martagrzechuwarta 06.09.04, 13:13 Mam 14miesieczną labradorkę i doszłam do wniosku, że czas pójść z nią do szkoły. Wiem, że we Wrocławiu jest ich kilka. Może moglibyście mi jakąś polecić. Będę wdzięczna pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Flamboyant Re: szkoła dla psów IP: *.ptf.pl 06.09.04, 14:12 Tutaj znajdziesz spis "psich" szkół : www.psy.wroclaw.pl/szkoly.html Najlepiej zanim się do którejś zapiszesz, wybierz się na zajęcia i poobserwuj jak wygląda szkolenie, czy psy nie są brutalnie szarpane, czy pracują chętnie czy są na polecenie szkoleniowca tylko stale ciągane na łańcuszkach zaciskowych, bo niestety i takie kwiatki się zdarzają :( Ja mogę polecić p Leszka Kalisza, podchodzi dość indywidualnie (o ile to możliwe na grupowym w końcu szkoleniu) do problemów danego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: szkoła dla psów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.04, 16:37 Znajomi szkolili labradorkę w Żernikach. Są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: szkoła dla psów IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.11.14, 08:50 Też polecam! Odpowiedz Link Zgłoś