samozycie 25.03.02, 12:48 Na Nankiera facetow malo. Zwlaszcza na drugim pietrze. Ale zawsze jak na polonistyke na papieroska sie wymykam zastanawiam sie ktory z tych mijajacych mnie, dlugowlosych panow to Ty. Dowim siem? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postmodern Re: odpowiedź 25.03.02, 13:48 ... no ja zazwyczaj palę sobie raczej na pierwszym piętrze... ;) No i bynajmniej długich włosów nie mam... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: odpowiedź 25.03.02, 14:23 > ... no ja zazwyczaj palę sobie raczej na pierwszym piętrze... ;) a masz zielony plecak? [i zwykle na czarno się nosisz?] Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: odpowiedź 25.03.02, 14:26 Mam zazwyczaj czarną czapeczkę z daszkiem, a noszę się zazwyczaj z uśmiechem i kolorowo... ;) ps. A co to? Tropienie agenta...? Odpowiedz Link Zgłoś
marsha Re: odpowiedź 25.03.02, 14:29 > ps. A co to? Tropienie agenta...? :)) zabawa w rozpoznawanie Forumowiczów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: odpowiedź 25.03.02, 14:52 To już wasze zadanie aby mnie rozpoznać... do zobaczenia w Instytucie... hihi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: odpowiedź 25.03.02, 15:15 samozycie napisał(a): > Ujawnic siem najwyzszy czas :) Dla ułatwienia: jutro jestem na uczelni między 11 a 14... więc powodzenia! ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: podpowiedź 25.03.02, 16:18 Służę namiarami na w/w kolegę- chętnie wskażę który to ten jego promienny uśmiech:) Zainteresowanych proszę o kontakt:))PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: odpowiedź 26.03.02, 14:06 No to po dzisiejszym dniu juz sie prawie znamy :) Dzieki za ta czapeczke. Prawie mnie ten drugi w granatowej zmylil :) Ufff... dobrze ze sprytna babka ze mne :) A tak a propos... ja Cie czesto u nas na drugim pietrze widze. Na poczatku roku wlosy w kolorze "very blond" miales i sadzilam ze skoro tak mlodziutko wygladasz to od nas jestes. Tajemniczy "brunetoblondyn" w rudym bucie :) sadze ze Ty chyba tez domyslasz sie ktora to ja. Jeszcze tylko marsha do wysledzenia zostaje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: odpowiedź IP: 192.168.0.* 26.03.02, 14:15 Jeszcze tylko marsha > do wysledzenia zostaje :P no,ze mną to będziesz miała problem,bo bywam na uczelni już tylko "towarzysko" i "ku zakończeniu spraw papierkowych"... :) pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: odpowiedź 26.03.02, 14:37 Łeeeee...:( a ja myslalamz esobie jakas imprezke pod schodkami urzadzimy :P W koncu jeden wydzial... solidarnosc musi byc! Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Samożycie 27.03.02, 15:31 samozycie napisał(a): > No to po dzisiejszym dniu juz sie prawie znamy :) Dzieki za ta czapeczke. > Prawie mnie ten drugi w granatowej zmylil :) Ufff... dobrze ze sprytna babka > ze mne :) A tak a propos... ja Cie czesto u nas na drugim pietrze widze. Na > poczatku roku wlosy w kolorze "very blond" miales i sadzilam ze skoro tak > mlodziutko wygladasz to od nas jestes. Tajemniczy "brunetoblondyn" w rudym > bucie :) sadze ze Ty chyba tez domyslasz sie ktora to ja. Jeszcze tylko marsha > do wysledzenia zostaje :P No to teraz ja jestem w kropce... Bo ty masz przewagę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Samożycie 27.03.02, 16:36 Hmm... to zle? Wiesz ja jestem jedna z tych silnych bab co to lubia przewagi wszelakie :P Odpowiedz Link Zgłoś
tom__bombadil Re: odpowiedź 26.03.02, 18:58 Z usmiechem i na kolorowo? Tee, to ty chyba cieply jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Do Postmoderna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 16:46 Nie daj się rozpoznać. To po pierwsze, a po drugie zobacz na stronie głównej. W piłkarzyki można wygrać skuter. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Do Postmoderna 25.03.02, 17:00 postmodern chyba nie ma nic do ukrycia więc czemu wstydzi się??czyżby nieśmiałość??? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Do Postmoderna 25.03.02, 17:59 arvena napisał(a): > postmodern chyba nie ma nic do ukrycia więc czemu wstydzi się??czyżby > nieśmiałość??? Ja niby się czegoś wstydzę...? Raczej nie... Ja z natury nie jestem wstyiwy... ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Do Janka 25.03.02, 17:57 Gość portalu: Janek napisał(a): > Nie daj się rozpoznać. To po pierwsze, a po drugie zobacz na stronie głównej. W > > piłkarzyki można wygrać skuter. ))) Wiem, wiem! Dzięki Janku za pamięć ;) Już gram, tylko czegoś nie jestem pewien, bo niestety moja drużyna coś ostatnio nie zagrała, tzn. nie zdobyła punktów... ale co tam... muszę chyba jeszcze trochę "popracować" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Do Postmoderna 26.03.02, 14:40 Ianie o uroczym imieniu moze i ty jakas podpowiedz zaoferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Do Postmoderna 26.03.02, 15:24 Ehh... ja juz uciekac musze :( Do zobaczenia na uczelni. Mam nadzieje ze kiedys wszyscy razem sobie na pieterku kawe walniemy :) A nie ja biedna siedze i lacine wkuwam ... chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIZARD Re: Do Postmoderna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 13:28 UCZ SIE UCZ NAUKA TO DO POTEGI KLUCZ JAK KLUCZY DUZO ZBIERZESZ TO WOZNA ZOSTANIESZ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOSZATY Re: Do Postmoderna-Do LIZARDA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 23:30 BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....ale mnie tym textem rozjebałeś :)....buahahahahhahahahaha :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Do Postmoderna-Do LIZARDA 29.04.02, 14:40 Dalej to czytasz...? Zaskoczenie pelne. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Samożycie 27.03.02, 16:46 W takim razie radzę się z nami skontaktować- my już mamy łacinę za sobą- sorki- ja mam bo nie wiem jak Postmodern!!!Więc służę radą...Ujawnij się Samożycie- nie bądż tchórzem!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Samożycie 27.03.02, 16:50 No ja z lacina tez jakos na razie rade daje. Tyla ze dr Stepniowski staruszek a na cwiczeniach szaleje i co tydzien kartkowki w niewyoblazalnym tempie pisac kaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Samożycie 27.03.02, 17:30 dasz sobie radę... ale nawet bez pretekstu zapraszam do przedstawienia się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Samożycie 27.03.02, 17:42 :) jej jacy tu wszyscy mili... Łezka w oku mie sie zakrecila. A tak poza tym to nich Postmodern opowie o tych papierosach. Jako baczny obserwator powinien wiedziec ktora to ja. A jak sie w sobie zbiore... zaweze itp. to nie ma sprawy... przedstawie. Bedzie mi bardzo milo :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Do Postmoderna 27.03.02, 20:28 buuuu, a filologię słowiańską wyrzucili gdzieś na zadupie, hlip :( czuję się wyobcowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizard Re: Do Postmoderna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 00:07 ja mysle ze wy z glowa problemy macie zeby afere o przedstawienie sie robic phi Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Do Postmoderna 28.03.02, 12:37 Jaka afere? Bardzo sympatyczna zabawa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Do Postmoderna 28.03.02, 15:14 no bo to takie śmieszne podejść i powiedzieć hej jestem "samożeycie"... ale obiecuję że się nie będziemy śmiać i będzie miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Do Postmoderna 28.03.02, 15:40 PODEJDŻ TO ZOBACZYSZ CZY CACANKI:)ale serio- nie ma się co bać- my byśmy podeszli ale nie wiemy who are you...czekam aż się zbierzesz na odwagę.. Pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Do Postmoderna 28.03.02, 15:46 Chwilka... tylko nosek przypudruje :) Hmm moze ja cos podpowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Do Postmoderna 28.03.02, 18:11 Podpowiedz i nie pudruj za dużo:) Ja noszę brązowy krótki płaszcz i mam z reguły włosy spięte w kitkę- no i najczęściej siedzę z Postmodernem i Kombosem na palarni (choć teraz w związku z nalotami pani z administracji możemy siedzieć na dworze)!!Daj namiar na siebie i do zobaczenia po świętach- pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIZARD Re: Do Postmoderna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 10:53 JAAA SAMOZYCIE ZASTANAWIAM SIE CZY Z TOBA OKA WSZYSTKO ZAMIAST PODEJSC I POZNAC NOWYCH ZNAJOMYCH TO TY SIEM BAWISZ W KOTKA I MYSZKE IM SIE TO ZNUDZI I ICH STRACISZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIZARD Re: Do Postmoderna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 10:55 ZAUWAZCIE ZE SAM POSTMODERN O KTOREGO SIEM POWINNO ROZCHODZIC TO JUZ DAL SOBIE SPOKUJ Z TYMI GADKAMI BO OD PEWNEGO CZQASU GO TU NIE BYLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Do Postmoderna IP: 192.168.0.* 03.04.02, 23:02 wejdź na czat!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Do Postmoderna 04.04.02, 13:11 Jest jest... szweda sie po uczelni zamiast za nauke wziac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: Do Postmoderna 06.04.02, 15:19 samozycie napisał(a): > Jest jest... szweda sie po uczelni zamiast za nauke wziac :) postmodern ma motylki w brzuchu, więc jest usprawiedliwiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Do Postmoderna IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 30.04.02, 11:14 Wiem wszystko o postmodernie moge wam go opisac i dac namiary a nawet numer komorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Do Postmoderna IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 07.05.02, 12:04 hahaha nic nie wiesz a ja wiem wszystko o tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Do Postmoderna 02.05.02, 14:00 Dzieki ale w razie czego sama zapytam. Post....ujawnisz czy masz zastrzezony? :) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Do Postmoderna 05.05.02, 15:03 samozycie napisał(a): > Dzieki ale w razie czego sama zapytam. Post....ujawnisz czy masz zastrzezony? : > ) Ale co ja mam ujawnić??? Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: Do Postmoderna 07.05.02, 16:43 samozycie napisał(a): > Nic nic :) Teraz to już nic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Do Postmoderna 08.05.02, 10:45 Wlasnie :) Postmodern sie przez te motylki zapoznil :) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Do Postmoderna 08.05.02, 17:43 tego to jaj jeszcze nie wiem... czy będziesz miała złego męża... ale o co ci chodziło z tym...opuźnianiem??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Do Postmoderna 09.05.02, 10:42 O co...? No bos sie z tym numerem jakos tak zakrecil :P Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Do Postmoderna 09.05.02, 16:48 samozycie napisał(a): > O co...? No bos sie z tym numerem jakos tak zakrecil :P Samożycie czy ty za dużo papierosów palisz, czy co??? O jaki ci numer chodzi? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś