Dodaj do ulubionych

We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec !!!

IP: *.ar.wroc.pl 25.08.04, 20:11
Wiadomość 100% pewna !!!
Największe szanse ma ponoć działka przy "Poltegorze"!
Obserwuj wątek
    • Gość: erni Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:13
      Aha. Zawsze marzyłem aby podać taką informację. Mam nadzieje że to nie prima -
      aprilis. Od dawna już Poltegor szukał nabywcę na ten teren i nawet wspominali
      cos o rozmowach z jakims inwestorem.
    • Gość: SCEPTYK Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.media4.pl 25.08.04, 20:16
      Pożyjemy zobaczymy...ja nie wierze. Skąd ta informacja niby...
      • Gość: ! Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.04, 20:18
        Wro-sympatyk niezły kawalarz z Ciebie :) Może kiedyś i powstanie taki obiekt w
        naszym mieście, ale na pewno nie w najbliższym czasie... Za wiele jest jeszcze
        dużych, pustych działek w centrum...

Pozdrawiam.
        • Gość: erni Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:21
          Tak jest bardzo dużo wolnej przestrzeni,ale przecież tylko niektóre są
          wystawione na sprzedaż. To tak jak z działkami pod budownictwo miezzkaniowe.
          Hekatary pól, a okazuje się że jest deficyt działek i ludzie wyprowadzają się
          poza teren wrocławia bo nie ma gdzie budować.
          • Gość: olo Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.finemedia.pl 25.08.04, 20:44
            He He . nie wierze :) Zadam dowodow
            • Gość: ! Narożna wieża LC Center plus wieża EPI Center IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.04, 20:47
              Narożna wieża LC Center plus wieża EPI Center - nałoży się obie wieże na
              siebie, sklei "Kropelką" albo "Super Glue" i mamy 30 piętrowy biurowiec :)))
              • Gość: fredrus We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec !!! IP: *.238.253.245.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 25.08.04, 22:26
                Wro-sympatyku, nudzi ci sie? :)
                • Gość: ! Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.04, 22:52
                  Z forum Inwestycje - forum inwestycyjnego już próbowano zrobić forum arch-
                  urbanistyczne, więc może i będzie forum s-f? :) Kto wie :)
                  • Gość: el matador Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 00:24
                    nareszcie.kamień spadł mi z serca.myślałem,że superdynamiczny Wrocław dalej
                    będzie tkwił w niewytłumaczalnym niczym marażmie ale się przeliczyłem.dziękuje
                    Rajcom Miejskim za śmiałą decyzję.
                    • Gość: ! Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 00:37
                      El Matador wirtualny :beer: dla Ciebie :) Pozdrawiam.
    • Gość: orzeł Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 12:29
      Fajnie czasem przeczytać taką wiadomość!Mało prawdopodobna ale porawia humor :)
    • Gość: lolo-bolo wizualka IP: *.rozanka.wroc.pl 26.08.04, 19:14
      members.iinet.net.au/~paulkoh/citigroupcenter.jpg
      swoja droga takie w taka "skorke" (chociaz kolory) moznaby bylo "przebrac"
      Poltegor.
      • Gość: ! Re: wizualka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 19:18
        Ja przerobiłbym Poltegor w taki sposób, jak zrobiono to z biurowcem Intraco II
        w Warszawie (tym koło stadionu Poloni Warszawa)... Po prostu zrobiłbym z
        Poltegoru szklany biurowiec...
        • Gość: Wro-symp=radical:) No dobra chłopaki, żartowałem z tym biurowcem :-) IP: *.ar.wroc.pl 26.08.04, 20:37
          Chciałem zobaczyć czy łatwó się dacie nabrać :)
          Nie daliście sobie zbytnio dać nadmuchać w kaszę :)
          Tylko błagam ! Przy podobnych żartach w przyszłosci dementujcie je potem chociaż, bo jeszcze się JA :) na nie nabiorę :)
          A najlepiej nie puszczajcie takich "perełek" :) bo w końcu nie bedzie wiadomo co ma byc budowane a co nie !!! :)
          A co do Poltegoru to ! wyjął mi te słowa z ust - powinien wygladać jak intraco II - elegancki, prosty , pokryty zielonym szkłem kryształ.
          Swoją drogą juz kilka lat temu czytałem w prasie ze szefostwo P zamierzxa zmienic fasadę (najprawdopodobniej na taką szklaną własnie) ALE JAK TO U NAS :(
          BUDYNEK WYSTAWIONO NA SPRZEDAŻ I DO TEJ PORY STRASZY ELEWACJĄ PRZYPOMINAJĄĆĄ WIELKI PRZEKŁĄDANY MASĄ KAKAOWĄ BATONIK - NIGDZIE NA ŚWIECIE CZY W POLSCE NIE WIDZIAŁEM TAKIEGO ZESTAWIENIA KOLORÓW !!! ZWŁĄSZCZA TEN BARAKOWY ŻÓŁTY,OHYDNY!
          POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!
          A CO DO INTRACO I INNYCH JUZ ZBUDOWANYCH I PROJEKTOWANYCH DRAPACZY CHMUR Z WA-WY I ŚWIATA, TO POLECAM STRONKE www.sky.s64.pl - są tam dziesiatki ich zdjęć!
          • Gość: erni Re: No dobra chłopaki, żartowałem z tym biurowcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:21
            Ty draniu!!!!
            Oddawaj nam nasze wieżowce!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka