Dodaj do ulubionych

PKP wypowiada wojnę gapowiczom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:36
I bardzo dobrze. Złodziei bez biletów trzeba gnoić.
Obserwuj wątek
    • Gość: getlost to samo powinno byc z MPK... IP: 62.233.250.* 01.09.04, 22:49
      ... a nie tak, ze kanary puszczają za 5 zloty na piwo, a wezwania do zaplaty są
      wysylane tylko pro forma
    • veuloy PKP wypowiada wojnę gapowiczom 02.09.04, 12:58
      z całym szacunkiem zgadzam się ale jeśli ktoś może nie mieć pieniędzy na bilet
      to poco chce jechać ? czy jest coś poważnego by udać się do innego miasta ? być
      może ale to nie powody by nie płacić jesli ktos popełnia błędy w życiu.. to
      odrazu za nie płaci nie zwleka chyba że błąd ujawni się w późniejszych latach
      życia pozdrawiam :)
    • Gość: maciejch Re: PKP wypowiada wojnę gapowiczom IP: *.um.wroc.pl 02.09.04, 15:28
      Wszystko pięknie, rzeczywiście sporo ludzi nie kupuje biletów i ucieka przed
      kontrolą, ale też zapraszam Panów z PKP do przejażdzki na trasie Wrocław -
      Oborniki Śląskie. Tam często widzę jak konduktor zamiast wypisać bilet (gdy
      ktos wsiada na stacji,gdzie nie ma kasy)proponuje: to co? może da pan 3 zł i
      nie wypisuje biletu,może być?Albo po prostu odchyla kieszeń i delikwent wsypuje
      garść drobnych. Co Państwo z PKP na to? Sam dostałem 3 razy tak bezczelna
      propozycje ! Pozdrawiam wszystkich...
      • pluto10 Re: PKP wypowiada wojnę gapowiczom 02.09.04, 21:20
        Ostatnio jak jechałem osobowym do Poznania to kontrolę miałem dopiero na
        jakiejś wsi za ... Lesznem:)
        Wrocław-Leszno darmocha:)
        ----------------------------
        pluto10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka