Dodaj do ulubionych

*Wto*rek*:)

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 07:54
Witam
Pada, o szyby deszcz dzwoni deszcz dzwoni jesienny - no właśnie, cholerka,
przecież to jeszcze nie jesień?!
No a gdzie te owoce do zbierania i jedzenia???
Gdzie gruszki soczyste, osy latające i sierpniowe upały??
No gdzie????
Źle się chyba dzieje w królestwie. Może Białe Zimno tak od razu nie
nadejdzie, ale jakoweś anomalye straszliwe nad głowami się nam krecą.
Wszystko przez zbyt ysokie stężenie ołowiu i Nazgula:)
Meve Zaniepokojona
Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: *Wto*rek*:) IP: *.waw.cdp.pl 13.08.02, 08:22
      A my z Julia w stresie wielkim jestesmy, bo zezwolenie Kazakskie na slub trzeba
      zawiesc dopiero do warszawy do ambasady, a ci dopiero wydadza te (za tydzien)
      co sie do USC zanosi.. Jutro ide do parafii uruchamiac plan awaryjny .
      • Gość: RUDA To Dżulia jest aż stamtąd??? : O IP: 193.0.117.* 13.08.02, 08:33
        • Gość: Tiges Re: To Dżulia jest aż stamtąd??? : O IP: *.silvershark.com.pl 13.08.02, 08:35
          Tak jest stamtad .. to Polacy wysiedleni przez stalina (z malej litery) w 1936
          roku.
          • Gość: Meve Re: To Dżulia jest aż stamtąd??? : O IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 09:36
            Czarodziejka zagraniczna:)))))))))
            Będzie dobrze Tiges, nie martw się, a jakby te ambasady zwariowały, to powiedz,
            ze poskarżysz się królowej Meve i ona wysle zastępy - pomyśla , że ześwirowałeś
            i zrobią szybciutko wszystko co trzeba, bo urzedasy wariatów boją sie
            straszliwie:)))
            • Gość: monia Re: To Dżulia jest aż stamtąd??? : O IP: 217.97.138.* 13.08.02, 09:45
              Oby go tylko nie zamkli przed samym slubem z tego strachu....i wtedy Młoda może się coskolwiek zestresować...
            • Gość: tiges Re: To Dżulia jest aż stamtąd??? : O IP: *.silvershark.com.pl 13.08.02, 09:47
              Problem polega na tym ze bede mial dwa dni na zalatwienie papierow w USC.. a
              oni wydaja zgode w miesiac :(((

Na poczatku czerwca zaczelismy sie starac o odpowiednie dokumenty tam i oni
              wystawiali je przez ponad miesiac czasu .. Przez nich wiec dwa miesiace szly do
              mnie dokumenty, ktore sa wazne trzy miesiace. :(

Na szczescie rozmawialismy z parafii o takiej sytuacji awaryjnej i jutro musze
              wszystko w kosciele pozalatwiac (sprawy koscielne mamy juz dawno za soba)
              • Gość: monia Re: To Dżulia jest aż stamtąd??? : O IP: 217.97.138.* 13.08.02, 09:55
                No, cóż, Tiges...Ale pomysl - w trakcie ceremonii nie będziecie czuli żadnej tremy, tylko ulgę, że jednak się udało...:-)))
              • Gość: Meve Re: To Dżulia jest aż stamtąd??? : O IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 10:14
                Czyli wyglada na to, że nasz stary, poczciwy kler ze swymi zastępami
                pracowuitych psdzczółek benedyktynów to jest jednak tradition i na tym trzeba
                się opierać. Bo cywilne urzędasy w zawiłościach stworzonych przez siebie
                przepisów nie mogą sie połapać, o WIELKIM nygusostwie nie wspominając.
                Wielkim zaprawdę.
                • Gość: monia Re: To Dżulia jest aż stamtąd??? : O IP: 217.97.138.* 13.08.02, 10:19
                  No cóż...Kosciół woli pobłogosławić aniżeli przyzwolić na życie w grzechu z powodu formalnych zawiłosci...:-)
        • Gość: Nala Re: ..na moment.. IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 08:37

Wszystkim wielkie - pa pa...!
          Do zobaczenia za .....26(?????) dni !!!!! :-))), a także :-(((

P.S. Może zajrzę na chwilkę. Później. :-)
          • Gość: monia Re: ..na moment.. IP: 217.97.138.* 13.08.02, 09:25
            O matko...To JUUUUUŻ...??? :-(

Zawistna - ale brzydko, ale nieładnie!!! wstydź się!!! - Monia
    • jolajola1 Re: *Wto*rek*:) 13.08.02, 09:45
      Gość portalu: Meve napisał(a):
      > Pada, o szyby deszcz dzwoni deszcz dzwoni jesienny - no właśnie, cholerka,
      > przecież to jeszcze nie jesień?!

?? jaki znowu deszcz jesienny???????????? odbiło waszej królewskiej mości?
      w nocy czyste umyte niebo, meteorki oglądałam
      teraz bezchmurna kopułka niebieska i słońce swieci

u was nie?
      • Gość: tiges Re: *Wto*rek*:) IP: *.silvershark.com.pl 13.08.02, 09:48
        nie ... tak leje ze CALY przemoklem :(.. jest mi zimno i ogolnie nieprzyjemnie
        • Gość: monia Re: *Wto*rek*:) IP: 217.97.138.* 13.08.02, 10:07
          Chłopie, to zadbaj o siebie jakos, żebys NAM kataru nie dostał przed tym slubem...Co to za pożytek z kichającego Pana
          Młodego?
        • jolajola1 Re: *Wto*rek*:) 13.08.02, 10:15
          cny Tigesie
          a łódke jakowąś posiadasz?
          bo jak was tak załkiem zaleje, to jakim srodkiem transportu na ślub
          pojedziecie/popłyniecie??
          • Gość: monia Re: *Wto*rek*:) IP: 217.97.138.* 13.08.02, 10:20
            Łódką Bols...:-)))))))))))))))))
      • Gość: monia Re: *Wto*rek*:) IP: 217.97.138.* 13.08.02, 10:05
        Zgadzam się, swieci jak szalone i jest całkiem cieplo...Mogłoby się tak utrzymać przez dłuższą chwilę - opalenizna mi
        się zmyła, czas na następną...
      • Gość: Meve Re: *Wto*rek*:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 10:10
        jolajola1 napisała:

>
        >
        > ?? jaki znowu deszcz jesienny???????????? odbiło waszej królewskiej mości?

Królewskiej Mości nie odbiło, Królewska Mość ma oczy, uszy i inne receptora
        czynne. Widzi , słyszy i czuje lejącą sie z nieba wodę.
        H2O z siarką i inne dyabelstwa:)
        > w nocy czyste umyte niebo, meteorki oglądałam
        > teraz bezchmurna kopułka niebieska i słońce swieci
        >
        > u was nie?
        A że JolaJola założyła różowe okulary albo na inny zwrotnik raka wyjechała, to
        już się mówi trudno:))))

• Gość: monia Re: *Wto*rek*:) IP: 217.97.138.* 13.08.02, 10:16
          Czy Miłosciwie Nam Panująca również i wtorek powitała w tym sceptyczno-pesymistycznym nastroju? A więc nie
          było u-bootów oraz pląsów na ru...scenie???
          • Gość: Meve Re: *Wto*rek*:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:09
            Gość portalu: monia napisał(a):

> Czy Miłosciwie Nam Panująca również i wtorek powitała w tym sceptyczno-
            pesymist
            > ycznym nastroju? A więc nie
            > było u-bootów oraz pląsów na ru...scenie???
            No nie było, bo Luby do późna u kapitalisty siedział, a i samam ledwo żywam do
            odmu wróciłam:(
            Ale co się odwlecze to nie uciecze:))
            Mam nadzieję.
            Królowa pesymistyczna z prozaicznego powodu: skarbiec pusty, okazja , co
            dyjamenta trzepie na wywczasy wyjechała, a ty siedź monarchinii i się martw.
            Może Totolotek?:)))
            • Gość: monia Re: *Wto*rek*:) IP: 217.97.138.* 13.08.02, 11:23
              Oj, tak, taaak...przydałaby się jakas szósteczka...no, dobra piątka..Tak mnie denerwują te szalejące w sklepach
              wyprzedaże. Aż mi cos w duszy skamle z żałosci, bo moje konto jakies takie...puste? No, może nie całkiem, ale
              niewiele na nim, oj, niewiele...Staram się nie patrzeć w kierunku wystaw zbyt często. Na szczęscie nie jestem
              nadmiernie "wyrywna" w temacie zakupów (zwłaszcza ciuchowych), lubię rzeczy proste, sportowe no i do ekstazy
              doprowadzają mnie nowe, fajne dżinsy ew. jakas miła, bawełniana bluzeczka...No ale magia posezonowych obniżek
              działa na moją wyobraźnie. Od razu widzę siebie jako szykowną, młodą kobietę o interesującym guscie, ze starannie
              skompletowaną garderobą, zgodnie z zaleceniami kobiecych magazynów (pamiętajcie - najważniejsza jest baza!~Nie
              warto na niej oszczędzać! itd.) Wykonuję rundkę po markowych sklepach "OKAZJA! WSZYSTKO -50%) i wychodzę
              z przemyslanymi zakupami, które nie zrujnowały mojego konta...He, he....No i pewnie jak zwykle skończy się na
              bawełnianym sweterku z COTTONFIELD'a..:-))) Takim, żeby do dżinsów pasował...:-)))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: Jarek Re: *Wto*rek*:) IP: *.datastar.pl 13.08.02, 12:03
                Pozdrawiam "sciagniety musowo" z urlopu :-(

Elfie, kciuki trzymam za pomyslnosc Twoja i Wybranki Serca Twego, aby wszystki
                pomyslny final ujrzalo.

Krolowa Przeswietna - na Mazowszu kroluje slonce.

Moniu - powciagliwosci zycze w pokusach zwalczaniu.

Pozdr

;-)))
                • Gość: monia Re: *Wto*rek*:) IP: 217.97.138.* 13.08.02, 12:21
                  Jesli chodzi o zwalczanie pokus - przeważnie jestem powsciągliwa...:w zwalczaniu. :-))))))))))))))))))))))))))
                  też pozdrawiam :-)))
                  • Gość: monia Re: :-((((((((((((((((((( IP: 217.97.138.* 13.08.02, 13:47
                    No, wiecie co...???
                    Milczki jedne...:-(((
                    • Gość: tiges Re: :-((((((((((((((((((( IP: *.waw.cdp.pl 13.08.02, 14:28
                      niom :/ ... ale i tak dzisiaj tylko my na forum sie udzielalismy :P
                      • Gość: monia Re: :-((((((((((((((((((( IP: 217.97.138.* 13.08.02, 14:45
                        no, własnie...Zastanawiam się, czy towarzystwo zapracowane, czy też znudzone...:-(
                        A Meve to pewnikiem przez swego Nazgula jest gnębiona...Nala na walizkach....rude wierzontko - oj, ta pojawia się i
                        znika...nie mam do niej szczęscia...Yula pewnikiem wyjmuje ostatnie fastrygi ze spódnic slubnych....a jolajola "się
                        anty-graffici" na innym forum...Okazja zamczyska jakowes zwiedza...pusto...cicho...smutno...Tylko my, Tiges, tylko
                        my...
                        Byle do zimy, he, he...!!!
                        O jejku! Żartuję przecież!!!
                        Do jutra (oby!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka