Dodaj do ulubionych

Zboczeniec z Nowego Dworu?

29.11.13, 12:57
Witam

Ostatnio, wracając z od znajomych, miałam wątpliwą przyjemność spotkać prawdopodobnie trzydziestokilkuletniego pana (widziałam go przez krótką chwilę gdyż od razu uciekł) który zaszedł mnie od tyłu na przystanku i "obmacał" mój tyłek. Czy zdarza się to teraz częściej w tamtej okolicy czy jestem odosobnionym przypadkiem?
Obserwuj wątek
    • nazimno Spamujesz? 29.11.13, 13:24
      Uwazaj, bo pojawia tam tlumy niewyzytych trzydziestolatek(?)
      Dobrze, ze tego nie zamiescilas na fejsie, bylby niezly zlot "spragnionych".

A tak juz powazniej: nie lepiej bylo pojsc na policje?

• aguska-guska Re: Spamujesz? 29.11.13, 13:42
        Po pierwsze nie spodziewam się, żeby coś z tym zrobili, po drugie widziałam go tylko przez moment więc nawet nie byłabym w stanie go opisać. Dlatego stwierdziłam że lepiej jeżeli ktoś o tym przeczyta i będzie wiedział.
        • Gość: LT Wrocław Re: Spamujesz? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 14:24
          dla mnie głópia nawijka ,zaczepianie itd kobiet jest przestępstwem o ile tego sobie nie życzą i trzeba zrobić wszytko żeby debila złapać ponieważ taki człowiek posuwając się do tego stopnia napewno może dojść do gwałtu włącznie kiedyś a to już jest tragedia .dla mnie gwałt powinien być traktowany na równii z morderstwem a biorąc pod uwagę to sąd i kara śmierci i wszystko powinno być wykonane w ciągu kilku godzin dla takieo zboczeńca ....może przesadziłem ale emocję wzieły górę CO ZROBIC???? policja powinna wysłać w ten rejon kobietę odpowiednio ubraną do zachęty czynu i i do pracy do skutku aż się debil nadzieje wszystko .amen .
          • Gość: LT Wrocław Re: Spamujesz? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.13, 14:30
            Odnosnie mojego komentarza ,narobiłem błędów ortograficznych np głupek U napisałem zamknięte ale to ze względu na wrażliwy temat
    • franek Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? 29.11.13, 16:26
      Nie spodobał się Tobie mój chwyt jujitsu?
      • aguska-guska Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? 29.11.13, 17:30
        Ucieczka:D? Spodobała się baaardzo.
        • franek Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? 29.11.13, 17:32
          Cieszę się,miło mi.Oby więcej.
          • aguska-guska Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? 30.11.13, 03:02
            Wystarczy jedna:)
            • franek Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? 30.11.13, 12:04
              Nakręciłem się.
            • franek Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? 30.11.13, 13:13
              Podobno mój iloraz inteligencji jest wprost proporcjonalny do aparycji.
              • Gość: matfiz Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? IP: *.centertel.pl 30.11.13, 14:00
                Iloraz?
                -przrciez nie wolno dzielic przez zero
                • franek Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? 30.11.13, 14:48
                  Uśmiałem się.
                • franek Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? 30.11.13, 14:55
                  Chciałeś sprowadzić mnie do tego poziomu,czy zbyt dosłownie wziąłeś potoczne określenie?
            • franek Re: Zboczeniec z Nowego Dworu? 30.11.13, 20:41
              Następnym razem zastosuję kombinację chwytów-nie wymkniesz się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka