Gość: kamyk IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 18:06 wesele na zaku czocha czy kos moze byl lub robil czekam na wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamyk Re: wesele na zaku czocha IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 18:07 sorry za literówke chdzi oczywiscie o zamek czocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ando Re: wesele na zaku czocha IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.08.04, 20:23 widziałem tylko jak się szykują - wyglądało imponująco. Cała nasza wycieczka westchnęła a co młodsze panie pomarzyły: tez bym tak chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: wesele na zaku czocha IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 21:52 Zamek ,jak zamek mnie osłabiło wyposażenie. Łoże zabytkowe ,a łazienka późny Gierek ,jakoś dziwnie to wszystko z sobą koreluje. Gwoździem są fotele w recepcji ,siadasz i lee.......cisz ,aż do podłogi .Ja spróbował bym się dowiedzieć czy w Mosznej nie organizują wesel zamek jak z bajki ,a i dojazd z Wrocławia o niebo lepszy autostradom 1,5 h www.turystapolski.pl/galerie/moszna/moszna.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: wesele na zaku czocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 14:34 O ile się dobrze orientuję to w tym zamku nie ma hotelu,tylko jakiś Zakład Leczenia Nerwic (czy coś podobnego) W Czosze natomiast byłam-ja wspominam bardzo miło pobyt (hm...chyba zależy też od towarzystwa z którym się przebywa w takim zameczku):)))Klimat jest nieziemski!!jak to w zamku,choć faktycznie nie jest tak "dopieszczony"jak to inne zameczki-hotele,ale za to ceny też są nie tylko na "książęcą" kieszeń. Pozdrawiam i życzę udanych poszukiwań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: wesele na zaku czocha IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.08.04, 21:43 chodzi o zamek czoch www.zamekczocha.pl Odpowiedz Link Zgłoś