piekna_nieznajoma 24.09.04, 21:45 Podobno zachwycające. Wąchał ktoś? Wiem,że całkiem niedostepne w Polsce, Pozdrawiam, PN Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathilde17 Re: NARCISO RODRIQUEZ-FOR HER 06.10.04, 19:38 Po tygodniowej przeszło nieobecności nadrabiałam zaległosci w czytaniu i wyciągam ten wątek bo wąchałam to cudo! No, wreszcie jakaś nowość, która mi się podoba... Początek przypomina trochę Coco Mademoiselle, ale potem robi się ten zapach bardzo smakowity, miodowy, piżmowy,drzewny, czuć tam też kwiat pomarańczy i - jak na mnie - jakby cukier roztopiony z mlekiem. Niesamowicie kobiecy, otulający...Pyszny! Istnieje w wersji edt i olejku do ciała li i jedynie. No i mam na niego chrapkę... Narciso Rodriguez (nie Rodriquez) to, zdaje się, jakiś "wschodzący" projektant...nie znam jego kreacji, ale jeśli są tak samo dobre jak pierwsze perfumy, to chapeau! Odpowiedz Link
piekna_nieznajoma Re: NARCISO RODRIQUEZ-FOR HER 06.10.04, 20:59 A ja juz mam!! Znajomi przywiezli mi z Madrytu:-) mathilde17 napisała: > Po tygodniowej przeszło nieobecności nadrabiałam zaległosci w czytaniu i > wyciągam ten wątek bo wąchałam to cudo! No, wreszcie jakaś nowość, która mi się > > podoba... Początek przypomina trochę Coco Mademoiselle, ale potem robi się ten > zapach bardzo smakowity, miodowy, piżmowy,drzewny, czuć tam też kwiat > pomarańczy i - jak na mnie - jakby cukier roztopiony z mlekiem. Niesamowicie > kobiecy, otulający...Pyszny! Istnieje w wersji edt i olejku do ciała li i > jedynie. No i mam na niego chrapkę... > Narciso Rodriguez (nie Rodriquez) to, zdaje się, jakiś "wschodzący" > projektant...nie znam jego kreacji, ale jeśli są tak samo dobre jak pierwsze > perfumy, to chapeau! Odpowiedz Link