Dodaj do ulubionych

wesele na zaku czocha

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 18:06
wesele na zaku czocha
czy kos moze byl lub robil czekam na wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: kamyk Re: wesele na zaku czocha IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 18:07
      sorry za literówke chdzi oczywiscie o zamek czocha
      • Gość: ando Re: wesele na zaku czocha IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.08.04, 20:23
        widziałem tylko jak się szykują - wyglądało imponująco. Cała nasza wycieczka
        westchnęła a co młodsze panie pomarzyły: tez bym tak chciała.
        • Gość: rex Re: wesele na zaku czocha IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 21:52
          Zamek ,jak zamek mnie osłabiło wyposażenie. Łoże zabytkowe ,a łazienka późny
          Gierek ,jakoś dziwnie to wszystko z sobą koreluje. Gwoździem są fotele w
          recepcji ,siadasz i lee.......cisz ,aż do podłogi .Ja spróbował bym się
          dowiedzieć czy w Mosznej nie organizują wesel zamek jak z bajki ,a i dojazd z
          Wrocławia o niebo lepszy autostradom 1,5 h
          www.turystapolski.pl/galerie/moszna/moszna.html
          • Gość: MM Re: wesele na zaku czocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:34
            O ile się dobrze orientuję to w tym zamku nie ma hotelu,tylko jakiś Zakład
            Leczenia Nerwic (czy coś podobnego)
            W Czosze natomiast byłam-ja wspominam bardzo miło pobyt (hm...chyba zależy też
            od towarzystwa z którym się przebywa w takim zameczku):)))Klimat jest
            nieziemski!!jak to w zamku,choć faktycznie nie jest tak "dopieszczony"jak to
            inne zameczki-hotele,ale za to ceny też są nie tylko na "książęcą" kieszeń.
            Pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań
            • Gość: kamyk Re: wesele na zaku czocha IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 21:43
              chodzi o zamek czoch www.zamekczocha.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka