Dodaj do ulubionych

AUTOKRADZIEZ // NIEBEZPIECZNE MIEJSCA

IP: 62.67.163.* 22.08.01, 11:16
kto powie mi gdzie lepiej nie mam stawiac mojej bmw we wroclawiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gutek Re: AUTOKRADZIEZ // NIEBEZPIECZNE MIEJSCA IP: *.*.*.* 23.08.01, 08:14
      Abdul, brachu to ty?

Go�ć portalu: abdul napisał(a):

> kto powie mi gdzie lepiej nie mam stawiac mojej bmw we wroclawiu?

• Gość: Jureek Re: AUTOKRADZIEZ // NIEBEZPIECZNE MIEJSCA IP: 62.8.156.* 23.08.01, 08:20
      Nauczony doświadczeniem polecam tylko strzeżone parkingi (nawet w nowym garażu na Szewskiej
      też tylko piętra strzeżone). Mi próbowano ukraść samochód zaparkowany na Łaciarskiej, rzut beretem
      od rynku.
      Jurek

P.S. "autokradzież" brzmi trochę tak, jakbyś sam sobie chciał coś ukraść :))
    • Gość: STrup AUTOKRADZIEZ i system GPS IP: *.chem.uni.wroc.pl 23.08.01, 11:50
      Kradna wszedzie.
      Zaden alarm, zaden parking nie pomoze.
      Ale pozostaje pytanie, dlaczego tak duzo kradziezy samochodow pozostaje
      bezkarnych!
      Czy naprawde policja sobie z tym nie umie poradzic? Nie wierze!

A osobiscie, gdybym mial drogi samochod (mam stary i tani, niestety),
      zainwestowalbym w system GPS. Jesli ukradna, mozna go zlokalizowac z
      dokladnoscia do metrow!
      Ponoc kosztuje to kilka tysiecy. Czy ktos wie dokladniej gdzie i za ile montuja
      GPS?
      • Gość: dlugopis Re: AUTOKRADZIEZ i system GPS IP: 195.30.191.* 23.08.01, 17:14
        Nie wierze, ze zlodzieje nie znajda GPS. Samochod mozna wsadzic w klatke ,
        ktora wytlumi nadajnik i spokojnie go znalezc. Przy okazji dwie historyjki.
        1. Znajomy z Krakowa posiadajacy duza firme i miedzy innymi merca wartosci ok.
        300 k PLN pojechal do wawy na rozmowy. Gdy juz wracal, na wylocie z wawy zostal
        staranowany w kuper. Zatrzymal sie, wyskoczylo dwoch gosci ze spluwami i
        zabrali mu samochod. Normalka. Skontaktowal sie z policja, przyjechali po 10
        minutach, spisali protokol itd. Jego syn przyjechal z Krakowa, przespali sie i
        rano poszli na policje. I co sie okazalo. Policja przez cala noc szukala
        rozowego merca. Znajomy oslupial i spytal sie gliniarza, czy widzial kiedys
        rozowego merca. On, ze nie, ale taki opis byl w protokole. I tak bylo
        rzeczywiscie. Samochod byl oczywiscie koloro czarny metalik. Bez komentarza.
        2. Inny znajomy tez pojechal do wawy najnowszym Audi i wyciagnieto go z
        samochodu pod lufa pistoletu na swiatlach dokladnie pod budynkiem gieldy o
        godzinie 14.15 i tez juz nie zobaczyl wiecej samochodu.
        • roberto65 Re: 25.08.01, 00:21
          Niebezpieczne miejsca to: Trójkąt, okolice Jedn Narodowej , Pomorska , Kurkowa
          i okolice, Brochów...
          Takie są przynajmniej moje typy wtej kwestii...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka