Dodaj do ulubionych

Lekarz Andrzej Cieśla - kontakt

03.06.14, 14:58
Witam,

Poszukuje namiary na tego lekarza, bardzo prosze o tel. oraz koszt wizyty, słyszałam że jest ciężko osiągalny a bardzo zależy mi na wizycie u niego.
Obserwuj wątek
    • Gość: krystyna Re: Lekarz Andrzej Cieśla - kontakt IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.14, 13:50
      Czy chodzi ci o tego co mieszka w okolicach Zagórza śl
      • aneta9961 Re: Lekarz Andrzej Cieśla - kontakt 04.06.14, 16:38
        Ja nie wiem skąd ten lekarz jest i gdzie mieszka, słyszałam tylko że przyjmuje we Wrocławiu i ponoć w Poznaniu i ciężko sie do niego dostać
    • Gość: And Re: Lekarz Andrzej Cieśla - kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 21:00
      Witam,

Podaję numer tel.: 601 917 055 - dzwonić można w poniedziałki i czwartki w godzinach 20-22.

Niestety rzeczywiście ciężko teraz się spotkać, ponieważ zapisy przyjmowane są obecnie na drugą połowę września.

Pozdrawiam,
      • aneta9961 Re: Lekarz Andrzej Cieśla - kontakt 09.06.14, 10:41
        Dziękuje bardzo....

Dzwoniłam w czwartek aż 33 razy non stop i ten lekarz w ogóle nie odbiera tel. , zaledwie 3 razy był numer zajety, nie wiem dlaczego on nie odbiera, a prosze mi powiedzieć jaki jest koszt wizyty u tego lekarza i czy on tylko we Wrocławiu przyjmuje?
        • Gość: and Re: Lekarz Andrzej Cieśla - kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 21:31
          Witam,

Nie mam informacji czy Pan Andrzej przyjmuje także w innych miastach. Kiedyś tak było, ale teraz trudno mi powiedzieć.

Jeżeli chodzi o odbieranie telefonów, to są to godziny rejestracji. Poza nimi telefony raczej nie są odbierane, w tym czasie raczej nie powinno być problemów (ewentualnie być może terminy te uległy zmianie, ale przynajmniej poniedziałek wydaje mi się aktualny).

Jakiś czas temu wizyta kosztowała 100 zł. Trudno mi powiedzieć, jak jest obecnie.

Pozdrawiam,
          • aneta9961 Re: Lekarz Andrzej Cieśla - kontakt 10.06.14, 22:13
            Udało mi sie zarejestrować.

A czy może mi Pani cos wiecej napisac na temat tego lekarza, jak leczy czy jest skuteczny itd.... bo ja tylko o nim słyszałam od jednej osoby i w ciemno bede jechac
            bede bardzo wdzieczna, jesli podzieli sie Pani swoja opinia
            moj e-mail: aneta9961@gazeta.pl
            • Gość: And Re: Lekarz Andrzej Cieśla - kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 11:32
              Witam,

Przyznam, że sam nigdy nie miałem potrzeby zwracać się do niego z poważnymi problemami zdrowotnymi, niemniej słyszałem wiele opinii na temat jego skuteczności. Wydaje mi się, że fakt, że wizyty są rejestrowane na wiele miesięcy wprzód (a dziennie przyjmowanych jest sporo osób) również w jakimś stopniu to potwierdza.

Z mojej strony mogę tylko powiedzieć, że mając do czynienia z różnymi osobami zajmującymi się klasyczną i niekonwencjonalną medycyną, nie spotkałem nigdy innej osoby o tak dużej wiedzy (ogólnej i medycznej), ogromnym doświadczeniu i intuicji. Z tego powodu uważam, że warto się z nim spotkać.

Pozdrawiam,
              Andrzej J.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka