02.10.14, 14:11
Hej! Czy ktos z Was byl na weselu w sali Etno? Sala jest chyba w miarę nowa bo nie mogę znaleźć żadnych opini na jej temat w Internecie. Jeżeli ktoś z Was był na weselu, które odbywało się na tej sali lub na jakimkolwiek innym przyjaciu będę wdzięczna za opinie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: sala Etno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.15, 14:06
      Mieliśmy wesele we wrześniu. Było super. Bardzo dobrze przygotowane, świetne jedzenie i przede wszystkim sala bardzo elegancka
      Pozdrawiam
      • elkaaaaa Re: sala Etno 25.01.15, 19:59
        Dzięki Monika!! W końcu jakiś odzew! My się zdecydowaliśmy na sale ze względu na elegancję. Później zdaliśmy sobie sprawę, że w sumie nic nie wiemy o historii imprez tam organizowanych, czy się udają, czy jedzenie dobre, czy nagłośnienie wystarczające, czy nie za gorąco no i czy parkiet nie za mały....
        • andzia_kiki Re: sala Etno 30.01.15, 01:36
          Hej :) My mamy zarezerwowaną salę na 29.08.2015. Zaryzykowaliśmy i mam nadzieję, że wszystko będzie ok bo tak jak napisałaś nigdzie na forach nie ma opinii na jej temat. Może ktoś jeszcze się odezwie i napisze jak tam jest :)
          Na kiedy Wy macie zarezerwowana salę?
          • hushus123 Re: sala Etno 05.05.15, 14:50
            Hej, też zrobiłam tam rezerwacje, ale jest nowa menager i jestem przerażona! Wie ktoś jak tam teraz wesela wyglądają?
            • hushus123 Re: sala Etno 05.05.15, 14:51
              Wcześnie wydaje mi się, że była tam super atmosfera... A dziś? Tragedia! Nie wiem co robić..
              • Gość: elka Re: sala Etno IP: *.actus-info.pl 06.07.15, 14:53
                Witam,
                czy znalazła może Pani kogoś, kto bawił się w Sali Etno w tym roku? Znalazłam aktualną opinię na następującej stronie: salaetnowroclaw.sale-weselne.pl/

Pozdrawiam!
    • parallel_line Re: sala Etno 14.08.15, 19:43
      Podbijam temat. Czy ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z tą salą?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka