Dodaj do ulubionych

GTC i ECHO - realizacje

IP: 213.199.196.* 30.07.04, 17:09
Teraz GTC

krótki przegląd osiagnięc obu firm:
Mokotów Biznes Park(największe polskie centrum biurowe-110 tys metrów)

www.gtc.com.pl/gfx/galeria/29mbp_taurus_duzy.jpg

www.gtc.com.pl/gfx/galeria/82mbp_saturn_duzy.jpg
www.gtc.com.pl/gfx/galeria/90mbp_neptun_duzy.jpg
Okęcie Biznes Park

www.gtc.com.pl/gfx/galeria/100okecie_duzy1.jpg
www.gtc.com.pl/gfx/galeria/23okecie_duzy2.jpg
www.gtc.com.pl/gfx/galeria/60okecie_duzy3.jpg

Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: GTC i ECHO - realizacje IP: 213.199.196.* 30.07.04, 17:18
      ECHO

www.echo-inv.com.pl/main.php
      • Gość: ! Re: GTC i ECHO - realizacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.04, 17:56
        Dobra robota Rafis!
        • pluto10 Re: GTC i ECHO - realizacje 30.07.04, 18:26
          Na mnie robi wrażenie te budynki "biznes coś tam Okęcie".
          ------------------------------
          pluto10
          • Gość: slawek Re: GTC i ECHO - realizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:51
            Jeśli wygra Echo to mam nadzieję, że postawią Dziadek Tower. I powinien to być
            ten z wyższych dziadków, takich żywotnych w przedwojennym stylu :)
            • Gość: maxWroc Re: GTC i ECHO - realizacje IP: *.visp.energis.pl 30.07.04, 19:03
              ja mam tylko nadzieje ze nie bedzie to zamkniete pudlo jak galeria mokotow
              tylko obiekt polotwarty, gdzie bedzie mozna pojsc nawet poznym wieczorem np na
              kawe, do kina czy na kregielnie
              • Gość: Rafis Re: GTC i ECHO - realizacje IP: 213.199.196.* 30.07.04, 19:54
                Na Grunwaldzie ma powstac konglomerat budynków o różnych funkcjach a tego żadna
                z tych firm jeszcze nie robiła. Budowały wprawdzie i apartamenty i biura i
                handel i rozrywke ale zawsze osobno. Zobaczymy w przyszłym tygodniu jak to ma
                wyglądac-chyba ze dzis w GW przeczytamy opis projektów pochodzacy z
                przecieków :)
                • Gość: breslau_fanatic Re: GTC i ECHO - realizacje IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.07.04, 10:50
                  tam musi powstać coś w rodzaju sony centre w berlinie, czyli parę połączonych
                  budynków, w środku pseudo-ulice i jakiś punkt centralny "rynek"... mam nadzieję
                  że coś takiego zaproponują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka