mastat 25.03.02, 23:27 ...o spotkaniach "bezsennych" na czacie? Pytam, bo w zeszłą sobotę uczestniczyłem w próbce tego z Gregorem i Arveną i było bardzo sympatycznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Homar Re: Homar, a jak myślisz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 23:40 Mysle, ze to fajny pomysl, tyle, ze ostatnio mam wielkie wyrzuty sumienia, jesli sie nie rozlacze z forum przed polnaca... Wiec taki ze mnie senny "bezsenny". Moze przy okazji swiat..? Musze przyznac, ze jestem troche uprzedzony do czatow, prowadzilem badania do magisterki w roznych chatroomach i bylo wiecej niz tragicznie. Ale na naszym, forumowym czacie moze byc lepiej... ha! Sprobuje! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Homar, a jak myślisz... 25.03.02, 23:42 Zachęcam i to bardzo! Mimo iż w sobotę było nas tylko troje było naprawdę bardzo miło! Jakby co to daj znać - jakiś wątek ew. na mejla... Tylko przydałoby się jakąś konkretną godzinę usttalić - co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Homar, a jak myślisz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 23:51 Jak cos ustalicie, to jestem uchwytny tu, na forum, lub poczta: homar@poczta.gazeta.pl Nie podaje propozycji, bo w tygodniu do 24 i lulu, a w swieta..? W swieta wszystko sie moze zdarzyc :-))) Postaram sie przybyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Homar, a jak myślisz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 20:19 Nie szwendaj się po czatach. Zdrowie kuruj. Święta idą i krasnale balety chćą młodej parze urządzić. Katarino minął? Pozdrawiam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Homar, a jak myślisz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 21:13 Minal! :-) Ide sie wypisac z klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Homar, a jak myślisz... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 22:26 gratuluje! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Homar, a jak myślisz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 22:30 Czesc, tyrysku, ciesze sie, ze Cie widze, choc jestem smutny i wkurzony z winy kolesia, ktory sie zalogowal na moje konto i pieprznal idiotyczny tekst na watku o aborcji :-((( Jak klawiatura? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Homar, a jak myślisz... 27.03.02, 17:07 Potwierdzam- na czacie z chłopakami było bardzo miło!!Może wiec po prostu logujmy się na tego czata i spotykajmy tak- szybsza wymiana zdań itp... Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Homar, a jak myślisz... 27.03.02, 22:44 Arvena - miło było to prawda:) Będziesz w święta? Jeśli tak to daj znać! forum lub mastat@poczta.gazeta.pl... Przydałoby sie jeszcze kogoś namówić... Odpowiedz Link Zgłoś
beatice Re: Homar, a jak myślisz... 27.03.02, 23:25 mastat napisał(a): > Arvena - miło było to prawda:) Będziesz w święta? Jeśli tak to daj znać! > forum lub mastat@poczta.gazeta.pl... Przydałoby sie jeszcze kogoś namówić... Mogę się przyłączyć? Mam wprawę w rozmowach z Arveną, a te dla bezsennych by mi pasowały, bo mam problemy ze snem. To jak, mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Homar, a jak myślisz... 28.03.02, 17:42 Beatice a jak myślisz:) Tylko trzeba by wymyslić jakiś konkretny dzień i godzinę - padła propozycja, że w sobotę albo każdy inny dzień tygodnia od 21- ej... Ja bym proponował od 22-ej! Pozdrawiam! ps. Gregor odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Homar, a jak myślisz... 28.03.02, 18:07 To może zróbmy tak: jak wchodzicie na forum to logujcie się na czata i co jakiś czas sprawdzajcie czy ktoś się dołączy?!Ja od dziś tak robię i czekam na was.W święta będę miała gości więc pewnie nie będę mogła wejść na forum:(( Jak ja tą rozłąkę wytrzymam??? Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Homar, a jak myślisz... 28.03.02, 18:11 Mogę ci wysłac kartkę na skrzynkę jeśli chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatice Re: Homar, a jak myślisz... 29.03.02, 13:37 Pomysł Arveny jest dobry. Ja też się loguję na czacie. 22 odpowiada mi bardziej, ale w sobotę nie mogę. Chociaż może mi się uda. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Mastat 29.03.02, 13:47 czekam na karteczkę:) ja też ci wyślę jak nie zapomnę:) Beciorku: moje pomysły są always dobre- hehe Odpowiedz Link Zgłoś