Dodaj do ulubionych

Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk...

24.06.13, 13:42
żałosny gnida z tej Pięty ot co
Obserwuj wątek
    • Gość: wiecznystudent Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.06.13, 13:47
      No właśnie, retoryka typowa dla przedstawiciela partii, którą reprezentuje.
    • sverir Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 24.06.13, 13:48
      "Wszystko to zdarzyło się między 19. i 25. rokiem życia Baumana. W młodości był on autentycznie zafascynowany komunizmem i socjalizmem. Z czasem przeszedł na pozycje antytotalitarne i antykomunistyczne"

Dajcie w takim razie szansę i nopowskiej młodzieży. Może po 25 roku życia też przejdą na pozycje antytotalitarne i antyfaszystowskie?

• sir_fred Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo 24.06.13, 13:53
        Marne szanse. Poseł Pięta to widomy dowód, że ciężko będzie...
      • ten-tele-program Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo 24.06.13, 14:31
        sverir napisał:

> Dajcie w takim razie szansę i nopowskiej młodzieży. Może po 25 roku życia też p
        > rzejdą na pozycje antytotalitarne i antyfaszystowskie?

Nie ma szans. Gratuluje optymizmu:)))
        Zwróć uwagę, zadaj sobie trud i przestudiuj (ale nie w brunantnym łajnie typu bibuła, etc) życiorysy byłych komuchów i stalinowców , nazioli i hitlerowców, co to się nawrócili- w większości była to inteligencja i intelektualiści:
        Polecam: Hańbe domwową - Trzandela. Biografię Jacka Kuronia, Autoportret z kanalią SP Jacak Kaczmarskiego, "My", "Oni" SP pani Torańskiej, Może jeszcze Der Baader Mainhof Komplex". To taki skromny typ beletrystyczno-publicystyczy.
        • sverir Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo 24.06.13, 14:56
          > Zwróć uwagę, zadaj sobie trud i przestudiuj (ale nie w brunantnym łajnie typu bibuła, etc)
          > życiorysy byłych komuchów i stalinowców , nazioli i hitlerowców, co to się nawrócili- w
          > większości była to inteligencja i intelektualiści:

Kolejna wypowiedź stawiająca wyżej inteligentów niż ludzi niewykształconych. Propagujesz komunistyczną klasowość społeczeństwa czy faszystowskie wartościowanie ludzi w zależności od przydatności dla państwa?
      • Gość: dddd Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo IP: *.play-internet.pl 24.06.13, 15:12
        tak przeszedł na pozycja antykomunistyczne. Zwłaszcza w 2007 roku . Jak zwykle kłamliwy tekst w wyborczej
    • sajetan_tempe Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 24.06.13, 13:53
      Ale za to karma robi swoje... Facet ma wg artykułu 42 lata, a wygląda na prawie 60. Widać w nim harmonię i spokój wewnętrzny... Znaczy się dobry, wzór człowiek :D.
    • Gość: tiktak Niech żyje komuna, IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 14:13
      niech żyje nam towarzysz Stalin, co usta słodsze ma od malin
      • ten-tele-program Re: Niech żyje komuna, 24.06.13, 14:18
        Gość portalu: tiktak napisał(a):

> niech żyje nam towarzysz Stalin, co usta słodsze ma od malin

E to znane.

Ja wymyśliłem na szybko

"Raz swastyką, raz błotem w faszystowską hołotę"
        • Gość: tiktak Re: Niech żyje komuna, IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 15:18
          A to?
          Niech żyje prof Bauman co głupi jest jak bałwan
    • bnch Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo 24.06.13, 14:28
      Teraz już nawet w lokalnych wiadomościach można przeczytać o tym prymitywie? Przecież to jest poziom intelektualny i kulturalny młodzieży z wykładu Baumana, a o takim dnie szkoda pisać.
    • jiddu I to mówi gościu w czynnej służbie Watykanu 24.06.13, 14:30
      Nie byłoby tu żadnego socjalizmu, gdyby kler nie rujnował kraju w efekcie doprowadzając do rozbiorów. Kiedy w innych krajach rozwijała się nauka, tutaj rządził zabobon i nadal wiele mają pretensji do nauki a na pewno nie cierpią ludzi, którzy tworzą nowe rzeczy w nauce.
    • krasnaladamu NOPPiS 24.06.13, 14:35
      Czekam na koalicję NOP-PiS. Obie strony znajdą wspólny język prędzej, niż w przypadku PO-PiS.
      • Gość: ula Pięta na ministra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 14:42
        Jak PiS dojdzie do władzy Pan Pięta zostanie ministrem szkolnictwa wyższego, to pewne. Wtedy zobaczycie, kto będzie dawał wykłady na uniwersytetach....tacy co krzyczą "Polska dla Polaków", "Żydokomuna precz".....a studenci będą uczyć na przedmiocie "Przysposobienie do patriotyzmu".
        • radeberger Re: Pięta na ministra 24.06.13, 14:54
          Gość portalu: ula napisał(a):

> Jak PiS dojdzie do władzy Pan Pięta zostanie ministrem szkolnictwa wyższego, to
          > pewne. Wtedy zobaczycie, kto będzie dawał wykłady na uniwersytetach....tacy co
          > krzyczą "Polska dla Polaków", "Żydokomuna precz".....a studenci będą uczyć na
          > przedmiocie "Przysposobienie do patriotyzmu".

Zapominasz, że PiS już rządziło i gó... wyszło z przeciągania "wykształciuchów" na swoją stronę. Najpierw było poniżanie m.in używaniem tego określenia w debacie publicznej, a później, gdy się zorientowali, że bez nich rządzić sie nie da - byly próby umizgiwania się do tej warstwy społecznej. I gó... z tego wyszło, dzieki bogu.
          Przerazajace natomiast jest, że wystarczylo 6 lat dziadowskich rządów PO i jedno karkolomne lądowanie samolotem między sosnami - aby ludzi zdążyli zapomnieć jakiego wrzoda w postaci PiS odcieto od władzy.
          Szkoda.
          • Gość: fachowiec Pierdy ćwierćinteligenta radebergera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.13, 15:05
            Ćwierćinteligenta wykształciucha :))))

Dorsz za 8 zł i samobójczyli Blida. Oto, co udało sie wynaleźć. O kuriozach typu uniewinniona Sawicka nie będę wspominał, bo nóż otwiera się w kieszeni.
            Były za to w 2007 prawie zrównoważone finanse państwa i dobry wzrost gospodarczy.
            Nie było nawet jednej tysięcznej takiego złodziejstwa jakie jest teraz.

A wczesniej, przed PiS, mieliśmy Lesia Millera. Nalot brygady antyterrorystycznej wraz z helikopterem na Kluskę, zabójstwo Olewnika, intryga z szefem Orlenu, Rywin, telefon wiceministra do kumpli w Starachowicach, żeby uważali na CBŚ.

Ale i tak Miller i jego rząd przy tych patałachach z PO to byli geniusze.

PiS był zdecydowanie najlepszą ekipą, ale wykształciuch radeberger jest po prostu za słaby intelektualnie, żeby to zrozumieć.

• usz_misiatek Re: Pierdy ćwierćinteligenta radebergera 24.06.13, 15:21
              No i Kryze, odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu, artysta w swoim fachu.
            • radeberger ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 15:22
              Gość portalu: fachowiec napisał(a):

> Ćwierćinteligenta wykształciucha :))))
              >
              > Dorsz za 8 zł i samobójczyli Blida. Oto, co udało sie wynaleźć. O kuriozach typ
              > u uniewinniona Sawicka nie będę wspominał, bo nóż otwiera się w kieszeni.
              > Były za to w 2007 prawie zrównoważone finanse państwa i dobry wzrost gospodarcz
              > y.
              > Nie było nawet jednej tysięcznej takiego złodziejstwa jakie jest teraz.
              >
              > A wczesniej, przed PiS, mieliśmy Lesia Millera. Nalot brygady antyterrorystyczn
              > ej wraz z helikopterem na Kluskę, zabójstwo Olewnika, intryga z szefem Orlenu,
              > Rywin, telefon wiceministra do kumpli w Starachowicach, żeby uważali na CBŚ.
              >
              > Ale i tak Miller i jego rząd przy tych patałachach z PO to byli geniusze.
              >
              > PiS był zdecydowanie najlepszą ekipą, ale wykształciuch radeberger jest po pros
              > tu za słaby intelektualnie, żeby to zrozumieć.
              >

Nie bój się - kolejnych wyborów PO nie wygra. Będziesz mieć swoją ukochaną władzuchnę z całym jej pakietem zamordyzmu :-))

Mam to szczęście, że patrzę na to z boku - dlatego bawcie się dobrze - ja z pewnością będę :-))
              • Gość: fachowiec Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.13, 15:23
                > Nie bój się - kolejnych wyborów PO nie wygra. Będziesz mieć swoją ukochaną wład
                > zuchnę z całym jej pakietem zamordyzmu :-))

Ale ty pierdzisz. Jakiego zamordyzmu?
                Podaj przykłady !!!
                • radeberger Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 15:35

> Ale ty pierdzisz. Jakiego zamordyzmu?
                  > Podaj przykłady !!!

zyrardow24h.pl/topic/9969-zamordyzm-kaczynskich/Buźka.
                  • radeberger Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 15:35
                    zyrardow24h.pl/topic/9969-zamordyzm-kaczynskich/

Buźka.
                    • pawelly Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 16:45
                      z tego co ja wiem to jedynego mordu politycznego w III RP dokonał niejaki cyba ryszard, były członek peło, gnijący do końca życia w mamrze, więc jak to się ma do faktów?
                      • radeberger Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 18:14
                        pawelly napisał:

> z tego co ja wiem to jedynego mordu politycznego w III RP dokonał niejaki cyba
                        > ryszard, były członek peło, gnijący do końca życia w mamrze, więc jak to się ma
                        > do faktów?

Na dziesiątki niewyjaśnionych śmierci świadków w więzieniach, Leppera i temu podobnych - ty akurat wybrałeś sobie gościa, który najprawdopodobniej jest po prostu psychiczny? I nie traktuj mnie jak obrońcę PO, bo mnie to po prostu obraża.
                        • pawelly Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 18:43
                          gdyby był psychiczny skończyłby nie więzieniu a w psychiatryku.
                          • radeberger Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 20:25
                            Jeżeli na prawdę chcesz to ciagnąć - choroba psychiczna jako taka to nie jest karta uniknięcia więzienia. Sorry.
                            • pawelly Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 20:38
                              no jak nie jak tak? gdyby uznali go za psychicznego i gdyby uznali, że działania jego były efektem choroby psychicznej siedziałby w psychiatryku. to chyba jasne? uznali go za poczytalnego i gnije w pierdlu

no może ty "psychiatryka" traktujesz jako więzienie
                              • radeberger Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 21:13
                                pawelly napisał:

> no jak nie jak tak? gdyby uznali go za psychicznego i gdyby uznali, że działani
                                > a jego były efektem choroby psychicznej siedziałby w psychiatryku. to chyba jas
                                > ne? uznali go za poczytalnego i gnije w pierdlu
                                >
                                > no może ty "psychiatryka" traktujesz jako więzienie

Nie. Nie pamiętam gdzie było to zapisane - zapewne w ustawie o ochronie zdrowia psychicznego. Chcesz to poczytaj - ja mam lepsze rzeczy do roboty.
                                • pawelly Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 21:32
                                  gó**o wiesz a się wypowiadasz

uznanie człowieka za chorego psychicznie/niepoczytalnego przy zbrodni=psychiatryk
                                  zbrodnia z zimną krwią= więzienie

co w tym jest trudnego?
                                  • radeberger Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 24.06.13, 23:13
                                    pawelly napisał:

> gó**o wiesz a się wypowiadasz
                                    >
                                    > uznanie człowieka za chorego psychicznie/niepoczytalnego przy zbrodni=psychiatr
                                    > yk
                                    > zbrodnia z zimną krwią= więzienie
                                    >
                                    > co w tym jest trudnego?

Przeczytaj tę ustawę, a nie pluj się na forum. Niewiedzę można wybaczyć, głupie upieranie się przy niej już drażni.
                                    • pawelly Re: ćwierćinteligent vs półgłówek :-)))) 25.06.13, 00:47
                                      interesuje mnie wyrok sądu w sprawie ryszarda cyby, został uznany za zdrowego i poczytalnego dlatego gnije w mamrze. zresztą ustawa to potwierdza.
                    • Gość: fachowiec Od siebie nic nie potrafisz? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.13, 00:31
                      Wysyłasz link do wątku, w którym jest wszystko pomieszane? Wygląda na to, że nauczyciele w szkole podstawowej nie egzekwowali od ciebie mówienia pełnymi zdaniami i własnym tekstem.

Dr Garlicki okazał się łapówkarzem i partaczem. Blida strzeliła do siebie mając w broni pociski niepenetrujące. To chyba najlepiej świadczy o jej desperacji, wcześniej 4 świadków (w tym jej kolega z SLD niejaki Zając) złożyło zeznania dotyczące przyjęcia przez Blidę łapówki. Temat wałkowany na okrągło. Najpierw Czuma w komisji stwierdził, że wnioski Kalisza to lipa a niedawno Seremet jako prokurator generalny. Kaczor na grożenie mu Trybunałem Stanu reaguje całkowitym rozbawieniem. Myślisz, że to przypadek?

Powtarzasz bezmyślnie salonowe głupoty zestrachanych okrągłostołowców, którym po prostu nie wytrzymują zwieracze na myśl o tym, że ktoś w końcu ujawni kim naprawdę są.
                      • radeberger Re: Od siebie nic nie potrafisz? 25.06.13, 11:34

> Wysyłasz link do wątku, w którym jest wszystko pomieszane? Wygląda na to, że na
                        > uczyciele w szkole podstawowej nie egzekwowali od ciebie mówienia pełnymi zdani
                        > ami i własnym tekstem.
                        >
                        > Dr Garlicki okazał się łapówkarzem i partaczem. Blida strzeliła do siebie mając
                        > w broni pociski niepenetrujące. To chyba najlepiej świadczy o jej desperacji,
                        > wcześniej 4 świadków (w tym jej kolega z SLD niejaki Zając) złożyło zeznania do
                        > tyczące przyjęcia przez Blidę łapówki. Temat wałkowany na okrągło. Najpierw Czu
                        > ma w komisji stwierdził, że wnioski Kalisza to lipa a niedawno Seremet jako pro
                        > kurator generalny. Kaczor na grożenie mu Trybunałem Stanu reaguje całkowitym ro
                        > zbawieniem. Myślisz, że to przypadek?
                        >
                        > Powtarzasz bezmyślnie salonowe głupoty zestrachanych okrągłostołowców, którym p
                        > o prostu nie wytrzymują zwieracze na myśl o tym, że ktoś w końcu ujawni kim nap
                        > rawdę są.

Gosciu - gowno mnie obchodzi kto sie czym postrzelil, a kto na kogo co doniosl. Ja doskonale pamietam, jaka w mediach urzadzono nagonke na moja grupe zawodowa, pamietam temat zbiorczy na sieci lokalnej, gdzie zbieralismy kwiatki z wyczynow Kaczorow (do ktorego to teraz sila rzeczy za granica nie mam dostepu).

Wybacz mi, ze mam odczucia takie jakie mam - nie zmienia sie. A spacjalnie dla ciebie nie bede teraz sie zaglebiac w wiadomosci prasowe z 2005 - 2007 - szkoda mi czasu, po prostu.
                        Z bogiem. EOT.
            • Gość: popierdy Re: Pierdy ćwierćinteligenta radebergera IP: *.31.84.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.13, 17:09
              PiSaty nie czytaty, kojarzysz coś o wzroście bądź kryzysie ?
    • zalep Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 24.06.13, 14:37
      Same niewinne aniołki. Za winy trzeba zapłacić. Tak długo jak nikogo nie ukarzemy za popełnione czerwone winy będzie trwał taki stan.
    • Gość: fachowiec Bardzo dobra wypowiedź Pięty, prosto z mostu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.13, 14:46
      Służba w NKWD, w Informacji Wojskowej, autentyczna wiara w komunizm w stalinowskim wydaniu.

Dla równowagi Dudi powinien pokazać się we Wrocławiu z jakimś sędziwym hitlerowcem. Będzie autentyczny pluralizm. Ten palant zupełnie zdurniał
    • trombozuh Zabolały Michnika słowa prawdy? 24.06.13, 15:07
      Bauman przez kilka lat był członkiem NKWD, potem jej polskiej przybudówki, czyli UB i Inf. Wojskowej. To te służby, ktore mordowały i torturowały tysiące Polaków, zazwyczaj o wiele okrutniej niż gestapo.
      Won, ale nie do Moskwy, bo tam się takimi teraz brzydzą, tylko wprost na Kubę albo do Korei Północnej.
    • usz_misiatek Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 24.06.13, 15:19
      Pewnie facet ma racje, ale...
      Do ciezkiej cholery, nierobie jeden, ktory zresz za pieniadze podatnikow! Dopoki jestes na garnuszku rodakow - morda w kubel i troche szacunku do obywateli cie karmiacych! Masz prawo do swojego zdania, ale z racji stanowiska naucz sie je wyrazac jak czlowiek!
      • katonzwybiorczej Wykłady do wyboru.... 24.06.13, 15:28

Erwin Rommel – wykład pt. "W paszczy lwa. Flora i fauna Afryki.”
        Heinz Guderian - wykład pt. ”Pola Europy. Studium przypadku.”
        Karl Donitz -wykład pt. ”Żeglarstwo dla zaawansowanych. Teoria i praktyka.”
        Hermann Göring – wykład pt. ”Niebo i lot ku wolności.”
        • pawelly Re: Wykłady do wyboru.... cd. 24.06.13, 15:37
          hahahah, hahah padłem;)

dodam jeszcze:

Gunter Grass- wykład pt. "Blaszane Bębenki w służbie SS"
          doktor nauk medycznych- wykład pt. "Służba zdrowia obozowa"

harlukowitz kiedy ja się pytam? no kiedy?!

poseł Pięta powiedział rzecz oczywistą, jedyną prawdę, która jest zgodna z jedynymi faktami, tylko postkomuchy i ich poplecznicy mogą sądzić inaczej!
          • pawelly Re: Wykłady do wyboru.... cd. 24.06.13, 15:37
            doktor nauk medycznych- J. Mengele
            • Gość: gosc Re: Wykłady do wyboru.... cd. IP: 78.8.136.* 25.06.13, 08:08
              Zapomniales jeszcze o jednej kanali, snietej pamieci pisuarowym preziu.
    • Gość: Emeryt Re: Nie lubię reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 15:29
      Jednak ta o środku na wygladzanie pięt wydaje mi się bardzo przydatna.
      Pan poseł Pięta posmaruje tym środkiem swoją sempiternę i oblicze od razu nabierze wyrazu szlachetności..
    • wikul Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo 24.06.13, 15:51
      khaczynski napisał:

> żałosny gnida z tej Pięty ot co

Tego Pięte należałoby oddelegować do Elbląga na rozmowy, gdzie kaczyści chcą rządzić w koalicji z SLD.
      • Gość: Diabeł Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo IP: *.static.tvk.wroc.pl 24.06.13, 16:50
        Katolsko-pisowsie oszołomy: wypad do watykanu. Ewentualnie do Guantanamo^^
    • korcia2000 Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 24.06.13, 16:27
      Smutno, że w tym kraju posłami są bezmózgowcy....
      • Gość: ninek Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 16:51
        Szkoda, że takie kiedyś tolerancyjne miasto jak Bielsko reprezentuje taki prymitywny młot.
      • Gość: Ja Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo IP: *.radom.pilicka.pl 24.06.13, 17:44
        Szkoda, że w tym kraju ludzi czynnie, zbrojnie uczestniczących w mordowaniu i torturowaniu Polaków zajmują zaszczytne miejsca i odbierają nagrody. Ich miejsce jest w więzieniach, a nie w wypasionych pensjonatach dla staruszków z bardzo wysoką emeryturą.
        Swoją pazernością i brakiem skruchy szykują piekło swoim równie pazernym dzieciom. Polacy nie zapomną zdrajcom tego, do czego się dopuścili. Zapłacą za to jak nie w tym to w przyszłym pokoleniu. A im później będą wypierać się swoich win, tym surowsza będzie kara!
    • rwaku Pięta to pięta. 24.06.13, 16:55
      Pięta dotyka bruku, czego się po pięcie spodziewać. Po prostu pięta!!!
    • gienieral Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 24.06.13, 18:20
      Pięyta to jakieś ścierwo wyhodowane na zdradzie i antypolskich poczynaniach.Tamci walczyli o wolność Polski a wy bydlaki zdradziliście,sprzedaliście rozkradliście moją ojczyznę. W wolnej Polsce za to byłaby tylko czapa, więc sieć cicho antypolski kundlu
      • Gość: Ja Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.13, 20:04
        Mam nadzieję, że za swoje słowa odpowiesz przed sądem.
    • pryszcze.duszy Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 24.06.13, 18:33
      Koalicja PiS - NOP w kolejnym sejmie?
      NOP proponuję Ministerstwo Edukacji.
    • darla152 Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 24.06.13, 19:39
      Poseł Pięta do Izraela !!!!!
      • Gość: delirium tremens Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 20:16
        darla152 napisała:
        > Poseł Pięta do Izraela !!!!!
        Za propagowanie antysemityzmu na forum zgłaszam twój post adminowi i ABW w celu pociągnięcia do odpowiedzialności karnej z 134 artykułu KK.
    • targsed Pięta? A kto to? 24.06.13, 20:03
      Za dawnych, dobrych czasów jak się nie miało nic do powiedzenia, to się milczało... Ale cóż - kolejny "krótkopalcy, tęgoszyi" gbur za MOJE pieniądze (podatki) zionie jadem...
      • Gość: mn Re: Pięta? A kto to? IP: *.internetia.net.pl 24.06.13, 20:10
        jeszcze przyjdzie taki czas, że pójdziecie siedzieć, ubeki.
    • krysielek Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 24.06.13, 22:07
      Typowe dla pisowskiej hołoty
      • Gość: fachowiec Brak poprawności politycznej - to się chwali IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.13, 00:35
        Komunistyczna gangrena została nazwana po imieniu.
        Bardzo dobrze.
    • simonh A nie ma pretensji do św.Pawła, że za młodu 25.06.13, 01:59
      przesladował Chrystusa ?
    • Gość: cz Re: Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mo IP: *.20-2.cable.virginmedia.com 25.06.13, 02:35
      Przecież PiS i NOP to jedno i to samo, czego innego można się było spodziewać?
    • marchwianka.0 Poseł PiS o Baumanie: Czerwona kanalia, do Mosk... 25.06.13, 08:44
      I to jest właśnie poziom PiSu. Nienawiść i tylko tyle
    • Gość: mant Kiep z PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 09:52
      Przecież wiadomo że to gra polityczna i ten PIS żeruje na tym elektoracie mniej ambitnym, Radio Maryja, antysemici, i inne badziewie któremu się wydaje że to oni są tymi prawdziwymi Polakami bo nie lubią Żydów. Urojeni schizole. Chłopie z PIS, żałosny populisto, jakby popatrzeć to w przekroju dziesięcioleci w partii było wiele milionów Polaków. Ich też byś wysłał do Moskwy? A papieża Benedykta do Berlina byś wysłał bo gdy był młody to służył w hitlerjugend? Kiep na kiepami z PIS-u
      • Gość: mant Re: Kiep z PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 10:09
        W ogóle jeżeli są ludzie w kraju którzy w tej napaści nie widzą nic złego to ociera się o skur...ństwo. Grupa wdarła się na wykład, agresywni nie zważając że wielu starszych osób tam było, z obłąkaniem w oczach, każdy to zabrałby głos mógł zostać pobity, w imie czego? Jakichś nadrzędnych zasad? Czy w imię dręczenia innych usprawiedliwiając to historią? NOP, czyste jełpostwo. Czysta napaść, choć pewnie teraz zachwalają się w wewnętrznym gronie że zyskali rozgłos, jeżeli tak to w szaleństwie jest metoda. Niektórzy prawicowcy idą krok dalej, robią zamach i lądują na czołówkach nie tylko danego kraju ale i świata. To nie jest powód do dumy a do czystej żenady, i jeszcze kiep z PIS oraz zgorzkniały tetryk z ramienia Radia Maryja chwalą tę akcje. Błazenada.
        • krasnaladamu Re: Kiep z PiS-u 25.06.13, 10:40
          > pewnie teraz zachwalają się w wewnętrznym gronie że zyskali rozgłos

Ale Dutkiewicz w ich tekstach wychodzi na sympatycznego typa i większego twardziela niż np. w artykułach Wyborczej.
          www.nop.org.pl/2013/06/24/rafal-dutkiewicz-wzywa-do-wyeliminowania-nop/
          www.nop.org.pl/2013/06/24/konserwatysci-solidarni-z-nop/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka