Dodaj do ulubionych

Biedronka z wyprzedażami

16.11.13, 13:03
Witam, gdzie we wrocławiu znajde biedronke z wyprzedażami końcówek serii różnych artykułów ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mysia Re: Biedronka z wyprzedażami IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.13, 13:01
      ponawiam zapytanie,
      wg mnie dużo artykułów przemysłowych jest w Biedronce na Brochowie obok szpitala
      • stefan1953 Re: Biedronka z wyprzedażami 14.12.13, 07:38
        Pytanie nie brzmiało "Gdzie jest dużo artykułów" tylko " gdzie są końcówki serii"...Ciort go wie.Sklepy mają tak poszarpaną informację , że ciężko to określić precyzyjnie. W takim Tesco zrobili szum sprzedażą kart 32 GB po 51,99 złotych ale infolinia nie potrafiła mnie nakierunkować. Sklep Tesco Czekoladowa okłamał, że takich kart nie mają [a mieli], ich karty pokazały się na allegro po około 100zł. mnie po miesiącu reklamacji zaproponowali kupno tych kart po 256 złotych sztuka [chciałem kupić 5 sztuk dla dzieci i wnuczek]..Czyli ogólna porażka... Natomiast w Biedronce trafiłem przypadkowo na "końcówkę serii" akumulatorków Nokia w cenie około 20 złotych ["normalna" cena to około 60 złotych !]...Wygarnąłem wszystkie jakie mieli 6 sztuk [jestem biednym człowiekiem i czasem kiedy chcę dzieciakom i wnuczkom coś kupić ekstra to szukam okazji]...Potem kiedy w końcówce serii w Biedronce pokazały się takie sprytne maszynki do wyciskania soków z owoców -to już zrobiłem większą analizę tematu... Otóż tak..Okolica Psie Pole. Nie mam informacji na temat Biedronki świeżo otwartej Na Krzywoustego, ale intuicja mi podpowiada, że tam będą towary które zareklamują sklep, w tym być może "końcówki serii"..Akumulatorki Nokia kupiłem na Przedwiośnie, ale mam wrażenie, że aktualnie tam nie wrzucają "końcówek",lub wrzucają mało...Sklep na Nowy Zakrzów też miał "końcówki" ale ostatnio ich nie widzę.. Mam wrażenie, że szukając "końcówek" należałoby się skierować na Osiedle Kiełcowskie. Jedna z Biedronek przy głównej trasie to jeszcze nie jest "to "..choć mają i końcówki...Ta w głębi osiedla [blisko tej przy trasie] to jest chyba to miejsce gdzie możemy szukać "końcówek"... Mówię to z żalem, bo wykupicie mi towar dla moich dzieci ;{...Większość ludzi którzy to czytają nie wie o czym piszę...Więc krótka informacja...Biedronka sprzedaja jakieś artykuły załóżmyy te akumulatorki Nokia . To są takie urządzenia którymi można doładować telefon i ja używam i moje dzieci i wnuczki,...Super sprawa ale kosztuje około 60 złotych . Biedronka prowadziła sprzedaż, większość towaru "zeszła" , a to co jescze zalegało "pętało się".... w poszczegołnych sklepach Biedronka zebrała do kupy i wrzuciła do "wybranych sklepów". Po około 20 złotych za sztukę ./ Ta cena była rewelacją ! One zostały sprzedane prawie "na pniu". I taki ma system Biedronka . Nie wiem jakimi systemami kieruje się natomiast Tesco. Straciłem przez nich sporo czasu,okazji,pieniędzy

Stefan J.
        • stefan1953 Re: Biedronka z wyprzedażami 14.12.13, 07:47
          Acha,,,skrzywdziłbym niektóre punkty Tesco bez szczegółowych informacji ! Okłamano mnie w Tesco Wrocław Czekoladowa i powyższa informacja dotyczy głównie tego punktu [ i całości nieskutecznych reklamacji poprzez ichniejszą -Tesco-infolinię].Natomiast punkt na ul.Długiej Wrocław to pozytywne przeciwieństwo. Pozytywnie odstaje od patologii [przynajmniej jeśli chodzi o moje doświadczenia]...

Stefan J.
        • Gość: pytam się Re: Biedronka z wyprzedażami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 00:03
          Ile Ci chłopcze biedronka płaci za te nędzne wypociny??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka