Gość: Wro-sympatyk IP: *.ar.wroc.pl 25.08.04, 20:11 Wiadomość 100% pewna !!! Największe szanse ma ponoć działka przy "Poltegorze"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erni Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:13 Aha. Zawsze marzyłem aby podać taką informację. Mam nadzieje że to nie prima - aprilis. Od dawna już Poltegor szukał nabywcę na ten teren i nawet wspominali cos o rozmowach z jakims inwestorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTYK Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.media4.pl 25.08.04, 20:16 Pożyjemy zobaczymy...ja nie wierze. Skąd ta informacja niby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.04, 20:18 Wro-sympatyk niezły kawalarz z Ciebie :) Może kiedyś i powstanie taki obiekt w naszym mieście, ale na pewno nie w najbliższym czasie... Za wiele jest jeszcze dużych, pustych działek w centrum... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:21 Tak jest bardzo dużo wolnej przestrzeni,ale przecież tylko niektóre są wystawione na sprzedaż. To tak jak z działkami pod budownictwo miezzkaniowe. Hekatary pól, a okazuje się że jest deficyt działek i ludzie wyprowadzają się poza teren wrocławia bo nie ma gdzie budować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.finemedia.pl 25.08.04, 20:44 He He . nie wierze :) Zadam dowodow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Narożna wieża LC Center plus wieża EPI Center IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.04, 20:47 Narożna wieża LC Center plus wieża EPI Center - nałoży się obie wieże na siebie, sklei "Kropelką" albo "Super Glue" i mamy 30 piętrowy biurowiec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredrus We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec !!! IP: *.238.253.245.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 25.08.04, 22:26 Wro-sympatyku, nudzi ci sie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.04, 22:52 Z forum Inwestycje - forum inwestycyjnego już próbowano zrobić forum arch- urbanistyczne, więc może i będzie forum s-f? :) Kto wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 00:24 nareszcie.kamień spadł mi z serca.myślałem,że superdynamiczny Wrocław dalej będzie tkwił w niewytłumaczalnym niczym marażmie ale się przeliczyłem.dziękuje Rajcom Miejskim za śmiałą decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 00:37 El Matador wirtualny :beer: dla Ciebie :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł Re: We Wrocławiu powstanie 30-piętrowy biurowiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 12:29 Fajnie czasem przeczytać taką wiadomość!Mało prawdopodobna ale porawia humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo-bolo wizualka IP: *.rozanka.wroc.pl 26.08.04, 19:14 members.iinet.net.au/~paulkoh/citigroupcenter.jpg swoja droga takie w taka "skorke" (chociaz kolory) moznaby bylo "przebrac" Poltegor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: wizualka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 19:18 Ja przerobiłbym Poltegor w taki sposób, jak zrobiono to z biurowcem Intraco II w Warszawie (tym koło stadionu Poloni Warszawa)... Po prostu zrobiłbym z Poltegoru szklany biurowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wro-symp=radical:) No dobra chłopaki, żartowałem z tym biurowcem :-) IP: *.ar.wroc.pl 26.08.04, 20:37 Chciałem zobaczyć czy łatwó się dacie nabrać :) Nie daliście sobie zbytnio dać nadmuchać w kaszę :) Tylko błagam ! Przy podobnych żartach w przyszłosci dementujcie je potem chociaż, bo jeszcze się JA :) na nie nabiorę :) A najlepiej nie puszczajcie takich "perełek" :) bo w końcu nie bedzie wiadomo co ma byc budowane a co nie !!! :) A co do Poltegoru to ! wyjął mi te słowa z ust - powinien wygladać jak intraco II - elegancki, prosty , pokryty zielonym szkłem kryształ. Swoją drogą juz kilka lat temu czytałem w prasie ze szefostwo P zamierzxa zmienic fasadę (najprawdopodobniej na taką szklaną własnie) ALE JAK TO U NAS :( BUDYNEK WYSTAWIONO NA SPRZEDAŻ I DO TEJ PORY STRASZY ELEWACJĄ PRZYPOMINAJĄĆĄ WIELKI PRZEKŁĄDANY MASĄ KAKAOWĄ BATONIK - NIGDZIE NA ŚWIECIE CZY W POLSCE NIE WIDZIAŁEM TAKIEGO ZESTAWIENIA KOLORÓW !!! ZWŁĄSZCZA TEN BARAKOWY ŻÓŁTY,OHYDNY! POZDRAWIAM WSZYSTKICH !! A CO DO INTRACO I INNYCH JUZ ZBUDOWANYCH I PROJEKTOWANYCH DRAPACZY CHMUR Z WA-WY I ŚWIATA, TO POLECAM STRONKE www.sky.s64.pl - są tam dziesiatki ich zdjęć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: No dobra chłopaki, żartowałem z tym biurowcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 23:21 Ty draniu!!!! Oddawaj nam nasze wieżowce!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś