony w naszym miescie.
    • Gość: Kilo Re: Symptomatyczne, że nikt nie podejmuje dyskusj IP: 91.90.160.* 23.06.13, 16:50
      Tu nie ma o czym ani z kim dyskutować - na rzeczowe argumenty macie wywrzaskiwanie nacjonalistycznych sloganów, a to nie jeszcze dyskusja.
    • labandera Enough is enough 23.06.13, 16:53
      Mam nadzieje, że nie skończy się na czczym gadaniu i pojawi się szeroka koalicja, która przystopuje i sprowadzi na ziemię odradzające się i wychodzące ze swych bandyckich nor środowiska neofaszystowskie. Hitler też zaczynał od parlamentaryzmu i zgrywał dobrego wujka, który obroni kraj przed Żydami i obcym kapitałem, a skończyło się na totalnej katastrofie na skalę światową.
      Żadnej tolerancji dla bandytyzmu, żadnej zgody na stawiane nam przez nich warunki, trzeba dawać opór tym środowiskom w każdym miejscu i przy każdej okazji. Jest to obowiązek wszystkich którzy znają historię naszego narodu, uważają się za patriotów, humanistów i demokratów.
      www.youtube.com/watch?v=WS32iAnPUAo
    • Gość: fgh Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.e-c.com 23.06.13, 16:57
      Ano właśnie, jakie "autorytety", takie reakcje. Nie sądzę, aby zebrani na sali prominenci w garniturach byli tak naprawdę zainteresowani wysłuchaniem, co mieli do powiedzenia przybyli adwersarze. Najłatwiej wywalić pod byle pretekstem, a gdy ktoś próbuje się opierać - dołożyć jeszcze w mediach, że byli agresywni. Swoją drogą kogo obchodzą zadymy na jakiejś prowincjonalnej uczelni, indoktrynującej młodzież wykładami byłych esbeków? Duch Bieruta w UWr jak widać wiecznie żywy. "Gazeta Wyborcza" powinna raczej napisać, kto zapłacił za bilet lotniczy i hotel dla tego niedorobionego profesora. Pewnie wszyscy podatnicy, ci prześladowani przez UB także.
      • Gość: babajednajaga Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: 165.230.75.* 23.06.13, 17:46
        Wywalenie byli słusznie, tak by się stało w każdym cywilizowanym kraju. W wielu interwencja policji byłaby mniej delikatna.

Najłatwiej szumieć, pluć na innych i "bronić historii" zamiast zabrać się do roboty.
      • theovanwroclove medalowa prowokacja plagiat sprzed parunastu lat 23.06.13, 19:35
        CZY KTOS W KOŃCU NAPISZE CZYM CI ,,NAZIŚCI" ZAGROZILI ZE TRZEBA BYŁO ANTYTERRORKE WZYWAĆ????
        ja rozumiem, że Dutkiewicz , na przemian z przejawami totalitanych zachowań (...do Łodzi, wyspę zamknę, przechytrzając studentów, bo tak, Romowie won etc) BARDZO MEDIALNIE UDAWADNIA ZE NIENAWIDZI NAZIZMU FASZYZMU ITP
        ale zastanówcie się czy to nie czysty lans? temat modny.
        zaprosił 3 dni po filmie niemieckim budzącym głośne protesty profesora, który oskarżał AK. bylo pewne, ze spotka się to ze sprzeciwem. szybciutko pojawiła się antyterrorka, juz po godzinie wszytkie media piały, ze DUTKIEWICZ NIENAWIDZI NAZIZMU.
        ALE GDZIE TEN NAZIZM? ktoś zacytował NOP ? czy oni w ogóle zdążyli się odezwać?
        teraz AUTORYTETY wypowiadają się na temat ,,rany coś strasznego sie stało, musiała interweniować brygada antyterrorystyczna"
        gazeto! czekamy na zdjęcia, jak atakują bija wyciągają granaty, maczety, pały, ze nie policja ale takie służby wkroczyły do akcji. no albo chociaż hajlują.
        kilkanascie lat temu Władysławowi Bartoszewskiemu Gazeta zacytowała fragment wyrwany z kontekstu, książki. medialnie sie oburzył. a potem 10 lat (az do samobójstwa) Ratajczak był nazywany od najgorszych. ale czy był rewizjonistą czy tylko cytował rewizjonistów? bo tego już nikt nie wyjaśnił.
        PROSZE O CYTATY, BO JAK KAŻDY NIEDOINFORMOWANY CZYTELNIK chcę po prostu wiedzieć, jaki cytat jest wymazywany brygadą antyterrorystyczną. tylko tyle.
        • Gość: Ja To jest Białoruś IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 20:25
          Najlepiej wszystkich powinni wystrzelać strzałem w tył głowy, tak jak to robili koledzy Baumana.
          Mieli sprzęt, warunki. Aż dziw bierze, że okazali litość. Może jak ich zgarnęli, to teraz stosują dawne metody przesłuchań. Wyrywanie paznokci, bicie i inne wymyślne tortury.
          A gazeta zebrała towarzystwo wzajemnej adoracji, które krytykuje jak to wykład biednego NKWDzisty wykład zakłócali.

Po prostu Michnik powinien iść siedzieć, za propagowanie systemów totalitarnych, ale widać to jeszcze nie ten czas, kiedy zbrodniarze zostaną osądzeni.
    • Gość: babajednajaga Re: Czy do Izraela zaprasza się byłych gestapowcó IP: 165.230.75.* 23.06.13, 17:25
      To sobie porzygaj, do swojej własnej toalety i potem sam posprzataj tylko nie przynoś swoich rzygowin na uczelnię.
      • Gość: Ja Re: Czy do Izraela zaprasza się byłych gestapowcó IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 17:33
        Z moich podatków utrzymują tych nierobów na uczelniach! Niech się wezmą UBeckie pasożyty do porządnej roboty lepiej a nie poklepują po pleckach za duża kasę i ograniczają wolność wypowiedzi.
        • Gość: babajednajaga z mocih podatków IP: 165.230.75.* 23.06.13, 18:09
          Skąd wiesz, że na uczelniach są same pasożyty? Przecież uniwersytet to nie komunistyczny wynalazek. Dlaczego we wszystkich krajach, od USA do Iranu, są uniwersytety?
          Ani antybiotylków, ani reaktora jądrowego nie wynalazła bojówka narodowców, tylko te nieroby pracujące po 12 godzin dziennie

Jesteście młodzi, może nie jest zbyt późno, żeby zamiast pluć na innych i żyć przeszłością pomyśleć o własnej przyszłości. To śmieszne, kiedy mi mówisz o zabraniu się do porządnej roboty.
          • Gość: Ja Re: z mocih podatków IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 20:18
            Najlepsze efekty mają uczelnie, za bycie na których ludzie sami chcą płacić.
            UW jest finansowane z podatków. A to jest komunistyczny wynalazek.
            Powiedz mi jaki reaktor wynalazło UW?
            Z pewnością i tam zdarzają się wyjątki, które na Uniwersytet po prostu się nadają. Ci jednak po pewnym czasie się orientują, że w tym przeżartym układami i nepotyzmem towarzystwie wzajemnej adoracji nie ma dla nich miejsca. Bo to nie jest miejsce dla ludzi ambitnych. Wtedy pakują walizki i patenty robią za granicą.

A co do mnie, to już taki młody nie jestem. Powinieneś się tego domyślić, kiedy pisałem o tym że to z moich podatków finansuje się pasożytów z UW i wykłady NKWDzisty.
          • Gość: Ja Re: z mocih podatków IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 20:20
            PS. jesli pracujesz na uczelni, to nie pisz o tym, że z twoich podatków jest on finansowany.
            Jak na razie perpetuum mobile nikt nie wymyślił.
    • Gość: Ja Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 17:31
      I tu widać jak żałosne są te "elity".
      Niestety nigdy nieosądzone.
      Ci, którzy odpowiadają za promowanie takich ludzi na uniwersytetach za nasze pieniądze muszą zostać osadzeni. Pytanie czy powinni zostać straceni za zdradę ojczyzny należy pozostawić NIEZAWISŁYM sądom. Niezawisłym, czyli takim, z których wyplenione zostaną obecne układy.

Moralność Kalego widoczna jak na dłoni.
      Kiedy oni uniemożliwiają prowadzanie wykładów, to wszystko jest ok (no bo przecież oni to robią przeciwko "faszystom".
      Kiedy grupa ludzi utrudnia prowadzenie wykładu członkowi najbardziej zbrodniczego systemu w historii świata to wielkie larum podnoszą. Wzywają antyterrorystów. To jest propagowanie ideologii komunistycznej, co powinno być zgodnie z polskim prawem karane. (Niestety nie jest, bo u nas prawo prawem, a sprawiedliwość musi być po stronie byłych UBków).
      Jeszcze bezczelnie ludzi, którzy walczą z propagowaniem ideologii komunistycznej wyzywają od kiboli.
      Na szczęście ludzie coraz mniej czytają wyborczą, coraz więcej piszą w Internecie i mają coraz więcej informacji o tym, jak wyglądała nasza historia nie tylko za czasów Mieszka I ale i po 45 roku.
    • Gość: babajednajaga dobry potencjał ... IP: 165.230.75.* 23.06.13, 17:32
      .. na bandytów to macie akurat wy. Świat, który widzę z mojego okna, ma się całkiem nieźle, jest kolorowy, ludzie pracują i bawią się, a wy potraficie tylko pluć.
      W żadnym systemie nie ma miejsca dla agresyswnych pasożytów, szczególnie w kapitaliźmie, który tak ci się podoba.
      • Gość: MonX Re: dobry potencjał ... IP: *.wroclaw.mm.pl 23.06.13, 17:46
        Jacy "wy", towarzyszko?
        • Gość: babajednajaga nic wam nie zostało IP: 165.230.75.* 23.06.13, 17:51
          tylko przeszłość. Smutne.
          • Gość: Ja Re: nic wam nie zostało IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 20:48
            Powiedz to lepiej Żydom. To oni mordując Palestyńczyków zasłaniają się holokaustem.
            To oni dostają cały czas odszkodowania. (oczywiście nie ci Żydzi, którzy cierpieli, tylko organizacje Żydowskie).
            Zbrodniarze z NKWD nie zostali osądzeni.
            Ci którzy cierpieli przez tych bydlaków nie dostali żadnych odszkodowań.
            Michnik śmie porównywać wymordowanie setek tysięcy ludzi na kresach wschodnich z "Jedwabnem".
            Jak mamy mówić o teraźniejszości czy przyszłości kiedy bandyci zajmują zaszczytne miejsca w społeczeństwie? Jak mamy mówić o teraźniejszości, jak stanowiska przechodzą z ojca UBeka na syna? Duch Stalina wiecznie żywy! Dopóki nie będzie rozliczenia, dopóty nad zbrodniarzami będzie wisiała groźba odpowiedzialności za swoje grzechy.
            • ten-tele-program Re: nic wam nie zostało 23.06.13, 21:03

> Powiedz to lepiej Żydom. To oni mordując Palestyńczyków zasłaniają się holokaus
              > tem.

Wracaj pasać krowy:))

Ty się lepiej dokształć, to może coś ci wejdzie do tej pustej łysej nazistowskiej pały.
              Zacznij od Hizbollach i Hamas.
              Izrael ćwoku nie jest wrogiem Europy i "tej waszej cywilizacji", tylko Islam

> To oni dostają cały czas odszkodowania. (oczywiście nie ci Żydzi, którzy cierpi
              > eli, tylko organizacje Żydowskie).

Rozumiem, że zazdrościsz.
              > Zbrodniarze z NKWD nie zostali osądzeni.
              > Ci którzy cierpieli przez tych bydlaków nie dostali żadnych odszkodowań.
              > Michnik śmie porównywać wymordowanie setek tysięcy ludzi na kresach wschodnich
              > z "Jedwabnem".

Michnika to ty lepiej zostaw w spokoju- zdziałaj dla walki o demokracje i prawa człowieka, chociaż 10 % tego co On.

> Jak mamy mówić o teraźniejszości czy przyszłości kiedy bandyci zajmują zaszczyt
              > ne miejsca w społeczeństwie?

Bandyci? Przykłady Jełopie. Ja nie znam.
              Przecież zawsze możesz się z tym zgłosić do odpowiednich instytucji. Ba, nawet powinieneś.
              Działaj człowieku, zamiast zachowywać się jak "baba"- tylko biadolić i klikać w klawiaturę.
              Ale, gdzie tam, nacjonalistyczne cioty są tylko odważne w grupie.

Jak mamy mówić o teraźniejszości, jak stanowiska p
              > rzechodzą z ojca UBeka na syna? Duch Stalina wiecznie żywy! Dopóki nie będzie r
              > ozliczenia, dopóty nad zbrodniarzami będzie wisiała groźba odpowiedzialności za
              > swoje grzechy.
              • Gość: Ja Re: nic wam nie zostało IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 21:24
                > Wracaj pasać krowy:))

Znowu widać jak niski poziom reprezentujesz.

> Izrael ćwoku nie jest wrogiem Europy i "tej waszej cywilizacji", tylko Islam

Stosowanie tortur wobec dzieci jest sprzeczne z tym, co osiągnęła Cywilizacja Europejska.

> Rozumiem, że zazdrościsz.
                Nie zazdroszczę, po prostu widać do czego organizacjom Żydowskim służy Europa i czy są oni jej wrodzy czy nie. Raczej tuszując swój udział w finansowaniu ze stanów działalności Hitlera i IG Farben starają sie dalej okradać Europejczyków. Jednocześnie bagatelizują wszystkie zbrodnie, których w tym czasie dokonano na Polakach.

> Michnika to ty lepiej zostaw w spokoju- zdziałaj dla walki o demokracje i prawa
                > człowieka, chociaż 10 % tego co On.
                O jakiej demokracji mówisz, kiedy prawica chce zorganizować wykład, to jest on cenzurowany a na wykłady zaprasza się NKWDzistę? Jakiej demokracji skoro w Tv pracują praktycznie same dzieci UBków? Demokracja jest w Szwajcarii, u nas jest "prawie demokracja" a jak wiadomo prawie robi dużą różnicę.

> Bandyci? Przykłady Jełopie. Ja nie znam.

Po pierwsze więcej kultury. A po drugie masz rację, nie wyraziłem się jasno. Bandyci generalnie są już na emeryturze lub na tamtym świecie. Zaszczytne stanowiska załatwili oni swoim dzieciom.
                Chcesz przykładu to masz:
                www.bibula.com/?p=12826
                Tyle o środowisku akademickim w Polsce
    • Gość: babajednajaga Jak najbardziej, IP: 165.230.75.* 23.06.13, 17:38
      zachowaliście się dokładnie jak grupa, którą chciałoby się zaprosić do kulturalnej dyskusji ... no to zostaliście zaproszeni do komisariatu, gdzie z takimi jak wy można bezpiecznie porozmawiać.
      • Gość: MonX Tatuś UB-ek cię tego nauczył? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.06.13, 17:44
        Czy mamusia z PRLowskiej prokuratury?
        • Gość: babajednajaga Re: Tatuś UB-ek cię tego nauczył? IP: 165.230.75.* 23.06.13, 17:49
          Wow, let me repeat :Wow! Co za niepodważalne argumenty. Ktokolwiek, kto nie znosi szumowin musiał mieć rodziców z UB.
      • Gość: Ja Re: Jak najbardziej, IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 17:46
        Mnie tam nie było, ale z tego co pamiętam, jak miały być ostatnio jakieś wykłady (i to nie żadnych UBków czy NKWDzistów), to środowiska sympatyzujące z ideologią komunistyczna doprowadziły do cenzury i uniemożliwiały prowadzenie wykładu.

Po prostu duch Stalina wiecznie żywy.
      • Gość: gaax Re: Jak najbardziej, IP: *.ip.netia.com.pl 23.06.13, 18:28
        Jakie Wy? Wypraszam sobie kojarzenie mnie z NOP-em. Dziwi mnie tylko, że jest tylu obrońców starych komunistów i nikt się nie zastanowi, czy przypadkiem w tej kwestii nie mają racji protestując - z góry wszyscy przyjmują, że nacjonalistyczne bydło narobiło chlewu, ani sekundy nie poświęcając ich intencjom.
        • Gość: babajednajaga Przepraszam IP: 165.230.75.* 23.06.13, 18:38
          za niesłuszną asocjację z NOP-em. Mogę tylko powiedzieć, że na mojej uczelni podobna sytuacja skończyłaby się dokładnie tak samo, ingerencją policji. Pierwszą troską wszystkich byłoby poczucie zagrożenia gości i słuchaczy, a o motywacje grupy zaburzającej porządek martwionoby się później.
    • Gość: Magnus Skoro zaprasza sie pedofilow(Cohn-Bendit) i IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.13, 17:51
      czlonkow stalinowskiego gestapo, to jestem ciekaw czy osoby negujace holokaust tez w ramach tez wolnosci na Uniwersytecie do dyskusji beda zaproszone?Bo ja zadnej roznicy pomiedzy pedofilem,czlonkiem NKWD i osoba negujaca holokaust nie widze.Ale wypowiadajace sie tu osoby najwidocznie3j tak.Pseudoelita totalnie oderwana od rzeczywistosci i demokratycznych zasad.
      • Gość: babajednajaga Re: Skoro zaprasza sie pedofilow IP: 165.230.75.* 23.06.13, 17:54
        ...ostrożnie, ostrożnie, bo pedofilów akurat jest nieproporcjonalnie sporo w twojej ulubionej instytucji ...
        • Gość: Magnus Re: Skoro zaprasza sie pedofilow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.13, 18:03
          Ktorys z nich jest zaprzany przez Uniwersytet Wroclawski?Czy tylko Cohn-Bendit ma ten przywilej?
          • Gość: babajednajaga Podejrzewam IP: 165.230.75.* 23.06.13, 18:20
            i tak sobie gdybam, że statystycznie rzecz biorąc i ty i ja, całkiem nieświadomie, przynajmniej parę razy, we Wrocławiu lub gdzie indziej, wysłuchaliśmy umoralniającego kazania wygłaszanego przez kogoś o właśnie takich skłonnościach. Tylko to miałam na myśli i w pełni zgadzam się, że na pedofilię w życiu publicznym nie ma miejsca.
    • Gość: Magnus Wyklad Kaczynskiego w Berlinie w 2006 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.13, 18:01
      na Uniwerytecie Humboldta tez zostal zaklocony w duzo bardziej agresywny sposob przez lewackie bydlo i homoaktywistow.Wtenczas oburzenia tych profesorkow i srodowiska GW slychac nie bylo.
      • Gość: jeśli Re: Wyklad Kaczynskiego w Berlinie w 2006 IP: 165.230.75.* 23.06.13, 18:13
        lewackie, to "bydło". Jeśli ultranacjonalistyczne, to "patrioci". Szkoda gadać.
    • Gość: fasss Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.internetia.net.pl 23.06.13, 18:05
      sory ziomek ale takie popluczyny intelektualne nie beda oceniac co sie komu nalezy

motloch zawsze najglosniej darl ryja i chcial wieszak kazdego kto mu sie nie spodobal

Przeslanie od testa do nopowcow btw
      www.youtube.com/watch?v=MJRW1vV6-70
      www.youtube.com/watch?v=OC9b0Wyq30c
    • Gość: fasss Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.internetia.net.pl 23.06.13, 18:14
      prosta forma do prostego czlowieka ziomeczku

pozatym nie bede sie produkowal godzine dla kogos do ktorego i tak nic nie dotrze

z faszystowskim pozdrowiemiem

Salve!
    • psakreda "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się p... 23.06.13, 18:23
      To nie prawica, to faszyści, nie nazwa o nich stanowi, ale metody działania!
      • Gość: babajednajaga Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: 165.230.75.* 23.06.13, 18:30
        Oczywiście. Nikt się nie obawia wymiany poglądów ale nie z wulgarną bojówką.
      • 99venus Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 19:43
        to nie faszyści,to naziole.
        pałować takich i polewać gnojowicą.
        • Gość: Ja Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 20:30
          Brawo...
          ależ postępowe poglądy.
          Pałować nono...
          Widać to pałowanie wyssane pewnie z mlekiem ojca...
          Dawne czasy się marzą. A może od razu powrót do czasów, w których Bauman był w NKWD?
          Co strzał w tył głowy to byłoby dobre rozwiązanie, nie?

A wszystko w imię tolerancji...
          • 99venus Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 20:55
            tolerancji dla bydła nazistowskiego nie było,nie ma i nie będzie.
            pałowanie w ramach reedukacji.gó...arzom się przyda.i wyjdzie im na zdrowie.
            • Gość: Ja Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 21:09
              Nie słyszałem ,żeby Ci ludzie byli w SS. Nie ma podstaw żeby nazywać ich Nazistami.
              Co innego Bauman, on był w NKWD, spokojnie można mówić, że to komunista.

Dziwne, że taki tolerancyjny jesteś dla "komunistycznego bydła".
              • 99venus Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 21:36
                nie trzeba być w SS żeby zostać naziolem.
                • Gość: Ja Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 21:51
                  Nie trzeba być w NKWD żeby być komunistą.
                  Ty zapewne w NKWD nie byłeś, jednak jesteś agresywny, wulgarny, chcesz używać siły wobec przeciwników. Myślę, że gdyby teraz pojawił się Stalin, zaraz byś chwycił pepesze i zaczął gwałcić, mordować, grabić, torturować i wykonywać wszystkie czynności typowe dla komunisty.
            • pawelly Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 23.06.13, 21:59
              tolerancji dla bydła komunistycznego być nie może.
            • sverir Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się 24.06.13, 14:37
              > pałowanie w ramach reedukacji.gó...arzom się przyda.i wyjdzie im na zdrowie.

Hasła iście nazistowskie. To co, kiedy łeb do pałowania nadstawiasz?
      • Gość: l Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: 217.237.185.* 24.06.13, 09:38
        a może winnym tego jest osobiście Dutkiewicz, poprzez sponsorowanie milionami złotych z pieniędzy podatników klubu sportowego Śląsk, którego koszulki mieli większość z tych ludzi na wykładzie którzy robili problemy?
    • Gość: fasss Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.internetia.net.pl 23.06.13, 19:26

idz sie zabij bo na alkoholowy zespol plodowy nie ma niestety ratunku

PAŁOWAĆ, DELEGALIZOWAĆ, UTYLIZOWAĆ
    • trombozuh Michnikowy cenzor zachowuje czujność 23.06.13, 20:02
      Cóż to, kochany cenzorze? Nie wolno zapytać o to, czy do Izraela zaprasza się gestapowców? Takie pytanie łamie prawo albo regulamin?
      • katonzwybiorczej Re: Michnikowy cenzor zachowuje czujność 23.06.13, 20:08
        Zakładamy, że "Anioł Śmierci" jeszcze żyje i ma się dobrze. Przyznał się, iż wykonywał tylko rozkazy (pod groźbą śmierci) i że za wszystko co złe przeprasza!

CZY JOSEF MENGELE - DOKTOR MEDYCYNY I ANTROPOLOGII POWINIEN ZOSTAĆ ZAPROSZONY NA UNIWERSYTET WROCŁAWSKI?
        • Gość: z A Bauman został skazany prawomocnym wyrokiem sądu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.13, 20:41
          Twoje opinie nie mają tu żadnego znaczenia. A zaoczne wyroki pachną mi właśnie tym, co tak nachalnie próbujesz piętnować. To się nazywa hipokryzja, nieprawdaż?
          • Gość: Ja Re: A Bauman został skazany prawomocnym wyrokiem IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 21:28
            To jest właśnie problem, że zabrało Norymbergi dla zbrodniarzy Stalinowskich.
          • pawelly Re: A Bauman został skazany prawomocnym wyrokiem 23.06.13, 22:02
            nie. bo w postkomuszej Polsce nie doprowadzono nawet do procesu, co się dziwić skoro w sądach komuna trwa w najlepsze, kiszczaków i jaruzelskich nazywają ludźmi honoru a zbrodnie z 1970....bójką uliczną. bauman nie raz przyznał, że kapował dla zbrodniczego systemu, do tego należał do zbrodniczego nkwd, to nie była zwykła armia a coś ala nazistowskiego gestapo lub einstatzgruppen, konkluzja jest jasna- pod sąd! komuniści- sracze czyścić!
      • 99venus Re: Michnikowy cenzor zachowuje czujność 23.06.13, 21:37
        wolno zapytać.zaprasza się.Eichmann przed śmiercią zdążył odwiedzić Izrael.
    • trombozuh Żydolewacy testują, jak daleko mogą się posunąć 23.06.13, 20:05
      Następnym krokiem będzie zaproszenie na wykład Stefana Michnika. Opowie, jakie ciężkie było życie stalinowskiego prokuratora. Oczywiście, NOP zaprotestuje, a w świat pójdzie kolejna informacja, jacy ci Polacy to okropni antysemici.
      • ten-tele-program Re: Żydolewacy testują, jak daleko mogą się posun 23.06.13, 20:37
        99venus napisał:

> Protestujący ludzie.........ja bym nie przesadzał z tym okresleniem "ludzie" t
        > o pospolite bydło,nazistowska hołota.

Staram się o tolerancję i neutralność w wypowiedziach, ale trudno nie zgodzić się z powyższym postem. Dokładnie tak.
        Brak szacunku i elementarnych zasad kultury.
        Może należałoby zastanowić się nad zakazem działalności tej faszystowskiej partii?
        Ciekawe, że wszystkie organizacje narodowe odwołują się do Wiary Katolickiej, a w praktyce czynią zupełnie inaczej, niczym nie różniąc się od bolszewików i nazistów
        • pawelly Re: Żydolewacy testują, jak daleko mogą się posun 23.06.13, 22:04
          pojmij i wbij sobie to raz na zawsze do swojego zakutego łba, że z komunistami nie ma żadnej dyskusji. powinni kończyć jak caucescu lub honecker- to w wersji light.
      • ten-tele-program Re: Żydolewacy testują, jak daleko mogą się posun 23.06.13, 20:45
        trombozuh napisał:

> Następnym krokiem będzie zaproszenie na wykład Stefana Michnika. Opowie, jakie
        > ciężkie było życie stalinowskiego prokuratora. Oczywiście, NOP zaprotestuje, a
        > w świat pójdzie kolejna informacja, jacy ci Polacy to okropni antysemici.

NOP to banda nieudaczników i zszługuje na jak najgorsze publicity

Apropos: masz coś przeciwko Zydom o poglądach lewicowych?

• Gość: fasss Re: "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się IP: *.internetia.net.pl 23.06.13, 20:39
      dyskucja wg brunatnych
      krzyczymy i skaczemy jak malpy w klatce

ponawiam postulat

PS szanuj komune inaczej bys cukru na oczy nie widzial i mieszkal w czworaku 5x5 z 10 innymi wsrod plesni i wilgoci a chlodu zima
    • enceplus "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się p... 23.06.13, 21:03
      30 lat temu szli do ZOMO, teraz wstępują do NOP-u.
    • pawelly tak żyd gross piszę o Polakach! 23.06.13, 22:10
      tak żyd gross w swoich paszkwilach pisze o Polakach:

"Jeśliby wziąć pod uwagę liczbowe wskaźniki zbrodni popełnionych na Żydach przez ludność miejscową, to zarówno liczba zamordowanych, jak i wartość zrabowanych dóbr materialnych stanowią tylko ułamek strat i krzywd wyrządzonych Żydom przez niemiecką Rzeszę.

Źródło: str. 114.
      "

harlukowitz- obroń to faktami, mogą ci w tym pomóc twoje autorytety z artykułu jak pinior, bachman czy inne, mogą ci również pomóc antypolacy z komentarzy! do dzieła!

wmeritum.pl/niemieccy-historycy-o-serialu-zdf-polacy-maja-racje/
      • ten-tele-program Re: tak żyd gross piszę o Polakach! 23.06.13, 23:36
        pawelly napisał:

> tak żyd gross w swoich paszkwilach pisze o Polakach:

No jasne. Prawda w oczy kole.
        A może warto pogodzić się z faktem, że żaden z nas idealny naród, że mamy wiele zalet, ale także wiele wad. Może warto pogodzić się z prawdą, że mamy też ten niechlubny rozdział w historii okupacji, jakim był antysemityzm i pomoc okupantom (płatnie albo bezpłatnie w holocauście); lepsza gorzka prawda, aniżeli słodkie kłamstwo.
        • pawelly Re: tak żyd gross piszę o Polakach! 23.06.13, 23:51
          chciałbym abyś miał odwagę mi ową "prawdę" a realnie paszkwil grossa wypowiedzieć prosto w oczy. w ramach tego oferuję spotkanie- zobaczymy czy będziesz miał czelność powiedzieć to prosto w twarz.
          gross- funfel szechtera zakłamuje historię swoimi bezczelnymi, ahistorycznymi, haniebnymi tezami.
          tacy z nas antysemici, że żydzi wolą mieszkać w Polsce aniżeli we Francji, tacy z nas antysemici, że w yed washem najwięcej drzewek posiadają...Polacy, tacy z nas antysemici, że jako jeden z nielicznych narodów podczas 2 wś nie mieliśmy ochotniczej dywizji ss

to nie jest prawda?!
        • Gość: Ja Re: tak żyd gross piszę o Polakach! IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.13, 00:00
          Za parę lat pewnie się okaże że Polacy wymordowali kilka bilionów Żydów.
          Za takie kłamstwa historyczne ten koleś powinien pójść siedzieć.
    • cyklista Nie warto dyskutować. 23.06.13, 22:42
      Nie warto dyskutować, po 5 000 od ogolonego łebka i koniec dyskusji.
      • Gość: Ja Re: Nie warto dyskutować. IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 22:57
        No to jak za zakłócanie wykładu NKWDzisty 5000 to ciekawe ile za wpuszczenie NKWDzisty do Polskiej uczelni?

Ciekawe kiedy zdecyduje się na wypłacanie odszkodowań ofiarom NKWD.
        Ale gdzież, przecież NKWD to wcale nie było takie złe. Te ortury w wiezieniach, strzały w tył głowy itp. rzeczy to tylko jakiś wymysł. Gestapowcy to oni jedyni byli źli. Hitler był zł a Stalin który wymordował dużo więcej ludzi to taki miły gość był, jakby żył pewnie by go na wykłady zaprosili.
        • ten-tele-program Re: Nie warto dyskutować. 23.06.13, 23:49

> No to jak za zakłócanie wykładu NKWDzisty 5000 to ciekawe ile za wpuszczenie NK
          > WDzisty do Polskiej uczelni?
          >
          Prosty i powierzchowny masz sposób myślenia a w dodatku monotonny.
          I jak się to ma do tego, na co się nacjonaliści powołują. czyli religii, przebaczania i miłości do bliźniego?
          Głoszą "Bóg", a praktyce zieją nienawiścią i brakiem tolerancji
          Krzyczą "Honor" a zachowują się wbrew jego pryncypiom: przykład dzisiejszy, to kolejny "przykład honorowego i szlachetnego zachowania" wobec politycznego przeciwnika i "wielkiego szacunku" dla uczelni.
          Recytują "Ojczyzna" a tak naprawdę jej szkodzą, nie wnosząc nic konstruktywnego
          Słowa, słowa, tylko puste słowa i destrukcja
          • pawelly Re: Nie warto dyskutować. 24.06.13, 00:03
            komunista-ateista nie jest i nie może być bliźnim.
          • Gość: Ja Re: Nie warto dyskutować. IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.13, 00:04
            Żydzi mogą wybaczyć Niemcom, bo Ci przyznali sie do swoich zbrodni.
            Polacy nie mogą wybaczyć Żydom mordującym Polaków w NKWD, bo Ci nigdy nie przyznali tego, że byli zbrodniarzami.
            Wręcz przeciwnie, zamiast przyznać sie do swoich grzechów atakują stosują atak wyprzedzający. Tu zbrodnie komunistyczne najbardziej morderczego systemu totalitarnego w dziejach świata przeciwstawia się jakiejś prowokacji w Jedwabnem.
            To tak jakby holokaust przeciwstawić pobiciu jakiegoś Polaka przez zbira w Izraelu.
            • Gość: Ja Czekamy na przeprosiny od Izraela z zbrodnie NKWD IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.13, 00:10
              Czekamy na przeprosiny od Izraela z zbrodnie NKWD. My już za wiele przepraszaliśmy. Polscy Żydzi przepraszali w naszym imieniu za rzeczy, których nie zrobiliśmy. Czas usłyszeć przeprosiny od Izraela, za zbrodnie, których Żydzi dopuszczali się na Polakach.
    • pawelly towarzysz bauman: "To ja stałem się przyczynkiem" 23.06.13, 23:29
      znamienne zdanie wygłosił profesorek- komunista podczas swojego wykładu: "Proszę mnie nie przepraszać. To ja państwa gorąco przepraszam, że stałem się przyczynkiem tych wydarzeń, które tu wszyscy obserwowaliśmy."

tak, panie bauman to pan jest przyczynkiem!

harlukowitz standardowo jak to on- wkleja zdania swoich autorytetów: piniora, bachmana i kobiety, która chciała organizować wykład bandyty- pedofila cohn- bendita i sądzi, że ludzie takich "autorytetów" wysłuchają.
      • Gość: red max Inny punkt widzenia: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 23:38
        I znowu powtarza się ten sam obrazek: faszystowscy kibole z dołów społecznych z jednej strony oraz lewicowcy z klasy średniej o inteligenckim zacięciu. Jedni krzyczą te swoje hasła nacjonalistycznych troglodytów, a drudzy przerażeni czekają na pomoc policji. Wpada banda mundurowych oprawców i dostaje brawa od "akademickich lewaków". ŻENADA!!! To świadczy nie tylko o braku samoorganizacji, asekuracji i zwykłym tchórzostwie tych drugich, ale też o kiepskiej świadomości politycznej. I jeszcze ten neoliberalno-konserwatywny Dutkiewicz powiązany z Opus Dei i wszelką prawicą wita Baumana i stroi się w szatki antyfaszysty i dostaje brawa od lewicowych sierot. To już żenada do kwadratu. Jakby ktoś nie rozumiał polskiego, to by pomyślał że liberalna młodzież z dobrych domów zrobiła sobie spotkanie z modnym socjologiem, wykluczona młodzież chciała rozbić spotkanie, ale prezydent miasta i inne lokalne elity otrzymały wsparcie policji i aparatu represji państwa. Bawcie się dalej lewicowcy w ten sposób, to skończycie w swoim getcie. I nie dziwcie się później, że narodowcy i faszyści mają lepsze stosunki z polskim ludem...
    • Gość: DW Na szacunek trzeba sobie zasłużyć IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.06.13, 00:29
      Pewnego dnia kłamstwa zawalą się pod własnym ciężarem, a prawda powstanie. A wtedy marny los komuchów będzie czekał.
      Nastąpi całkowita dekomunizacja Polski. Będą do sądów przynoszeni na noszach. Tak jak do dzisiaj się osądza ostatnich hitlerowskich zbrodniarzy.
      Trzeba skończyć raz na zawsze z grubą kreską Mazowieckiego. Komucha, z którego robi się dzisiaj bohatera narodowego.
      10 lat Mazowiecki był posłem peerelowskim. Socjalizm jest ustrojem naszej przyszłości. Szkoła Polski Ludowej ma wychowywać socjalistycznego obywatela. Tak mówił z mównicy sejmowej. I niekomunistyczny Premier!
      Dosyć tego!
    • ivan2557 "Skrajna prawica sonduje, jak daleko może się p... 24.06.13, 06:58
      Kim jest ten Baumann czy to izraelita czy kto ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka