Gość: Lili IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 22:22 Mam problem. mój chłopak postanowił spędzić wakacje beze mnie. czyli to koniec. chcę się troszkę zemścić. więc szukam... jestem młoda, ładna i odważna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_szczurka Re: Szukam nowego chłopaka 18.08.04, 22:27 z nowym bedzie kłopot - sami używani zostali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Szukam nowego chłopaka IP: *.rozanka.wroc.pl 18.08.04, 23:28 randki.interia.pl na pewno kogos znajdziesz ;) okresl sie czy na stale czy tylko na chwile? jakie masz wymagania i co mozesz od siebie dac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta_rypalska ten jest bardziej spontaniczny IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.04, 23:32 randki.o2.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Re: Szukam nowego chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:34 skoro to koniec, to on pewnie ma Cie gdzies. zatem na kim chcesz sie zemscic? jego to pewnie juz nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Szukam nowego chłopaka 18.08.04, 23:44 Reklamował się tu niedawno pewien posiadacz bmw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Rafis do usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:55 Ja chcę, co prawda młody nie jestem, wiele też korupcji na własne oczy się naoglądałem w naszym magistracie, ale fiutkiem umiem ruszać jak nikt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Jesteś szmatą a Rafis palantem! IP: *.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 12:22 Szukać sobie chłopa przez net? Nieźle. Może być nawet sobowtór Jasia Pawie Oczko, byle się tylko zemścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Jesteś szmatą a Rafis palantem! IP: *.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 12:23 A Rafis słusznie napisał "fiutkiem". Bo na lepsze określenie ten robaczek nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Jesteś szmatą a Rafis palantem! IP: *.tnt39.phl6.da.uu.net 19.08.04, 15:06 Gość portalu: Trener napisał(a): > A Rafis słusznie napisał "fiutkiem". Bo na lepsze określenie ten robaczek nie > zasługuje. Piszesz to powodowany doswiadczeniem ? A nawiazywanie znajomosci przez internet jest tak samo dobre jak kazdy inny sposob, tyle ze bardziej postepowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Jesteś szmatą a Rafis palantem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:13 Trener. Czyżby Rafis cię rzucił i mścisz sie teraz na nim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen de Mello Postepowy ? IP: *.devs.futuro.pl 19.08.04, 15:29 To juz wiemy co sie dzieje nie tak we Wrocku skoro Rafis "miesza fiutkiem" w Magistracie i kto rozbił tafle na rynku:) A co widzisz postępowego w tym że ludzie siedza przy kompie wymyslaja pierdoły zamiast wyjść na dwór i poszaleć.No chyba że taki jeden to łysy pryszczol z nadwaga który lubi siedzieć przy kompie całymi dniami i "randkowac" postepowo no ale może nie jestem "postępowy":) PS Jedyny Słuszny Resort pozdrawia Trenera Odpowiedz Link Zgłoś
tora_tora Re: Szukam nowego chłopaka 19.08.04, 15:40 zapraszam na drinka, chętnie Cie pocieszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.04, 23:39 I tradycyjnie musiała się odezwać cała grupa ślepych popleczników Rafiska! Albo on sam puszcza te bzdury z kilku kompów. Pzdr dla Gen de Mello! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwa Re: Szukam nowego chłopaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.04, 00:03 Zemsta??? A ile Ty kolezanko masz lat? Zal mi Cie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Szukam nowego chłopaka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 22:46 No właściwie to taka zemsta na sobie. bo skoro ma mi się trafić ktoś z magistratu, co macha... kobiety już tak mają, jest mi po prostu przykro i muszę jakoś odreagować a lat mam 22 i nie uważam, że "zemsta" jest tylko dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
pan.borysek Re: Szukam nowego chłopaka 20.08.04, 22:46 Gość portalu: Lili napisał(a): > No właściwie to taka zemsta na sobie. bo skoro ma mi się trafić ktoś z > magistratu, co macha... > kobiety już tak mają, jest mi po prostu przykro i muszę jakoś odreagować a lat > mam 22 i nie uważam, że "zemsta" jest tylko dla dorosłych Poseł Andrzej Fedorowicz (LPR) udowodnił, że Antoni Macierewicz skłamał na mównicy sejmowej twierdząc, że nie pobierał diet z Parlamentu Europejskiego. Przypomnijmy – podczas głosowania nad ustawą o uposażeniu polskich posłów do PE mównicę sejmową blokowali posłowie Ruchu Katolicko-Narodowego, którzy sprzeciwiali się jej uchwaleniu. Poseł Fedorowicz zadał wówczas przewodniczącemu RKN pytanie, czy prawdą jest, że jako obserwator w PE pobierał diety. Macierewicz temu zaprzeczył i obrzucił kurwami tego nieskazitelnego posła. Macierewicz w oświadczeniu poselskim wygłoszonym pod koniec piątkowych obrad Sejmu powiedział: "Nie pobierałem, nie pobieram i nie mam zamiaru pobierać dla siebie jakichkolwiek pieniędzy z Unii Europejskiej". Tymczasem w oświadczeniu majątkowym Macierewicza za poprzedni rok, opublikowanym na internetowej stronie sejmowej, w punkcie "inne dochody" widnieje: "500 euro miesięcznie z tytułu diet jako obserwator w Parlamencie Europejskim, łącznie 5000 euro" !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alm Ale jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:54 Lili, ale jak się mam z tobą skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś