Gość: M.G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:36 I bardzo dobrze. Złodziei bez biletów trzeba gnoić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: getlost to samo powinno byc z MPK... IP: 62.233.250.* 01.09.04, 22:49 ... a nie tak, ze kanary puszczają za 5 zloty na piwo, a wezwania do zaplaty są wysylane tylko pro forma Odpowiedz Link Zgłoś
veuloy PKP wypowiada wojnę gapowiczom 02.09.04, 12:58 z całym szacunkiem zgadzam się ale jeśli ktoś może nie mieć pieniędzy na bilet to poco chce jechać ? czy jest coś poważnego by udać się do innego miasta ? być może ale to nie powody by nie płacić jesli ktos popełnia błędy w życiu.. to odrazu za nie płaci nie zwleka chyba że błąd ujawni się w późniejszych latach życia pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejch Re: PKP wypowiada wojnę gapowiczom IP: *.um.wroc.pl 02.09.04, 15:28 Wszystko pięknie, rzeczywiście sporo ludzi nie kupuje biletów i ucieka przed kontrolą, ale też zapraszam Panów z PKP do przejażdzki na trasie Wrocław - Oborniki Śląskie. Tam często widzę jak konduktor zamiast wypisać bilet (gdy ktos wsiada na stacji,gdzie nie ma kasy)proponuje: to co? może da pan 3 zł i nie wypisuje biletu,może być?Albo po prostu odchyla kieszeń i delikwent wsypuje garść drobnych. Co Państwo z PKP na to? Sam dostałem 3 razy tak bezczelna propozycje ! Pozdrawiam wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: PKP wypowiada wojnę gapowiczom 02.09.04, 21:20 Ostatnio jak jechałem osobowym do Poznania to kontrolę miałem dopiero na jakiejś wsi za ... Lesznem:) Wrocław-Leszno darmocha:) ---------------------------- pluto10 Odpowiedz Link Zgłoś