Dodaj do ulubionych

Szukam nowego chłopaka

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 22:22
Mam problem. mój chłopak postanowił spędzić wakacje beze mnie. czyli to
koniec. chcę się troszkę zemścić. więc szukam... jestem młoda, ładna i
odważna
Obserwuj wątek
    • ruda_szczurka Re: Szukam nowego chłopaka 18.08.04, 22:27
      z nowym bedzie kłopot - sami używani zostali ;)
    • Gość: lolo Re: Szukam nowego chłopaka IP: *.rozanka.wroc.pl 18.08.04, 23:28
      randki.interia.pl
      na pewno kogos znajdziesz ;)
      okresl sie czy na stale czy tylko na chwile? jakie masz wymagania i co mozesz
      od siebie dac ;p
      • Gość: ziuta_rypalska ten jest bardziej spontaniczny IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.04, 23:32
        randki.o2.pl/
    • Gość: gt Re: Szukam nowego chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:34
      skoro to koniec, to on pewnie ma Cie gdzies. zatem na kim chcesz sie zemscic?
      jego to pewnie juz nie obchodzi.
    • piast9 Re: Szukam nowego chłopaka 18.08.04, 23:44
      Reklamował się tu niedawno pewien posiadacz bmw...
    • Gość: Rafis Rafis do usług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:55
      Ja chcę, co prawda młody nie jestem, wiele też korupcji na własne oczy się
      naoglądałem w naszym magistracie, ale fiutkiem umiem ruszać jak nikt!
      • Gość: Trener Re: Jesteś szmatą a Rafis palantem! IP: *.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 12:22
        Szukać sobie chłopa przez net? Nieźle. Może być nawet sobowtór Jasia Pawie
        Oczko, byle się tylko zemścić.
        • Gość: Trener Re: Jesteś szmatą a Rafis palantem! IP: *.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 12:23
          A Rafis słusznie napisał "fiutkiem". Bo na lepsze określenie ten robaczek nie
          zasługuje.
          • Gość: taki jeden Re: Jesteś szmatą a Rafis palantem! IP: *.tnt39.phl6.da.uu.net 19.08.04, 15:06

Gość portalu: Trener napisał(a):

> A Rafis słusznie napisał "fiutkiem". Bo na lepsze określenie ten robaczek nie
            > zasługuje.

Piszesz to powodowany doswiadczeniem ?

A nawiazywanie znajomosci przez internet jest tak samo dobre jak kazdy inny
            sposob, tyle ze bardziej postepowy
            • Gość: erni Re: Jesteś szmatą a Rafis palantem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:13
              Trener. Czyżby Rafis cię rzucił i mścisz sie teraz na nim??
            • Gość: gen de Mello Postepowy ? IP: *.devs.futuro.pl 19.08.04, 15:29
              To juz wiemy co sie dzieje nie tak we Wrocku skoro Rafis "miesza fiutkiem" w
              Magistracie i kto rozbił tafle na rynku:)
              A co widzisz postępowego w tym że ludzie siedza przy kompie wymyslaja pierdoły
              zamiast wyjść na dwór i poszaleć.No chyba że taki jeden to łysy pryszczol z
              nadwaga który lubi siedzieć przy kompie całymi dniami i "randkowac" postepowo
              no ale może nie jestem "postępowy":)
              PS Jedyny Słuszny Resort pozdrawia Trenera
    • tora_tora Re: Szukam nowego chłopaka 19.08.04, 15:40
      zapraszam na drinka, chętnie Cie pocieszę
      • Gość: Trener Re: ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.04, 23:39
        I tradycyjnie musiała się odezwać cała grupa ślepych popleczników Rafiska! Albo
        on sam puszcza te bzdury z kilku kompów.
        Pzdr dla Gen de Mello!
      • Gość: Zyczliwa Re: Szukam nowego chłopaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.04, 00:03
        Zemsta??? A ile Ty kolezanko masz lat? Zal mi Cie!!!!
        • Gość: Lili Re: Szukam nowego chłopaka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 22:46
          No właściwie to taka zemsta na sobie. bo skoro ma mi się trafić ktoś z
          magistratu, co macha...
          kobiety już tak mają, jest mi po prostu przykro i muszę jakoś odreagować a lat
          mam 22 i nie uważam, że "zemsta" jest tylko dla dorosłych
          • pan.borysek Re: Szukam nowego chłopaka 20.08.04, 22:46
            Gość portalu: Lili napisał(a):

> No właściwie to taka zemsta na sobie. bo skoro ma mi się trafić ktoś z
            > magistratu, co macha...
            > kobiety już tak mają, jest mi po prostu przykro i muszę jakoś odreagować a
            lat
            > mam 22 i nie uważam, że "zemsta" jest tylko dla dorosłych
            Poseł Andrzej Fedorowicz (LPR) udowodnił, że Antoni Macierewicz skłamał na
            mównicy sejmowej twierdząc, że nie pobierał diet z Parlamentu Europejskiego.

Przypomnijmy – podczas głosowania nad ustawą o uposażeniu polskich posłów do PE
            mównicę sejmową blokowali posłowie Ruchu Katolicko-Narodowego, którzy
            sprzeciwiali się jej uchwaleniu. Poseł Fedorowicz zadał wówczas
            przewodniczącemu RKN pytanie, czy prawdą jest, że jako obserwator w PE pobierał
            diety. Macierewicz temu zaprzeczył i obrzucił kurwami tego nieskazitelnego
            posła.

Macierewicz w oświadczeniu poselskim wygłoszonym pod koniec piątkowych obrad
            Sejmu powiedział: "Nie pobierałem, nie pobieram i nie mam zamiaru pobierać dla
            siebie jakichkolwiek pieniędzy z Unii Europejskiej". Tymczasem w oświadczeniu
            majątkowym Macierewicza za poprzedni rok, opublikowanym na internetowej stronie
            sejmowej, w punkcie "inne dochody" widnieje: "500 euro miesięcznie z tytułu
            diet jako obserwator w Parlamencie Europejskim, łącznie 5000 euro" !!!!!!!!!!!
          • Gość: Alm Ale jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:54
            Lili, ale jak się mam z tobą skontaktować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka