Gość: bonczek IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.04.02, 10:56 kurde, wyżebrałem zgodę u małżowiny i za tydzien jadę do wrocka....cieszę się powaznie!!już doczekac się nie mogę... pozdrawiam bonczydło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvena Re: żona znów pozwoliła-trzymajcie kciuki!!!! 04.04.02, 10:58 gratulacje- wyjazdu i fajnej żony!!! Powinieneś coś jej kupić jak sądzę:) minimum kwiaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek a jakże kupiłem... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.04.02, 11:04 arvena napisał(a): > gratulacje- wyjazdu i fajnej żony!!! > Powinieneś coś jej kupić jak sądzę:) > minimum kwiaty:) kupiłem jej dwa wieszaki z przedwojennego wrocławia ...ale chyba nie doceniła tego prezentu ...... bonczek Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: a jakże kupiłem... 04.04.02, 11:22 Jak chcesz mogę Ci odpalić witrażyk z herbem dol. śl. w sam raz dla żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek zapytam żony.. IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.04.02, 11:31 spyutam czy chce ten witrażyk i dam ci znać - ale dzięki za pomoc! pozdrawiam bonczydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Szechter & Stolzman Gmbh IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 11:58 a Szechter & Stolzman Gmbh nie ma nic przeciwko? --- a poza tym, uwazam, ze fontanna powinna zostac zburzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek czemu nie >? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.04.02, 12:04 Gość portalu: bromden napisał(a): > a Szechter & Stolzman Gmbh nie ma nic przeciwko? > > > --- > a poza tym, uwazam, ze fontanna powinna zostac zburzona ich nie pytałem ale kto wie jak dalej pójdzie może trzeba bedzie podania pisac hue hue hue dla jasności jednak dodaję że post ów był dla tych co wiedzą w czym rzecza a nie miał podtekstów rasistowskich pozdrawiam bon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: żona znów pozwoliła-trzymajcie kciuki!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 16:07 Bonczku. Nie podpuszczaj. Juz na Twoim przyjeździe parę zakładów przegrałem. A tak przy okazji może poczekasz, aż fontannę między Solpole przeniosą i wybierzesz się do Wrocławia z najlepszą z żon. Ona zakupy zrobi, a Ty przy fontannie ochłoniesz i będziesz miał okazję oglądnąć artystyczne połączenie szkła z betonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: żona znów pozwoliła-trzymajcie kciuki!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.04.02, 20:34 Bonczek a gdzie ty mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: żona znów pozwoliła-trzymajcie kciuki!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 23:23 > Bonczek a gdzie ty mieszkasz? bonczek mieszka tam, gdzie teraz jest bardzo goraco, i to nie tylko ze wzgledu na pore roku --- a poza tym, uwazam, ze fontanna powinna zostac zburzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek NA WSI1 IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.04.02, 11:17 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Bonczek a gdzie ty mieszkasz? na wsi WE WARSZAWIE bonczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruder Re: żona znów pozwoliła-trzymajcie kciuki!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 22:45 Gość portalu: bonczek napisał(a): > kurde, wyżebrałem zgodę u małżowiny i za tydzien jadę do wrocka....cieszę się p > owaznie!!już doczekac się nie > mogę... > pozdrawiam > bonczydło Puść se lepiej bonczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: żona znów pozwoliła-trzymajcie kciuki!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 02:20 Bonczek! Wyjdźże wreszcie spod tego pantofla. Wychować ślubną, bo na głowę wejdzie! A najlepiej spróbuj Ją zarazić swoją pasją. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś