Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:35 i co mi kurwa Nulik zrobisz,he????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_bond Re: Kocham mojego Bizonka!!!:))))) 11.12.01, 23:36 Gość portalu: samanta napisał(a): > i co mi kurwa Nulik zrobisz,he????????????????????????? o kurwa, wyznania sie zaczynaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: Kocham mojego Bizonka!!!:))))) IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 23:37 i ja kocham Cie, Najdrozsza, a te kutasy maga nam na kant dupy wskoczyc...... Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: Kocham mojego Bizonka!!!:))))) 11.12.01, 23:38 Gość portalu: bizon napisał(a): > i ja kocham Cie, Najdrozsza, a te kutasy maga nam na kant dupy wskoczyc...... I tak pierdolic dalej - tzn. pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kocham mojego Bizonka!!!:))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:41 Pieprzyc wszystkich dupkow swiata!!!!!!!!!!!!!!!! Za nastepne 3 godz.gotowa jestem zrec tony tej kalafiorowej bryji!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: Kocham mojego Bizonka!!!:))))) 11.12.01, 23:43 Gość portalu: samanta napisał(a): > Pieprzyc wszystkich dupkow swiata!!!!!!!!!!!!!!!! Za nastepne 3 godz.gotowa > jestem zrec tony tej kalafiorowej bryji!:)))))))))) A co ty, tylko co trzy godziny możesz ? A długo chociaz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Kocham mojego Bizonka!!!:))))) 11.12.01, 23:43 Gość portalu: samanta napisał(a): > i co mi kurwa Nulik zrobisz,he????????????????????????? po lewatywie dostaniesz carbon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Kocham mojego Bizonka!!!:))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:46 Pocalujta w dupe wojta!!!!!!Nigdy sie nie dowieta co bylo w ciagu tych trzech godzin!!!!:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś