kombos 06.03.02, 20:02 już pisał o tym mc_imic. popieram w 100%. postmodern - wieloletni czytelnik gazety zasługuje na jakąś nagrodę. wszyscy znamy jego aktywność na forum gazety. czyż on nie jest boski? dać mu skuter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postmodern ??? :) !!! :) ??? 07.03.02, 16:10 ...ojej! Jednak myślę, że nie pozostake mi nic innego, jak znowu oczekiwać konkursu DUKATY GAZETY! W zeszłym roku tak się napaliłem na skuter, że trochę przesadziłem finansowo... no i nic z tego nie wyszło! Ale w tym roku obiorę jakąś lepszą strategie... i kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: ??? :) !!! :) ??? 07.03.02, 16:59 popieram-skuter mu się zdecydowanie należy!!!tylko w jakimś fajnym kolorku!! może różowy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka koniecznie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.02, 21:15 OOOOOOOooo TAK!!!!!!!!!!! KOniecznie różowy... a może nazwie go wtedy PINK PANTER... :) Skuter dla Postmoderna!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak-ona Re: ??? IP: *.client.attbi.com 07.03.02, 21:25 e postmodem..jak juz bedziesz mial ten skuter to powozisz mnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: ??? 07.03.02, 21:28 wiesz... kiedy już będę go mniał to będę woził każdego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: ??? 07.03.02, 21:45 postmodern napisał(a): > wiesz... kiedy już będę go mniał to będę woził każdego ;) ok.trzymam za slowo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: ??? 07.03.02, 21:56 oczywiście.... Z 17 - i zawiozę pod bankomat! Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: SKUTER TAXI 07.03.02, 22:01 postmodern napisał(a): > Jakieś zlecenia... tak na przyszłość ;) no moga byc jakies..pomysli sie!!! ale tylko na lato , bo nie bede kolanek mrozila zima na skuterze.. i nie tylko kolanek ... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: SKUTER TAXI 09.03.02, 10:52 yak-ona napisał(a): > postmodern napisał(a): > > > Jakieś zlecenia... tak na przyszłość ;) > > no moga byc jakies..pomysli sie!!! > ale tylko na lato , bo nie bede kolanek mrozila zima na skuterze.. i nie tylko > kolanek ... : ))) > No ale szczęśliwie teraz wiosna, później lato więc się jeszcze najeździmy... !!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: ??? 08.03.02, 00:19 arvena napisał(a): > no nareszcie!!!!gratulacje!!!za myślenie!!:-)) spoko... ktos w koncu musi!!! : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: ??? :) !!! :) ??? 10.03.02, 20:52 arvena napisał(a): > popieram-skuter mu się zdecydowanie należy!!!tylko w jakimś fajnym kolorku!! > może różowy...? RÓŻOWY ??? :( ps. ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka O tak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 21:03 postmodern napisał(a): > arvena napisał(a): > > > popieram-skuter mu się zdecydowanie należy!!!tylko w jakimś fajnym kolorku > !! > > może różowy...? > > RÓŻOWY ??? :( > > ps. ;(((( Miałeś już różowy telefon, różowe... no to czas na różowy skuter ;)) Fajnie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mc_imic Re: skuter dla postmoderna 08.03.02, 20:11 sto lat sto lat niech zyje zyje naaam!!! A co tam! Dwa skutery dla Postmoderna!!! A dla Kombosa i dla mnie po... Duchu Czasu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: skuter dla postmoderna 09.03.02, 11:18 pamiętaj że z duchem czasu nie można wsiadać na skuter, bo nawet jeśli nie masz prawa jazdy to zabiorą ci przynajmniej legitymację studencką. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: skuter dla postmoderna 09.03.02, 11:44 ... ale na skuterze dalej będę jeździł ;) [pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: skuter dla postmoderna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 17:21 Popieram.Należy Mu sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
preciozo Re: skuter dla postmoderna 11.03.02, 21:24 choc jestem od niedawna na forum od razu postmodern mnie zaintrygował, a jeśli tak bardzo mu zależy na tym skuterze to może byśmy zrobili jakąś zrzutke w redakcji gazety dolnośląskiej. Spełnijmy choć Jego marzenia :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś