Dodaj do ulubionych

Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Złe...

IP: 62.233.250.* 08.09.04, 22:21
jak bym dorwał tę okropną, ociekającą nacjonalistycznym cynizmem gębe
pierwszego wszechpolaka to....
a tak na powaznie- zrobmy pikiety przeciwi pikietom debilów. co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Raio Giertych jugent grasuje ! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.09.04, 22:24
    • wielki_czarownik Ręce opadają 08.09.04, 22:34
      "Kaliciński przyznaje, że filmu nie widział i zobaczyć nie zamierza, bo, jak mówi, "szkoda mu na to pieniędzy". Ale będzie protestował (...)"

Panie Kaliciński... nie załamuj mnie pan. Przecież w tej chwili wyglądasz pan jak ślepy który dyskutuje o kolorach.
      • Gość: ceglar Re: Ręce opadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:43
        a niech sobie pikietuja...niech sobie krzycza...dopoki nie robia nikomu krzywdy
        to mozna to traktowac jako swoisty folklor:)
        • wielki_czarownik Boję się 08.09.04, 22:45
          Boję się, że kogoś poturbują albo obrzucą kamieniami. Jak statek aborcyjny przypłynął to z tego co pamiętam obrzucono go kamieniami a kogoś na nabrzeżu poturbowano.
          • Gość: ceg Re: Boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:54
            ehh....pozostaje nam glosowanie na SLD i czekanie na delegalizacje tej dziwnej
            grupki narodowcow...

nie nie...to chyba nie jest takie proste...:(
            • Gość: Paweł Z. Re: Boję się IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.09.04, 09:40
              Na SLD? Czemu akurat na tych kolesi, a nie na dowolną inną grupę cwaniaków?
              Ja tam uważam, że najlepiej siedzieć sobie w domu na kanapie i śmiać się z
              gości, którzy najpierw wybierają sobie do Sejmu głodnych forsy gamoni, a potem
              skarżą się, że ci nic dla nich nie robią. A niby czemu mają robić? Śmierć
              frajerom!
              • marcin_wrc Re: Boję się 09.09.04, 21:41
                > Ja tam uważam, że najlepiej siedzieć sobie w domu na kanapie i śmiać się z
                > gości,

Nie wiem czy chcesz przez to powiedziec, ze lepiej nie chodzic do wyborow?
                Ja uwazam, ze lepiej wybrac mniejsze zlo, niz pozwolic wiekszemu,
                skonsolidowanemu i zmobilizowanemu zlu wygrac wybory. Mam oczywiscie na mysli
                zlo mobilizowane przez pewna stacje radiowa, ktora nie nadaje reklam ;)
      • ed_norton Re: Ręce opadają 09.09.04, 09:45
        wielki_czarownik napisał:

> "Kaliciński przyznaje, że filmu nie widział i zobaczyć nie zamierza, bo, jak mó
        > wi, "szkoda mu na to pieniędzy". Ale będzie protestował (...)"
        >
        > Panie Kaliciński... nie załamuj mnie pan. Przecież w tej chwili wyglądasz pan j
        > ak ślepy który dyskutuje o kolorach.
        >
        ale dziwisz sie czarowniku? przeciez to njabardziej w ich stylu, takie to
        wszechpolskie i na odleglosc traci populizmem i akcja z cyklu "a niech gadaja".
        Prawa skrajna wie, ze musi robic mase szumu wokol siebie, bo inaczej nie dopcha
        sie do mikrofonow.
        Dzis jeden madrala powie, ze beda bojkotowac wystawe, ktorej nie widzieli, bo
        zla jest. zaraz leci do niego stado kretynow z tefaupe czy innych polZatow czy
        tefauenow i dawaj, narodowi pokazywac idiote. A co, niech narod wie, kogo se
        wybral. Tylko barany dziennikarze o ich przelozeni nie kumaja, ze w ten sposob
        udostepniaja kolesiowi ambone do klapania, on tam wtedy skrzetnie wykorzystuje
        okazje i sie lansuje. Co z tego, ze 90% widzow skwituje to krotko : "co za
        debil" skoro znajdzie sie kilku, ktorzy pojda i glos mu oddadza.
    • Gość: ditran Almadovara jest do bani, ale żeby prawica zaraz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.04, 22:59
      Ten reżyser zawsze robił filmy dla homoseksualistów, dlatego uwielbiają go
      kobiety. Prócz pseudofilozofi nie ma tam nic! Ale na tym polega demokracja, że
      mamy wolny wybór. Młodzież Wszechpolska powinna budować nowe noclegownie dla
      bezdomnych i pomagać kościołowi niż palić książki i protestować przeciwko
      sztuce.
      • tony.soprano3 Re: Almadovara jest do bani, ale żeby prawica zar 09.09.04, 08:36
        Gość portalu: ditran napisał(a):

> Ten reżyser zawsze robił filmy dla homoseksualistów,

Dla Jankowskiego, Paetza i 99 % kleru !
    • drom75 Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z 09.09.04, 09:47
      nie no betony na maxa ... brak mi slow wlasciwie na okreslenie tego
      sposobu "rozumowania". chca zaprotestowac przeciwko czemus tylko ze nie wiedza
      co to jest ale i tak beda protestowac - no rece opadaja ... :-/
    • Gość: piotras Kiedy wreszcie zakaz tej faszyzujacej bojowki?!? IP: 5.5.* / 80.58.41.* 09.09.04, 09:49
      Dlaczego powazni politycy milcza!?!?
    • Gość: naiki Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z IP: *.wroc.gazeta.pl 09.09.04, 10:49
      ja oglądam wszystko, co oprotestowuje LPR, dlatego idę na ten film ze względów
      ideologicznych.
      a ręce to mi już dawno przestały opadać, te protesty robią sie nudne.
      Wartości, ideologia, deprawacja, blablabla... Ja im bardzo współczuję - to
      musi być trudne widzieć wszędzie wrogów, smutne życie mają.
      • Gość: Lidka Prawda w oczy kole ?! IP: *.cybernet.ch 21.09.04, 16:14
        Ci biedacy zasluguja wylacznie na wspolczucie.
    • Gość: wszechpolak Re: polemizować nie będę bo nie ma z kim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 11:02
      Napiszę krótko. Nic nie rozumiecie. Przeczytajcie wpierw nasz program, a
      później rozpoczniemy dyskusję o o LPR i MW. Pozdrawiam z podniesionym czołem
      zbulwersowanycj młodzieńców.
      • wielki_czarownik Co za kretyn 09.09.04, 11:19
        W waszym programie jest napisane "będziemy protestować bez znajomości tematu"?
        Człowieku nie ośmieszaj swej organizacji bardziej niż to konieczne. Obejrzyj film a potem protestuj, bo nawet nie wiesz co ci przeszkadza.
        Przypominacie mi mojego kolegę z przedszkola który na pytanie "Marek choć się z nami bawić" powiedział "EEE będzie nudno". Wtedy ja się go spytałem "A wiesz w co chcemy się bawić?" a Marek odpowiedział "Nie ale i tak będzie nudno"
        Z tym, że i ja i Marek mieliśmy wtedy po 5 lat.
        • Gość: Wszechpolak Re: Pisz o sobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 13:02
          Nie mam zamiaru dyskutowac z osobą, która znęca się nad kotami. A z tego na
          forum słyniesz. Natomiast radzę Ci oglądnąć film lub przeczytać książkę
          B.Prusa "Faraon". Jak to już zrobisz to zrozumiesz, że z kapłanami nikt nie
          wygrał.
          • wielki_czarownik Typowa odpowiedź populisty 09.09.04, 13:33
            Brakuje mu sensownych argumentów więc atakuje ad personam. Dobrze, że tylko słowami a nie kamieniem jak to czasami się w tym kraju zdarza.
            Ale czego od takiego wymagać... Nawet po polsku się wyrażać nie potrafi... Co to znaczy "oglądnąć"??
            • Gość: Wszechpolak Re: Uderz w stół. a ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 14:07
              oglądnąć, oglądnę, oglądniesz, itd. - obejrzeć.
              Słownik języka polskiego, PWN, W-wa 1979, t. II. str. 490.
              Ale nie mam do Ciebie pretensji bo Ty tylko umiesz katować koty. Jak sam
              pisałeś z buta lub szpadlem.
              • wielki_czarownik Re: Uderz w stół. a ... 09.09.04, 18:44
                Oglądać, perf. OBEJRZEĆ. (sam zresztą to napisałeś - OBEJRZEĆ nie OGLĄDNĄĆ) Słownik języka polskiego PWN 1986 pod red. S. Skorupki, H. Auderskiej.
                • tomek854 Re: Uderz w stół. a ... 09.09.04, 20:00
                  Mądralo czarowniku :) Co do pajaców z MW ( od których jednak wolałbym po ząbkach nie zebrać, bo tu się ich śmiesznosć kończy) masz racj, ale się nie czepiaj języka jak sam piszesz choć! ( bo postu o MarecZku to nie pisałeś jak miałeś 5 lat)
                  • wielki_czarownik Pardon ;) Umknęło mi. /nt 09.09.04, 20:24

• Gość: wszechpolak Re: Uderz w stół. a ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 21:03
                  oglądać, oglądnąć, obejrzeć to jedno i to samo. Nie czaruj, że chociaż tu nie
                  mam racji. :)
      • Gość: onufry Re: polemizować nie będę bo nie ma z kim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 14:05
        w galerii pokazano budę dla psa z napisem "wszechpolus..., nie głaskać, nie
        dotykać"- tak mniej więcej to jest
        ciasne umysły- to ich sprawa, ale szkody dla kraju to już moja sprawa dlatego
        choć nie kwalifikuje się to pod paragraf wzywania do waśni na tle różnic
        poglądowych to de facto jest takim działaniem.
        Paprota wicemarszałek co za nic w zarządzie nie odpowiada był szalikowcem a to
        przecież zboczenie by latem chodzić w szaliku - i taki człowiek wychowuje
        dziecko????
        • Gość: Wszechpolak Re: polemizować nie będę bo nie ma z kim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 14:12
          Są ludzie i ludziska. W PO też nie tylko sami święci. Najmniej uwag jest
          narazie do członków PiS-u bo nie ujawniają swoich programów i poglądów.
          • Gość: onufry Re: polemizować nie będę bo nie ma z kim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 20:57
            czyli Paprota jest ludziskiem, tak? Skoro mówi to Wszechpolak.....
            • Gość: Emeryt Re: polemizować nie będę bo nie ma z kim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 21:07
              Nie mogę stwierdzić bo nie znam przyczyn noszenia przez pana Paprotę szalika w
              lecie. Może Go zęby bolały?
      • Gość: jekdok Re: polemizować nie będę bo nie ma z kim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:32
        Jak czółko niziutkie to trzeba je (pod)nosić wysoko by było dostrzeżone??????
        Wasze uczucia religijne muszą być bardzo miernej próby skoro je tak łatwo
        urazić, a "ideologia" mocno pokręcona skoro obraża rozum i zdrowy rozsądek.
        Jedynie dobrego samopoczucia trzeba wam pogratulować, bo faktycznie powody są:
        potraficie czytać, a niektórzy z was nawet pisać!!! Wyrazy uznania. Wprawdzie z
        rozumieniem jeszcze kiepściutko, no ale chyba nie można na razie za dużo od was
        wymagać? Chociaż wszystko wskazuje na to, że jak będziecie "Dojrzałością
        Wszechpolską" to lepiej nie będzie, a jak zostaniecie "Starością Wszechpolską"
        to jeszcze dojdzie skleroza. Zaraz czy ja się nie zagalopowałem - przecież
        skleroza atakuje mózg. Przepraszam za niecne podejrzenia.
        • Gość: Emeryt Re: Ja wiem, że Alzheimer mieszkał we Wrocławiu, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 12:54
          wiem też, że mam dementię, daleko posuniętą sklerozę połączoną z bólem nóg i
          tzw.uwiąd cielesny. Ale po raz pierwszy spotkałem się
          • Gość: Emeryt Re: Przepraszam , nie dokończyłem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 12:57
            ...ze stwierdzeniem, że to wpływa na pracę mózgu. Przecież mózg trzeba mieć. A
            słyszałeś np. o takim przypadku w Sejmie.
            • Gość: jekdok Re: Przepraszam , nie dokończyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:29
              Dlatego właśnie przeprosiłem PT wszechpolaków za posądzenie o posiadanie mózgu
              (po prostu się zagalopowałem). Tych szczęśliwców skleroza nie dotknie, tudzież
              choroby Alzheimera, Parkinsona i wszystkie inne atakujące mózg. I przypuszczam,
              że dlatego właśnie mianują się oni zdrowym trzonem Narodu Polskiego.
      • Gość: go. Re: polemizować nie będę bo nie ma z kim IP: *.80-202-85.nextgentel.com 22.09.04, 08:20
        wiesz, trudno zrozumiec glupote i nietolerancje.
        a ten wasz program to chyba ma za cel bojkotowac wszystko co wam sie nie
        podoba - od tej strony pokazujecie sie non stop!
        wiec z kim tu dyskutowac? i o czym;)
        strata czasu.
        dorosnijcie!
    • Gość: Cornolio Pieniądze dla LPR !!! IP: *.ch.pwr.wroc.pl 09.09.04, 11:21
      REKLAMA, REKLAMA, REKLAMA !!!

Ciekawe ile kaski dostanie LPR od dystrybutora filmu za jego promocję.
      Partia musi być przecież jakoś zasilana finansowo.
      Rozumiecie już o co w tym wszystkim chodzi ???

REKLAMA, REKLAMA, REKLAMA !!!
      • smutas3 Re: Pieniądze dla LPR !!! 09.09.04, 14:29
        A ja popieram Młodzież Wszechpolską i LPR.Uważam,że należy skończyć z pluciem
        na wartości chrześcijańskie i na nasz Kościół Katolicki.Polska MUSI być
        katolicka,i dlatego powinno się utworzyć cenzurę - wolność słowa jest dobra dla
        społeczeństw dojżałych,a Polakom ktoś musi jednak wskazywać słuszny kierunek,co
        mają myśleć,mówić,pisać i jakie powinni mieć poglądy.
        Powinno się także zabronić odchodzenia od wiary katolickiej(katolikom),a
        innowiercom ograniczyć prawa np.wyborcze,możliwości pracy, zajmowania wyższych
        stanowisk itp
        • Gość: kamyk Re: Pieniądze dla LPR !!! IP: *.wroc.gazeta.pl 09.09.04, 15:56
          ....a najlepiej od razu na stos, co będą plamić nasz wspaniały naród...
        • Gość: ????????? Re: Pieniądze dla LPR !!! IP: *.sympatico.ca 09.09.04, 17:35
          A dlaczego MUSI?
        • sir_fred Re: Pieniądze dla LPR !!! 10.09.04, 11:53
          MUSI to na Rusi.
    • Gość: saschia Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z IP: *.wroc.gazeta.pl 09.09.04, 15:52
      a dlaczego Polska „musi być katolicka”?
      jestem ciekawa, bo to strasznie śmieszne jest.
      • Gość: Wszechpolak Re: Takie same argumenty miał Nikita Chruszczow! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 16:26
        Na krytykę Związku Radzieckiego zawsze odpowiadał, że w Ameryce Murzynów biją.
        Tak samo na stwierdzenie, że dla LPR i MW ważne są odniesienia do wartości i
        tradycji narodowo-chrześcijańskich zawsze ktoś stwierdza, że w ugrupowaniach
        tych znajdują się co najmniej rasiści. Zacznijmy w końcu rzeczowo dyskutować bo
        po wyborach znowu stwierdzimy, że wybraliśmy nie tych co trzeba.
        • tomek854 Re: Takie same argumenty miał Nikita Chruszczow! 09.09.04, 20:07
          Kiedyś kiedy szedłem przez park szczytnicki z moim kolegą anglikiem hinduszkiego pochodzenia zaczęło nas gonić dwóch łysych. Uciekaliśmy szybko, ale potem się role odwróciły kiedy dołączyliśmy do pozostałej grupy anglików, którzy czekali na nas na przystanku, a byli skorzy do bitki :). Łysi uciekając zgubili ulotki MW. Ciekawe skąd mieli? Pewnie specjalnie nosili ze soba, aby pozorując napad na kolorowego zgubić w odpowiednim momencie i zaszkodić waszej świetlanej organizacji?

Tak na marginesie: czy przeciwko temu, że mam kolorowych kolegów, których poznałem w Pradze i zapraszam ich do naszego pięknego kraju (którym są zachwyceni i gdzie zaostawiają więcej kasy w knajpach niż ja wydaję przez 2 lata ) też będziecie protestować, czy od razu spuścicie mi wpier.dol?
          • tomek854 Re: Takie same argumenty miał Nikita Chruszczow! 09.09.04, 20:09
            A możę to poprostu nie po polsko-katolicku że ja zapraszam kogoś kto wygląda na Hindusa do naszego kraju? Jakaś obraza dla NMP Jasnogórskiej albo coś w tym stylu, skoro nie jest to zwykły rasizm. Proszę mi to wyjaśnić, ponieważ nie jestem katolkiem ( choć Polakiem z dziada pradziada ) i nie bardzo rozumiem jak to jest...
            ----
            orys

_@/"
            • Gość: zzwszechpolak Re: Takie same argumenty miał Nikita Chruszczow! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 20:32
              Czy wszyscy "łysi" sterydowcy z bejzbolami to MW? Nie przesadzaj. 99 % z nich
              nie wie nic o MW. Natomiast nie neguję, że wśród nas jest niejeden, który
              przynosi szkody w opinii o naszej organizacji i to duże. Próbujemy z tym
              walczyć ale jak widać z mizernym skutkiem. Natomiast nie mam zamiaru
              udowadniać, że jestem wielbłądem jeżeli chce mi się na siłę wmówic, że
              przywiązanie do wartości narodowych takich jak patriotyzm, wierność tradycji,
              itd. jest rasizmem.
              • tomek854 Re: Takie same argumenty miał Nikita Chruszczow! 09.09.04, 21:53
                _CI_ wiedzieli. Powtarzam - z kieszeni wylecialy im wasze ulotki... no chyba że to było jakieś obciążenie balastowe ;)

Po za tym nie rozumiem tego e Polska musi być katolicka. Jeżeli ja nie jestem katolikiem to co mam zrobić? Nawrócić się, czy wyjechać do Zimbabwe?
                • wielki_czarownik Ja znam odpowiedź 09.09.04, 22:02
                  To coś co Rosjanie nazywają "Maskirowka".
                • Gość: Wszechpolak Re: Takie same argumenty miał Nikita Chruszczow! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.04, 22:49
                  A gdzie to jest napisane, że każdy musi byc katolikiem Czy starania o zapisanie
                  w preambule konstytucji UE nawiązania do korzeni chrześcijańskich jest tego
                  dowodem? Chyba nie. Chodziło o dekalog. A czy jego przestrzeganie jest rzeczą
                  złą? Są tam zawarte podstawowe zasady dla wierzących, a część z nich stosuje w
                  swoim życiu większość ludzi. Natomiast mogę stwierdzić z przykrością, że jeżeli
                  ci, o których wspominasz, że mieli ulotki MW byli członkami MW, to osiągnęli
                  dno upadku moralnego. Brukają nasze idee. Wstyd o tym pisać. Mogę jedynie
                  wyrazic swoje ubolewanie i przeprosić co niniejszym czynię.
                  • tomek854 Re: Takie same argumenty miał Nikita Chruszczow! 09.09.04, 23:02
                    Skoro przepraszacie za takie zachowanie, to mnie to bardzo cieszy - ze przynajmniej ze strony prawdziwych wszechpolakow moi przyjaciele nie maja sie czego obawiac.

Niemniej jednak np. walka o zakaz handlu w niedziele juz narusza moje niekatolickie prawa. Bo jezeli np. ja, ateista chce isc do sklepu mojego przyjaciela Zyda w niedziele zeby kupic tam kielbase na piatkowy obiad ( wiem wiem, to bez sensu, ale to tylko przyklad) to co katolikom do tego?

Jezeli katoilcy nei chca chodzic na zakupy w niedziele, to niech nie chodza. Wtedy wszystkie supermarkety sie same pozamykaja z tej prostej przyczyny, ze nie beda mialy klientow, bo przeciez 98 % Polakow to katolicy podobno :).
                    • sir_fred Re: Takie same argumenty miał Nikita Chruszczow! 10.09.04, 11:51
                      tomek854 napisał:

> Skoro przepraszacie za takie zachowanie, to mnie to bardzo cieszy - ze
                      przynajm
                      > niej ze strony prawdziwych wszechpolakow moi przyjaciele nie maja sie czego
                      oba
                      > wiac.
                      >
                      > Niemniej jednak np. walka o zakaz handlu w niedziele juz narusza moje
                      niekatoli
                      > ckie prawa. Bo jezeli np. ja, ateista chce isc do sklepu mojego przyjaciela
                      Zyd
                      > a w niedziele zeby kupic tam kielbase na piatkowy obiad ( wiem wiem, to bez
                      sen
                      > su, ale to tylko przyklad) to co katolikom do tego?
                      >
                      > Jezeli katoilcy nei chca chodzic na zakupy w niedziele, to niech nie chodza.
                      Wt
                      > edy wszystkie supermarkety sie same pozamykaja z tej prostej przyczyny, ze
                      nie
                      > beda mialy klientow, bo przeciez 98 % Polakow to katolicy podobno :).

Ale możesz tak tłumaczyć do upadłego, a do zakutych łbów katonarodowców nic z
                      tego nie dotrze. A może oni nie są aż tak głupi, tylko po prostu dobrze wiedzą,
                      jak pozorny, odpustowy i bezrefleksyjny jest ten polski katolicyzm. Wiedzą, że
                      jak typowemu Polakowi katolikowi wszelkich "niegodnych katolika" zachowań nie
                      zabronisz paragrafami, jak mu pokusy nie usuniesz cenzurą, to okaże się, że o
                      tych zajadle bronionych "wartościach" nie ma tenże polkatol żadnego pojęcia. A
                      nawet jak ma, to trzymanie się owych wartości zwisa mu zwiędłym kalafiorem. Tak
                      czy inaczej, katonarodowcy chcą kształtować zachowania współobywateli wedle
                      swojego wyobrażenia. Wszystkich, niewierzących bądź wierzących inaczej nie
                      wyłączając. Są więc totalitarni, nie mniej niż niegdysiejsza komuna. A skoro
                      chcą uniemożliwić wolny wybór tego, co bez najmniejszego przymusu człowiek
                      mógłby sobie obejrzeć, to znaczy że ubliżają zarówno inteligencji jak i
                      moralności swoich braci w wierze. Ciekawe czy ci ostatni za taką obelgę odpłacą
                      katonarodowcom podczas wyborów?
                      • Gość: Wszechpolak Re: Takie same argumenty miał Nikita Chruszczow! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.04, 19:17
                        Jeżeli tyle zła wynalazłeś w LPR-ze i MW to proszę mi wytłumaczyć dlaczego dwu
                        15-sto latków skatowało pod szkołą 13-sto letnią dziewczynkę za zwrócenie przez
                        nią uwagi dlaczego palą.
                        O "modzie" na zbieractwo po śmietnikach nie wspominam bo być może tego nie
                        zauważyłeś.
    • makabi Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z 09.09.04, 16:53
      Panie Kaliciński!!! Pan jako mlody wszechpolski, jest po prostu mąry inaczej.
      Ską pan wie jaki jeste ten film skoro ani go pan nie ogląął ani nie ma zamiaru
      ogląąć. ale Pan głowę daje, że godzi on w dobre imię Kościołą Katolickiego. A
      Pan to kto jesteś adwokatem Kośćioła? Kościół i jego instutucje a przede
      wszystkim Tradycja same się obronią bez udziału takich stworzeń (boskich) jak
      Pan. Różnych Bozia ma lokatorów a Pan należy do tych którxzy wymagają
      specjalnej troski.
    • Gość: kate Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z IP: *.sympatico.ca 09.09.04, 17:23
      Jakie to typowe - nie widziec czegos, nie czytac i potepiac, pikietowac,
      zakazywac.Obled w ciapki.NIe wypowiadam sie na temat filmu bo go nie ogladalam,
      ale z pewnoscia wrzaski Mlodziezy Wszypolskiej sa przesadzone jak kazde ich wrzaski.
    • Gość: soviet Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z IP: *.miloszyce.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 17:34
      brak mi słów...
    • Gość: Fakir Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.04, 12:03
      Trzeba iśc na ten film. Nie miałbym w ogóle pojecia że taki tytuł jest
      wyswietlany, ale skoro jest oprotestowywany przez na "kochaną" MW, to moze byc
      niezły.
      A pamietacie babcie walące torebkmi idacych do kina na film "ksiądz" bodajże?
      Precz z oszołomstwem!!!
      • tomek854 Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z 10.09.04, 13:15
        Uwazam ze ksiadz to bardzo dobry film! Mam go na plytce. Pokazuje prawdziwe problemy z ktorymi boryka sie Kaplan i mowie to CALKIEM POWAZNIE co mi sie rzadko zdarza ;)
        • jurek8 Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z 10.09.04, 17:31
          Niech ktoś mi napisze,kiedy wreszcie umrze papierz ? Przecież umrzeć w jego
          wieku,to żaden wstyd ! A na pewno chciałby spotkać się ze swoim szefem.
          • Gość: talkinghead Re: Młodzież Wszechpolska protestuje przeciwko "Z IP: *.komuny.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 10.09.04, 18:26
            Ales przywalil.

Stawianie takiego pytania to ciezki infantylizm.
            Bez wzgledu czy dotyczy ono Papieza czy kogokolwiek innego.

wstyd

th
            • Gość: Ubogacony Mięsiste usta ks. prałata źródłem szczęścia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:24
              Młodzież Wszechpolska znajduje w nich pełnię spełnienia !
              • Gość: Wszechpolak Re: Mięsiste usta ks. prałata źródłem szczęścia ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 15:49
                A co masz do zarzucenia księdzu Piotrowi Skardze?
                • smutas3 Re: Mięsiste usta ks. prałata źródłem szczęścia ! 11.09.04, 16:25
                  Napewno też ciota,albo pedofil.
                  Jak srał, to gówno musiało mieć z 15 cm gubości.
                  • Gość: wszechpolak Re: Rymy częstochowskie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 21:01
                    Z nicka wynika, ze piszesz o sobie.
                  • Gość: Fakir Re: Mięsiste usta ks. prałata źródłem szczęścia ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.04, 21:29
                    (...ciach...)

bez komentarza.....

• Gość: X do Wszechpolaka IP: *.neting.com.pl 21.09.04, 16:39
                  Nie przejmuj się nimi i ich komentarzami.To wynik indoktrynacji i intensywnych
                  terapii pana S. wiesz tego od liberalnego podejścia do seksu.
                  A w wyborach i tak wiemy kto będzie na przodzie ku ich rozpaczy ;)
    • Gość: X Ale stroniczny artykulik liberalka zgniłka IP: *.neting.com.pl 21.09.04, 16:03
      "odkrywają w katolickiej szkole miłość, kino i strach. Świadkiem tych odkryć
      jest ojciec Manolo, dyrektor szkoły i nauczyciel literatury."
      Taaa pedofilie, zboczenia seksualne w miesjcu świętym dla chrześcijan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka